astropedia.gr

Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη στις 15/11

Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη στις 15/11
Από τις 11 ως τις 20 Νοεμβρίου, ο Ερμής στο ζωηρό ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, μια ευνοϊκή όψη για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 1η ως την 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα, έχεις πιο ανεβασμένη διάθεση γεμάτη αισιοδοξία μέσα στην καθημερινότητά σου, σαν αποτέλεσμα αυτής της όψης, καθώς ο Ερμής μας ωθεί να μιλήσουμε για τα συναισθήματά μας προσεγγίζοντας τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ η Αφροδίτη από τον Ζυγό, δείχνει πως το κλειδί για να μειώσουμε τις αποστάσεις που μας χωρίζουν από τους άλλους είναι να τους ακούσουμε προσεκτικά σε όσα θα μας πουν και να επενδύσουμε χρόνο σε εκείνους.

Αυτές τις μέρες λοιπόν οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά, ενώ παίρνεις πολύ σημαντικές πληροφορίες για δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Επίσης, κάνεις ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και χαρμόσυνα λόγια. Ταυτόχρονα πρόκειται για μια καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες, αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν προστριβές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα πάντως μπλέκεσαι σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που γίνονται καλοπροαίρετα και ευγενικά.

Πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις για να προχωρήσει η σχέση ένα βήμα παρακάτω, αρκεί πρώτα συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορείς απλώς να χαρείς, να διασκεδάσεις και να μοιραστείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία μέσα από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον, κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης ή κατά τη διάρκεια της παρουσίας σου σε χώρους ψυχαγωγίας. Τέλος, αυτή η όψη θα μπορούσε να σημαίνει και κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Άνοιξε λοιπόν ένα παράθυρο στην τύχη!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.