astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 20 έως 26 Μαΐου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 20 έως 26 Μαΐου 2024


Μέρες αφθονίας και γονιμότητας σε κάθε επίπεδο, μας προαναγγέλλει η κάρτα των Ψαριών γι’ αυτή την εβδομάδα. Αυτά που ζητάμε να επιτύχουμε στα οικονομικά αλλά και στα προσωπικά μας, αυτή την περίοδο ευνοούμαστε να γευτούμε. Η τύχη χαμογελά και νέες καταστάσεις εμφανίζονται μπροστά μας για να επωφεληθούμε από αυτές.  


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα η καλή διάθεση και η αισιοδοξία παίρνουν τη θέση των διαφόρων προβλημάτων του προηγούμενου διαστήματος. Με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα αλληλοεπιδράσετε συναισθηματικά, νιώθοντας κι οι δύο να ερωτεύεστε και πάλι από την αρχή. Αν θες να ομορφύνεις κι άλλο τις στιγμές, κάνε ένα δώρο στο ταίρι σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Καλό θα ήταν αυτή την εποχή που τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη από τον ενθουσιασμό που έχεις λόγω των γνωριμιών και του φλερτ που κάνεις, να γειωθείς με έναν τρόπο προκειμένου να βάλεις σε τάξη όσα ευχάριστα θα σου συμβούν! Πρόσωπα, τολμηρά και μη, με το δικό τους τρόπο θα σου εκφράσει το καθένα το πως νιώθει για σένα και αν πετάς ρισκάρεις κάτι να χαθεί. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Επιστράτευσε την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα, γιατί κάποιο άτομο πιθανόν να φθονεί το δέσιμο που έχεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να προσπαθήσει με πονηρό τρόπο να σε παρασύρει σε μια παγίδα που θα μπορούσε να φέρει εσένα και το ταίρι σου σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και δέξου την καθοδήγησή του για να δεις την αλήθεια.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η αναζήτησή σου για τη δημιουργία μιας σχέσης καθώς και οι προσπάθειες που κάνεις για να το επιτύχεις αυτό, αυτή την εβδομάδα μπορεί να βλαφτούν. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να σταθείς με επιφυλακτικότητα απέναντι σε όσα θα ακούσεις από πρόσωπα που γνωρίσεις, ή απέναντι σε πράξεις που ίσως λάβουν χώρα. Για να μάθεις περισσότερα και να μπορέσεις να κινηθείς ορθά, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 114780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.    
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα να φτιάξεις χρόνο για το δεσμό σου και το άλλο σου μισό. Θα βάλεις φρένο στην κοινωνική σου ζωή και έχοντας την ανάγκη να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου γεμάτες τρυφερότητα και ερωτισμό, θα κάνεις όσα θεωρείς απαραίτητα για να έρθεις πιο κοντά του και να φορτίσετε μαζί τις μπαταρίες της αγάπης σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι μεγάλη η πιθανότητα αυτές τις μέρες να κινηθεί κάτι που έχει υπάρξει στο παρελθόν σου και να σε κάνει να σκεφτείς μια νέα κατάσταση μαζί του. Δεν πρέπει όμως να βιαστείς να επενδύσεις εκ νέου, πριν σιγουρευτείς για τα αισθήματα αυτού του προσώπου αλλά και για τα κίνητρά του αυτή την περίοδο. Αναζήτησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο τι είναι αυτό που σε κάνει να κοιτάς προς τα πίσω, πριν αποφασίσεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση το αγαπημένο σου πρόσωπο κι αυτό να φέρει ζητήματα στην σχέση σου. Ενδεχομένως η κακή ψυχολογία του να σταθεί εμπόδιο στο να σου ανοιχτεί ή να σου δώσει αυτά που εσύ επιθυμείς από την σχέση που έχεις μαζί του. Για να μην υπάρξουν απώλειες χωρίς ουσιαστικό λόγο, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Στις γνωριμίες και στα φλερτ που θα έχεις αυτό το χρονικό διάστημα, καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι και να μην πετάξεις από ενθουσιασμό. Αυτή η περίοδος πιθανόν να μην είναι η καλύτερη για να επενδύσεις σε μια ενδεχόμενη σχέση, αφού μπορεί να υπάρχουν ψεύτικες συνθήκες και παραμυθένιες υποσχέσεις, που αργότερα να σε πληγώσουν. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Στην επιφάνεια θα βγουν κάποια δεδομένα που θα αφορούν στο ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα. Εσύ, με αυτά τα δεδομένα ως αφορμή, θα πάρεις κάποιες αποφάσεις πάνω σε θέματα που ίσως έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα εδώ και κάποιο καιρό. Θα μπεις στη διαδικασία υλοποίησης των αποφάσεών σου και το αποτέλεσμα θα είναι να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Για να μπορέσεις να φτάσεις στο ζητούμενο σου που είναι η προσωπική σου ευτυχία και η δημιουργία μιας όμορφης σχέσης, θα ήταν καλό αυτή την περίοδο να αναζητήσεις πρώτα μέσα σου αυτό που μέχρι σήμερα έχει συντελέσει στο να βρίσκεσαι αγκαλιά με τη μοναξιά. Κοίταξε λοιπόν εσωτερικά σου, γνώρισε καλύτερα εσένα και με τη βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα φτάσεις εκεί που επιθυμείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Τελευταία, πιθανόν να συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που σε προβληματίζουν σοβαρά ως προς την πορεία της σχέσης σου. Δεν θα ήταν φρόνιμο αυτή την εβδομάδα να χάσεις την ψυχραιμία σου ή να σταυρώσεις τα χέρια σου περιμένοντας κάτι μαγικό να συμβεί. Χρειάζεται να μιλήσεις με το ταίρι σου συνετά. Πριν όμως προβείς σε μια συζήτηση μαζί του, συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο κι άκου τι έχει να σου πει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Τα εμπόδια που βρίσκεις τον τελευταίο καιρό προκειμένου να στήσεις κάτι νέο για την προσωπική σου ζωή, είναι αρκετά. Όμως αυτές οι μέρες ίσως να είναι οι τελευταίες που θα μπαίνουν ανάμεσα σε σένα και την ευτυχία ενός δεσμού που τόσο επιθυμείς. Μην παραιτείσαι επειδή συναντάς εμπόδια, πάρα κάνε κάτι για να βρεις το ταίρι σου. Πριν όμως ενεργοποιηθείς μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτά που ίσως το τελευταίο διάστημα βασάνιζαν την σχέση σου και την έκαναν να μοιάζει ασθενική, αυτή την εβδομάδα μοιάζουν να χάνουν τη δύναμή τους. Επαναφέρεται η υγεία του δεσμού σου κι εσύ με το αγαπημένο σου πρόσωπο ωριμάζετε. Νιώθετε να διψάτε για ζωή και έρωτα και πράττετε ανάλογα ώστε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα βρίσκεσαι σε θέση δημοφιλίας και θα γίνεις το κέντρο πολλών ενδιαφερόμενων για σένα ατόμων. Τα άτομα που θα γνωρίσεις θα θελήσουν να μπουν στο άμεσο περιβάλλον σου και η ζωτικότητα που θα έχεις θα τους μαγνητίζει όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Για να βγει σε κάτι θετικό όλο αυτό, επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και δώσε προσοχή στα λόγια του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το προηγούμενο διάστημα πιθανόν να έκανες προσπάθειες για να δημιουργήσεις καλύτερο κλίμα μέσα στην σχέση σου και ίσως να μην είχαν αποδώσει όσο θα ήθελες. Αυτές τις μέρες θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σου και οι συνθήκες στο δεσμό σου θα εξελιχθούν και θα χαρίσουν σε σένα και το ταίρι σου ευχάριστες και γεμάτες στιγμές. Ο έρωτας θα χαμογελάσει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα κάνεις διάφορες επαφές και γνωριμίες με πρόσωπα αυτές τις μέρες, όμως η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που έχει μια γενική αναγνωρισιμότητα είναι πολύ μεγάλη! Επιπλέον, θα διαπιστώσεις πως κι εσύ θα αντιμετωπίζεσαι από τα άτομα που θα συναναστραφείς ως μια διασημότητα! Μη ξαφνιάζεσαι και απλά δράξε την ευκαιρία να προχωρήσεις! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η καθημερινότητα ενδεχομένως να έχει κάνει εσένα και το άλλο σου μισό να έχετε χάσει χρόνο μέσα στην σχέση σας και να μην βρίσκεστε εποικοδομητικά όσο θα θέλατε. Αυτή την περίοδο θα έχεις ευκαιρίες να φτιάξεις χρόνο για σας και μάλιστα να τον επενδύσετε σε ταξιδάκια ή μικρές εξορμήσεις, κάτι που θα ανανεώσει το δεσμό σου εμφανώς. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες να μετακινηθείς, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Σε δρόμο λοιπόν που θα κάνεις αυτές τις μέρες, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και ενδεχομένως να σου φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στη ζωή σου, που δεν φαντάζεσαι! Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Κάτι που θα μάθεις αυτό το χρονικό διάστημα και θα αφορά στο άλλο σου μισό, πιθανόν να σε αναστατώσει τόσο που να τείνεις να κάνεις αναθεωρήσεις ή και αλλαγές ριζικές στον τρόπο που σκέφτεσαι για το ταίρι σου. Αυτό ενδέχεται να φέρει τριγμούς στο δεσμό σου τέτοιους, που να φτάσετε εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο στο χείλος του γκρεμού. Για να μην συμβεί αυτό, μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες και ενώ αναζητάς να αναβαθμίσεις την ερωτική και προσωπική σου ζωή, θα πέσεις πάνω σε νέες πληροφορίες και νέα δεδομένα για άτομα που ήδη γνωρίζεις και έχεις πλησιάσει. Επίσης, είναι πιθανό ένα άτομο να σου ανοίξει την καρδιά του και να σου πει πως σε βλέπει μόνο φιλικά, κάτι που θα αποκαρδιώσει με έναν τρόπο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα η σχέση σου αντιμετώπιζε δυσκολίες, αυτή την εβδομάδα θα δεις τις δυσκολίες αυτές να απομακρύνονται και θα βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχόλησαν. Με αποφασιστικότητα θα ανοίξεις νέους ορίζοντες στο δεσμό σου και θα έρθεις πιο κοντά με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Οι προηγούμενες δυσκολίες που έβρισκες στο δρόμο της αναζήτησης ενός ατόμου για να δημιουργήσεις μια σχέση όπως θα την ήθελες, αυτή την περίοδο φαίνεται αισθητά πως απομακρύνονται. Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται στην αισθηματική σου ζωή και κλείνεις την πόρτα σε κάθε παλιό που μπορεί να σου έτρωγε το μυαλό. Για να μάθεις περισσότερα, μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι ο άντρας στην σχέση, αυτή την περίοδο θα γίνεις το κέντρο της προσοχής του άλλου σου μισού και θα έλξεις δικές του ερωτικές εκδηλώσεις. Αν είσαι η γυναίκα στην σχέση, το ταίρι σου τώρα θα είναι ο πρωταγωνιστής στο δεσμό σας και θα χαρείς από κείνον την πλήρη υποστήριξη του σε θέματα που τυχόν τον χρειαστείς. Σε κάθε περίπτωση, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα έχεις νέες γνωριμίες αυτό το χρονικό διάστημα, όμως το τζακ-ποτ θα το πιάσεις μέσω ενός φιλικού σου ατόμου που θα σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να έχει σοβαρή σημαντικότητα για το προσωπικό και αισθηματικό σου μέλλον. Δείξε εμπιστοσύνη σε αυτό το φιλικό άτομο, όπως και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μάθεις την εξέλιξη.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.