astropedia.gr

Ερμής (R) εξάγωνο Δίας στις 20/5

Ερμής (R) εξάγωνο Δίας στις 20/5
Από τις 17 ως τις 22 Μαΐου, ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη εδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι ανάδρομος, και μάλιστα στους Διδύμους, ένα είναι σίγουρο: τα παραλές ή θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να δεις πιο καθαρά και πιο σωστά όσα συμβαίνουν γύρω σου! Η όψη αυτή πραγματοποιήθηκε πάλι στα τέλη του Απρίλη, αλλά και οι δυο πλανήτες ήταν σε διαφορετικές θέσεις, έτσι τώρα έχεις επιπλέον πληροφορίες για όσα έμαθες ή όσα σε απασχόλησαν γύρω στις 26/4. Ο Ερμής τους Διδύμους σου χαρίζει σταθερή αντίληψη, ωστόσο με την ανάδρομη πορεία του, αλλά και την συνδρομή του Δία από τον Κριό δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την σχέση του με την ανεκτικότητα, δείχνει πως γίνεσαι εξαιρετικά υποκειμενικός στην κρίση σου και στις αποφάσεις που παίρνεις. Η αρνητική πλευρά του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους μάλιστα είναι πως ενώ σέβεται και αγαπά την ελευθερία, μετατρέπεται κάποιες φορές σε... δυνάστη και δεν αφήνει τους άλλους να εκφραστούν.

Ο Δίας στον Κριό επίσης φέρνει και... γκάφες, έτσι πρόσεξε κάτι που θα πεις ή που θα γράψεις –ειδικά στις αναρτήσεις σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την εικόνα που βγάζεις στους άλλους– μιας και αυτές είναι ημέρες που το κλίμα στις συζητήσεις θα μοιάζεις σχεδόν… πολεμικό! Έτσι μπορεί να θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά μπορεί η έντονη ατμόσφαιρα να σε παρασύρει και να πεις περισσότερα από όσα αρμόζουν στην στιγμή και στις συγκυρίες!

Θα πρέπει επίσης να είσαι πιο συγκεντρωμένος στις μετακινήσεις σου ή στις συσκευές επικοινωνίας καθώς η τεχνολογία μπορεί να σε αφήσει στα... κρύα του λουτρού την κρίσιμη στιγμή, σε αντίθεση με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που είναι πάντα εκεί για σένα! Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα που κορυφώνεται αυτή η όψη, κορυφώνεται επίσης η συνάντηση Ήλιου-ανάδρομου Ερμή, για τη οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.