astropedia.gr

Άρης σύνοδος Κρόνος στις 10/4

Άρης σύνοδος Κρόνος στις 10/4
Από τις 6 ως τις 13 Απριλίου, ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο χαοτικό ζώδιο των Ιχθύων, μια δύσκολη όψη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 11η ως την 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα, έχεις συναρπαστικές φιλοδοξίες, θέλεις να πετύχεις, να παρουσιάσεις τον εαυτό σου και την κοινωνική σου θέση, να συνδεθείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχουν εξουσία, να φτάσεις ψηλά και να αποδείξεις την αξία σου στη ζωή, ωστόσο, κάποιες υποχρεώσεις σε πιέζουν, αγωνίζεσαι να εξαλείψεις τους περιορισμούς και τα εμπόδια γύρω σου. Ένας άλλος τρόπος έκφρασης αυτής της όψης θα μπορούσε να είναι η αλλαγή επαγγέλματος ή ακόμα και καριέρας, αλλά σκέφτεσαι τις αλλαγές που αυτό θα επιφέρει. Έχεις μεγάλα οράματα για το μέλλον αλλά κάποια από αυτά δεν είναι εφαρμόσιμα.

Θέλεις να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου αλλά διστάζεις να πάρεις ρίσκα γιατί φοβάσαι ή κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις. Όμως, το σύμπαν απαιτεί από εσένα αυτή την περίοδο ορθολογιστικό τρόπο σκέψης και προσπάθεια για να δεις τι είναι συμφέρον για τη βελτίωση της ζωής σου και τις κοινωνικής σου θέσης. Ίσως υπάρχουν εμπόδια, με τη μορφή των οικογενειακών ευθυνών και πιέσεις οι οποίες παρεμποδίζουν την αλλαγή της κατάστασης διαβίωσής σου ή δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου αρκετά ή δεν έχεις τη δύναμη και το θάρρος να παλέψεις για όσα θα ήθελες ή δεν έχεις την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μια σημαντική σχέση ή φιλία μπορεί επίσης να τεθεί σε δοκιμασία αυτό το διάστημα, έτσι βεβαιώσου ότι προσφέρεις το χρόνο και την ενέργειά σου στους σωστούς ανθρώπους.

Τέλος, αν αυτή η όψη ενεργοποιεί δυσμενώς το ωροσκόπιό σου, μπορεί να προκληθούν «σπασίματα», κυριολεκτικά ή μεταφορικά, ενώ ενδεχομένως να συναντήσεις δυσθεώρητα εμπόδια που σε αναγκάζουν να αναλάβεις δράση, σε πιο οργανωμένη μορφή όμως. Σίγουρα θα χρειαστείς λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.