astropedia.gr

Άρης τρίγωνο Κρόνος στις 30/3

Άρης τρίγωνο Κρόνος στις 30/3
Από τις 25 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου, ο Άρης στο προστατευτικό ζώδιο του Καρκίνου θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Η όψη αυτή δείχνει πως διοχετεύεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου στο να πετύχεις τους στόχους που είχες θέσει από παλιά και πασχίζεις με κάθε τρόπο να τους πετύχεις. Η εργασία τώρα είναι προτεραιότητά σου και είσαι ανθεκτικός μπροστά σε κάθε δυσκολία που μπορεί να συναντήσεις. Αυτό το διάστημα λοιπόν, κινητοποιείσαι από σημαντικά πρόσωπα, ενώ μπορείς να βγεις κερδισμένος από «μάχες» με πρόσωπα που βρίσκονται ανώτερα στην ιεραρχία.

Είσαι πιο ηγετικός από ποτέ και προτιμάς να θυσιάσεις τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία προκειμένου να δώσεις έμφαση σε άλλους τομείς που απαιτούν ακριβείς και λεπτούς χειρισμούς. Τώρα η ωριμότητα σε χαρακτηρίζει και αντιλαμβάνεσαι αμέσως πότε πρέπει να περιμένεις και πότε πρέπει να πιέσεις τις καταστάσεις. Έχεις τον έλεγχο σε ομάδες και χρησιμοποιείς τα κεκτημένα σου και τις φιλοδοξίες σου (Κρόνος) για να καταφέρεις όσα θέλεις. Γενικότερα, αυτές οι μέρες φέρνουν σιγουριά και σταθερότητα μέσα στο μυαλό σου, και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να «αρπάξεις τον ταύρο από τα κέρατα» και να προχωρήσεις πολύ μεθοδικά με υπομονή και επιμονή στην ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Μόνο έτσι θα κατακτήσεις την επιτυχία που επιθυμείς.

Παράλληλα, η θετική επιρροή του Κρόνου με τον Άρη αυτό το διάστημα ευνοεί το χτίσιμο μιας πιο στέρεης βάσης για να κινείσαι στο μέλλον, ενώ βάζεις σε πρακτική εφαρμογή ιδέες που είχες παλιότερα ή εμπνεύσεις που για κάποιο λόγο δεν κινήθηκαν στο παρελθόν. Το μόνο αρνητικό αυτής της όψης είναι πως δεν σου αρέσει να είσαι υφιστάμενος και αντιδράς απέναντι στις μορφές εξουσίας καθώς θέλεις να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου. Για να εκμεταλλευτείς λοιπόν τα θετικά αυτής της όψης, καλύτερα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.