astropedia.gr

Ο Ιούνιος αριθμολογικά

Ο Ιούνιος αριθμολογικά
Δύσκολος ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού!
Εστιαζόμαστε σε λεπτομέρειες και σε σκληρή δουλειά για να έχουμε αποτελέσματα.
γράφει ο Athan


Ο Ιούνιος ειναι μήνας που μεταφέρει τις αριθμολογικές ενέργειες του αριθμού 13/4. Πρόκειται για έναν αριθμό φορτισμένο με πολλές έννοιες, καποιες από αυτές καρμικες. Ειναι ένας δύσκολος μήνας και δεχομαστε πολλή πίεση απο πρακτικά θεματα που χρειάζεται να τα βάλουμε σε τάξη και να τα διευθέτησουμε σε παρόντα χρόνο μιας και δεν υπάρχουν τα περιθώρια για να τα αφήσουμε για πιο μετά αφού οι καταστάσεις θα μας πιέζουν.
Στα αισθηματικά μας θεματα, γενικά η ενέργεια του μήνα ευνοεί παρεξηγήσεις και λάθος μεταφράσεις των λεγόμενων μας απο τον άλλον ή των λεγόμενων του αλλού απο εμάς. Η ενέργεια βοηθά την σταθεροποίηση των σχέσεων και αυτό ειναι καλό, αλλά αυτό γίνεται μέσα απο επιπονους και δύσκολους τρόπους και θα χρειαστεί να βάλουμε πίσω τον εγωισμό μας ή να περιορίσουμε αποφασιστικά την ικανοποιηση ανεδαφικών και μη υλοποιήσιμων αναγκων που έχουμε μέσα απο μια σχέση.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Ιουνίου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας. 

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 1
Ο μήνας φέρνει αρκετές διαφοροποιήσεις στον τροπο που κυλούσε η ενέργειά σας μέχρι τώρα. Αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι και ίσως μερικά απο αυτά να σας ανανεώσουν σε πολλά επίπεδα. Παρότι καλοκαιρινός μήνας, ευνοούνται δράσεις πανω σε επαγγελματικά σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο θα βρεθεί χρόνος για να απολαύσετε το ταίρι σας ή αν είστε αδέσμευτοι να γνωρίσετε και να απολαύσετε την αγκαλιά ενός νέου προσώπου.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑστο 54760. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 2
Ο μήνας εστιάζει σε οικονομικά θεματα και σε θεματα ισορροπίας και αρμονίας στην καθημερινότητα της ζωής σας. Αυτόν τον μήνα οι σχέσεις σας τόσο οι οικογενειακές όσο και οι επαγγελματικές πρόκειται να περάσουν διαβαθμίσεις και θα βρεθείτε σε διλήμματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να απαντήσετε νωρίς μέσα στην πορεία του μήνα. Γενικά ειναι καλός μήνας για να τονίσετε το θετικό στοιχείο της προσφοράς και της αγάπης στις σχέσεις κάθε είδους.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 3
Μήνας που σας δυσκολεύει κάπως όσον αφορά το πώς και πού θα διοχετευσετε την ενεργειά σας. Προβληματίζεστε γιατί μέσα σας ξέρετε ποια ειναι η σωστή απόφαση και έχετε ξεκάθαρη αίσθηση του τι πρέπει να κάνετε για το θέμα που σας απασχολεί αλλά θεωρείτε πως δε μπορείτε να υλοποιήσετε αυτές τις αποφάσεις λόγω εξωτερικών περιορισμών. Η αλήθεια ειναι πως όντως σας χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη. Αρχίστε να υλοποιειτε αποφάσεις προς τα τέλη αυτού του μήνα.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 4
Μήνας αρκετά πρακτικός και αφιερωμένος σε εργασία και πρακτικής φύσης θεματα που αφορούν είτε σε καριέρα είτε σε καθημερινές αποφάσεις που θα έχετε να πάρετε. Δεν ευνοούνται τόσο τα αισθηματικά σας, εκτός αν είστε σε γάμο ή σταθερή σχέση. Αυτό που ευνοείται ομως ειναι, αν είστε αδέσμευτος και υπάρχει άτομο που σας ενδιαφέρει να κάνετε κινήσεις οι οποίες μέσα απο την αυτοπεποίθηση που θα δείξετε να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 5
Μήνας που ολοκληρώνονται υποθέσεις σας και καταφέρνετε να φέρετε είστε πέρας σχέδια που έχετε αρχίσει να υλοποιειτε εδω και ένα τετράμηνο. Θα πρέπει να προσέξετε λίγο σε επαγγελματικά θεματα, κάτι υπάρχει που δεν ειναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται και που σχετίζεται με εξωγενείς παράγοντες και όχι με εσάς τους ίδιους απαραίτητα.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 6 
Ένας καλός μήνας για να κάνετε καινούργιες αρχές και ξεκινήματα, με το δεδομένο πάντα οτι έχετε σκεφτεί και σχεδιάσει σωστά και με κάθε λεπτομέρεια αυτό που θέλετε να αρχίσετε. Επειδή γενικότερα η δόνηση του μήνα δεν ειναι απο τις ευκολότερες, δεν ειναι απαραίτητο να δείτε ευθύς αμέσως αποτελέσματα, αλλά ο,τι αρχίσετε αυτόν τον μήνα θα έχει την τάση να προχωρήσει και να κάνει τους κύκλους του. Μια νέα αρχή μπορείτε να κάνετε και στα αισθηματικά σας ζητήματα και ευνοούνται οι ξεκάθαρες συζητήσεις με σύντροφο, οικογένεια και στενούς φίλους.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 7
Δύσκολος ο μήνας για εσάς και με αρκετές πιθανές παγίδες που θα πρέπει να έχετε τα ματιά σας ανοιχτά και να είστε σε πνευματική εγρήγορση για να μπορέσετε να τις αποφύγετε. Η βασικότερη παγίδα του μήνα για εσάς βρίσκεται στο γεγονός οτι μπορεί να πάρετε αποφάσεις όντας φορτισμένοι ψυχολογικά ή συναισθηματικά και αυτό δε θα βγει σε καλό. Αυτόν τον μήνα κάτι αλλάζει σε θεματα σπιτιού και σταθερής επαγγελματικής βάσης. Ειναι καλός μήνας για να εμβαθυνετε στη σχέση που έχετε και να αισθανθείτε την υποστήριξη απο το άλλο άτομο. Παρολαυτα μην πάρετε καμία σοβαρή απόφαση αυτόν τον μήνα που θα επηρεάσει τη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 8
Ένας θετικός μήνας για εσάς με αρκετή ενέργεια δημιουργίας και θετικών εξελίξεων. Θεματα υγείας ή οικονομικα που μπορεί να σας απασχόλησαν τον προηγούμενο μήνα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά ή τουλάχιστον εσείς οι ίδιοι τα αντιμετωπίζετε πλέον διαφορετικά και με περισσότερη θετική σκέψη και δύναμη. Αρκετά ερωτικός και αγαπησιάρικος μήνας, μπορείτε να κάνετε πολλές συζητήσεις με τον σύντροφό σας για πολλά θεματα που σας απασχολούν. Κάντε το ομως με έναν απλό και διπλωματικό τροπο.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. 

ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ 9
Δύσκολος μήνας για εσάς, με πολλή δουλειά και λεπτομέρειες που θα σας απασχολήσουν είτε γιατί τις έχετε αφήσει καιρό και έχουν μαζευτεί είτε γιατί θα προκύψουν ξαφνικά και την τελευταία στιγμή γιατί δεν είχατε εστιασμένη αρκετά την προσοχή σας εκεί που έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε. Φροντίστε κατα τη διάρκεια του μήνα να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας για να ξεκούρασετε μυαλό και σώμα. Ειναι κάτι απαραίτητο για εσάς, ειδικά μάλιστα αν έχετε και κάποια θεματα υγείας που σας απασχολούν.
Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760. Newsletter