astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούνιος 2023

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούνιος 2023
Ο μήνας είναι δύσκολο και απαιτητικός. Χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες, αντοχή, υπομονή και ανθεκτικότητα, προσήλωση στον στόχο μας και όχι περιττές κινήσεις που σπαταλούν χρόνο και ενέργεια, ενώ δεν φέρνουν άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα. Οι επαγγελματικές υποθέσεις περνάνε μια φάση κάμψης και κρίσης και η προσοχή μας στο επαγγελματικό μας αντικείμενο είναι απαραίτητη, ενώ οι αισθηματικές υποθέσεις τείνουν να παγώνουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει απομάκρυνση ή χωρισμός. Ίσως η κούραση από τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, δεν μας αφήνει να εκφραστούμε ρομαντικά και να συντονιστούμε με τις ανάγκες του συντρόφου μας. Είναι ένας ιδανικός μήνας για να πάρουμε μερικές μέρες άδεια και να ξεκουραστούμε ούτως ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής τις περιόδου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699
 
  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Το κλίμα του προηγούμενου μήνα αλλάζει και αρχίζεις να βλέπεις φως στο τούνελ. Αρχίζει για σένα μια περίοδος θετικών αλλαγών που άλλες άμεσα και άλλες μακροπρόθεσμα, σου δίνουν την αίσθηση ότι το πράγμα κινείται και ότι μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καινούργιο που θα σε βοηθήσει πρακτικά, θα σε ανανεώσει αισθηματικά ή που θα σου ανοίξει νέους δρόμους επαγγελματικά. Βέβαια, είναι μια περίοδος ανατροπών και γρήγορων αλλαγών που μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα από την μια, αλλά από την άλλη μπορεί να σου αποσταθεροποιήσουν το πρόγραμμά σου και καλό είναι σημαντικά ραντεβού ή σχέδια να μην τα φιξάρεις μέσα σε αυτόν τον μήνα ή τουλάχιστον να αποφύγεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και τις τελευταίες πέντε ημέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Ένας μήνας που σε καλεί να επεξεργαστείς και να χρησιμοποιήσεις τα καινούργια δεδομένα που ήρθαν τον προηγούμενο μήνα και να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Αποφάσεις τελεσίδικες αυτή την περίοδο είναι καλό να μην παρθούν γιατί οι καταστάσεις είναι ρευστές ακόμη. Οι άξονες που είναι ενεργοποιημένοι αυτή την περίοδο είναι η οικογένεια, οι ευθύνες κάθε είδους και τα οικονομικά σου θέματα. Φρόντισε να κάνεις το καλύτερο τόσο για σένα όσο και για τους άλλους αλλά κινήσου σκεπτόμενος το σύνολο και όχι μόνο εσένα. Περίοδος που μπορεί να βγουν αποσταθεροποιήσεις, εντάσεις ή χωρισμοί στα αισθηματικά. Προσοχή, χαμόγελο και διπλωματικές κινήσεις. Μια γυναίκα θα σε απασχολήσει. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Μια περίοδος που θα σε κάνει να σκεφτείς αρκετά και να φτάσεις σε απαντήσεις και συνειδητοποιήσεις που θα σε βοηθήσουν πρώτον να βάλεις μέσα σου μια τάξη και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες και τα θέλω σου και δεύτερον θα σου δείξουν τον δρόμο που χρειάζεται να πάρεις και τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις κυρίως στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Στα αισθηματικά ζητήματα είναι περίοδος που κάτι που ήταν στον αέρα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και ετοιμάζεσαι να μπεις πιο βαθιά στο παιχνίδι των σχέσεων. Γενικότερα, αυτή η περίοδος ευνοεί μελέτες, έρευνα και σεμινάρια, ταξίδια και μετακινήσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Κατά το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τάξη σε ζητήματα οικονομικά που σε έχουν απασχολήσει πρόσφατα, αλλά και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν από πιο παλιά. Ο βασικός άξονας αυτής της περιόδου κινείται για σένα γύρω από θέματα οικονομικά και ευρύτερης επιβολής και ελέγχου. Μπορείς να επανακτήσεις την δύναμή σου και να βάλεις τάξη! Στα αισθηματικά ζητήματα ίσως βγουν κάποιες απόλυτες συμπεριφορές από σένα προς το ταίρι σου ή από το ταίρι σου προς εσένα. Πρόσεξέ το αυτο! Δεν είναι ότι κινδυνεύεις να χωρίσεις, αλλά τα παιχνίδια δύναμης απαιτούν πολλές θυσίες που ίσως δεν είσαι έτοιμος να κάνεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Ένας μήνας που σε αλλάξει πλήρως καθώς όλα τα νέα δεδομένα της ζωής σου για το επόμενο διάστημα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και αυτός ο μήνας απλά βάζει το κερασάκι πάνω στην τούρτα.  Καλείσαι λοιπόν να κινηθείς σοφά και λογικά και να πάρεις τις αποφάσεις σου αν όχι σε όλα, στα περισσότερα επίπεδα της ζωής σου. Βασικός άξονας είναι ο ανθρωποκεντρισμός και οι ποιότητες των επιμέρους προσώπων που συνθέτουν την εικόνα της καθημερινότητάς σου. Διακρίνεις και κρίνεις τους ανθρώπους με βάση αυτό που είναι στην πραγματικότητα και επαναπροσδιορίζεις κάθε σχέση μαζί τους. Αυτόν τον μήνα κάτι ολοκληρώνεται και αποχωρεί για να δώσει την θέση του σε κάτι άλλο που ξεκινά και μέχρι τώρα βρισκόταν στα σπάργανα. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Μια περίοδος αρκετά δυναμική για εσένα που μέχρι τώρα έκανες υπομονή και γινόσουν έρμαιο των επιθυμιών και των αναγκών των άλλων. Είναι ο μήνας που διεκδικείς πράγματα για σένα! Την θέση σου στην κοινωνία, την αξία σου στα επαγγελματικά και την λατρεία που σου οφείλεται στα αισθηματικά. Αν είσαι μόνος, πολλές οι ευκαιρίες για να αρχίσεις κάτι σημαντικό στα αισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση που δεν έχει διαλυθεί και καλά κρατεί ακόμη, είναι μήνας που ανανεώνεσαι μέσα από αυτήν, παίρνεις τα ηνία και οδηγείς το άρμα του έρωτά σου προς ακόμη καλύτερους προορισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 7
Μήνας εκρήξεων που θα σε απασχολήσουν τα αισθηματικά σου ζητήματα κυρίως, αλλά και κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σου χώρο. Είναι περίοδος που θα θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και στους δυο τομείς, αυτό δεν είναι κακό, αντιθέτως έχει έρθει η ώρα του, αλλά φρόντισε να είσαι σίγουρος και να έχεις κάνει πρώτα μια ξεκάθαρη συζήτηση με τον εαυτό σου, προτού αρχίσεις να λες και να ζητάς αυτά που θες. Περίοδος που μπορεί να φέρει αλλαγές στο σπίτι, ανακαίνιση ή μετακόμιση και εξελίξεις στα αισθηματικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Ένας υπέροχος μήνας κίνησης, πολλών εξελίξεων και δράσης σου σε πολλά επίπεδα. Στον αισθηματικό τομέα ανανεώνεις την σχέση που έχεις και βρίσκεις τρόπους να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις μέσα από την βοήθεια φίλων και γνωστών. Ανοίγεσαι περισσότερο και βγαίνεις περισσότερο. Μιλάς, επικοινωνείς εκφράζεσαι. Αν είσαι μόνος είναι πιο εύκολο τώρα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Στα επαγγελματικά σου αναλαμβάνεις ευθύνες και η καθημερινότητά σου έχει πολλά τρεξίματα, κάτι που είναι όμως δημιουργικό, θετικό, ακόμη και διεγερτικό για σένα και το μυαλό σου. Μήνας αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Επαφές με συγγενείς και μικρές μετακινήσεις και ταξιδάκια ευνοούνται, όπως ευνοούνται επίσης και θέματα που σχετίζονται με απογόνους και παιδιά. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Ελαφρώς περιοριστική και κάπως δύσκολη η επόμενη περίοδος για σένα. Εστιάζεσαι σε αυτά που πρέπει να γίνουν, στην εργασία σου και στα θέματα του σπιτιού που τρέχουν. Οι κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις ίσως σε επηρεάζουν πιο άμεσα αυτόν τον μήνα καθώς έρχεσαι πιο κοντά στην κρατική μηχανή. Τα πράγματα εξελίσσονται με σχετικά αργούς ρυθμούς, κάτι που μπορεί να σε χτυπάει στα νεύρα, αλλά θα δεις ότι με επιμονή και υπομονή θα μπορέσεις να πετύχεις και να ολοκληρώσεις υποθέσεις σου και ο μήνας κλείνει με την αίσθηση ότι κουράστηκες, πιέστηκες αλλά τελικά τα κατάφερες. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter