astropedia.gr

Γράμματα & Αριθμοί: Η μαγική σχέση που καθορίζει την ζωή

Γράμματα & Αριθμοί: Η μαγική σχέση που καθορίζει την ζωή
Οι αριθμοί είναι οντότητες και έχουν ψυχή. Είναι η γλώσσα του σύμπαντος και της Δημιουργίας. Αριθμοί και γράμματα είναι συνδεδεμένα και λένε μια ιστορία που μας αφορούν όλους. Καθορίζουν την ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της και το πεπρωμένο μας.
Μας αντιπροσωπεύουν ατομικά, αφού η ημερομηνία γέννησης μας συμβολίζεται με αριθμούς, αλλά και συλλογικά, αφού κάθε μέρα που περνάει σε παγκόσμια κλίμακα, αφήνει το ιστορικό της αποτύπωμα πάλι με αριθμούς.

Οι αριθμοί σημαίνουν πολλά για την ζωή μας και μας βοηθούν να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας, αλλά και ολόκληρης της ύπαρξης. Σύμφωνα λοιπόν με τον πίνακα αντιστοιχίας του Πυθαγόρα γραμμάτων και αριθμών μπορούμε να παρατηρήσουμε τα εξής.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


ΕΝΑ: 5+5+1=11 (1+1) =2
Η αριθμητική αξία της λέξης ένα μας δίνει τον αριθμό 11. Δηλαδή δύο άσσοι. Δύο φορές το ένα, γιατί μία μονάδα μόνη της μένει στάσιμη και δεν μπορεί να κινηθεί. Ενώ με άλλη μια μονάδα ξεκινάει η ζωή. Το ένα είναι η αρχή των πάντων.

ΔΥΟ: 4+3+5=12 (1+2)=3
Δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει πως μετά το ένα που γίνεται δύο, τώρα το δύο γίνεται τρία, για να ολοκληρωθεί η ιστορία του ζευγαριού και η Δημιουργία να εξαπλωθεί και να μεγαλώσει. Τρία για το Θεϊκό ζευγάρι. Τρία για την Αγία Τριάδα που ουσιαστικά είναι δύο άνθρωποι και το πνεύμα που απεικονίζεται με ένα λευκό περιστέρι.

ΤΡΙΑ: 2+9+1+1=13 (1+3)=4
Η ιστορία συνεχίζεται.
Το τέσσερα συμβολίζει τον οίκο, το σπίτι μας, την ασφάλεια μας και το καταφύγιο μας. Αλλά επίσης συμβολίζει και τον Ουρανό με τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Η Θεϊκή Οικογένεια στεγάζεται στον Ουρανό.

ΤΕΣΣΕΡΑ: 2+5+1+1+5+9+1=24 (2+4)=6
Το τέσσερα που συμβολίζει τον Οίκο, μας λέει ότι δύο άνθρωποι μπορούν να χτίσουν το σπίτι τους και να φτιάξουν την οικογένεια τους, αφού το έξι είναι ο αριθμός του Θεού που δίδαξε την Δημιουργία καθ’ εικόνα και ομοίωση στους ανθρώπους. Το έξι που είναι η αριθμητική αξία της λέξης τέσσερα, είναι ο αριθμός του Ανθρώπου όμοιου με τον Θεό. Όπως είναι πάνω έτσι και κάτω (Ερμής Τρισμέγιστος).

ΠΕΝΤΕ: 7+5+5+2+5=24 (2+4)=6
Δεν είναι καθόλου παράξενο η λέξη πέντε να μας δίνει και πάλι τον αριθμό 6, όπως και η λέξη τέσσερα, με τους ίδιους ακριβώς συντελεστές (2+4), αφού το έξι περιλαμβάνει και το τέσσερα αλλά και το πέντε. Το πέντε συμβολίζει την τελειότητα και την ακεραιότητα, όπως τα πέντε δάχτυλα των χεριών και των ποδιών των ανθρώπων. Έτσι η λέξη πέντε μας δίνει αξία τον αριθμό έξι και η ιστορία λέει, ο τέλειος άνθρωπος καθ’ εικόνα και ομοίωση του Θεού, που δημιουργήθηκε απ’ τον άνθρωπο.

ΕΞΙ:
5+8+1=14 (1+4)=5
Αυτή είναι η απόδειξη της αλληλοσύνδεσης του πέντε με το έξι, που θέλει να μας πει ότι το τέλειο Ον της Δημιουργίας χρειάζεται τον τέλειο Άνθρωπο για να αναπαράξει τον εαυτό του.
Τον Θεάνθρωπο, τέλειο Θεό ενσαρκωμένο από τέλειο Άνθρωπο για την σύζευξη ύλης και πνεύματος.

ΕΠΤΑ: 5+7+2+1=15 (1+5)=6
Το επτά είναι ο αριθμός της Δημιουργίας. Σε επτά ημέρες ο Θεός έφτιαξε τα πάντα.
Στην πραγματικότητα σε έξι μέρες έκανε τα έργα του και την έβδομη ημέρα ξεκουράστηκε και θαύμασε τα έργα του. Το τελευταίο Δημιούργημα του, ήταν ο άνθρωπος που τον έφτιαξε την έκτη ημέρα. Αυτό που φαίνεται είναι ότι το επτά που συμβολίζει την ομορφιά και την τελειότητα, περιλαμβάνει το έξι που συμβολίζει τον άνθρωπο, που επίσης δημιουργήθηκε την έκτη ημέρα από τον ένα Δημιουργό (6+1=7). Ο Θεός συνδέεται με τον άνθρωπο και ο άνθρωπος με τον Θεό, σε μια τέλεια σχέση που αποτυπώνεται με τον αριθμό επτά.

ΟΚΤΩ: 6+2+2+8=18 (1+8)=9
Το οκτώ σημαίνει και άπειρο, αλλά συμβολίζει και την ψυχή και το πνεύμα και η λέξη μας δίνει αριθμητική αξία το εννέα. Το εννέα είναι ένας τέλειος κύκλος Δημιουργίας. Είναι το τέλος και η αρχή, είναι ο Θεός. Αυτή η σχέση γραμμάτων και αριθμών μας πληροφορεί ότι η ψυχή, το πνεύμα μας κατοικεί κοντά στον Θεό, που αέναα Δημιουργεί σε κύκλους. Το οκτώ είναι επίσης δύο κύκλοι ενωμένοι, όπως κυκλικοί είναι και οι οκτώ πλανήτες που επηρεάζουν τις σχέσεις των ανθρώπων.

ΕΝΝΕΑ: 5+5+5+5+1=21 (2+1)=3
Τρία η αριθμητική αξία του εννέα που είναι ο Θεός, η Αγία Τριάδα. Το εννέα περιλαμβάνει όλους τους αριθμούς και συμβολίζει το τέλος αλλά και την Αρχή, δηλαδή τον Θεό απ’ τον οποίο αρχίζουν όλα να δημιουργούνται σε τέλειους κύκλους. Ένας τέλειος κύκλος έχει αρχή και τέλος στο ίδιο σημείο, στον Θεό!

Κι εκεί που τελειώνουν όλα, αρχίζουν ξανά και πάμε πάλι απ’ την αρχή. Ο Θεός είναι άχρονος και ατελεύτητος αλλά τα δημιουργήματα έχουν αρχή και τέλος. Και οι εννέα πρώτοι αριθμοί περιλαμβάνουν τα πάντα, αρχίζουν και τελειώνουν και ξαναρχίζουν κι εμείς μετρώντας παρατηρούμε την μαγεία τους καθώς συμπλέκονται με τα γράμματα, που επίσης συμβολίζουν αριθμούς. ΑΩ, αρχή και τέλος, Θεός Δημιουργός! Και έτσι, για την ιστορία και για την σύνδεση…

ΑΛΦΑ: 1+3+4+1=9
Άλφα, Άρχων, Αρχή ο Θεός που Δημιουργεί τα πάντα με αρχή (1=Α) και τέλος (9) σε τέλειους κύκλους! Γράμματα και Αριθμοί μαγική σχέση που καθορίζει τη ζωή!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter