astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 1 έως 7 Μαΐου 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 1 έως 7 Μαΐου 2023


Μπορεί οι καθημερινές ανησυχίες να μας καταβάλλουν, όμως η γενική κάρτα της εβδομάδας που είναι το Σπίτι, μας υπόσχεται πως δεν θα είμαστε μόνοι μας και οι έννοιες μας θα μετριαστούν με την επίδραση των γύρω μας. Θα έχουμε μια αίσθηση σταθερότητας, εμπιστοσύνης και δύναμης ότι θα επιτύχουμε, σε ό,τι καταπιαστούμε.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πολλά θα είναι τα χαρούμενα γεγονότα αυτές τις μέρες. Με διασκέδαση και καλοπέραση θα περάσετε μαζί με το ταίρι σου. Θα κάνετε νέα πράγματα και ενδεχομένως  να επιλέξετε να πάτε και σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί, ώστε να ανανεώσετε την σχέση σας αλλά και εσάς τους ίδιους ξεχωριστά. Θα πάρεις δωράκια, είτε υλικά είτε συναισθηματικά, από το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ο έντονος αισθησιασμός που θα εκπέμπεις αυτή την εβδομάδα, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες προσέλκυσης  καινούριων ατόμων στη ζωή σου. Θα βγεις αρκετά, θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, θα περάσεις καλά και χωρίς να σε νοιάζει για το τι έγινε χτες ή τι θα γίνει αύριο. Σε έξοδό σου θα γνωρίσεις ένα ευκατάστατο άτομο που μαζί του μπορεί να συμβεί κάτι καλό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου     
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετωπίσεις εσύ και το ταίρι σου αυτές τις μέρες, θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας ενώσει ουσιαστικά, δυναμώνοντας έτσι την αγάπη σας. Όμως, προσοχή! Αυτό είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει φθόνο σε κάποιο πρόσωπο και να επιχειρήσει να σας αναστατώσει με στόχο να σπάσει την ισορροπία που θα έχετε μεταξύ σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο αυτή την εβδομάδα, που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θα μπεις σε μια ερωτική κατάσταση μαζί του. Όμως, το ενδεχόμενο να μην είναι ελεύθερο είναι πολύ μεγάλο και αυτό από τη μια μπορεί να σε εξιτάρει αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει θύελλες στο μέλλον σου, αφού θα νιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Χρειάζεται να δώσεις προσοχή αυτές τις μέρες στο που μιλάς και συζητάς για τη σχέση σου και το αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άτομα που θα βάλουν λόγια στο ταίρι σου επειδή ζηλεύουν το ότι είστε μαζί ένα αγαπημένο ζευγάρι. Όμως η αναστάτωση που ενδεχομένως συμβεί στο δεσμό σου θα σας δυναμώσει και θα σας παθιάσει. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δύσκολα θα αντισταθείς σε ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις αυτή την εβδομάδα και θα σε αναστατώσει ερωτικά. Εντούτοις, θα πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις να θρέψεις ελπίδες για μια σχέση μεταξύ σας, αφού κατά πάσα πιθανότητα το πρόσωπο αυτό θα έχει μπερδέματα με άλλο άτομο, οπότε και δεν θα είναι διαθέσιμο για μια νόμιμη και μόνιμη κατάσταση μεταξύ σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποια νέα που θα έρθουν από μακρινό τόπο και θα ξεσηκώσουν το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα θελήσει να κάνετε μαζί ένα ταξίδι και να συνδυάσετε το τερπνό με το ωφέλιμο. Με ηρεμία και με ευφυή τρόπο θα ενώσετε τις σκέψεις σας για το ζητούμενο του άλλου σου μισού και θα αντιμετωπίσετε τα δρώμενα. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 909800 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Νέες γνωριμίες θα σου χαρίσουν ένα φλερτ αυτές τις μέρες, που είναι πολύ πιθανό να εδρεύει στο εξωτερικό, σε άλλο πολιτισμό. Ενδεχομένως και η επικοινωνία σας να γίνει μέσω διαδικτύου και εσύ να ενθουσιαστείς με τη διαφορετική κουλτούρα του. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σου, έως και αλλαγές ιδεών. Πως θα αντεπεξέλθεις; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με θετική ενέργεια βρίσκει αυτή η εβδομάδα εσένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μεταξύ σας θα κυριαρχήσουν η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός και θα ενισχυθούν τα συναισθήματά σας. Θα περάσετε πολλές όμορφες, χαλαρές αλλά και ερωτικές στιγμές μαζί και η χημεία σας θα σας κάψει τα σεντόνια του κρεβατιού σας! Ο έρωτας θα κυριαρχήσει όπως τον πρώτο καιρό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πιθανό αυτές τις μέρες να ανακαλύψεις πως ένα πρόσωπο στο φιλικό ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν σε βλέπει με τον ανάλογο τρόπο αλλά διατηρεί για σένα ερωτικά συναισθήματα. Αυτό θα σε φέρει μπροστά σε επιλογές. Αν νιώθεις κάτι παρόμοιο, μη φέρεις αντίσταση στα γεγονότα, γιατί μπορεί αυτή η ανακάλυψη να σε οδηγήσει σε νέους ορίζοντες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις την αυτοκριτική σου σε θέματα που αφορούν στην σχέση σου κι αναλόγως με τα συμπεράσματά σου να πάρεις και τις κατάλληλες αποφάσεις, είτε αυτές είναι θετικές για το δεσμό σου, είτε είναι αρνητικές. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις που θα πάρεις φρόντισε να είναι συνειδητές και όχι παρορμητικές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Για να έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις στη ζωή σου και να μπεις σε μια σχέση όπως την επιθυμείς, είναι σημαντικό να αφήσεις πίσω σου τα κατάλοιπα του παρελθόντος. Αυτές τις μέρες θα σκεφτείς σοβαρά το πως θα πορευτείς τούδε και στο εξής, προκειμένου να έχεις ένα αύριο όπως θα το ήθελες εσύ. Θα πάρεις τις αποφάσεις σου και θα ξεκινήσεις μια νέα αρχή. Μίλησε με τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την περίοδο, ενδεχομένως να εκδηλώσεις θυμό και ζήλεια στο ταίρι σου και αυτό θα κλιμακώσει τις συνθήκες μεταξύ σας. Είναι σημαντικό να περιορίσεις τις υπερβολές και τις γκρίνιες ώστε να αποκλιμακωθεί η κατάσταση κι ακόμα κι αν έχεις δίκιο, να ήταν φρονιμότερο να κινηθείς με διπλωματία παρά με εκρήξεις που δημιουργούν επεισόδια μέσα στο δεσμό σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα το ζητούμενό σου δεν θα είναι η αναζήτηση ενός συντρόφου. Θα βιώσεις τόση μοναξιά που θα νιώσεις πως αυτό που χρειάζεσαι είναι η υποστήριξη δικών σου ατόμων που θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφάλεια δίπλα τους. Η κατανόηση όσων περνάς θα είναι αυτό που πραγματικά θα αναζητήσεις αυτές τις μέρες και αυτό που πράγματι έχεις ανάγκη. Μίλησε με τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα επιθυμήσεις πράγματα που θα πάνε την σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Θα διεκδικήσεις την εκπλήρωση των επιθυμιών σου και μπορεί να οδηγηθείς εσύ και το ταίρι σου σε μια πιο ουσιαστική δέσμευση, ή να εκδηλωθούν εντάσεις και διαφωνίες με το αγαπημένο σου πρόσωπο αν δεν είναι έτοιμο για όσα εσύ επιθυμείς αυτή την περίοδο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες, δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο που θα είναι πολύ δυναμικό και ίσως σου φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Οι αρχικές του προθέσεις θα κρύβονται κάτω από το πέπλο της φιλικής διάθεσης, όμως σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσεις πως η γνωριμία αυτή θα εξελιχθεί σε μια πολύ δυνατή ερωτική σχέση. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες της εβδομάδας θα είναι μια ευκαιρία για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο να έρθετε πιο κοντά και να βάλετε την σχέση σας σε μια πολύ καλή διάσταση. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα γίνει πιο εύκολη και πιο απλή και δεν θα χρειάζεται να εξηγείτε τα αυτονόητα, αφού θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον μόνο με μια ματιά. Ανανεώνεται η ερωτική σας ζωή. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα θα διεκδικήσουν πολλά άτομα την προσοχή σου, κι όχι μόνο! Αυτό το πρόσωπο που θα επιμείνει περισσότερο στο να σε κερδίσει, αυτό θα είναι και που θα το καταφέρει. Θα εκπλαγείς από ένα άτομο που ήδη είναι στο φιλικό σου κύκλο, όταν θα σου εκφράσει τα τρυφερά του συναισθήματα. Μη βιαστείς όμως να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα προμηνύει δύσκολες καταστάσεις μέσα στην σχέση σου. Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα δημιουργήσουν χάσμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και το κλίμα θα γίνει έντονο και πιθανώς επικίνδυνο να οδηγήσει σε λόγια χωρισμού. Τα ξεσπάσματα θυμού θα είναι πολλά και μόνο με ήρεμο διάλογο θα μπορούσε να ευνοηθεί η κατάσταση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν υπάρχει πρόσωπο που σε γοητεύει, αυτή την εβδομάδα θα σου δοθούν ευκαιρίες να πάρεις πρωτοβουλίες για να του δείξεις το ενδιαφέρον σου. Αν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, ίσως γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου ανάψει φωτιές και ίσως αυτή η γνωριμία να γίνει μέσα από κάποια συγκρουσιακή κατάσταση ή διαφωνία. Όμως, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι δυνατό αύριο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Διάφορες συζητήσεις που θα κάνεις με το άλλο σου μισό αυτή την εβδομάδα, θα σου δώσουν την δυνατότητα να αντιληφθείς πολύ καλά τις πραγματικές ανάγκες του δεσμού σου. Είτε οι συζητήσεις αυτές ξεκινήσουν από σένα, είτε από το ταίρι σου, τα αποτέλεσμά τους θα φωτίσουν την πορεία που θέλετε να έχετε, με προορισμό την ευτυχία σας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, θα συνειδητοποιήσεις πως ένα άτομο από τον φιλικό σου κύκλο σε βλέπει ερωτικά και προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να στο εκδηλώσει. Επειδή ίσως αντιδράσεις σπασμωδικά σε αυτή την συνειδητοποίηση, καλό θα ήταν να σκεφτείς πριν δράσεις πως ίσως και να είναι η ευκαιρία σου να βγεις από την αδράνεια, μέσα από αυτό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα περάσετε υπέροχα, εσύ και το άλλο σου μισό. Το ταίρι σου θα σε εκπλήξει με διάφορους τρόπους και συνεχώς. Θα έχετε δυνατότητα να περάσετε μαζί δημιουργικό χρόνο. Θα νιώσεις πως ο δεσμός σου βαδίζει σε ένα μονοπάτι που ταιριάζει και σε σένα και στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Σε περιμένει λοιπόν μια θαυμάσια περίοδος. Μίλησε με τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν έχεις χάσει τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθησή σου τελευταία, μην ανησυχείς. Αυτή την εβδομάδα ένας νέος έρωτας σου δίνει πίσω αυτά που θεώρησες πως έχουν χαθεί και αναζωογονείσαι. Η γνωριμία με αυτό το άτομο θα σε βοηθήσει να καλύψεις το συναισθηματικό κενό που νιώθεις. Δεν είναι απίθανο αυτό το άτομο να προέρχεται από φιλικό σου περιβάλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.