astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 17 έως 23 Απριλίου 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 17 έως 23 Απριλίου 2023Είναι πολύ πιθανό αυτή η περίοδος να μας επιφυλάσσει καταστάσεις που θα μας απορροφήσουν και θα μας ζητήσουν να σταματήσουμε οριστικά κάθε τι που μας κρατά μακριά από την ευτυχία στην προσωπική μας ζωή. Το Δρεπάνι, ως κάρτα αυτής της εβδομάδας, μας παρακινεί να διακόψουμε όσα μας περιορίζουν και μας δυσαρεστούν.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εκμεταλλεύσου την ενέργεια αυτής της εβδομάδας για να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν νιώθεις πως ο δεσμός σου έχει κάπως βαλτώσει, τότε δημιούργησε τις συνθήκες που θα φέρουν εσένα και ταίρι σου πιο κοντά και θα γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές σας, χωρίς να αγχώνεσαι για πράγματα από το παρελθόν ή το μέλλον. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα υπάρξουν περιστάσεις αυτές τις μέρες που θα ευνοήσουν το ξεκίνημα ενός ερωτικού ειδυλλίου, το οποίο είναι πολύ πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να δράσει με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Να περιμένεις ανανέωση της σχέσης σου αυτό το διάστημα. Ένα ευχάριστο και ανάλαφρο κλίμα θα δημιουργηθεί μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού, που θα σας δώσει την δυνατότητα να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας με έναν πολύ τρυφερό τρόπο και θα ενισχύσει το δεσμό σας. Πέρασε χρόνο με το ταίρι σου και άφησε τον ρομαντισμό να τονώσει και τους δυο σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι ερωτική για σένα, γεμάτη εκπλήξεις και συμβάντα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα φέρουν στα χείλη το χαμόγελό σου. Θα φλερτάρεις έντονα και ίσως και να δεχτείς μια ερωτική εξομολόγηση από άτομο που θεωρούσες πως δεν σε βλέπει ερωτικά. Αν σου αρέσει κάποιο άτομο, ίσως τώρα να εκδηλωθεί και να σου ζητήσει να βγείτε. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Χρειάζεται να λυθούν κάποια ζητήματα με το ταίρι σου και αυτή την εβδομάδα θα πλησιάσεις το άλλο σου μισό με κατανόηση και λογική προκειμένου να θίξετε τα ζητήματα αυτά και να κάνετε μια νέα αρχή μεταξύ σας πάνω σε μια πιο σταθερή βάση. Από τη μεριά σου χρειάζεται να ελέγχει τυχόν ισχυρογνωμοσύνη ή υπερβολικός συναισθηματισμός και όλα θα πάνε καλά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις έντονη διάθεση για φλερτ και παιχνιδίσματα αυτές τις μέρες. Ο ερωτισμός σου θα βρίσκετε σε υψηλά επίπεδα και δεν αποκλείεται να χάσεις τα λογικά σου με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Επίσης, είναι πιθανό να έχεις κάποια είδηση από ένα παλιό σου έρωτα και να συζητήσεις θέματα που δεν ήξερες ή να σου δοθούν απαντήσεις σε κάτι που σε βασάνιζε. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος φέρνει ένα ήρεμο και ευχάριστο κλίμα στο δεσμό σου και εσύ αποφεύγεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σε βαραίνει ψυχολογικά ώστε να μην διαταραχθεί η αρμονία με το ταίρι σου. Το ερωτικό κρεβάτι σου θα ανθίσει και θα απολαύσεις με το άλλο σου μισό στιγμές πάθους και πόθου. Θα νιώσεις τυχερός/η που έχεις δίπλα σου αυτό τον σύντροφο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου. Απομακρύνονται οι ανασφάλειές σου και συνειδητοποιείς πως γύρω σου υπάρχουν άτομα που σε θέλουν. Αν κάποιο άτομο σου έχει κλέψει την καρδιά, τώρα θα έρθεις πιο κοντά του. Αν γυρεύεις τον έρωτα, μια νέα γνωριμία θα σε μαγέψει. Αν χώρισες πρόσφατα, ίσως υπάρξει επιστροφή. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Προμηνύονται αναστατώσεις στην σχέση σου αυτή την περίοδο. Μια σειρά γεγονότων θα δημιουργήσουν αναταράξεις και κόντρες με το άλλο σου μισό, αφού εκείνο προσπαθεί να επιβάλλει κάποιες αλλαγές, που όμως δεν σε βρίσκουν έτοιμο/η γι’ αυτές. Αντιδράς με απότομο τρόπο και αυτό δεν δίνει τα περιθώρια για ήρεμο μεταξύ σας διάλογο. Μη φτάνεις στα άκρα! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή, σου δίνει δυνατότητα μιας ερωτικής κατάστασης, που όμως από σένα θα εξαρτηθεί αν θα μπορέσει να εξελιχθεί. Μια βιαστική σου κουβέντα, μια συμπεριφορά έξω από τα όρια ή μια λάθος κίνηση, θα μπορούσε να φέρει την απομάκρυνση του προσώπου από εσένα, θεωρώντας πως παίζεις μαζί του ή πως δεν το σέβεσαι. Πρόσεξε τις συμπεριφορές σου! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθούν αυτή την εβδομάδα οι υποψίες σου πως κάποιο άτομο από το φιλικό περιβάλλον ή την οικογένεια υπονομεύει το δεσμό σου. Ίσως μάθεις για κάποια ψέματα που έχουν ειπωθεί με στόχο να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, ή λόγια προκειμένου να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Πριν αντιδράσεις, συζήτησε με το άλλο σου μισό τα γεγονότα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα νιώσεις μια ακαταμάχητη έλξη για ένα άτομο, αυτό το διάστημα. Τα συναισθήματά σου θα φουντώσουν και δεν θα αισθάνεσαι σιγουριά για το αν μπορείς όλο αυτό να το διαχειριστείς. Ωστόσο, θα είναι αμοιβαία η έλξη και δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς παρά τους φόβους σου. Ίσως όμως αργότερα να επιβεβαιωθούν αυτοί οι φόβοι, και στο τέλος να μείνεις πάλι μόνος/η. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα αγάπης και έρωτα! Το αγαπημένο σου πρόσωπο πρόκειται να πάρει πρωτοβουλίες με σκοπό να εκδηλώσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του για σένα, με έναν εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο! Η δική σου θετική και έντονη ανταπόκριση στα συναισθήματά του, θα κάνει και τους δύο να πετάξετε στα σύννεφα και να ζήσετε ξανά τον πρώτο καιρό του έρωτα! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκτός από φλερτ και νέες γνωριμίες που σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σε προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν και είχε κερδίσει τα συναισθήματά σου. Αυτό θα σε εκπλήξει ευχάριστα και δεν θα ήταν άσχημα να το αφήσεις να σου δείξει το ενδιαφέρον του στο τώρα, χωρίς καχυποψίες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να βάλεις προτεραιότητες σε θέματα της σχέσης σου, με στόχο να ισορροπήσουν ξανά τα πράγματα με το ταίρι σου και να ανανεωθεί ο δεσμός σας. Με συμμάχους σου την γοητεία και τον ρομαντισμό σου, δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα για σένα και το άλλο σου μισό και αφεθείτε να σας παρασύρει και να σας συνεπάρει ο έρωτας… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές οι μέρες είναι πολύ καλές για σένα για να κάνεις κάποιες εξορμήσεις ή μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Μην αφήσεις την ευκαιρία, γιατί σε περιμένει μια καινούρια γνωριμία κάπου εκεί που θα πας. Αν δεν εγκλωβιστείς μέσα στις σκέψεις σου και αφεθείς, τότε να ξέρεις πως όλα παίζουν! Είτε κάτι δυνατό κι ας μην κρατήσει πολύ, είτε κάτι που θα μείνει για πολύ! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν έχεις καταπιεσμένο θυμό, εσωτερική ανησυχία και αβεβαιότητα για την σχέση σου, ίσως να κλονιστεί έντονα ο δεσμός σου αυτή την εβδομάδα, αφού θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς τις εναλλαγές της διάθεσής σου και τον εκνευρισμό σου. Προσπάθησε να βρεις μια διέξοδο για να εκφράσεις με υγιή τρόπο όσα αισθάνεσαι, και μη ξεχνάς ότι κανείς δεν είναι τέλειος! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η ομίχλη που θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου, θα σε αποπροσανατολίσει, αλλά δεν θα είναι κάτι μόνιμο. Μπορεί να νιώθεις σύγχυση σε ό,τι αφορά στο άτομο που σου αρέσει και να αναρωτιέσαι αν είναι το κατάλληλο για σένα. Μπορεί τα φλερτ που θα έχεις να μην σε ενθουσιάσουν ή να μην είναι ξεκάθαρα. Γενικά, θα υπάρξει ανισορροπία και κυκλοθυμία. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίουυ  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Γυναίκα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το προηγούμενο διάστημα, θέλοντας να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του άλλου σου μισού, ίσως να είχες παραμελήσει τον εαυτό σου. Ασχολήσου αυτή την εβδομάδα με σένα, άλλαξε κι αν είναι αναγκαίο κάτι επάνω σου, προκειμένου να αρέσεις στο ταίρι σου περισσότερο και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό θα φέρει θετικές εξελίξεις στο δεσμό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και τη γοητεία σου αυτές τις μέρες και αποδίδεις το γεγονός της μοναχικής σου ζωής στην εξωτερική σου εμφάνιση. Ίσως να ξεκινήσεις γυμναστική ή ένα διατροφικό πρόγραμμα για να χάσεις βάρος, ή να αλλάξεις τον τρόπο που ντύνεσαι. Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, κάντο. Όμως, ίσως οι ερωτικές σου αποτυχίες να οφείλονται αλλού. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Χρειάζεται να προσέχεις αυτές τις μέρες σε όσα λες ή γράφεις, διότι μπορεί να δημιουργηθούν μπερδέματα με το ταίρι σου. Επίσης να είσαι προσεκτικός/η σε ποιους μιλάς για τα προσωπικά σου ή για το άλλο σου μισό, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καλοθελητές που θα γίνουν η αιτία να παρεξηγηθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να του ανάψουν οι αμφιβολίες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η ερωτική επικοινωνία θα τρέχει με χίλια αυτή την περίοδο! Πικάντικες συζητήσεις, φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα αλλά και τετ α τετ συναντήσεις, θα δώσουν άλλο νόημα στις μέρες αυτές. Ενδεχομένως να ερωτευτείς άτομο μέσα από μια τέτοιου είδους επικοινωνιακή κατάσταση! Φρόντισε όμως μην μπλέξεις τα πράγματα με όσα θα λες, γιατί μπορεί να σου γυρίσουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα προμηνύει αλλαγές και ανανεώσεις για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μέσα από υγιή διάλογο θα λύσετε θέματα που τυχόν μπλοκάρουν το δεσμό σας, θα κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα και θα πάρετε τις ανάλογες πρωτοβουλίες ώστε να αναζωογονηθείτε τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με έντονη κοινωνική διάθεση σε βρίσκει αυτή η περίοδος κι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις καινούριες γνωριμίες αλλά και νέα βήματα στην ερωτική σου ζωή. Θέλεις να περπατήσεις σε άγνωστα μονοπάτια, μήπως κι αυτά σε οδηγήσουν στην ερωτική ευτυχία. Θα πρέπει όμως και να δουλέψεις πάνω σε θέματα ίσως του χαρακτήρα σου που σε εμποδίζουν από μια σταθερή σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.