astropedia.gr

Δία στους Διδύμους από 26/5/24

Δία στους Διδύμους από 26/5/24
Στις 26 Μαΐου ο «μεγάλος ευεργέτης» Δίας εισέρχεται στο κοινωνικό, ευπροσάρμοστο, επικοινωνιακό και έξυπνο ζώδιο των Διδύμων, όπου και παραμένει ως τις 10 Ιουνίου του 2025.  Από την διέλευση του Δία από το ζώδιο των Διδύμων επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Τα συγκεκριμένα ζώδια αναμένεται να παρουσιάσουν μια αξιοσημείωτη ροπή στην υπέρμετρη αισιοδοξία και στις υπερβολές. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (μεταβλητών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα ή της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος), η διέλευση του Δία από το ζώδιο των Διδύμων δίνει σε γενικές γραμμές υψηλά επίπεδα ρεαλιστικής αισιοδοξίας, τύχη και ευκαιρίες ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως) η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια υποχρεωτική αλλαγή φιλοσοφίας για την ίδια τη ζωή, η οποία αρχικά μπορεί να τα «ξεβολέψει» αλλά στη συνέχεια θα τα βοηθήσει να εξελιχθούν πνευματικά.

Τα πάντα, βέβαια, θα εξαρτηθούν από το σύνολο του γενέθλιου ωροσκοπίου του καθενός από εμάς, το οποίο μπορεί να υπόσχεται ανατροπές και εκπλήξεις, ανεξαρτήτως ηλιακού ζωδίου. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των μεταβλητών ζωδίων.

Τι να περιμένω με τον Δία στους Διδύμους;
Στις 26/5, λοιπόν, το μοτίβο αλλάζει σημαντικά, καθώς ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Σημειώνεται ότι η εν λόγω θέση, σύμφωνα με την παραδοσιακή Αστρολογία, δεν θεωρείται από τις καλύτερες. Ειδικότερα, πρόκειται για θέση αδυναμίας. Κι αυτό γιατί ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και της διεύρυνσης σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και του πνευματικού. Το δε ζώδιο των Διδύμων διψά μεν για συλλογή πληροφοριών και αφομοιώνει εύκολα. Ωστόσο, έχει την τάση να στέκεται στην επιφάνεια και να μην εμβαθύνει, γεγονός το οποίο καθιστά πιο δύσκολη ή περίπλοκη τη διαδικασία απόκτησης ουσιαστικής γνώσης, η οποία με τη σειρά της θα οδηγούσε στην προαναφερθείσα διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων. Με πιο απλά λόγια η στείρα απομνημόνευση και η επιφανειακή συλλογή πληθώρας στοιχείων και δεδομένων των Διδύμων έρχεται σε σύγκρουση με τις βαθύτερες φιλοσοφικές και μορφωτικές αναζητήσεις του Δία.

Γενικά, πάντως, όταν ο διελαύνων Δίας βρίσκεται στο επικοινωνιακό, διανοητικό, περίεργο, ευμετάβλητο, αεικίνητο και πολυπράγμον ζώδιο των Διδύμων, τείνουμε να αναζητάμε διακαώς τη συλλογή και την ανταλλαγή πληροφοριών καθώς και την ευρύτερη επικοινωνία με τον περίγυρό μας. Επίσης, τα ενδιαφέροντά μας πολλαπλασιάζονται και τείνουμε να ασχολούμαστε με πολλά, διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Η δίψα μας για μετακινήσεις, εκδρομές και κοντινά ταξίδια έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, ενώ τα εγκεφαλικά παιχνίδια και τα λεκτικά υπονοούμενα αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας. Συν τοις άλλοις, γνωρίζουμε κόσμο, απολαμβάνουμε μια έντονη κοινωνική ζωή αλλά οι διαπροσωπικές μας σχέσεις στερούνται βάθους και ουσίας και είναι κάπως επιφανειακές. Επιπρόσθετα, λόγω των υπέρμετρων διανοητικών ανησυχιών μας, έχουμε την τάση να βαριόμαστε εύκολα, να επιδιδόμαστε σε καινούριες δραστηριότητες, τις οποίες όμως συνήθως αφήνουμε στη μέση για να ασχοληθούμε με κάτι καινούριο. Εκτός αυτού, λόγω της αυξημένης περιέργειάς μας, μπορεί να υποπέσουμε σε κουτσομπολιά και ανούσιες ή χαμηλού επιπέδου συζητήσεις. Τέλος, μιλάμε ατελείωτα στο τηλέφωνο, στέλνουμε πολλά μηνύματα και μέιλ, ενώ διαβάζουμε περισσότερα βιβλία και περιοδικά σε σχέση με προηγουμένως, στην προσπάθειά μας να ενημερωθούμε για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Κρυμμένη ευκαιρία;
Ή μήπως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός;      

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 

Το πέρασμα του Δία από τους Διδύμους σχετίζεται
 • με την δίψα μας για διαρκή αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους
 • με την εξωστρέφεια και την έντονη επιθυμία για επικοινωνία
 • με την ανάγκη μας να υπάρχουν διαρκώς γύρω μας διανοητικά ερεθίσματα
 • με την τάση μας να αναζητάμε την ποικιλία και να βαριόμαστε εύκολα
 • με την πολυπραγμοσύνη και την αγάπη για την ποικιλία
 • με την αναζήτηση νέων εμπειριών
 • με την δόμηση μιας ευρύτερης φιλοσοφίας ζωής που θα έχει ως βασικό γνώμονα την ανταλλαγή ιδεών και τη συλλογή πληροφοριών
 • με την έντονη κοινωνική ζωή, η οποία όμως μένει σε κάπως επιφανειακό επίπεδο
 • με την αδιαφορία για εμβάθυνση σε θέματα εκπαιδευτικής φύσεως
 • με την απαξίωση δυσνόητων θεωρητικών εννοιών
 • με την υπερβολική διανοητικοποίηση η οποία μπορεί να λειτουργεί μηδενιστικά απέναντι σε διάφορες φιλοσοφικές ή μεταφυσικές προσεγγίσεις
 • με τα βερμπαλιστικά κείμενα που στερούνται ουσιαστικού περιεχομένου
 • με τα εκπαιδευτικά συστήματα που δεν προσφέρουν αληθινή παιδεία ούτε βοηθούν τους μαθητές/σπουδαστές να αναπτύξουν κριτική ικανότητα
 • με τη φλυαρία
 • με την αμφισβήτηση τη θρησκείας
 • με νομοθεσίες που βασίζονται στη λογική αλλά μπορεί να τοποθετούν στο περιθώριο τις ηθικές αξίες ή το αίσθημα του δικαίου

Η επιρροή του Δία στους Διδύμους και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Με τον Δία στους Διδύμους και στον τρίτο ηλιακό σου οίκο από τις 26 Μαΐου η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και «γιγαντώνεται». Η πιο σημαντική σου επαφή όμως παραμένει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο! Τώρα σου δημιουργείται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Και πράγματι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, ενώ οι μετακινήσεις σου αναμένεται να γίνουν πιο εύκολες. Δεν αποκλείεται να αγοράσεις καινούρια μηχανή, καινούριο αυτοκίνητο ή κινητό τηλέφωνο, το οποίο μάλιστα μπορεί να είναι προηγμένης τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, η σχέση σου με αδέλφια και συγγενείς βελτιώνεται σημαντικά και αποκομίζεις κέρδη μέσα από αυτές. Επίσης, το πνεύμα σου αναμένεται να είναι ανήσυχο και, ως εκ τούτου, θα θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πολλές και ποικίλες πληροφορίες και να γράψεις δικά σου κείμενα ή διηγήματα. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, τις μεταφορές, την διδασκαλία ή τα ΜΜΕ, τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Με την είσοδο του Δία στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, είναι πιθανά κάποια αξιοσημείωτα έσοδα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μπορεί να δεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς να γεμίζουν με χρηματικά ποσά, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια αύξηση στο μισθό σου, αρκεί να είναι σύμφωνος και ο αστρολογικός σου χάρτης όπως μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, μπόνους παραγωγικότητας μπορεί να σε «τονώσουν» σε οικονομικό επίπεδο και να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή σου. Ωστόσο, θα έχεις ροπή στην υπερκατανάλωση και θα σου γεννηθεί η επιθυμία να ψωνίσεις ρούχα, παπούτσια και άλλα υλικά αγαθά κυρίως για τον εαυτό σου αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να φανείς εγκρατής και να μην προβείς σε αλόγιστες σπατάλες για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Βέβαια, ως επί το πλείστον αναμένονται θετικές αλλαγές στην οικονομική σου ζωή, ενώ μπορεί να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να βρεις νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου θεμάτων. Τέλος, μπορεί να διαπιστώσεις πως μετά από καιρό πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου!

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναμφίβολα, με το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σου από τις 26 Μαΐου, γίνεσαι αυτομάτως ο πρωταγωνιστής του Ζωδιακού! Όλοι σχεδόν οι τομείς της ζωής σου μοιάζουν πιο ευνοημένοι και προστατευμένοι από ποτέ. Ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι από θετική διάθεση, ιδιαίτερη αισιοδοξία και ανάγκη για προσωπική επέκταση. Οι γύρω σου μοιάζουν να απολαμβάνουν τη συντροφιά σου και την καλοπροαίρετη φύση και ιδιοσυγκρασία σου. Σου δημιουργείται η ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος και να ικανοποιείς διαρκώς τις προσωπικές σου επιθυμίες. Δεν αποκλείονται νέα, δυναμικά ξεκινήματα, καθώς η τύχη μοιάζει να σου κλείνει το μάτι και να βρίσκεται διαρκώς πλάι σου. Επιπλέον, υπάρχει μια ροπή στην καλοζωία, στις ηδονές και στις απολαύσεις. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να αυξηθεί το βάρος σου. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις την απαιτούμενη εγκράτεια και προσοχή, και να ακολουθείς πιστά τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας περνά στους Διδύμους και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 26 Μαΐου και σε βοηθάει να τοποθετήσεις στο περιθώριο τυχόν υπαρξιακές ανασφάλειες ή άλλους ανεξήγητους φόβους που είχες μέχρι πρότινος. Ο εσωτερικός σου κόσμος μοιάζει να αλλάζει προς το καλύτερο και ο ίδιος επιθυμείς να συντονιστείς με τα αιτήματα του ανώτερου εαυτού σου. Είναι πολύ πιθανό να δεις τους εχθρούς σου να αλλάζουν στάση και να διάκεινται ειρηνικά απέναντί σου. Επιπλέον, στρέφεσαι περισσότερο από ποτέ στην τέχνη και στη μεταφυσική. Η διαίσθησή σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ η συμπονετική σου διάθεση και οι φιλανθρωπικές σου ανησυχίες αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να βοηθήσεις και να στηρίξεις τους ευάλωτους και ανήμπορους συνανθρώπους μας. Τα όνειρά σου είναι ασυνήθιστα πολλά και, μάλιστα, είναι τόσο έντονα που μοιάζουν με αληθινές εμπειρίες, με πραγματικά γεγονότα, τα οποία αποκωδικοποιείς με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Βιώνεις μια «αόρατη προστασία», η οποία θα σε συντροφεύει και θα σε καθοδηγεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Δία στο ζώδιο των Διδύμων.

 
ΛΕΩΝ
Ο Δίας στον εντέκατο ηλιακό σου οίκο ανανεώνει τον τομέα της φιλίας και, γενικά, ο ίδιος αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ και ταυτόχρονα αποκτάς νέο όραμα στις διάφορες συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις. Γενικότερα, ο Δίας στους Διδύμους σου φέρνει μια πληθώρα από οράματα και σε ενθαρρύνει ώστε να οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι πως ο φιλικός σου κύκλος διευρύνεται και εμφανίζονται πολλά νέα πρόσωπα τα οποία θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις με επιτυχία τους στόχους σου, έχοντας πάντα στον πλευρό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η επιθυμία σου να ενταχθείς σε ομάδες ανθρώπων με οράματα τα οποία θα σε αντιπροσωπεύουν και θα σε καλύπτουν ιδεολογικά είναι πραγματικά έντονη. Η επικοινωνία σου με τα διάφορα φιλικά σου πρόσωπα εξομαλύνεται και ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις τη συντροφιά και την παρέα τους, ενώ είναι πιθανό να συνάψεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, να κάνεις καινούριους φίλους και να διευρύνεις την αποδοχή που εισπράττεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Δία στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αναμένονται θετικές αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου καθώς και μια πιο υγιής και αισιόδοξη προσέγγιση απέναντι στους επαγγελματικούς στόχους σου. Επιπλέον, προσπαθείς με ιδιαίτερο ενθουσιασμό να σχεδιάσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση. Γενικότερα, η επαγγελματική σου ζωή εισέρχεται σε μια νέα φάση, η οποία μοιάζει συναρπαστική και εντυπωσιακή. Είναι πιθανό κάποιο είδος προαγωγής ή επαγγελματικής ανέλιξης. Η δημοτικότητά σου και η καλή σου φήμη αυξάνονται. Ωστόσο, καλείσαι να αποφύγεις να λάβεις αποφάσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από παρορμητισμό και θα βασίζονται αποκλειστικά στην υπερβολική αισιοδοξία και στον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Μόνον έτσι θα ανέβεις στη διοικητική ιεραρχία και θα αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν σκάνδαλα. Η αλήθεια είναι ότι με γνώμονα το ρεαλισμό, την εγκράτεια, τη λογική και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Τέλος, οι σχέσεις σου με ανθρώπους που κατέχουν θέσεις εξουσίας και κύρους βελτιώνονται σημαντικά, γεγονός το οποίο μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου. 

 
ΖΥΓΟΣ
Με την είσοδο του Δία στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων και στον ένατο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου και να διαμορφώσεις μια νέα φιλοσοφία γύρω από την ίδια τη ζωή. Επίσης, σου δημιουργείται η επιθυμία να μελετήσεις εις βάθος διάφορα γνωστικά αντικείμενα και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες, με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι ανώτερο. Δεν αποκλείονται νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο. Γενικότερα, ο τομέας των σπουδών ευνοείται σημαντικά. Αν σπουδάζεις, μπορεί να πάρεις πτυχίο, ενώ είναι πιθανά και άλλου είδους επιτεύγματα στον τομέα της ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης (πχ διατριβή, διδακτορικό, μεταπτυχιακό). Επιπλέον, ευνοείται η εκμάθηση ξένων γλωσσών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για επιτυχία σε εξετάσεις προκειμένου για την απόκτηση σχετικών πτυχίων ή πιστοποιητικών. Τέλος, δεν αποκλείονται μακρινά ταξίδια, τα οποία θα σε ανανεώσουν, θα σου χαρίσουν τεράστια χαρά και ικανοποίηση και θα καλύψουν τις ανάγκες σου για μάθηση και νέες εμπειρίες.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας στους Διδύμους και στον όγδοο ηλιακό σου οίκο από τις 26 Μαΐου σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή και να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Τηρουμένων των αναλογιών, εμφανίζονται λύσεις στα διάφορα οικονομικά σου προβλήματα. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται η επίτευξη κάποιου διακανονισμού (ή κάποιας ευνοϊκής για εσένα ρύθμισης) σε σχέση με ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς. Επίσης, μπορεί να διευθετηθούν με επιτυχία ζητήματα τα οποία σχετίζονται με κληρονομιές. Η σεξουαλική σου όρεξη αυξάνεται και, ως εκ τούτου, η ερωτική σου ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ ο ίδιος αρχίζεις να ξεπερνάς τις φοβίες και τα άγχη σου. Άλλωστε έχεις πάντα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να σου δίνει λύσεις και απαντήσεις. Γενικά, η ψυχολογία σου βελτιώνεται πολύ και αρχίζεις να εστιάζεις στη θετική πλευρά της ζωής. Με τη συγκεκριμένη θέση του Δία θα κληθείς να προβείς σε αναθεωρήσεις και συμβιβασμούς, μέσω των οποίων θα «κατακτήσεις» το ζητούμενό σου, που είναι η ψυχική σου πληρότητα.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα του Δία, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον έβδομο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει, σε γενικές γραμμές, τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυξάνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Επιπλέον, με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να συνάψεις εποικοδομητικές συνεργασίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Δεν αποκλείονται δελεαστικές προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία, οι οποίες μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος μπορεί να συνάψεις μία σχέση (ή ακόμη και να παντρευτείς) ενώ αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται επισημοποίηση του δεσμού σου (με αρραβώνα ή γάμο) ή στο άλλο άκρο ένας χωρισμός, ο οποίος όμως θα σε ανανεώσει, θα σε απαλλάξει από ένα τεράστιο βάρος, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου και μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ως η καλύτερη δυνατή απόφαση για εσένα. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα ο σύντροφός σου να σημειώσει τεράστιες επιτυχίες και να ανέλθει επαγγελματικά και κοινωνικά. Καλό θα είναι πάντως γενικότερα να δείξεις την απαιτούμενη σύνεση για να μη σε βρουν μπελάδες, ακολουθώντας τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26 Μαΐου σου δημιουργεί την ανάγκη να «εξυγιάνεις» την καθημερινότητά σου. Γενικά, αναμένεται να βελτιωθεί η καθημερινή σου ζωή, ενώ ο ίδιος προσπαθείς να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Αρχίζεις σταδιακά να τηρείς πιο θετική και αισιόδοξη στάση στα εργασιακά σου ζητήματα. Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να φέρεις «αέρα ανανέωσης» στην επαγγελματική σου ζωή. Αν είσαι άνεργος, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες. Αν εργάζεσαι, μπορεί να βρεις άλλη καλύτερη δουλειά. Επίσης, μπορεί να αλλάξεις πόστο εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος και να καταλήξεις να εργάζεσαι πάνω σε ένα πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο αντικείμενο. Δεν αποκλείεται και κάποιο είδος προαγωγής, αλλά εξαρτάται από το αν συμφωνεί και ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης, θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επιπρόσθετα, η είσοδος του Δία στους Διδύμους μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να γυμναστείς και να εξισορροπήσεις το νου με το σώμα σου. Αν ήδη αντιμετωπίζεις ιάσιμα προβλήματα υγείας, τότε η οποιαδήποτε μορφή θεραπείας που θα ακολουθήσεις θα στεφθεί με επιτυχία και τα αποτελέσματα αυτής θα είναι γρήγορα και θαυμαστά.  

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Δία στο φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων και στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο αισθάνεσαι την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη και θες να ανακτήσεις την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά, την παιδικότητά σου και να διασκεδάσεις. Μάλιστα, είναι πιθανό να σου γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσεις δικά σου παιδιά (αν δεν έχεις ήδη), ενώ είναι πιθανή και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη. Γενικά, με αυτή τη διέλευση του Δία η απόκτηση απογόνων ευνοείται. Επίσης, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, μέσω της οποίας θα μπορούσες να εκφράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, να προβάλεις προς τα έξω τα χαρίσματά σου και να «λάμψεις». Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές περιπέτειες οι οποίες θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου. Αν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδιά, μπορεί κάποιος από τους απογόνους σου να σημειώσει μία μεγάλη επιτυχία σε κάποιον τομέα της ζωής του. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει ιδιαίτερη τύχη και εύνοια στα τυχερά παιχνίδια ή τις επενδύσεις. Για να κάνεις όμως το καλό καλύτερο, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η είσοδος του Δία, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης στου στην παραδοσιακή Αστρολογία, στους Διδύμους και στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Δεν αποκλείεται να ανακαινίσεις ή να διευρύνεις το σπίτι σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου στον οποίο διαμένεις ή ακόμη και να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Μπορεί, μάλιστα, να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σου…με τον ερχομό ίσως ενός παιδιού. Επιπλέον, είναι πιθανό να θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στις «ρίζες» σου. Άλλωστε, ο Δίας σε βάζει στη διαδικασία να θεραπεύσεις τυχόν ψυχικά σου τραύματα και να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις τυχόν ταλέντα σου τα οποία είναι «κρυμμένα» και παρέμεναν ανενεργά μέχρι πρότινος. Σε όλη την προσπάθεια, έχεις πάντα δίπλα σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τέλος, μπορεί να σου μεταβιβαστεί αξιόλογη ακίνητη περιουσία ή ακόμη και να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις ή να εκμεταλλευτείς κάποιο ακίνητο/οικόπεδο, ενώ δεν αποκλείεται –αν δεν προσέξεις- να αυξηθεί το βάρος σου!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter