astropedia.gr

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 3/6

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 3/6
Ήδη από τα τέλη Μαΐου, ο Δίας από το παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτή η ευνοϊκή όψη (που κορυφώνεται στις 3/6) θα επηρεάσει θετικά τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους πρωτίστως αλλά και τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, θα έχεις επιτυχία σε πολλούς τομείς της ζωής σου! Προγραμματίζεις για το μέλλον σου και οτιδήποτε ξεκινάς τώρα, είτε μια εργασία, είτε μια ερωτική σχέση, είτε ένα νέο επαγγελματικό ή οικονομικό εγχείρημα, θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Ένας βαθύς μετασχηματισμός λαμβάνει χώρα στη ζωή σου έχεις μεγάλη δύναμη, στηρίζεσαι στις ικανότητές σου, έχεις έναν ενθουσιασμό απέναντι σε νέες ιδέες και προοπτικές που βρίσκονται εκτός του πεδίου της εμπειρίας σου και αυτό είναι το κλειδί για κάτι νέο και συναρπαστικό. Ο Δίας σχετίζεται με τις πεποιθήσεις, την υψηλότερη γνώση και τη σοφία, ενώ ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης των καταλυτικών αλλαγών. αποκαλύψεις τα μυστήρια και να ψάξεις κάτω από την επιφάνεια, να βρεις το τι κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα.

Καθώς ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια των μεγάλων αποστάσεων, ένα ταξίδι που πιθανόν να κάνεις αυτό το μήνα, θα σου χαρίσει μια βαθιά μετασχηματιστική εμπειρία, καθώς είναι πιθανό να συναντήσεις νέους ανθρώπους που σε συμβουλεύουν με τις εμπειρίες τους και σου ανοίγουν νέες δυνατότητες στη ζωή σου. Κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου που μακροπρόθεσμα είναι προς όφελός σου. Μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που ενισχύουν τη δύναμή σου και σε βοηθούν να αναδείξεις την προσωπικότητά σου και τις ικανότητές σου. Σύμμαχό σου σε αυτό άλλωστε έχεις και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Ευτυχία, αφθονία και ευημερία έρχονται στη ζωή σου και επωφελείσαι από τις προσπάθειές σου στην εργασία σου, λαμβάνοντας ηθικές ή/και οικονομικές ανταμοιβές. Αναγνωρίζονται οι ικανότητές σου και μπορεί να εγγραφείς σε ένα σεμινάριο για επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση. Σε γενικές γραμμές, μιας και η όψη αυτή γίνεται σε ζώδια αέρα, θα έχεις πολύ σημαντικές ιδέες αλλά και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην ζωή σου που σου ανοίγουν τον δρόμο να εξελιχθείς τελικά ως ψυχή!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.