astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 8 έως 14 Ιουλίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 8 έως 14 Ιουλίου 2024


Μας περιμένει μια πολύ όμορφη περίοδος αυτό το καιρό. Θα νιώσουμε τη φροντίδα και την τρυφερότητα από τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε, η χαρά και η ζωντάνια θα μας συντροφεύουν και θα εκπληρώσουμε τις ερωτικές και σεξουαλικές μας επιθυμίες. Η τύχη και η ευτυχία, λοιπόν, μας χαμογελούν. Κι όλα αυτά επειδή η κάρτα της εβδομάδας είναι οι Κρίνοι.

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις δυσκολίες μέσα στο δεσμό σου αυτές τις μέρες και να έρθεις σε σύγκρουση με το άλλο σου μισό. Προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να διαμορφώσει ένα άσχημο και αρνητικό κλίμα στην σχέση σου γιατί θα πληγωθείτε κι οι δύο χωρίς ουσιαστικό λόγο κατά βάση, και θα βάλετε το δεσμό σας σε επικίνδυνους δρόμους. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν πραγματικά θέλεις να προχωρήσεις στα προσωπικά σου να και βγεις από τη μοναξιά, προσπάθησε να ελέγξεις την εσωτερική ένταση που θα έχεις την περίοδο αυτή, βλέποντας πως δεν πάνε τα πράγματα όπως θα ήθελες, γιατί ενδεχομένως αυτή η ένταση αν εξωτερικευτεί να σου βγάλει μια εριστικότητα και απότομες συμπεριφορές σε όσους/ες γνωρίσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και πάρε τη βοήθειά του.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ούτε φόβοι, ούτε ανασφάλειες, ούτε κακές διαθέσεις, ούτε τίποτε αρνητικό, αυτή την εβδομάδα για σένα και την σχέση σου. Μπροστά σου έχεις μια περίοδο ημερών όπου μαζί με το ταίρι σου θα βιώσεις την συντροφικότητα στο έπακρο και οι καθημερινές έγνοιες, επιβαρύνσεις και προβλήματα θα δώσουν τη θέση τους σε οτιδήποτε θετικό για την εξέλιξη του δεσμού σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ούτε σκέψη να μην περάσει αυτό το χρονικό διάστημα που να σε κρατήσει εντός σπιτιού! Η τύχη σου ανοίγει δρόμους για να περπατήσεις με ένα πρόσωπο στο πλάι σου. Άδραξε κάθε ευκαιρία που θα έχεις, ακόμα κι αν σου φανεί ασήμαντη, γιατί αυτές οι μέρες υπόσχονται να δώσουν αποτέλεσμα στο επιθυμητό σου. Πριν ξεκινήσεις τις εξόδους, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Φωτιά στα σεντόνια και φωτιά από έρωτα! Μια υπέροχη εβδομάδα προβλέπεται για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο! Θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου, που θα σου προσφέρει γενναιόδωρα ασφάλεια και σιγουριά για τα συναισθήματά του και θα σε κατακλύσει από το πάθος του! Οι μέρες και οι νύχτες αυτής της περιόδου θα είναι εξαιρετικές για σας! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η αυτοπεποίθηση και η θετική ενέργεια που θα σε κατακλύσουν αυτές τις μέρες, θα φανούν προς τους άλλους και από όπου περνάς θα σκορπάς τη γοητεία σου και θα σαγηνεύεις! Δεν αποκλείεται σε χώρο που δραστηριοποιείσαι να υπάρξει κάποιο φλερτ, που θα μπορούσε να σωστούς χειρισμούς να εξελιχθεί και μάλιστα χωρίς βλάβη στις δραστηριοποίησή σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 909800 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου δώσει αυτή τη χρονική περίοδο την πλήρη υποστήριξή του σε οτιδήποτε έχεις ανάγκη, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό. Θα σταθεί δίπλα σου ανά πάσα στιγμή και σε ό,τι χρειάζεσαι, με αγάπη και βαθύ νοιάξιμο. Γι’ αυτό μη διστάσεις και μίλησε του ανοιχτά για οτιδήποτε σε απασχολεί. Μίλησε και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να μάθεις περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Οι γνωριμίες και τα φλερτ συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Νέα πρόσωπα και νέες προκλήσεις. Όμως θα εκπλαγείς από τη βαθιά αγάπη που θα σου δείξει ένα γνώριμο φιλικό πρόσωπο και ίσως βρεθείς να μην μπορείς να αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για αυτό το άτομο και να μην ξέρεις πως να διαχειριστείς όλη αυτή την κατάσταση. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ενδεχομένως υπάρχουν θέματα στην σχέση σου, που δεν δίνουν ικανοποίηση σε αυτό που μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Αυτή την εποχή χρειάζεται να φωτιστούν τα σκοτεινά σημεία του δεσμού και να βρεθεί τι είναι αυτό που πάει λάθος. Για να έρθουν οι λύσεις στα ζητήματα που ταλαιπωρούν την σχέση σου, θα πρέπει να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι αλήθεια ότι κάνεις το καλύτερο δυνατό για να βγεις από τη μοναξιά σου. Γνωρίζεις ανθρώπους, έχεις καλή διάθεση, κινείσαι με καλές προθέσεις. Όμως το αποτέλεσμα δεν έρχεται. Είναι σημαντικό για σένα αυτές τις μέρες να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να καταλάβεις τι δεν κάνεις τελικά τόσο καλά ώστε να απομακρύνεις τη μοναχική ζωή από την καθημερινότητά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Οι κόποι κάποια στιγμή αμείβονται κι αυτή η στιγμή για σένα είναι η εβδομάδα αυτή. Οι προσπάθειες που έκανες το προηγούμενο διάστημα να δυναμώσει και να ευτυχίσει συνάμα η σχέση σου, τώρα δίνουν αποτέλεσμα. Η τύχη αλλά και μια πολύτιμη βοήθεια που θα έρθει, θα κάνουν εσένα και το ταίρι σου να έρθετε πιο κοντά και να φέρετε και την ευτυχία μαζί σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες γνωρίζεις νέα άτομα, φλερτάρεις και δέχεσαι από αυτά πολύ όμορφα λόγια για σένα και πολύ τρυφερότητα. Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και είναι πολύ πιθανό να εντυπωσιαστείς από κάποιο πρόσωπο από αυτά που γνωρίζεις. Η αμοιβαιότητα που θα υπάρξει ανάμεσά σας δίνει πολλές πιθανότητες να ενώσει τα χείλη σας! Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτές τις μέρες, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις με το άλλο σου μισό. Σαν να μοιάζει ότι μεταξύ σας δεν μπορείτε να έρθετε σε πλήρη κατανόηση, και είτε ο ένας είτε ο άλλος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του άλλου. Προκειμένου να κρατηθούν χαμηλά τα «όπλα» και να περάσει ανώδυνα αυτή η μπόρα, απαιτούνται κινήσεις ισορροπιών. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα είναι μια εβδομάδα που θα σου δώσει δυνατότητες να κάνεις καινούριες γνωριμίες και να φλερτάρεις. Όμως, κατά πάσα πιθανότητα να μη σου δώσει το αποτέλεσμα που θα ήθελες για την προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης αν δεν προσέξεις αρκετά αυτά τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις, γιατί μπορεί να μην είναι ό,τι φαίνεται. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Υπάρχουν φορές που νιώθεις έντονα πως το άλλο σου μισό δεν σου δίνει δίκιο σε θέματα που σας απασχολούν κι αυτό σε αποκαρδιώνει. Αυτές τις μέρες θα ενταθεί το φαινόμενο και εσύ θα θελήσεις ακόμα και με ένταση να διεκδικήσεις το δίκιο που έχεις. Όμως αυτό μόνο λογομαχία θα μπορούσε να επιφέρει. Αντιμετώπισε το πρόβλημα στην σχέση σου κατευθείαν με δύναμη. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Με μεγάλη προσοχή απαιτείται να δεις τις καταστάσεις αυτό το χρονικό διάστημα, γιατί υπάρχει ένα άτομο κοντά σου που προσπαθεί να μην αφήσει δρόμους ανοιχτούς στην δική σου αναζήτηση μιας καλύτερης προσωπικής ζωής, με ένα ταίρι δίπλα σου. Μπορείς να εντοπίσεις το άτομο αυτό ζητώντας τη βοήθεια του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, όπως επίσης και παράλληλους δρόμους για να αναζητήσεις την αγάπη.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάθε σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει ζητήματα κάποια στιγμή. Αυτή η στιγμή για τη δική σου σχέση  ενδεχομένως να φανεί αυτή την εβδομάδα. Όμως εσύ, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις όποιο κι αν είναι το αγκάθι που θα μπει στο δεσμό σου. Θα φέρεις εις πέρας το καθετί από τη στιγμή που περνά από το χέρι σου και θα πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Προμηνύεται μια θετική εβδομάδα για σένα. Θα κάνεις γνωριμίες και θα επιδοθείς σε παιχνίδια του φλερτ. Θα διαπιστώσεις πως τα άτομα που θα γνωρίσεις θα νιώσουν πως μπορούν να έχουν μαζί σου ισχυρό δέσιμο και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κάτι καινούριο στην προσωπική σου ζωή και να εκπλήξεις πολλούς που ίσως δεν θα το περίμεναν αυτό από σένα τώρα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποια κρυμμένα μυστικά και η σχέση σου να επηρεαστεί. Όμως πως θα επηρεαστεί; Θετικά ή αρνητικά; Θα είναι μυστικά που θα υποκρύπτουν κάποια αρνητικότητα; Ή μήπως θα αφορούν τα βαθιά και μην αποκαλυφθέντα ακόμα συναισθήματα του άλλου σου μισού; Αν θες να μάθεις, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Συνεχίζεις τις γνωριμίες και φλερτάρεις με τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Όμως τα πρόσωπα αυτά είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Εσύ, καλό θα ήταν να εστιάσεις σε εκείνο το άτομο που διαπιστώσεις το πόσο έξυπνο είναι, γιατί αυτό το πρόσωπο θα κάνει τη διαφορά στο μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Πάντα ήθελες να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι που να σε ακούει σε οτιδήποτε του μοιράζεσαι και να σε στηρίζει τρυφερά. Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβεις πως δίπλα σου έχεις ένα τέτοιο άτομο, το οποίο θα σου σταθεί στα θέματά σου καλύτερα κι από ότι θα σου στεκόταν ακόμα και ο/η καλύτερος/η σου φίλος/η. Μήπως τελικά έχεις την τύχη με το μέρος σου; Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Σε πολύ σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες θα βρεθούν τα φιλικά σου πρόσωπα σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή. Θα προσφέρουν την βοήθειά τους στα ζητήματά που πιθανόν εμποδίζεις για μια νέα αρχή στα ερωτικά σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να σου εκφράσει ζεστά και ερωτικά συναισθήματα ένα φιλικό σου άτομο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ετοιμάσου να καλωσορίσεις την ευτυχία μέσα στην σχέση σου! Θα μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο προστασία και αγάπη και ο δεσμός σας θα δυναμώσει πολύ, τόσο που θα νιώσετε κι οι δύο πως οτιδήποτε δύσκολο μπορεί να φανεί στο δρόμο σας, εσείς θα το αντιμετωπίσετε μαζί με ικανότητα και απίστευτο ταίριασμα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα βιώσεις ευχάριστες στιγμές και καταστάσεις αυτή την εβδομάδα σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σου. Θα σε ανακουφίσει το γεγονός πως νέα πρόσωπα θα αναζητήσουν την παρέα σου, την συντροφιά σου, ή κι οτιδήποτε άλλο θελήσεις κι εσύ να μοιραστείς μαζί τους. Θα νιώσεις τη δύναμη που δίνει η αίσθηση πως κάποιος/α είναι επιθυμητός/η και ποθητός/η. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.