astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή την εβδομάδα που η κάρτα του Άντρα είναι η κάρτα της, θα χρειαστεί να σηκώσουμε τα βάρη μας, αλλά ίσως και βάρη που δεν ανήκουν απόλυτα σε εμάς και θα καλεστούμε να σταθούμε δυναμικά στα πόδια μας, να τα βγάλουμε πέρα, να αποφασίσουμε για καταστάσεις που χρειάζονται ευθύνη και δυναμισμό και παράλληλα να αφήσουμε πίσω μας και ικανοποίηση στα μάτια των άλλων γι’ αυτό που είμαστε.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο προαναγγέλλεται μία εβδομάδα με ήρεμες, όμορφες και τρυφερές στιγμές. Ενδεχομένως και μολονότι δεν σου ταιριάζει να μένεις πολύ στο σπίτι, αυτές τις μέρες να το επιλέξεις και να περάσεις αρκετό χρόνο εκεί μαζί με το ταίρι σου, ίσως και με μερικούς φίλους, απολαμβάνοντας το καλό κλίμα και τη θετικότητα των ημερών. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Παρότι επιθυμείς διακαώς να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα στον έρωτα, αν δεν ξεκαθαρίσεις με το αισθηματικό σου παρελθόν ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο. Επιδίωξε αυτές τις μέρες να δεχτείς πως κάποια πράγματα έχουν τελειώσει και η αναμονή δεν ωφελεί σε κάτι. Εκμεταλλεύσου μια γνωριμία που θα κάνεις μέσα από φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες η γοητεία σου θα σαγηνεύσει το αγαπημένο σου πρόσωπο και δεν θα μπορεί να σου χαλάσει κανένα χατίρι. Το ερωτικό σας πάθος θα απογειωθεί και θα περάσετε υπέροχα στο κρεβάτι σας. Ενδεχομένως να κάνετε και μια συζήτηση που θα αφορά στο επόμενο βήμα της σχέσης σας και όσα πείτε να φέρουν και στους δύο χαμόγελο στα χείλη και γλύκα στην καρδιά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή θα σημαδευτεί από φλερτ και ρομαντικά ειδύλλια, για σένα. Κατά πάσα πιθανότητα θα εκπληρωθεί μια έντονη επιθυμία που έχεις ειδικά για ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει εδώ και κάποιο καιρό, ή ανήκει στα κεφάλαια του παρελθόντος σου. Η καρδιά σου θα χτυπήσει ξανά δυνατά και με πάθος και θα ασκήσεις μαγνητισμό στο άτομο αυτό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Προμηνύεται μια πολύ όμορφη περίοδος για σένα και το ταίρι σου, καθώς θα περάσετε μαζί πιο πολύ χρόνο και θα δραστηριοποιηθείτε σε πράγματα που θα ενδυναμώσουν το δεσμό και τον έρωτά σας. Θα δώσετε τα ηνία στην αγάπη και στον έρωτα αυτές τις μέρες και θα οδηγηθείτε στις πιο μαγικές στιγμές που έχετε ζήσει μαζί. Οι καρδιές σας θα χτυπούν σαν μία! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η καρδιά σου θα ξεκλειδώσει αυτές τις μέρες από έναν απρόσμενο και δυνατό έρωτα που θα σε συναρπάσει και θα σε μαγέψει από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο της γνωριμίας. Το άτομο για το οποίο θα αναστατωθεί το είναι σου, θα σε προσεγγίσει ρομαντικά και εκλεπτυσμένα, με όμορφα λόγια και τρυφερές συμπεριφορές, που όλα αυτά μαζί θα σε κάνουν να πετάξεις ψηλά! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα κάνεις συζητήσεις αυτή την εβδομάδα που θα αφορούν στο δεσμό σου και στο ταίρι σου. Ενδεχομένως να κουβεντιάσεις αυτά που σε απασχολούν με έμπιστα σε σένα άτομα, αλλά το ιδανικότερο είναι να μιλήσεις με το άλλο σου μισό ώστε να ξεκαθαρίσει κάθε θολό τοπίο της σχέσης και να αντιμετωπιστούν όσα θέματα κάνουν δυσχερή την κατάσταση του δεσμού σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν επιζητάς μια σταθερή δέσμευση καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα που ευνοούνται οι ευκαιρίες γνωριμιών, να εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα που ταιριάζουν με όσα εσύ επιθυμείς. Διαφορετικά, μπορείς απλά να απολαύσεις όσα η περίοδος θα σου προσφέρει για να περάσεις καλά στον ερωτικό τομέα, να φλερτάρεις και να έχεις περιπέτειες περιστασιακές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Επαναφέρεις τη ζωντάνια μέσα στην σχέση σου αυτές τις μέρες. Θέλοντας να αφήσεις πίσω σου τα δύσκολα της προηγούμενης περιόδου, παροτρύνεις το ταίρι σου να κάνετε μαζί δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν και τους δύο. Είναι σίγουρο πως θα βρεθείτε και με παρέες φίλων και όλοι μαζί θα απολαύσετε διασκέδαση και καλοπέραση που θα σας τονώσουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Διάφορες εκπλήξεις σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου. Θα βρεθείς σε ποικίλα ερωτικά παιχνίδια και θα φλερτάρεις με κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί. Η εμφάνιση ατόμου που θα σε διεκδικήσει με τρόπο εντυπωσιακό, θα παίξει σημαντικό ρόλο στα αισθηματικά σου το επόμενο διάστημα, καταφέρνοντας να μπει στη ζωή σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ένα γεγονός που θα συνδέεται με κάποιες νέες πληροφορίες που θα λάβεις αυτό το διάστημα, θα σε κάνει να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή και να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα διασκεδάσετε μαζί, θα κάνετε νέες αρχές σε θέματα που ίσως είχαν μείνει στάσιμα και θα ανανεώσετε το δεσμό σας. Με ρομαντισμό θα απολαύσετε έρωτα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η καθημερινότητα και τα άγχη της θα μπουν στην άκρη αυτές τις μέρες. Νιώθεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Θα καταφέρεις να γίνεις το επίκεντρο θαυμασμού πολλών ατόμων και θα τονωθεί έτσι η αυτοπεποίθησή σου. Σε διάρκεια μιας μετακίνησής σου, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου φέρει νέο αέρα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το γενικό κλίμα αυτής της περιόδου συμβάλλει καθοριστικά στο να περάσεις με το άλλο σου μισό όσο πιο ρομαντικά και ευχάριστα γίνεται, σε ό,τι κι αν κάνετε μαζί. Οι διαφορές σας και τα προβλήματα που ενδεχομένως ταλαιπώρησαν και τους δύο το τελευταίο καιρό, δίνουν τη θέση τους στην αγάπη, στον έρωτα, στις τρυφερές συζητήσεις και σε ένα καλύτερο αύριο για σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα σε χαρακτηρίζει μια ρομαντική διάθεση, ίσως και πέρα από κάθε προηγούμενο. Ο έρωτας θα σου χαμογελάσει και θα σου δείξει την ομορφιά του μέσα από ένα πρόσωπο νέο που θα γνωρίσεις και που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά σε ξέφρενους ρυθμούς. Εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν. Να είσαι εκεί! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οι αλλαγές που συντελούνται σταδιακά μέσα στην σχέση σου, θα σου γίνουν αντιληπτές αυτή την εβδομάδα και ίσως νιώσεις ένα φόβο για το τι θα φέρει το μέλλον για σένα και το άλλο σου μισό. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να προσαρμόζεσαι σε αυτές τις αλλαγές, γιατί αν εναντιωθείς μπορεί να συγκρουστείς με το ταίρι σου και να χαλάσει το κλίμα μέσα στην σχέση σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείς με την προσωπική σου ευεξία και βελτίωση και θα φροντίσεις να κρατάς την ψυχολογία σου ανεβασμένη. Μέσω της καλής σου διάθεσης θα δημιουργηθεί ο χώρος ώστε να υποδεχτείς ένα νέο έρωτα που μπορεί στην αρχή να μην δώσει δείγματα έρωτα αλλά σταδιακά θα μεταμορφώνεται σε κάτι μοναδικό και θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ο ενθουσιασμός που θα χαρακτηρίζει εσένα και το άλλο σου μισό αυτή την εβδομάδα, θα δώσει μια έντονη νότα χαράς αλλά και ερωτικής διάθεσης μέσα στην σχέση. Εσύ και το ταίρι σου θα εστιάσετε στη θετική πλευρά της ζωής και θα περάσετε μαζί πολύ ευχάριστο χρόνο, ανανεώνοντας και φρεσκάροντας το δεσμό σας. Αν θέλετε απόγονο, είναι μια άριστη περίοδος! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το παιδί που υπάρχει μέσα σου, θα βγει στην επιφάνεια αυτές τις μέρες και θα προσελκύσει ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου, που κι αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα. Μαζί με το πρόσωπο αυτό θα ξεκινήσεις μια πολύ όμορφη ερωτική κατάσταση που θα σου χαρίσει ένα χτυποκάρδι που είχες ίσως καιρό να νιώσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα δραστικών αποφάσεων και «τακτοποίησης» θεμάτων μέσα στην σχέση, θα είναι αυτή για σένα. Θα απαιτήσεις τον σεβασμό που σου αξίζει από το ταίρι σου και θα διεκδικήσεις παράλληλα το τέλος των συμπεριφορών που σε στεναχωρούν, καθώς και την ελευθερία που σου αναλογεί ως άτομο. Όσα συναισθήματα κι αν έχεις για το ταίρι σου, η ανοχή σου τελείωσε. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αφού ξεκαθαρίσεις μέσα σε αυτή την περίοδο τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, κι ίσως δεις πως κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις δεν σου προσφέρουν τίποτα από όσα αξίζεις, θα ξεκόψεις θέλοντας να απομακρυνθείς πλέον από οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Ίσως αποκτήσεις για λίγο μια απόλυτη στάση και συμπεριφορά, όμως χαλάρωσε κι όλα θα γίνουν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν έχεις νιώσει τελευταία πως έχεις αδικήσει το αγαπημένο σου πρόσωπο ή έχεις κάνει κάτι που μπορεί να το έχει ενοχλήσει, αυτές τις μέρες θα αναλογιστείς τις πράξεις σου και θα προσπαθήσεις να διορθώσεις τις καταστάσεις συζητώντας μαζί του σε ήρεμους τόνους. Η εξέλιξη της προσπάθειάς σου θα σε ικανοποιήσει και θα γίνει η αρχή μιας καλής περιόδου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το κλίμα των ημερών είναι καλό για σένα, οπότε εκμεταλλεύσου το, βγες από το σπίτι και με αισιοδοξία άνοιξε το δρόμο για να έρθει κοντά σου το κατάλληλο άτομο για σένα και να ξεκινήσεις την σχέση που τόσο καιρό περίμενες. Αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, θα δεις κινήσεις από τη μεριά του. Μην βολευτείς όμως. Χρειάζεται να δείξεις κι εσύ ενδιαφέρον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Κάποιες φορές έχεις αμφισβητήσει το κατά πόσο το άλλο σου μισό είναι πιστό σε σένα. Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις την απάντησή σου και θα είναι εντελώς ενθαρρυντική, αφού θα νιώσεις πως το ταίρι σου θα είναι πάντα δίπλα σου και στις χαρές και στις λύπες. Το αίσθημα της εμπιστοσύνης θα σε κατακλύσει και θα υπάρξουν πολλές στιγμές χαράς και γαλήνης για σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πιθανόν οι περιπέτειες να σε έχουν κουράσει και να αναζητάς πλέον να βρεθείς στο πλάι ενός ατόμου που θα σου είναι πιστό και θα το εμπιστεύεσαι. Πέρα από το ερωτικό, είναι ανάγκη σου πια και η ανθρώπινη πλευρά ενός συντρόφου. Ίσως να δεχτείς μια πρόταση αυτή την εβδομάδα από άτομο που ήδη γνωρίζεις και δεν είχες σκεφτεί ότι μπορεί να σε βλέπει ερωτικά. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.