astropedia.gr

Τα ζώδια και η στάση τους απέναντι στο διαζύγιο

Τα ζώδια και η στάση τους απέναντι στο διαζύγιο
Με έναν ελαφρά χιουμοριστικό τρόπο, βασισμένο στα χαρακτηριστικά της φύσης των ζωδίων, παρακάτω θα δούμε πως το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, αντιδρά απέναντι στο διαζύγιο και των χωρισμό.


ΚΡΙΟΣ 
Όταν ένας Κριός αντιμετωπίζει προβλήματα και νιώθει δυστυχισμένος μέσα στο γάμο του, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη! Δεν διακατέχεται απο την απαιτούμενη υπομονή που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και χάνει εύκολα την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα από όσο είναι. Δρα και σκέπτεται «παρορμητικά», νευριάζει εύκολα και πάνω στο θυμό του γίνεται εριστικός και επιθετικός. Πάνω στο νεύρα του, ξεχνάει συναισθήματα και ευτυχισμένες στιγμές και μπορεί να διαλύσει ένα γάμο χωρίς να κάτσει να σκεφτεί το μετά. Την άλλη μέρα το πιο πιθανόν είναι ότι θα έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του αλλά δε πρόκειται να το παραδεχτεί . Εσείς θα πρέπει να του ζητήσετε συγνώμη! 

  
ΤΑΥΡΟΣ  
Ένας Ταύρος είναι γενικότερα πιστός και σταθερός μέσα ένα γάμο. Δύσκολα θα είναι αυτός η αιτία ενός διαζυγίου. Όταν εμφανιστούν προβλήματα,  θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει τη σχέση του. Αγαπάει την «σταθερότητα» και την «ασφάλεια», επομένως η λέξη χωρισμός είναι απειλή για αυτόν. Δε του αρέσουν οι αλλαγές και μπορεί να γίνει τρομερά «επίμονος» στο να μην καταφύγει σε ένα διαζύγιο και να κρατήσει το σύντροφο του με κάθε τρόπο. Η στάση του αυτή, τις περισσότερες  φορές αποδεικνύεται καταστροφική για τον ίδιο, διότι συνεχίζει να παραμένει σε μία σχέση που δεν είναι υγιής, μόνο και μόνο επειδή δε μπορεί να δεχτεί, πως η ιδιοκτησία του «ο σύντροφος του» δεν του ανήκει πια ! Η ξεροκεφαλιά δεν έχει όρια...

  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι Δίδυμοι έχουν μια «αλλοπρόσαλλη» συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις τους. Δεν τους αρέσει η σταθερότητα και η μονιμότητα σε αντίθεση με τους Ταύρους. ¨Ένας Δίδυμος βαριέται εύκολα και του αρέσουν οι αλλαγές. Αν μια σχέση δεν είναι αρκετά δυνατή για να τον κρατήσει, θα χωρίσει εύκολα. Συνήθως χωρίζουν ξαφνικά και τις περισσότερες φορές ευθύνονται οι ίδιοι λόγω της «ανώριμης» και παιδικής συμπεριφοράς τους.  Λόγοι διαζυγίου είναι συνήθως η «απιστία τους». Αποφεύγουν να αναλαμβάνουν ευθύνες και με την πονηριά που κατέχουν καταφέρνουν να την σκαπουλάρουν όταν τους στριμώχνουν.  

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ο Καρκίνος θα αποφύγει με κάθε τρόπο ένα διαζύγιο. Θέλει πάντα να έχει δίπλα του κάποιον να «φροντίζει», δένεται «συναισθηματικά» και του είναι δύσκολο να αποτραβηχτεί από το «παρελθόν». Αυτό που δεν αρέσει περισσότερο σε ένα Καρκίνο είναι η απόρριψη και να μην περνάει το δικό του. Όταν η σχέση του αντιμετωπίζει προβλήματα ο Καρκίνος αντιδράει με μια «κτητικότητα» και έχει την τάση να περιορίζει το σύντροφο του για να μην νιώθει ο ίδιος ανασφάλεια. Η «γκρίνια» και τα ξεσπάσματα του πάνε σύννεφο! Έτσι ο σύντροφος του αναγκάζεται να τον εγκαταλείπει, πνιγμένος από την τόση φροντίδα και αγάπη! 

  
ΛΕΩΝ 
Ένας Λέων θέλει να είναι «επιτυχημένος» σε όλους τους τομείς της ζωής του. Το διαζύγιο θεωρείται μεγάλη αποτυχία και έτσι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην καταλήξει σε αυτή την λύση. Δίνει γενικότερα μεγάλη σημασία στην κοινωνική εντύπωση και υπόληψη. Είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω και να κρατήσει μια σχέση για να μην χαλάσει την κοινωνική του εικόνα. Αρκετά εγωιστής και «περήφανος», σε περίπτωση που δε δουλέψουν τα πράγματα όπως τα έχει «οργανώσει», δε θα δείξει ότι πληγώθηκε και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. 

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
Ένας Παρθένος θα προσπαθήσει να βρει λογικές λύσεις όταν αντιμετωπίζει κρίσιμες στιγμές με το ταίρι του. «Αναλύει» και παρατηρεί τα πάντα, ασκεί μια καταστροφική κριτική θα λέγαμε  στον σύντροφο του, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό που είναι κάτι το οποίο φέρνει εύκολα στη ζωή του ένα διαζύγιο .Άμα ένας Παρθένος θεωρήσει πως πρέπει να χωρίσει θα χωρίσει. Βάζει τη «λογική» του πάνω από όλα. Πολλές φορές όμως δεν είναι αυτός ο οποίος θα το πάρει απόφαση, αλλά ο σύντροφος του, που θα έχει κουραστεί απο την υπερβολική κριτική και τη ψυχρή στάση του Παρθένου.  

  
ΖΥΓΟΣ 
Ένας Ζυγός σιχαίνεται να είναι μόνος του και θέλει πάντα να έχει δίπλα του ένα «σύντροφο». Πρόκειται για το κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων. Χωρίς σύντροφο η ζωή του δεν έχει νόημα. Θα προσπαθήσει με «διπλωματικό» τρόπο να μην διαλύσει τη σχέση του και να βρει λύσεις, όμως τα πράγματα δε δουλεύουν πάντα όπως τα θέλει αυτός. Όταν δεν υπάρχει «αρμονία» αλλά μόνο εντάσεις και τσακωμοί τότε θα σκεφτεί να χωρίσει .Αν και πότε θα το αποφασίσει είναι ένα άλλο θέμα! Οι Ζυγοί δεν φημίζονται για την αποφασιστικότητα τους.  

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Άμα καταφέρεται να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού να είστε σίγουροι ότι δε θα σας χωρίσει ποτέ. Δεν θέλει να χωρίζει, θέλει να είναι για πάντα με το σύντροφο του μέχρι ο «θάνατος» να τους χωρίσει. Είναι αρκετά δυναμικός και εκρηκτικός αλλά κατά βάθος διαθέτει μια πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική φύση. Όταν υπάρχουν βαθιά συναισθήματα πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να χωρίσει. Μόνο αν εσείς τον προδώσετε θα καταφύγει στο διαζύγιο.. Και όχι απλά θα σας χωρίσει, αλλά θα σας κάνει τη ζωή σας «μια σκέτη κόλαση» ! Δεν συγχωρεί την απιστία και πισωπλατεί οριστικά το πρώην ταίρι του.  

  
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Ο Τοξότης έχει ανάγκη να διατηρεί την «ελευθερία» του μέσα σε μια σχέση. Απεχθάνεται τους περιορισμούς και δεν ανέχεται την κτητικότητα και την ζήλεια. Συνήθως χωρίζει όταν νιώθει ότι καταπιέζεται, βέβαια μπορεί να χωρίσει το σύντροφο του και χωρίς να υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος μόνο και μόνο επειδή χάθηκε ο «ενθουσιασμός» του. ¨Ένας Τοξότης πάντα έχει τα μάτια του ανοιχτά  μήπως παρουσιαστεί ένας καλύτερος σύντροφος από αυτόν που έχει ήδη. Έχει ζήσει και θα ζεί πολλές ερωτικές «περιπέτειες» στη ζωή του και πάντα θα ψάχνει κάτι το συναρπαστικό με αποτέλεσμα οι χωρισμοί να είναι κάτι συνηθισμένο για αυτόν.  

  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Σταθερός, φιλόδοξος και επίμονος ένας Αιγόκερος, τόσο στην συμπεριφορά του όσο και στις αποφάσεις του. Διαθέτει μια σοβαρή στάση απέναντι στη δέσμευση. Για αυτόν ο γάμος αποτελεί «καθήκον». Έχει τεράστια αποθέματα υπομονής και μπορεί να αντέξει τον πόνο μιας δυστυχισμένης σχέσης. Η ψυχρή του συμπεριφορά δε βοηθάει τα πράγματα όμως. Για σοβαρούς λόγους μόνο θα χωρίσει. Πληγώνεται και «μελαγχολεί», όμως καταφέρνει να ελέγχει τα συναισθήματα του και αφιερώνεται στην εργασία του για να ξεχάσει το παρελθόν. 

  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ο Υδροχόος είναι σταθερό ζώδιο, «ανεξάρτητο» και δεν του αρέσει να τον περιορίζουν. Μέσα στο γάμο η σε μία σχέση για να παραμείνει θα πρέπει να διατηρεί την ελευθερία του αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι δύσκολα θα δεσμευτεί. Χρειάζεται το χρόνο και το χώρο του. Είναι σοβαρός και σταθερός και δε του αρέσει να αλλάζει σα πουκάμισα τους συντρόφους. Όταν εμφανιστούν προβλήματα αρχικά θα προσπαθήσει να βρει λύσεις αλλά όμως άμα δε του δώσετε το χώρο του και τον καταπιέσετε, να είστε σίγουροι πως θα σας χωρίσει χωρίς να το μετανιώσει. Γενικότερα δε μένει πίσω στο παρελθόν και κοιτάζει πάντα στο «μέλλον». 

  
ΙΧΘΥΕΣ 
Ο χωρισμός είναι μια «βασανιστική εμπειρία» για έναν ρομαντικό Ιχθύ και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα προτιμήσει να υποφέρει μέσα σε μία σχέση από το να καταλήξει σε χωρισμό. Με πλάγιους τρόπους θα προσπαθήσει να κρατήσει κοντά του το σύντροφο του και να αποφύγει να έρθει αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη κατάσταση όπως ο χωρισμός! Κατά κάποιο τρόπο του αρέσει να είναι ο «μάρτυρας» σε μία σχέση και πιστεύει πως η αληθινή αγάπη πονάει και απαιτεί «θυσίες». Ο λόγος ύπαρξης ενός Ιχθύ είναι αυτός, «να προσφέρει χωρίς αντάλλαγμα» να είναι ο «μάρτυρας» για την αγάπη! 


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter