astropedia.gr

Ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις 2023

Ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις 2023
Η γενική τάση της νέας χρονιάς

Το 2023 είναι μια χρονιά επτά, με ισχυρή την κατεύθυνση του 5/23. Φέτος καλούμαστε να είμαστε ανοιχτοί, να λειτουργήσουμε με πίστη και εμπιστοσύνη και να αποκτήσουμε την ελευθερία μέσα από την πειθαρχία και την ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ως εκ τούτου, θα μας απασχολήσουν θέματα ιδιωτικότητας, προσωπικών δεδομένων και τήρησης των ορίων, του νόμου και της ηθικής σε προσωπικό, κοινωνικό ή ακόμη αι φιλοσοφικό επίπεδο. Η έρευνα, η ενημέρωση και η πληροφόρηση σε σχέση με τα δικαιώματά μας είναι σημαντική αυτή την χρονιά και κάθε μας σημαντική απόφαση χρειάζεται να περάσει από ενδελεχή έλεγχο και να είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν ή τις προεκτάσεις που μπορεί να έχουν τα ρίσκα που παίρνουμε. Η χρονιά ευνοεί την μάθηση, την έρευνα και την εξειδίκευση και έτσι είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρακολουθήσουμε σεμινάρια, να εστιάσουμε στις μελέτες και στις σπουδές μας και να βελτιώσουμε τις επαγγελματικές επιδόσεις ή να αυξήσουμε την αξία μας στην αγορά μέσα από καλύτερη μελέτη και εμβάθυνση στο αντικείμενό μας.

ΦΕΤΟΣ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ Ή Η ΚΑΡΙΕΡΑ;
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Σε ψυχολογικό επίπεδο, η χρονιά μας φέρνει αντιμέτωπους με την ανάγκη να εστιάσουμε περισσότερο στο εσωτερικό μας κομμάτι, στο μυαλό και την ψυχή μας, κάτι που δυσκολεύει την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω μας. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να προσπαθήσουμε να μην κλειστούμε πλήρως στον εαυτό μας γιατί αυτό θα ήταν μια αρνητική εκδήλωση της ετήσιας δόνησης, αλλά να μοιραστούμε λίγα περισσότερα από όλα αυτά που υπάρχουν στις σκέψεις μας με τον σύντροφο, τους κοντινούς μας ανθρώπους ή με τα πρόσωπα που ερχόμαστε αναγκαστικά σε καθημερινή επαφή. Η τάση της χρονιάς δεν θέλει τις αποκαλύψεις, αλλά το μυστήριο και το καλυμμένο και άρα δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα πλήρες άνοιγμα των ανθρώπων. Αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό, αλλά μόνο στον βαθμό που δεν είναι μια δυσλειτουργική συμπεριφορά που απομακρύνει τους ανθρώπους από την υγιή, απαραίτητη και φυσική ανάγκη της επαφής, της επικοινωνίας και του σχετίζεσθαι. 
 
Η γενική τάση για κάθε μήνα της νέας χρονιάς
Το πρώτο δίμηνο της χρονιάς είναι μεταβατικό προς μια νέα αρχή που προετοιμάζεται από Μάρτιο και μετά. Τώρα είναι το διάστημα που ολοκληρώνουμε υποθέσεις μας και σταθεροποιούμε θετικές καταστάσεις ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή μας και την αξία μας. Κινούνται τα οικονομικά θέματα και ευνοούνται οι χρήσιμες επαφές και η καλή δικτύωση.

Η άνοιξη του έτους φέρνει νέα ξεκινήματα και το διάστημα παρέχει ευκαιρίες να αναζωογονηθούμε σε πολλά επίπεδα, να εστιάσουμε στο προσωπικό μας κομμάτι και να βελτιώσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, αναγνωρίζοντας τον ανθρώπινο παράγοντα που διέπει κάθε μορφή σχέσης. Είναι ένα δημιουργικό τρίμηνο και τώρα μπορούμε να εκφράσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τις ανάγκες μας και να φυτέψουμε τα σποράκια που θέλουμε να καλλιεργήσουμε στο μέλλον. 

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ;
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Το καλοκαίρι γίνεται προσωπική υπόθεση και θέτουμε στοίχημα με τον εαυτό μας να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε πρακτικά και αποτελεσματικά τις ιδέες που έχουμε και να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις για τα σχέδιά μας. Είναι μια καρμική περίοδος κατά την οποία χρειάζεται να προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο, να κουραστούμε και να είμαστε προσεκτικοί σε σημαντικές λεπτομέρειες, αλλα και σε ανατροπές που μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια στην επιτυχία μας και να αναχαιτίσουν την πορεία μας προς την επιτυχία και την εκπλήρωση, προσωπική και επαγγελματική.

Το φθινόπωρο είναι διάστημα επίσης δύσκολο και με καρμικές προεκτάσεις καθώς χρειάζεται να παρατηρήσουμε τα γεγονότα, να αποδελτιώσουμε τις μέχρι τώρα εξελίξεις και να συλλάβουμε το κρυμμένο νόημα πίσω από αυτές. Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται και η περίοδος μας φέρνει στην τελική ευθεία πριν την ολοκλήρωση και την επιβράβευση των κόπων μας καθιστώντας κάθε κίνηση και κάθε απόφασή μας καίρια και σημαντική. Όλα οδηγούν στο να συνειδητοποιήσουμε βαθύτερα ποιοι είμαστε, τι θέλουμε και πώς μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας τα βάρη της χρονιάς, να αξιοποιήσουμε έξυπνα την μέχρι τώρα εμπειρία μας και να κάνουμε μια σωστή και καλά μελετημένη αρχή κατά τον τελευταίο μήνα της νέας χρονιάς.

Ας πάρουμε μια γενική εικόνα για την αριθμολογική τάση κάθε μήνα

 • Ιανουάριος
  Ο πρώτος μήνας της χρονιάς έχει έντονες και αποφασιστικές ενέργειες που φέρνουν την επιβεβαίωση των προσπαθειών μας και μας καθιστούν κοινωνούς μιας επιτυχίας που ξεπερνάει το πλαίσιο της ατομικής προσπάθειας μόνο και επεκτείνεται στην συλλογική προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων. Με άλλα λόγια, πρόκειται για έναν μήνα καρμικό όπου αναγνωρίζεται από το σύμπαν η προσπάθεια του ατόμου μέσα από την ομάδα και για την ομάδα. Τα κίνητρα μπορεί να είναι υλικά, οικονομικά ή η ίδια η επιβεβαίωση που έρχεται μέσα από τα αποτελέσματα και την επίτευξη του στόχου, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για μια διαδικασία σωστής και αποτελεσματικής χρήσης της δύναμης που έχουμε όλοι μέσα μας και που αυτόν τον μήνα καλούμαστε να την χρησιμοποιήσουμε προς όφελος δικό μας αλλα και των άλλων ταυτόχρονα.
 
 • Φεβρουάριος
  Ο δεύτερος μήνας του έτους έχει ενέργειες αποσυμπίεσης και μας βοηθά να καθαρίσουμε από την αύρα μας αλλά και από την καθημερινότητα της υλικής μας υπόστασης κάθε στοιχείο που μας εμποδίζει να βελτιωθούμε, να προχωρήσουμε μπροστά και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Είναι μια περίοδος που ευνοεί το άνοιγμα καινούργιων κεφαλαίων, αφού πρώτα κλείσουν οριστικά τα παλιά και που ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών και επαφών που είναι χρήσιμες για τα σχέδια και τους στόχους μας. Η ψύχραιμη αντιμετώπιση των περιστάσεων, η ευθυκρισία και το σωστό ζύγισμα των δεδομένων καθώς και η προσφορά προς την κοινωνία και τους ανθρώπους είναι σημαντικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αυτόν τον μήνα.

 • Μάρτιος
  Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έχει φέτος αριθμολογικές δονήσεις παρόμοιες με το αρχετυπικό νόημα της άνοιξης: μια καινούργια αρχή προετοιμάζεται και στα σπάργανα για να γεννηθούν και να ανθίσουν βρίσκονται οι σπόροι των σχεδίων που σκεφτόμασταν το τελευταίο διάστημα και τώρα έρχεται η στιγμή που είναι η κατάλληλη για να θέσουμε σε εφαρμογή και να αρχίσουμε να υλοποιούμε τις ιδέες μας. Ο μήνας ευνοεί καινούργια ξεκινήματα, σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και για κάποιους μπορεί και να σηματοδοτεί την αρχή μιας έντονης, φλογερής και σημαντικής σχέσης με διάρκεια.

 • Απρίλιος
  Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων καθώς τόσο τα γεγονότα και οι περιστάσεις, όσο και η εσωτερική, ανθρώπινη ανάγκη του σχετίζεσθαι, δημιουργούν αυτή την περίοδο τις κατάλληλές συνθήκες για να εκφραστούν οι αληθινές μας ανάγκες για επαφή, σχέση και συναισθηματική ή ηθική κάλυψη από τον σύντροφό μας, την καινούργια γνωριμία που έχουμε μόλις κάνει ή ακόμη και από τους συνεργάτες μας και τους φίλους μας. Ο μήνας κάνει τα συναισθήματα πιο έντονα από αυτό που είναι και αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε χωρισμούς ή απομακρύνσεις καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι και ψύχραιμοι για να χειριστούν θετικά τις επιθυμίες τους. Προσοχή σε θέματα υγείας και ψυχοσωματικής ισορροπίας.

 • Μάιος
  Ο μήνας φέρνει δικαιοσύνη και αρμονία στις υποθέσεις μας, οι εκκρεμότητές μας τακτοποιούνται και τα πράγματα μπαίνουν σε τάξη. Σε κάποιες περιπτώσεις ο τρόπος που γίνεται αυτό είναι αναμενόμενος και έρχεται ως αποτέλεσμα στις προσπάθειές μας και στις σωστές προνοητικές μας κινήσεις, ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορεί ο τρόπος που έρχεται η δικαιοσύνη και η αρμονία να είναι επιτακτικός, αναγκαστικός, πέρα από την δική μας θέληση και όχι απαραίτητα ευχάριστα. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο μήνας αυτός μας βοηθά να δούμε ξεκάθαρα που μας έχουν οδηγήσει οι μέχρι τώρα κινήσεις μας και αν έχουμε πάρει σωστή ή λανθασμένη κατεύθυνση. Το πρώτο reality check της χρονιάς! 

 • Ιούνιος
  Ο μήνας είναι δύσκολο και απαιτητικός. Χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες, αντοχή, υπομονή και ανθεκτικότητα, προσήλωση στον στόχο μας και όχι περιττές κινήσεις που σπαταλούν χρόνο και ενέργεια, ενώ δεν φέρνουν άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα. Οι επαγγελματικές υποθέσεις περνάνε μια φάση κάμψης και κρίσης και η προσοχή μας στο επαγγελματικό μας αντικείμενο είναι απαραίτητη, ενώ οι αισθηματικές υποθέσεις τείνουν να παγώνουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει απομάκρυνση ή χωρισμός. Ίσως η κούραση από τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, δεν μας αφήνει να εκφραστούμε ρομαντικά και να συντονιστούμε με τις ανάγκες του συντρόφου μας. Είναι ένας ιδανικός μήνας για να πάρουμε μερικές μέρες άδεια και να ξεκουραστούμε ούτως ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής τις περιόδου.

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΕΣ;
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

 • Ιούλιος
  Ο μήνας  αποτελεί ένα κομβικό σημείο στην αριθμολογική εξέλιξη της χρονιάς και τώρα είναι μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων που θα καθορίσουν και το μέλλον μας, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες και μέχρι τον Νοέμβριο του έτους. Ο μήνας φέρνει ανατροπές και απρόσμενες αλλαγές, η ατμόσφαιρα γενικά είναι ρευστή και δεν είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσουμε κάτι πολύ σημαντικό που αν ακυρωθεί ή μετατεθεί τότε θα έχουμε προβλήματα. Ευνοούνται επιχειρηματικά σχέδια όμως και η πρωτοβουλία και η τόλμη θα επιβραβευτούν στην συνέχεια, ενώ στα προσωπικά μας ζητήματα ο μήνας δημιουργεί τις συνθήκες που χρειάζονται για μια ανανέωση της σχέσης και την αναζωπύρωση της απόλαυσης ή ακόμη και τον πειραματισμό με έναν καινούργιο σύντροφο που δεν έχει τίποτε συνηθισμένο και μας σπρώχνει να δούμε μια άλλη πλευρά του έρωτα.

 • Αύγουστος
  Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μας φέρνει αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις που ίσως δεν θα θέλαμε ν ασχοληθούμε με αυτές και η ιδέα να τα φορτώσουμε όλα στον κόκορα μέχρι το φθινόπωρο μπορεί να είναι έντονη στο μυαλό μας, αλλά δεν είναι καλό αυτή την φορά να αποφύγουμε τις υποχρεώσεις, να αναβάλουμε για αργότερα ή να μην φροντίσουμε αυτούς που πρέπει και τις ανάγκες τους. Τα οικονομικά είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσεις κατά την πορεία του μήνα και τώρα μπορούμε αποφεύγοντας περιττά έξοδα να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας κατάσταση και να κανονίσουμε την πορεία μας με έναν καλύτερο τρόπο οργάνωσης και ιεράρχησης των εσόδων και των εξόδων, ενώ παράλληλα οι οικογενειακές σχέσεις γίνονται πιο απαιτητικές και οι δικοί μας μας χρειάζονται. Τα αισθηματικά και οι σχέσεις αγάπης ευνοούνται, αν και χρειάζεται να υπάρξει ισορροπία και ψυχραιμία για να αποφύγουμε εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόσκαιρες, αλλά επίπονες απομακρύνσεις.

 • Σεπτέμβριος
  Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μπορεί να φανεί δύσκολος καθώς τα γεγονότα μας κάνουν να καταλάβουμε ότι χρειάζεται περισσότερη σκέψη, καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία, εκτενέστερη έρευνα πάνω στους στόχους που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κα γενικότερα το μυαλό μας μπορεί να κουραστεί από τις απαιτήσεις του καθημερινού μας προγράμματος σε συνδυασμό με τις επιθυμίες και τα θέλω μας που τρέχουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Είναι ευνοϊκή περίοδος όμως για μελέτες και για έρευνες, ειδικότερα για σπουδαστές ή αν θέλουμε να ξεκινήσουμε κάποιο είδος σεμιναρίου ή να αποκτήσουμε μια πιο εξειδικευμένη γνώση πάνω σε κάποιο αντικείμενο. Δεν είναι όμως κατάλληλη περίοδος για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην αισθηματική μας ζωή γιατί, αν και υπάρχει μυστήριο και μαγνητισμός που μας ελκύει σε μια καινούργια γνωριμία, υπάρχει και ομίχλη που κρύβει καλά τα μυστικά και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται τώρα.

 • Οκτώβριος
  Ο μήνας φέρνει αριθμολογικές δονήσεις που μας οδηγούν στην επιτυχία και στο τελικό στάδιο υλοποίησης στόχων και προσδοκιών. Αυτήν περίοδο έρχονται εις πέρας σημαντικά εγχειρήματα που ξεκινήσαμε ακόμη και από τις αρχές του έτους και το σύμπαν μας χαρίζει την επιτυχία και την αναγνώριση που έχουμε κερδίσει με το σπαθί μας. Οι οικονομικές υποθέσεις κινούνται και μπορούμε να διερευνήσουμε και να κάνουμε μια σημαντική επένδυση που θα φανεί ωφέλιμη στο μέλλον και για εμάς ατομικά, αλλά και για άλλους που μπορούν να ευνοηθούν και να ωφεληθούν. Η συλλογική δύναμη είναι μεγαλύτερη από την ατομική και αυτόν τον μήνα λοιπόν είναι καλό να φροντίσουμε όχι μόνο για το ατομικό μας συμφέρον, αλλά και για το συμφέρον μιας ομάδας στην οποία ανήκουμε. Εκκρεμότητες που σέρνονται από τις αρχές του έτους, τώρα αναγκαστικά τακτοποιούνται, αλλιώς θα υπάρξουν επιπλοκές που δεν θέλουμε.

 • Νοέμβριος
  Ο μήνας φέρνει την ολοκλήρωση ενός μικρού αριθμολογικού κύκλου που φέτος ξεκίνησε τον Μάρτιο της χρονιάς και τώρα μπορούμε να έχουμε μια συνολική εικόνα της μέχρι τώρα δράσης μας και των αποτελεσμάτων που έχουμε πετύχει και να κάνουμε τον απολογισμό για φέτος, θέτοντας καινούργιους στόχους και κυρίως απομακρύνοντας οτιδήποτε δεν λειτουργεί και οποιονδήποτε μας πάει πίσω ψυχολογικά ή και πρακτικά στην ζωή μας. Είναι παρολαυτά μια περίοδος που ευνοεί τις νέες γνωριμίες και μας φέρνει στον δρόμο μας πρόσωπα που θα φανούν χρήσιμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην ζωή μας, στις πρακτικές μας επιδιώξεις και στις προσωπικές μας επιθυμίες.

 • Δεκέμβριος
  Παρότι ο μήνας είναι ο τελευταίος της χρονιάς, είναι ο πρώτος ενός νέου αριθμολογικού κύκλου που ξεκινά και τώρα μπορούμε να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα και να θέσουμε, εναρμονισμένοι με την συνήθεια του τέλους του έτους, τους στόχους μας για την καινούργια χρονιά. Ίσως βέβαια χρειαστεί να περιμένουμε να έρθει ο Φλεβάρης της επόμενης χρονιάς για να καταφέρουμε πρακτικά και με χειροπιαστό τρόπο να θέσουμε σε κίνηση τα σχέδιά μας, αλλά ήδη από αυτόν τον μήνα, η δημιουργική ανάγκη και η νοητική ενέργεια μας ωθούν να κάνουμε καινούργια βήματα και να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο.

Προσωπικές τάσεις για την νέα χρονιά

Για να πάρεις μια εικόνα για το πώς θα λειτουργήσει η νέα χρονιά για σένα, χρειάζεται να υπολογίσεις τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου. Αυτός ο βασικός αριθμός από τον οποίο προκύπτουν οι ετήσιοι, μηνιαίοι και ημερήσιοι κύκλοι της ημερομηνίας σου, προκύπτει προσθέτοντας την ημέρα και τον μήνα της γέννησής σου και ανάγοντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί στις 5 Μαρτίου οποιουδήποτε έτους, τότε προσθέτεις 5+3 και καταλήγεις στο 8 που είναι ο θεμέλιος λίθος της ημερομηνίας σου. Ο αριθμολογικός κύκλος του έτους ενεργοποιείται για τον καθένα μας την ημέρα των γενεθλίων μας, άρα μέχρι τα γενέθλια μας λειτουργεί ο προηγούμενος κύκλος.


Θεμέλιος λίθος 1

Είναι μια χρονιά κατά την οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα οικονομικά ζητήματα και θα μπορέσεις να δεις αύξηση σε αυτόν τον τομέα και να έχεις ικανοποίηση. Αυτό δεν θα γίνε από μόνο του μαγικά ούτε προκύπτει απαραίτητα από κέρδος μέσα από τυχερά παιχνίδια, αλλά είναι αποτέλεσμα της δικής σου οργάνωσης και του πώς κατευθύνεις το όραμά σου. Είναι μια χρονιά που σου δίνει την δύναμη και τον έλεγχο πάνω στις καταστάσεις και είναι στο χέρι σου να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν ή που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια της χρονιάς με τον καλύτερο και τον πιο προσοδοφόρο τρόπο. Φέτος εστιάσου στα οικονομικά σου λοιπόν και φρόντισε να αναλαμβάνεις δράση και να μην είσαι παθητικός και άβουλος. Βρες επίσης τρόπους να αυξάνεις την δύναμή σου και την αντοχή σου ώστε να μπορείς να ξεπερνάς τα εμπόδια που θα παρουσιάζονται και να καταλήγεις νικητής. Η χρονιά σπρώχνει τις φιλοδοξίες σου και θα θελήσεις να κερδίσεις αυτά που σου αξίζουν είτε στον υλικό τομέα είτε στον τομέα της ηθικής ικανοποίησης και της τιμής. Εξάλλου φέτος η χρονιά δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από την ύλη, αλλά χρειάζεται να εναρμονίσεις και να ικανοποιήσεις τόσο το υλικό όσο και το πνευματικό σου κομμάτι. Μην φοβάσαι να αποκτήσεις την επιτυχία που θες, μην αμφισβητείς τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου για επιτυχία και μην αμελείς τους στόχους σου και την δράση πάνω σε αυτούς. Συντονίσου με την αφθονία σε όλα τα επίπεδα και με την επιτυχία, οδήγησε τους άλλους και τις εξελίξεις και θα έχεις ανταμοιβές και αποτελέσματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Θεμέλιος λίθος 2

Είναι μια χρονιά ολοκλήρωσης και κορύφωσης των προσπαθειών σου, μια χρονιά που μεγάλοι κύκλοι κλείνουν και μια χρονιά που σου προσφέρει σοφία και αγάπη χωρίς όρους. Εστίασε στο να ολοκληρώσεις φέτος ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το προηγούμενο διάστημα καθώς φέτος κλείνει ένας μεγάλος εξελικτικός κύκλος! Φρόντισε να φανείς χρήσιμος φέτος και εξυπηρετικός στους άλλους προσφέροντας όπου και ό,τι μπορείς, άφησε να φύγουν μακριά σου σχέσεις που δεν έχουν αγάπη και ιδέες που σε κρατάνε περιορισμένο σε παλιές αντιλήψεις και πεποιθήσεις και γενικά απελευθέρωσε οτιδήποτε αρνητικό και παλιό. Φρόντισε να αποφύγεις αισθήματα και σκέψεις που σε αποκαρδιώνουν και φοβίζουν το μυαλό σου και μην αντιστέκεσαι στην ανάγκη να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και τρόπους ζωής γιατί φέτος κλείνουν οι κύκλοι και δεν βοηθά την εξέλιξή σου το να διατηρείς γύρω σου νεκρές καταστάσεις. Αποδέξου το τέλος και γιόρτασε την επιτυχία, δράσε με κίνητρο την αγάπη και αγκάλιασε ό,τι σου προσφέρει η ζωή ακόμη και αν αυτό μερικές φορές είναι οι δυσκολίες.. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Θεμέλιος λίθος 3

Είναι μια χρονιά δράσης, αλλαγής, νέων στόχων και νέων αρχών. Εστιάσου λοιπόν στο να κάνεις σωστά και καλά ξεκινήματα, δες πού είναι η ευκαιρία κάθε φορά γύρω σου, αναγεννήσου και άφησε πίσω το παρελθόν και τον παλιό σου εαυτό. Άφησε πίσω σου πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις στα οποία έχεις επενδύσει, αλλά δεν έχεις δει μέχρι τώρα αποτέλεσμα και άνοιξε τα φτερά σου με αυτοπεποίθηση στο μέλλον. Εστίασε στο να μάθεις κάτι καινούργιο, να αποκτήσεις μια επιδεξιότητα που θα σου φανεί χρήσιμη πρακτικά και σκέψου ότι αυτή την χρονιά βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και παίρνεις μια νέα κατεύθυνση στην ζωή σου. Αυτό θα το κάνεις μόνο με τόλμη και με δύναμη. Απόφυγε το να είσαι αντιδραστικός και συντηρητικός απέναντι στην αλλαγή, να λειτουργείς απόλυτα στο παρόν και τέλεια εστιασμένος στον στόχο σου κάθε φορά και μην αμελείς να σχεδιάζεις την κάθε σου κίνηση και να προγραμματίζεις τα σχέδιά σου. Φέτος διανύεις μια περίοδο έντονης συνειδητοποίησης του εαυτού σου και θέλεις να εφαρμόσεις τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σου στην εξωτερική σου πραγματικότητα αναλαμβάνοντας πολλές πρωτοβουλίες με αφορμή τις ιδέες που έχεις και τις φιλοδοξίες σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Θεμέλιος λίθος 4

Είναι μια χρονιά με νέες συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο και με νέες γνωριμίες σε προσωπικό, μια χρονιά ισορροπίας και αρμονίας, αλλά και υπομονής, καθώς φέτος καλείσαι κατά κάποιο τρόπο να ξεβοτανίσεις και να καθαρίσεις τον προσωπικό σου κήπο από τα ζιζάνια. Εστιάσου λοιπόν σε θέματα σχέσεων, χρησιμοποίησε την διπλωματία και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό φέτος να επιβραδύνεις λίγο για να μπορέσεις να προσέξεις αυτό που ξεκίνησε πολύ ορμητικά την προηγούμενη χρονιά και να δώσεις σημασία στην κατάλληλη στιγμή που γίνονται τα πράγματα. Απόφυγε την ανυπομονησία και απόψεις ή στάση που δημιουργούν απόσταση, διαχωρίζουν και διασπούν. Φέτος χρειάζεται να απομακρύνεις τις αμφιβολίες, να ακούσεις την διαίσθησή σου και να απομακρύνεις εμπόδια που δεν σε αφήνουν να πάρεις μια σωστή απόφαση. Φέτος γίνονται πολύ σημαντικές γνωριμίες και επαφές. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Θεμέλιος λίθος 5

Είναι μια χρονιά πολύ δημιουργική και εκφραστική, με πολλές καινούργιες κοινωνικές γνωριμίες, με θετικές επικοινωνίες που στόχο έχουν να εκφράσεις τον εαυτό σου περισσότερο και γενικότερα υπάρχει ομορφιά και απόλαυση γύρω σου και εσύ χρειάζεται μόνο να μπεις στο κλίμα. Εστίασε στον κύκλο των φίλων σου, μίλα ανοιχτά και αληθινά εκφράζοντας τον εαυτό σου, μοιράσου με τους άλλους τα θετικά σου στοιχεία, απόλαυσε την ζωή σου, τις τέχνες και τις δραστηριότητες και μείνει μαζί με αυτούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και θετικά. Απόφυγε την δραματοποίηση των γεγονότων, την υπερβολή, μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων και μείωσε οτιδήποτε σου αποσπά την προσοχή. Είναι μια δημιουργική χρονιά αλλά χρειάζεται και εσύ να κινηθείς δημιουργικά και προς θετικά αποτελέσματα και έτσι να γίνεις λιγότερο ευάλωτος και πιο δυνατός. Οι ευκαιρίες υπάρχουν αλλα το κλειδί φέτος είναι να είσαι τολμηρός και να τις αρπάξεις προτού εξαφανιστούν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Θεμέλιος λίθος 6

Είναι μια χρονιά που θα χρειαστεί να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια και να λειτουργείς με πολύ συγκεντρωμένο τρόπο σε ό,τι αναλαμβάνεις. Για τα καλύτερα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου χρειάζεται να είσαι οργανωμένος στις κινήσεις σου, οι οποίες θα είναι σχεδιασμένες από πολύ πριν. Δεν είναι μια χρονιά για να είσαι χαλαρός και παρορμητικός. Φέτος εστιάσου στην δουλειά σου και στην καριέρα, τόνισε την ικανότητα της εκλογίκευσης και σπάσε τους στόχους σου σε μικρά κομμάτια για να τους επιτύχεις πιο εύκολα φέτος, ακολουθώντας βήματα. Εστιάσου στο σπίτι, στην δημιουργία ασφάλειας και σταθερότητας, να έχεις υπομονή και να δεσμεύεσαι σε αυτό που αναλαμβάνεις. Προσπάθησε φέτος να μην εργάζεσαι υπερβολικά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της υπερκόπωσης, φρόντισε να βρίσκεις διαστήματα για να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις και τις ευθύνες σου. Θέσε στόχους που ευθυγραμμίζονται με τις προσωπικές σου αξίες, αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά φέτος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Θεμέλιος λίθος

Είναι μια χρονιά που θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα χρειαστεί να κινηθείς με ευελιξία. Μια σημαντική χρονιά-ορόσημο με πολλές ευκαιρίες, εκπλήξεις και περιπέτεια. Περίμενε το απρόσμενο και εστίασε στην αλλαγή, την κίνηση, στα ταξίδια, στο να είσαι ανοιχτός σε καινούργια πράγματα και στην ελευθερία. Ο πειραματισμός και η ανεξαρτησία στην οποία οδηγεί, είναι έννοιες που φέτος θα σε ικανοποιήσουν και θα σε γεμίζουν βαθύτερα. Απόφυγε να αναλώνεις τον χρόνο και την ενέργεια σου σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, το να ασχοληθείς με πολλαπλά σχέδια φέτος δεν θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα, εστίασε μόνο στο πιο σημαντικό σου πρότζεκτ. Μην είσαι ανυπόμονος και φρόντισε να τελειώνεις αυτό που αρχίζεις και να μην αναβάλεις. Είναι σημαντικό φέτος να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και να μην αφήνεις την ενέργειά σου να λιμνάζει. Φέτος βρίσκεσαι στο μέσον του εννεαετούς σου κύκλου και είναι η χρονιά που γίνεται μια σημαντική αλλαγή στην συνείδησή σου και στον τρόπο που παίρνεις αποφάσεις. Θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις πολλά για την ζωή σου, τον εαυτό σου και για το πώς κινείσαι εσύ μέσα από τα γεγονότα. Μπορείς να πάρεις ρίσκα αναλαμβάνοντας την ευθύνη των αποτελεσμάτων. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

Θεμέλιος λίθος 8

Είναι μια χρονιά που αναλαμβάνεις ευθύνες οικονομικές και όχι μόνο. Εστιάζεσαι στην οικογένεια, στο σπιτικό σου, στην αγάπη, στην ομορφιά και στην φροντίδα των άλλων. Μια χρονιά που μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι και να ζωντανέψεις την ροή των οικονομικών σου, αλλά και να ομορφύνεις ανανεώνοντας τον χώρο σου. Αν εστιάσεις και εργαστείς με επιμέλεια, θα μπορέσεις φέτος να πραγματοποιήσεις ένα όνειρό σου. Εστιάσου στην υγεία σου γιατί και η υγεία είναι άλλη μια πτυχή της ισορροπίας. Η έννοια της ισορροπίας είναι η πιο σημαντική θεματική για την ζωή σου φέτος. Φρόντισε λοιπόν την σωματική, την συναισθηματική και την πνευματική σου ισορροπία, βοήθησε τους άλλους που σε χρειάζονται, αλλά φρόντισε και τις ανάγκες του εαυτού σου. Φέτος θα σου κάνει καλό να ξαναζωντανέψεις και να ενισχύσεις τις σχέσεις με τους φίλους σου. Απόφυγε να αναλάβεις υπερβολικές ευθύνες φέτος (θυμήσου ότι η λέξη κλειδί για φέτος είναι η ισορροπία), μην αμελείς τις προσωπικές σου ανάγκες και άφησε τους άλλους να είναι ο εαυτός τους, χωρίς να προσπαθείς να τους ελέγχεις. Είναι μια χρονιά θεραπείας σε πολλά επίπεδα για σένα αλλά και για τους άλλους γύρω σου, ειδικότερα για τα στενά σου πρόσωπα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Θεμέλιος λίθος 9

Είναι μια χρονιά με βαθύτατες συνειδητοποιήσεις και η διαίσθησή σου θα είναι πολύ ισχυρή. Ανακαλύπτεις  ξαφνικά καινούργια πράγματα, ιδέες και γίνονται απρόσμενες αλλαγές στην συνειδητότητά σου. Χρειάζεται λοιπόν να μπορείς να αναλύεις και να καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει σε σένα αλλά και στο περιβάλλον σου. Εστιάσου φέτος στην ανάπαυση και στην ανανέωση της πνευματικής σου ενέργειας. Είναι μια χρονιά που σου προσφέρει πολλές νέες συνειδητοποιήσεις και πληροφορίες, οπότε είναι καλό και χρήσιμο να επενδύσεις τον χρόνο σου σε μαθήματα, σεμινάρια και ίσως να εξειδικευτείς σε κάποιο αντικείμενο, μελετώντας περισσότερο. Θα σου φανεί χρήσιμο το να μειώσεις τους ρυθμούς σου φέτος και να έχεις τον χρόνο να αναλύσεις και κυρίως να αναγνωρίσεις και να  εκτιμήσεις το σημείο στο οποίο βρίσκεται η ζωή σου. Μια χρονιά που σε σπρώχνει στο να διαβάσεις περισσότερα βιβλία, να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και να επεξεργαστείς το διαφορετικό ή το αναπάντεχο. Φρόντισε ωστόσο να αποφύγεις την υπερανάλυση και την υπερβολική σκέψη, να ελαττώσεις τις ανησυχίες σου και να τιθασέψεις τις αμφιβολίες σου. Το να ακολουθήσεις την διαίσθησή σου είναι καλό, γιατί η πρακτική πλευρά της φετινής χρονιά μπορεί να σε οδηγήσει σε αποτελέσματα από το πουθενά. Επεξεργάσου σωστά όμως και με  κάθε λεπτομέρεια τα σχέδιά σου και τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να εφαρμόσεις πρακτικά τις ιδέες που έχεις αυτή την χρονιά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.