astropedia.gr

Άρης σύνοδος Ουρανός στις 15/7

Άρης σύνοδος Ουρανός στις 15/7
Από τις 11 ως τις 18 Ιουλίου, ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στο γήινο και πεισματάρικο ζώδιο του Ταύρου, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 23η ως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Αυτό το διάστημα, γίνεσαι περισσότερο δραστήριος και παρορμητικός, κατευθύνεσαι προς μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ο Άρης είναι η σπίθα που ανάβει τη φωτιά, αλλά υπό την επιρροή του επαναστάτη Ουρανού, γίνεσαι ανεξέλεγκτος στις ενέργειές σου, αγωνίζεσαι με σθένος για την ανεξαρτησία σου, εκφράζεσαι ελεύθερα, αλλά θα συναντήσεις την αντίσταση των άλλων. Δεν ανέχεσαι δεσμά, νιώθεις πως πνίγεσαι με τον πιο μικρό περιορισμό και βαριέσαι σε χρόνο μηδέν!

Η αμεσότητα, η σθεναρότητα και ο πρωτοποριακός τρόπος δράσης σου δημιουργούν ανατροπές στις υπάρχουσες σχέσεις σου αυτό το διάστημα ενώ η παρορμητικότητά σου και οι τολμηρές κινήσεις σου δεν γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Με το πάθος και το ζήλο που σε διακατέχουν, ξεκινάς νέα έργα και δίνεις ώθηση σε οτιδήποτε ήταν αδρανές ή σε λανθάνουσα κατάσταση, αλλά χρειάζεται και επιμονή, αλλιώς το νέο σου εγχείρημα δεν θα μακροημερεύσει! Περισσότερο θα θυμίζει διάττοντα αστέρα, χρειάζεσαι λοιπόν σίγουρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως κάποιοι σε θεωρήσουν τυχοδιώκτη και επιθετικό καθώς η ανταγωνιστικότητά σου θα είναι αυξημένη. Δεν διστάζεις αυτό το δεκαήμερο να πάρεις την πρωτοβουλία για να διεκδικήσεις ό, τι επιθυμείς, αλλά ο θυμός και η έλλειψη ψυχραιμίας σου οδηγούν σε συγκρούσεις και αλόγιστη λήψη αποφάσεων. Θέλεις να είσαι ο ηγέτης και να ξεχωρίσεις, αλλά αν δεν θέσεις τον εγωισμό και την αλαζονεία σου υπό έλεγχο, θα ηττηθείς. Είναι περίοδος γενικότερα που βράζει όμως και στις ανθρώπινες σχέσεις και στην κοινωνία, καλό θα ήταν λοιπόν να κατεβάσεις τους τόνους όσο περισσότερο μπορείς.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.