astropedia.gr

Άρης εξάγωνο Ουρανός στις 20/4

Άρης εξάγωνο Ουρανός στις 20/4
Από τις 15 έως τις 23 Απριλίου, ο Άρης στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Έτσι λοιπόν, αυτό το διάστημα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε επίπεδο δημιουργικότητας, καθώς τώρα δρας με πρωτοποριακούς τρόπους σε σχέση με πριν και συνδυάζεις την φαντασία (Ιχθύες) και το μοντέρνο (Ουρανός). Έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και πιο έντονες τάσεις για ανεξαρτησία και ελευθερία, καθώς τώρα αντιδράς έντονα στις υποδείξεις των άλλων, αν παράλληλα νιώσεις πως σε χειραγωγούν. Επίσης, η συμπεριφορά σου προς τους άλλους ίσως είναι επιθετική, γιατί προσπαθείς να εξασφαλίσεις την ελευθερία σου, όπως δείχνει ο Ουρανός, πριν καν δεχτείς αντιρρήσεις.

Είναι περίοδος που είσαι πιο δυναμικός, αποφασιστικός και παρορμητικός. Παράλληλα είσαι πιο γενναιόδωρος, χάρη στο υψηλό ανθρωπιστικό σου φρόνημα, ενώ νιώθεις την ανάγκη να εφεύρεις (Ουρανός) τον τρόπο που διεκδικείς όσα νιώθεις πως είναι δικά σου (Άρης). Τώρα λοιπόν ανταποκρίνεσαι γρήγορα και αυθόρμητα, ενώ τα αντανακλαστικά σου είναι οξυμένα, έτσι είσαι πιο αποτελεσματικός στις δραστηριότητές σου. Έχεις άφθονη ενέργεια και ζωτικότητα που τις διοχετεύεις για την πρόοδο και την αλλαγή. Πιστός σου σύμμαχος άλλωστε ήταν και παραμένει ο  προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ωστόσο, θυμήσου ότι ο Ιχθύς «πνίγεται» κάποιες φορές στις φαντασιώσεις και τις ονειροπολήσεις, ενώ ο Ταύρος αντιπαθεί τις αλλαγές, είναι λοιπόν σοφότερο να διοχετεύσεις όλη αυτή την ενέργεια για να διορθώσεις όσα έγιναν στο παρελθόν και μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου. Αν όμως πρόκειται για εντελώς νέα εγχειρήματα, τότε καλύτερα να μελετήσεις όλες τις πλευρές! Άλλωστε τώρα λειτουργείς πρωτοποριακά και είναι σίγουρο ότι επιδιώκεις να βιώσεις πιο έντονες στιγμές, μακριά από τη ρουτίνα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.