astropedia.gr

Δίας στον Ταύρο από 16/5

Δίας στον Ταύρο από 16/5
Ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο στις 16 Μαΐου φέτος, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Μαΐου 2024. Θα είναι ανάδρομος από τον Σεπτέμβριο μέχρι και το τέλος αυτής της χρονιάς, χωρίς όμως να βγει από τον ζωδιακό χώρο του Ταύρου. Η αναδρομή του θα επηρεάσει το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων, αλλά σε αυτό θα αναφερθούμε σε επόμενο αναλυτικό άρθρο.

Από 16 Μαΐου έως 7 Ιουλίου 2023, η επίδραση του πλανήτη αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, από 7 Ιουλίου έως 7 Νοεμβρίου 2023, ο πλανήτης επιδρά στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων (ευθύδρομος και ανάδρομος από 4 Σεπτεμβρίου), από 7 Νοεμβρίου 2023 έως 21 Φεβρουαρίου 2024 επηρεάζει και πάλι το πρώτο δεκαήμερο (ανάδρομος και πάλι ευθύδρομος από 31 Δεκεμβρίου 2023), από 21 Φεβρουαρίου έως 13 Μαρτίου 2024 επηρεάζει ξανά το δεύτερο δεκαήμερο και τέλος από 13 Μαρτίου έως 26 Μαΐου 2024 την επιρροή του θα την δεχτεί το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Η νέα θέση του Δία μας επηρεάζει όλους, ανάλογα με τον ατομικό μας χάρτη, αλλά μιλώντας ειδικότερα, επηρεάζονται κυρίως τα σταθερά ζώδια και όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στον σταθερό σταυρό (σε Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο δηλαδή) καθώς επηρεάζονται νευραλγικοί τομείς στον ηλιακό χάρτη και χρειάζεται προσοχή. Γενικότερη εύνοια μπορούν να απολαύσουν οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, ενώ σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχίες θα έχουν οι Καρκίνοι και οι Ιχθύς.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Με τον Δία στον Ταύρο εκμεταλλεύσου τις πραγματικές ευκαιρίες και απόφυγε τις φούσκες...
Σωστή εκτίμηση των εξελίξεων και σίγουρη επιτυχία!
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Η επιρροή του Δία από τον Ταύρο και τα ζώδια  
Τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική τάση που προκύπτει από το ηλιακό ωροσκόπιο και δεν αντικαθιστούν τις συγκεκριμένες τάσεις που δημιουργεί η διέλευση, μέσα από τον ατομικό αστρολογικό χάρτη. Ο Δίας από τον Ταύρο παρολαυτά θα αλλάξει αρκετά το τοπίο και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο!

 
ΚΡΙΟΣ
Με την είσοδο του Δία στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, είναι πιθανά κάποια αξιοσημείωτα έσοδα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μπορεί να δεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς πιστωμένους με χρηματικά ποσά, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια αύξηση στο μισθό σου, αρκεί να είναι σύμφωνος και ο αστρολογικός σου χάρτης σε αυτό. Επίσης, μπόνους παραγωγικότητας μπορεί να σε «τονώσουν» σε οικονομικό επίπεδο και να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή σου. Ωστόσο, θα έχεις ροπή στην υπερκατανάλωση και θα σου γεννηθεί η επιθυμία να ψωνίσεις ρούχα, παπούτσια και άλλα υλικά αγαθά κυρίως για τον εαυτό σου αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να φανείς εγκρατής και να μην προβείς σε αλόγιστες σπατάλες για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Βέβαια, ως επί το πλείστον αναμένονται θετικές αλλαγές στην οικονομική σου ζωή, ενώ μπορεί να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να βρεις νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου θεμάτων. Τέλος, μπορείς πλέον να πιστέψεις πιο πολύ στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναμφίβολα, με το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σου γίνεσαι αυτομάτως ο πρωταγωνιστής του ζωδιακού! Όλοι σχεδόν οι τομείς της ζωής σου μοιάζουν πιο ευνοημένοι και προστατευμένοι από ποτέ. Ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι από θετική διάθεση, ιδιαίτερη αισιοδοξία και ανάγκη για προσωπική επέκταση. Οι γύρω σου μοιάζουν να απολαμβάνουν τη συντροφιά σου και την καλοπροαίρετη φύση και ιδιοσυγκρασία σου. Σου δημιουργείται η ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος και να ικανοποιείς διαρκώς τις προσωπικές σου επιθυμίες. Δεν αποκλείονται νέα, δυναμικά ξεκινήματα, καθώς η τύχη μοιάζει να σου κλείνει το μάτι και να βρίσκεται διαρκώς πλάι σου. Επιπλέον, υπάρχει μια ροπή στην καλοζωία, στις ηδονές και στις απολαύσεις. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να αυξηθεί το βάρος σου. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις την απαιτούμενη εγκράτεια και προσοχή. Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίας περνά στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη και σε βοηθάει να τοποθετήσεις στο περιθώριο τυχόν υπαρξιακές ανασφάλειες ή άλλους ανεξήγητους φόβους που είχες μέχρι πρότινος. Ο εσωτερικός σου κόσμος μοιάζει να αλλάζει προς το καλύτερο και ο ίδιος επιθυμείς να συντονιστείς με τα αιτήματα του ανώτερου εαυτού σου. Είναι πολύ πιθανό να δεις τους εχθρούς σου να αλλάζουν στάση και να διάκεινται ειρηνικά απέναντί σου. Επιπλέον, στρέφεσαι περισσότερο από ποτέ στην τέχνη και στη μεταφυσική. Η διαίσθησή σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ η συμπονετική σου διάθεση και οι φιλανθρωπικές σου ανησυχίες αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να βοηθήσεις και να στηρίξεις τους ευάλωτους και ανήμπορους συνανθρώπους σου. Τα όνειρά σου είναι ασυνήθιστα πολλά και, μάλιστα, είναι τόσο έντονα που μοιάζουν με αληθινές εμπειρίες, με πραγματικά γεγονότα, τα οποία καλείσαι να αποκωδικοποιήσεις. Βιώνεις μια «αόρατη προστασία», η οποία θα σε συντροφεύει και θα σε καθοδηγεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Δία στον Ταύρο. Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας από τον εντέκατο ηλιακό σου οίκο ανανεώνει τον τομέα της φιλίας, αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ και ταυτόχρονα αποκτάς νέο όραμα στις διάφορες συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Γενικότερα, ο Δίας από τον Ταύρο σου φέρνει μια πληθώρα από οράματα και σε ενθαρρύνει ώστε να οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι πως ο φιλικός σου κύκλος διευρύνεται και έρχονται πολλά νέα πρόσωπα τα οποία θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις με επιτυχία τους στόχους σου, έχοντας πάντα στον πλευρό σου την βοήθεια που θα χρειάζεσαι. Η επιθυμία σου να ενταχθείς σε ομάδες ανθρώπων με οράματα τα οποία θα σε αντιπροσωπεύουν και θα σε καλύπτουν ιδεολογικά είναι πραγματικά έντονη. Η επικοινωνία σου με τα διάφορα φιλικά σου πρόσωπα εξομαλύνεται και ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις τη συντροφιά και την παρέα τους, ενώ είναι πιθανό να συνάψεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, να κάνεις καινούριους φίλους και να διευρύνεις την αποδοχή που εισπράττεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Με τον Δία στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αναμένονται θετικές αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου καθώς και μια πιο υγιής και αισιόδοξη προσέγγιση απέναντι στους επαγγελματικούς στόχους σου. Επιπλέον, προσπαθείς με ιδιαίτερο ενθουσιασμό να σχεδιάσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση. Γενικότερα, η επαγγελματική σου ζωή εισέρχεται σε μια νέα φάση, η οποία μοιάζει συναρπαστική και εντυπωσιακή. Είναι πιθανό κάποιο είδος προαγωγής ή επαγγελματικής ανέλιξης. Η δημοτικότητά σου και η καλή σου φήμη αυξάνονται. Ωστόσο, καλείσαι να αποφύγεις να λάβεις αποφάσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από παρορμητισμό και θα βασίζονται αποκλειστικά στην υπερβολική αισιοδοξία και στον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Μόνον έτσι θα ανέβεις στη διοικητική ιεραρχία και θα αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν σκάνδαλα. Η αλήθεια είναι ότι με γνώμονα το ρεαλισμό, την εγκράτεια και τη λογική μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Τέλος, οι σχέσεις σου με ανθρώπους που κατέχουν θέσεις εξουσίας και κύρους βελτιώνονται σημαντικά, γεγονός το οποίο μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου. Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Με την είσοδο του Δία στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ταύρου και στον ένατο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου και να διαμορφώσεις μια νέα φιλοσοφία γύρω από την ίδια τη ζωή. Επίσης, σου δημιουργείται η επιθυμία να μελετήσεις εις βάθος διάφορα γνωστικά αντικείμενα και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι ανώτερο. Δεν αποκλείονται νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο. Γενικότερα, ο τομέας των σπουδών ευνοείται σημαντικά. Αν σπουδάζεις, μπορεί να πάρεις πτυχίο, ενώ είναι πιθανά και άλλου είδους επιτεύγματα στον τομέα της ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης (πχ διατριβή, διδακτορικό, μεταπτυχιακό). Επιπλέον, ευνοείται η εκμάθηση ξένων γλωσσών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για επιτυχία σε εξετάσεις προκειμένου για την απόκτηση σχετικών πτυχίων ή πιστοποιητικών. Τέλος, δεν αποκλείονται μακρινά ταξίδια, τα οποία θα σε ανανεώσουν, θα σου χαρίσουν τεράστια χαρά και ικανοποίηση και θα καλύψουν τις ανάγκες σου για μάθηση και νέες εμπειρίες. Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας μέσα από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή και να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Τηρουμένων των αναλογιών, εμφανίζονται λύσεις στα διάφορα οικονομικά σου προβλήματα. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται η επίτευξη κάποιου διακανονισμού (ή κάποιας ευνοϊκής για εσένα ρύθμισης) σε σχέση με ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς. Επίσης, μπορεί να διευθετηθούν με επιτυχία ζητήματα τα οποία σχετίζονται με κληρονομιές. Η σεξουαλική σου όρεξη αυξάνεται και, ως εκ τούτου, η ερωτική σου ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ ο ίδιος αρχίζεις να ξεπερνάς τις φοβίες και τα άγχη σου. Γενικά, η ψυχολογία σου βελτιώνεται πολύ και αρχίζεις να εστιάζεις στη θετική πλευρά της ζωής. Με τη συγκεκριμένη θέση του Δία θα κληθείς να προβείς σε αναθεωρήσεις και συμβιβασμούς, μέσω των οποίων θα «κατακτήσεις» το ζητούμενό σου, που είναι η ψυχική σου πληρότητα. Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πέρασμα του Δία στον έβδομο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει, σε γενικές γραμμές, τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυξάνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Επιπλέον, με τον Δία στον Ταύρο μπορείς να συνάψεις εποικοδομητικές συνεργασίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Δεν αποκλείονται δελεαστικές προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία, οι οποίες μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος μπορεί να συνάψεις μία σχέση (ή ακόμη και να παντρευτείς) ενώ αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται επισημοποίηση του δεσμού σου (με αρραβώνα ή γάμο) ή στο άλλο άκρο ένας χωρισμός, ο οποίος όμως θα σε ανανεώσει, θα σε απαλλάξει από ένα τεράστιο βάρος, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου και μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ως η καλύτερη δυνατή απόφαση για εσένα. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα ο σύντροφός σου να σημειώσει τεράστιες επιτυχίες και να ανέλθει επαγγελματικά και κοινωνικά. Καλό θα είναι πάντως γενικότερα να δείξεις την απαιτούμενη σύνεση για να μη σε βρουν μπελάδες… Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας από τον έκτο σου ηλιακό οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να «εξυγιάνεις» την καθημερινότητά σου. Γενικά, αναμένεται να βελτιωθεί η καθημερινή σου ζωή, ενώ ο ίδιος προσπαθείς να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Αρχίζεις σταδιακά να τηρείς πιο θετική και αισιόδοξη στάση στα εργασιακά σου ζητήματα. Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να φέρεις «αέρα ανανέωσης» στην επαγγελματική σου ζωή. Αν είσαι άνεργος, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες. Αν εργάζεσαι, μπορεί να βρεις άλλη καλύτερη δουλειά. Επίσης, μπορεί να αλλάξεις πόστο εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος και να καταλήξεις να εργάζεσαι πάνω σε ένα πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο αντικείμενο. Δεν αποκλείεται και κάποιο είδος προαγωγής, αλλά εξαρτάται από το αν συμφωνεί και ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης σε αυτό. Επιπρόσθετα, η είσοδος του Δία στον Ταύρο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να γυμναστείς και να εξισορροπήσεις το νου με το σώμα σου. Αν ήδη αντιμετωπίζεις ιάσιμα προβλήματα υγείας, τότε η οποιαδήποτε μορφή θεραπείας που θα ακολουθήσεις θα στεφθεί με επιτυχία και τα αποτελέσματα αυτής θα είναι γρήγορα και θαυμαστά. Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ταύρου και στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο αισθάνεσαι την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη και θες να ανακτήσεις την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά, την παιδικότητά σου και να διασκεδάσεις. Μάλιστα, είναι πιθανό να σου γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσεις δικά σου παιδιά (αν δεν έχεις ήδη), ενώ είναι πιθανή και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη. Γενικά, με αυτή τη διέλευση του Δία η απόκτηση απογόνων ευνοείται. Επίσης, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, μέσω της οποίας θα μπορούσες να εκφράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, να προβάλεις τα χαρίσματά σου και να «λάμψεις». Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή και την αυτοεκτίμησή σου. Αν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδιά, μπορεί κάποιος από τους απογόνους σου να σημειώσει μία μεγάλη επιτυχία σε κάποιον τομέα της ζωής του. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει ιδιαίτερη τύχη και εύνοια στα τυχερά παιχνίδια ή τις επενδύσεις. Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο και στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Δεν αποκλείεται να ανακαινίσεις ή να διευρύνεις το σπίτι σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου στον οποίο διαμένεις ή ακόμη και να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Μπορεί, μάλιστα, να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σου…με τον ερχομό ίσως ενός παιδιού. Επιπλέον, είναι πιθανό να θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στις «ρίζες» σου. Άλλωστε, ο Δίας σε βάζει στη διαδικασία να θεραπεύσεις τυχόν ψυχικά σου τραύματα και να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις τυχόν ταλέντα σου τα οποία είναι «κρυμμένα» και παρέμεναν ανενεργά μέχρι πρότινος. Τέλος, μπορεί να σου μεταβιβαστεί αξιόλογη ακίνητη περιουσία ή ακόμη και να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις ή να εκμεταλλευτείς κάποιο ακίνητο/οικόπεδο, ενώ δεν αποκλείεται –αν δεν προσέξεις- να αυξηθεί το βάρος σου! Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Δία στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και «γιγαντώνεται». Τώρα σου δημιουργείται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Και πράγματι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, ενώ οι μετακινήσεις σου αναμένεται να γίνουν πιο εύκολες. Δεν αποκλείεται να αγοράσεις καινούρια μηχανή, καινούριο αυτοκίνητο ή κινητό τηλέφωνο, το οποίο μάλιστα μπορεί να είναι προηγμένης τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, η σχέση σου με αδέλφια και συγγενείς βελτιώνεται σημαντικά και αποκομίζεις κέρδη. Επίσης, το πνεύμα σου αναμένεται να είναι ανήσυχο και, ως εκ τούτου, θα θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πολλές και ποικίλες πληροφορίες και να γράψεις δικά σου κείμενα ή διηγήματα. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, τις μεταφορές, την διδασκαλία ή τα ΜΜΕ, τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες! Μην χάνεις καθόλου χρόνο! Μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική επίδραση του πλανήτη της επιτυχίας και πώς μπορείς να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου! Κάλεσε τώρα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.