astropedia.gr

Ερμής (R) σύνοδος Αφροδίτη στις 19/4

Ερμής (R) σύνοδος Αφροδίτη στις 19/4
Από τις 17 ως τις 21 Απριλίου, ο ανάδρομος Ερμής στο ζωηρό ζώδιο του Κριού συναντά την Αφροδίτη, μια ευνοϊκή όψη για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες κυρίως, αλλά και για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 15η ως την 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Τα γλυκόλογα που θέλαμε να ακούσουμε ή να πούμε, μάλλον τα λέμε λίγο…. αργότερα! Αυτό το διάστημα, έχεις πιο ανεβασμένη διάθεση γεμάτη αισιοδοξία μέσα στην καθημερινότητά σου, σαν αποτέλεσμα αυτής της όψης, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μάς ωθεί να ξαναμιλήσουμε για τα σχέδιά μας προσεγγίζοντας τα φιλικά μας πρόσωπα, ενώ η Αφροδίτη δείχνει πως το κλειδί για να μειώσουμε τις αποστάσεις που μας χωρίζουν από τους άλλους είναι να γίνουμε απλώς πιο... αντικειμενικοί και λογικοί!

Αυτές τις μέρες λοιπόν οι συζητήσεις για το παρελθόν και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά, ενώ παίρνεις πολύ σημαντικές πληροφορίες για παλιά (επαγγελματικά) σχέδια που έμειναν στην μέση, ώστε να τα ολοκληρώσεις. Επίσης, κάνεις πάλι ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και χαρμόσυνα λόγια. Ταυτόχρονα πρόκειται για μια καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες, αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν προστριβές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με πρώην. Γενικότερα πάντως μπλέκεσαι σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που γίνονται καλοπροαίρετα και ευγενικά, μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πώς να κινηθείς.

Ακόμη, μπορείς απλώς να χαρείς, να διασκεδάσεις και να μοιραστείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία –ίσως εφήμερου χαρακτήρα– μέσα από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον, κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης ή κατά τη διάρκεια της παρουσίας σου σε χώρους εργασίας. Τέλος, αυτή η όψη θα μπορούσε να σημαίνει και χρεωστούμενα κέρδη. Άνοιξε λοιπόν ένα παράθυρο στην τύχη!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.