astropedia.gr

Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8/4/24

Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8/4/24
Στις 8 Απριλίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα η οποία είναι ταυτόχρονα και ηλιακή έκλειψη. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 21:20 και στην 20η μοίρα του Κριού  (19ο24’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό, μεσουράνημα στον Λέοντα και τοποθετεί το φαινόμενο στον έκτο οίκο.  

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την νέα Σελήνη/ηλιακή έκλειψη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 7-11/1, από 6-10/4, από 8-13/7, από 9-13/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 17η ως την 21η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι την 1/3 και 3/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 10η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Μια ηλιακή έκλειψη είναι μια νέα Σελήνη η οποία όμως έχει μεγαλύτερη δύναμη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε θέση που μπορεί αυτή την φορά να καλύψει τον ηλιακό δίσκο (ένα τμήμα του, αν είναι μερική ή και ολόκληρο τον δίσκο, αν πρόκειται για ολική έκλειψη) και το φαινόμενο σχετίζεται με μια δημιουργική ώθηση που φέρνει πρωτοβουλίες και αναζωογονεί. Υπάρχει όμως παράλληλα ψυχολογική αστάθεια, από την μια μπορεί να είμαστε παράλογα συναισθηματικοί, από την άλλη ψυχροί και υπολογιστικοί. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι όλες οι πιθανότητες είναι στο τραπέζι και μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, να πάμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας και να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο πρότζεκτ ή ακόμη να ελέγξουμε τις συνήθειες, τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές μας και να τις αναθεωρήσουμε ή να τις αλλάξουμε, καθώς προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να συνεχίσουμε και να προοδεύσουμε.

Ηλιακή έκλειψη κοντά στον βόρειο δεσμό.
Σε μια ηλιακή έκλειψη, η Σελήνη κοντά στον βόρειο δεσμό δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια ανώτερη διαισθητική-διανοητική λειτουργία και να ενσωματωθεί στην προσωπικότητα. Αυτό απαιτεί την προσαρμογή σε μια νέα κατάσταση ή την αποδοχή της υπάρχουσας κατάστασης. Ο Ήλιος επαναλαμβάνει και ενισχύει την ενστικτώδη δύναμη της Σελήνης για αντίδραση και για πειθώ, ενώ η Σελήνη απορροφά την δύναμη του Ηλίου με αποτέλεσμα να τονίζονται θέματα που χρειάζεται να τα επεξεργαστούμε, όπως ο εαυτός, η εξάρτηση, ο εγωισμός ή η συναισθηματική στέρηση. Μια ηλιακή έκλειψη κοντά στον βόρειο δεσμό μας οδηγεί να εστιάσουμε σε πτυχές της ζωής μας που έχουν να κάνουν με την εμμονή, τον παραλογισμό, με τα δεσμά μιας συνήθειας, τα τελετουργικά που ακολουθούμε και με τις σωματικές διαταραχές που οφείλονται στο άγχος.  

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Φράσεις - κλειδιά για την έκλειψη Ηλίου
 • μεγάλη προσπάθεια για την υπέρβαση της αγάπης του εαυτού μας
 • ανάγκη εξισορρόπησης των διαστημάτων έντονης δραστηριότητας και των διαστημάτων τεμπελιάς
 • ανάγκη να κινηθούμε μέσα από ένα σταθερό πλαίσιο και βάση
 • δεν θέλουμε να ακολουθούμε ασυνείδητα και παρορμητικά
 • πρόκληση να αποδείξουμε ότι ταιριάζουμε στα πρότυπα της κοινωνίας
 • ψυχαναγκασμός για εξέγερση
 • αναζήτηση δύναμης για να ξεπεράσουμε την αποστασιοποίηση που υπάρχει
 • αναζήτηση νέων αξιών
 • έντονη προσπάθεια ενάντια στην απληστία
 • απαιτείται αντίσταση κατά των τυχερών παιχνιδιών
 • επιθυμία να ξανανιώσουμε την ευκολία και την χαρά της των εφηβικών χρόνων
 • στοχασμός πάνω στην αθωότητα
 • άρνηση της πραγματικότητας
 • προσπάθεια να βρούμε νόημα και εκπλήρωση σε μια σχέση
 • εντάσεις από αντικρουόμενα συναισθήματα
 • θυμός που βασίζεται στο φόβο της απώλειας της ατομικότητας

Πώς θα σε επηρεάσει η ηλιακή έκλειψη;

Επισημαίνουμε ότι για να μας επηρεάσει σημαντικά μια έκλειψη χρειάζεται να είναι παράλληλα ενεργοποιημένοι και άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο ή σε παράγωγους χάρτες.

 
ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σου και σχετίζεται με εσένα τον ίδιο, το σώμα σου και την προσωπικότητά σου. Είναι περίοδος βαθιάς και ριζικής αλλαγής και μεταμόρφωσης για σένα! Η δύναμη που μπορείς να αποκτήσεις ώστε να αλλάξεις τον κόσμο, τον δικό σου αλλά και των άλλων, είναι τεράστια, ειδικά αν τώρα έχεις τα γενέθλιά σου. Όλη αυτή η ενέργεια ίσως σε κάνει να χάσεις για λίγο την μπάλα γιατί ο Ποσειδώνας ακόμη σε μπερδεύει και δεν ξέρεις να κινηθείς με σωστό τρόπο. Μην είσαι απόλυτος και αδιάλλακτος. Προσοχή στα αισθηματικά και στις συνεργασίες σου, καθώς αυτή την περίοδο πολλά μυστικά αποκαλύπτονται και οι καταστάσεις δεν είναι έτσι όπως τις νόμιζες. Πολλοί παράγοντες σε βοηθάνε και σε ευνοούν στο επαγγελματικό σου κομμάτι και στην κοινωνική σου άνοδο! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητό σου, τα κρυμμένα πράγματα και την μεταφυσική. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από αποκαλύψεις, μυστικά βγαίνουν στο φως, δικά σου ή των άλλων και είναι μια καλή χρονική στιγμή να ασχοληθείς με την επεξεργασία των δεδομένων που δεν έχεις ακόμη επεξεργαστεί και τα είχες αφήσει για μια κάποια άλλη στιγμή. Κατάλληλη περίοδος για αυτοανάλυση ή ψυχανάλυση. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε απασχολήσουν, χρειάζεται να διακρίνεις το σωματικό από το ψυχοσωματικό για να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά με τον καταλληλότερο τρόπο. Αλλαγές που έχουν ήδη προετοιμαστεί συμβαίνουν στην καθημερινότητα της εργασίας σου. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να υπερπηδήσεις εμπόδια και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και το πνεύμα σου σε ανώτερα πεδία και να στοχεύσεις ψηλά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την κοινωνική συνειδητότητα. Θέματα που έχουν με κάποιο τρόπο να κάνουν με φίλους, ομάδες στις οποίες ανήκεις ή που υποστηρίζεις και με εταιρείες θα κινηθούν με τρόπο  έντονο και καταλυτικό για σένα. Εφαρμόζεις καινούργιες τακτικές και βλέπεις διαφορετικά πλέον τα πράγματα με αποτέλεσμα να αλλάζει κα ο τρόπος που σε βλέπουν και σε αποδέχονται οι φίλοι σου και γενικότερα το κοινωνικό σου περιβάλλον. Αν δεν αλλάξεις βέβαια εσύ τακτική, τότε θα αλλάξουν οι φίλοι σου! Μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει λοιπόν σε θέματα φιλίας, κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σχεδίων που είχες και που τώρα με την έκλειψη θέλεις να τα αλλάξεις. Υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος μέσω των άλλων αλλά και για να επηρεάσεις και να πείσεις κινώντας νήματα, χωρίς να φανείς. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την εργασία σου, την καριέρα σου και την φήμη σου.  Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου σηματοδοτεί αυτή η έκλειψη και καταστάσεις που μέχρι τώρα περνούσαν κρίση και παρουσίαζαν προβλήματα θα τελειώσουν, δίνοντας έδαφος σε δημιουργικότητα και ελεύθερη έκφραση. Πρόσωπα που βρίσκονται σε θέσεις δύναμης και εξουσίας πρέπει να τα προσέξεις γιατί αλλάζει η σχέση τους μαζί σου. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για την καριέρα σου, αλλά από την άλλη αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίσεις να τα προσεγγίσεις με τον σωστό τρόπο και ο σωστός τρόπος είναι ο αυθεντικός σου αληθινός εαυτός. Στο επόμενο διάστημα θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Δώσε βάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ασχολήσου και μίλα πραγματικά και μέσα από την καρδιά σου, δείχνοντας τον αληθινό σου εαυτό. Αν νοιώθεις μόνος, ανοίξου και αφέσου! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τη φιλοσοφία σου, η οποία πλέον αλλάζει. Αφήνεις πίσω παλιές παγιωμένες απόψεις και ετοιμάζεσαι για να δεχτείτε το καινούργιο. Μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά ίσως για κάποιους, είναι σαν να αφήνεις τον παλιό δάσκαλο και αρχίζεις να παρακολουθείς τα μαθήματα ενός καινούργιου δασκάλου. Η περίοδος έχει σημαντικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών και πτυχίων, αλλά και για νομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα και τώρα ολοκληρώνονται. Μην αποκλείεις τον σαρκικό έρωτα από την ζωή σου. Δες πώς μεταμορφώνεσαι μέσα από την ερωτική διαδικασία. Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο και βρες την ανώτερη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τους άλλους. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την μεταμόρφωση της προσωπικότητάς σου μέσα από τις εμπειρίες που βιώνεις από τους άλλους και τις οποίες αυτή την περίοδο απορροφάς βαθύτερα στον ψυχισμό σου και τις μετατρέπεις σε μαθήματα. Είναι έντονη η περίοδος για σένα και συγκλονιστική γιατί αλλάζεις από μέσα. Ενδέχεται να κινηθούν και να σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα οικονομικά του συντρόφου σου, αλλά και την βαθύτερη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ σας. Η ερωτική σου ζωή περνάει σε άλλο επίπεδο και μπορείτε να απελευθερωθείς, εξερευνώντας καινούργιες πτυχές της σχέσης. Άνοιξε το μυαλό σου περισσότερο, ασχολήσου και μάθε κάτι καινούργιο, δες βαθύτερα τι υπάρχει πίσω από τις καταστάσεις που ζεις αυτή την περίοδο και μη το απορρίπτεις! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τις σχέσεις και με τις συνεργασίες σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να θέσεις όρια, να συνειδητοποιήσεις και να εκφράσεις αυτό που θες και αυτό που δεν θες και είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σου και την καθημερινότητά σου, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον σε όλους τους τομείς (σπίτι, δουλειά, καθημερινές συνήθειες) όχι μόνο για σένα αλλά και για το ταίρι σου! Στα αισθηματικά θέματα ίσως η περίοδος έχει πολλές υποχρεώσεις προς τον σύντροφο, ίσως γιατί το τελευταίο διάστημα η σχέση να βρισκόταν σε δεύτερη μοίρα ή να μην δόθηκες έτσι όπως θα ήθελες. Προσπάθησε λίγο περισσότερο και θα τα καταφέρεις, αν αυτό είναι που θέλεις. Υπάρχουν και σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες να αποδεχτείς και να έρθεις σε αρμονία με το παρελθόν σου και την οικογένειά σου, λύνοντας θέματα που σας χωρίζουν εδώ και πολύ καιρό. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την εργασία σου, την καθημερινότητά σου και την υγεία σου. Αυτή η περίοδος σε ενεργοποιεί ώστε να εστιάσεις σε λεπτομέρειες και να αρχίσεις να τακτοποιείς εκκρεμότητες και να βάζεις τα πράγματα στη ζωή σου σε μια τάξη. Ίσως η ενασχόλησή σου με τις καθημερινές σου υποθέσεις και η ενέργεια που δίνεις σε κουράζει πλέον και η υπερβολική ανάλυση σε οδηγεί σε πνευματική κούραση, εξασθένιση του νευρικού σου συστήματος και σωματική κόπωση ή ασθένειες. Είναι σημαντική περίοδος όμως για σένα γιατί με αυτή την έκλειψη σου δίνεται ώθηση και η ευκαιρία να βάλεις σε τάξη σημαντικά κομμάτια της ζωής σου που έχουν να κάνουν κυρίως με τα αισθηματικά και με τους φόβους ή τις απωθημένες σκέψεις σου. Κοινωνικοποιήσου πιο ουσιαστικά και αληθινά και επίλεξε τα κατάλληλα πρόσωπα για παρέα και για ανταλλαγή ιδεών. Διαμόρφωσε με πιο συγκεκριμένο τρόπο τις σκέψεις σου και βρες την κοινωνική ομάδα που τις εκφράζει πλήρως. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την δημιουργικότητά σου, τον έρωτα, τα παιδιά και την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Γίνεσαι πιο τολμηρός και βγαίνετε από το καβούκι σου, ίσως ρισκάροντας βέβαια, αλλά έχει έρθει η ώρα να το κάνεις και αυτό! Καταστάσεις που αφορούν στην οικογένειά σου φωτίζονται πιο καθαρά και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι ξεκάθαρες και θα βρουν την υποστήριξη και από τους άλλους. Σκέφτεσαι πώς να αξιοποιήσεις καλύτερα κάποιο ακίνητο ή κάποιο αντικείμενο αξίας της οικογένειας σου. Έρχεσαι πιο κοντά με άτομα, κάνεις φίλους και αυτή την περίοδο είσαι πιο δεκτικός και ενστερνίζεσαι ιδέες που μέχρι τώρα ήταν θεωρητικές γνώσεις και τις εφαρμόζεις στην προσωπική σου ζωή. Οι  δράσεις σου φέρνουν αποτελέσματα, η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει και οι ερωτικές σχέσεις αλλάζουν, περνώντας σε ένα άλλο επίπεδο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με το παρελθόν σου, την οικογένειά σου, κάποιον από τους δύο γονείς σου και τις καταβολές σου γενικότερα. Ζητήματα που σχετίζονται με σπίτια, ακίνητα και γη μπορεί να ενεργοποιηθούν και να κινηθούν. Η έκλειψη αυτή φέρνει σε ένα πέρας καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα καιρό στην εργασία σου και μεταφέρει την καριέρα σου σε ένα άλλο επίπεδο. Ο ρόλος ενός αδελφού ή ενός εξ αίματος συγγενή θα παίξει σημαντικό ρόλο την επόμενη χρονική περίοδο. Οι συνθήκες γύρω από την αισθηματική σου σχέση βοηθάνε περισσότερο την επικοινωνία, αν και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα συζητάς ήρεμα με τον σύντροφό σου. Είναι πάντως στο χέρι σου και σε ευνοεί η περίοδος να αναπτύξεις έναν διάλογο που θα έχει αποτελέσματα και θα ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τον τρόπο που επικοινωνείς αλλά και με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Πολλά αλλάζουν μέσα σου και αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να συσχετιστείς με τους άλλους. Είναι αναμενόμενο με αυτή την έκλειψη να έχεις εξελίξεις και γεγονότα σε σχέση με συγγενικά πρόσωπα ή με πρόσωπα του άμεσου, καθημερινού σου περιβάλλοντος. Αλλάζει ο τρόπος που εκδηλώνεις την αγάπη σου στους κοντινούς σου ανθρώπους, αλλά προσοχή γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει πάρα πολλές παρανοήσεις, στρεβλές αντιλήψεις και λανθασμένα συμπεράσματα. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να πάρει τα πάνω της, αλλά το πιο σημαντικό για αυτήν την περίοδο είναι το ότι στις σχέσεις σου πλέον δεν στέκεσαι στο καθημερινό και επιφανειακό αλλά βρίσκεις την αξία στο ανώτερο και στο πνευματικό. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου αλλά και με την γενικότερη αξία που δίνεις στον εαυτό σου. Αρχίζει για σένα μια περίοδος που σε ενδυναμώνει και θα πάρεις αρκετές και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Τα αισθηματικά σου ζητήματα βέβαια θα περάσουν διάφορες προσαρμογές και ίσως τα αφήσεις λίγο πίσω, δίνοντας προτεραιότητα στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες που κάνεις και κυρίως στο τι ακριβώς είναι αυτό που στο τέλος αποκομίζεις και κερδίζεις μέσα από αυτές, τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά. Βοήθεια και ευκαιρίες έρχονται μέσα από ομάδες, φίλους και μέσα από αντίληψη της κοινωνίας και των κοινωνικών μηχανισμών. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter