astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Αριθμολογικές προβλέψεις Ιουνίου
Ο μήνας αποτελεί κρίσιμο σημείο στην αριθμολογική πορεία της χρονιάς και συνιστά μια περίοδο σημαντικών αποφάσεων που θα διαμορφώσουν το μέλλον μας, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες έως τον Οκτώβριο του έτους. Ο μήνας φέρνει ανατροπές και απροσδόκητες αλλαγές, με μια γενική ατμόσφαιρα που είναι ρευστή, και δεν αποτελεί το ιδανικό χρονικό σημείο για τον προγραμματισμό κρίσιμων γεγονότων που, αν αναβληθούν ή ακυρωθούν, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Ενώ είναι δύσκολο να προβλεφθούν με ακρίβεια τα επαγγελματικά ή προσωπικά γεγονότα, τα επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται, ενθαρρύνοντας παράλληλα την πρωτοβουλία και την τόλμη. Ο μήνας δημιουργεί επίσης τις συνθήκες για ανανέωση των προσωπικών σχέσεων, ενθαρρύνοντας την αναζωπύρωση της απόλαυσης ή ακόμη και τον πειραματισμό με έναν νέο σύντροφο που προκαλεί το ενδιαφέρον μας και μας καλεί να δούμε μια διαφορετική πτυχή του έρωτα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699
  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;


Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας φέρνει αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες όμως έχεις την δύναμη να τις φέρεις εις πέρας, αν και κάποιες αμφιβολίες που σου δημιουργούνται λειτουργούν βαθύτερα και υποσκάπτουν την αυτοπεποίθησή σου. Οικονομικά ζητήματα και θέματα υγείας μπορεί να σε απασχολήσουν με πιο συγκεκριμένο τρόπο αυτή την περίοδο, αλλά βρίσκεις τις λύσεις και βγαίνεις νικητής. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Μήνας κατάλληλος για να εστιάσεις πιο ουσιαστικά στις βαθύτερες σου ανάγκες και να αρχίσεις να σχηματοποιείς και να οργανώνεις τους τρόπους και τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου και στην κάλυψη της ανάγκης για ασφάλεια. Η περίοδος είναι καλή για να αποκτήσεις καινούργια ερεθίσματα και για να συλλέξεις χρήσιμες πληροφορίες. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 3
 Μήνας που σου δίνει το δικαίωμα να κατευθύνεις τις εξελίξεις τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στο άμεσο περιβάλλον σου και να βάλεις τάξη που οδηγεί σε παραγωγικά αποτελέσματα. Η περίοδος έχει ευκαιρίες για οικονομική άνοδο και για επιτυχίες στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε τη διάσπαση της προσοχής σου, εστιάσου στον στόχο σου και μην κινηθείς απόλυτα, αλλά να είσαι διπλωματικός. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Κάπως φορτισμένος ο μήνας και η ψυχολογία σου δεν βοηθά να πάρεις τα πάνω σου. Υπάρχει άγχος για να ολοκληρώσεις υποθέσεις και εκκρεμότητες και συνειδητοποιείς με λύπη ότι κάποιες από αυτές τις υποθέσεις που εσύ δεν θέλεις να τελειώσουν, είναι ήδη τελειωμένες και πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Οι φίλοι και το περιβάλλον σου θα αποτελέσουν σημαντικό στήριγμα αυτή την περίοδο, που στην ουσία της είναι θετική γιατί προετοιμάζονται καινούργια πράγματα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Ένας δυναμικός μήνας ξεκινά που σε γεμίζει ενέργεια και όρεξη να ασχοληθείς με κάθε πτυχή της ζωής σου, να φέρεις ανανέωση και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πίσω το παλιό και υποδεχόμενος το καινούργιο. Είναι μήνας που μπορείς να δεις θετικές εξελίξεις και άνοδο στην εργασία σου ενώ στο προσωπικό σου κομμάτι η λίμπιντο έχει το πάνω χέρι. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας χρειάζεται προσοχή στις ισορροπίες που κρατάς με τους άλλους, ειδικά σε θέματα αισθηματικά και συνεργασιών. Δεν είναι πάντα εύκολο ή αυτονόητο ότι σε καταλαβαίνουν οι άλλοι, αλλά ειδικά αυτή την περίοδο η έλλειψη κατανόησης και κοινού οράματος μπορεί να σε βάλει σε άσχημες σκέψεις και να σου χαλάσει την ψυχολογία. Φρόντισε με χαμόγελο και υπομονή να προσπαθήσεις να περάσεις στους σημαντικούς αυτούς άλλους το μήνυμά σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Θετικός και ευχάριστος ο μήνας για σένα καθώς σου φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και ικανοποίηση μιας κρυφής σου επιθυμίας. Αρκετές επικοινωνίες και συναντήσεις, άλλες από τις οποίες σου δίνουν χαρά και έρωτα, ενώ άλλες σου φαίνονται χρήσιμες για να υλοποιήσεις επαγγελματικά σου σχέδια. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Απαιτητικός και κουραστικός ο μήνας, σε βάζει σε διαδικασίες που χρειάζεται η αμέριστη προσοχή σου πάνω σε κάθε ζήτημα και φέρνει μαζί του φόρτο εργασίας ή υποχρεώσεις που δεν μπορείς να παραμελήσεις. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος αυτόν τον μήνα και χρειάζεται να δώσεις χρόνο και στις υποθέσεις σου να εξελιχθούν, αλλά και σε σένα τον ίδιο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας φέρνει αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο, καθώς καλείσαι τώρα να ανανεώσεις έξυπνα και να προσθέσεις καινούργια, πρακτικά και λειτουργικά στοιχεία στον τρόπο που κάνεις την εργασία σου και να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στις νέες απαιτήσεις Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.