astropedia.gr

Ερμής στον Καρκίνο από τις 17/6

Ερμής στον Καρκίνο από τις 17/6
Στις 17 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και παραμένει έως τις 2 Ιουλίου. Από την διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (παρορμητικών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι η διέλευση του Ερμή από τον Καρκίνο ενεργοποιεί κατά κάποιο τρόπο τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό καλώντας τους να πάρουν αποφάσεις.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθύες) η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου προσδίδει σε γενικές γραμμές ευρηματικότητα, ευελιξία και πνευματική διαύγεια ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς ή του Αέρα (Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης και Υδροχόος), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει νευρικότητα ή διαφόρων ειδών ψυχαναγκασμούς. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των παρορμητικών ζωδίων.

Τι να περιμένω με τον Ερμή στον Καρκίνο;
Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο, οι επικοινωνιακοί και διανοητικοί μηχανισμοί μας επηρεάζονται από την ψυχολογική και συναισθηματική μας κατάσταση, σε αντίθεση με την προηγούμενη θέση στους Διδύμους που είχε να κάνει με την αντικειμενικότητα του νου και τον ορθολογισμό. Επιπλέον, προσπαθούμε να να πείσουμε τους άλλους κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα ή δημιουργώντας τους ενοχές. Η μνήμη μας είναι πανίσχυρη και το μυαλό μας μοιάζει πιο προσκολλημένο στο παρελθόν από ποτέ. Η διαίσθησή μας έρχεται στο προσκήνιο και ο λόγος μας χαρακτηρίζεται από γλυκύτητα και ηρεμία.
Επίσης, το ζώδιο του Καρκίνου σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την εσωτερική μας κατάσταση και τις ψυχολογικές διακυμάνσεις μας. Ως εκ τούτου, γινόμαστε κάπως νοσταλγικοί και κυκλοθυμικοί ενώ ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόμαστε και επικοινωνούμε κάνει τους άλλους να αισθάνονται οικειότητα και ζεστασιά.

Γενικά, η συγκεκριμένη θέση είναι κάπως ουδέτερη για τον Ερμή. Ο Ερμής εδώ απορροφά τη γνώση σαν σφουγγάρι και δε στέκεται στην επιφάνεια. Χάνει, όμως, ως κάποιο βαθμό την αντικειμενικότητα και τη λογική του. Το καλό, βέβαια, είναι ότι κατανοεί σε συναισθηματικό επίπεδο τους άλλους. Όσον αφορά στην κοινωνική μας ζωή, δεδομένου ότι ο Καρκίνος είναι ένα υδάτινο ζώδιο, θα έλεγε κανείς ότι η εξωστρέφεια και η ανάγκη για κοινωνικές επαφές τοποθετείται έντεχνα στο περιθώριο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο σχετίζεται

 • με την ενδοσκόπηση
 • με την ικανότητα αφομοίωσης πληροφοριών
 • με την εσωστρέφεια
 • με την αναζήτηση της συναισθηματικής και ψυχολογικής διάστασης των γεγονότων, των προσώπων και των καταστάσεων
 • με την αναζήτηση ουσίας και βάθους στις πληροφορίες και στις συναναστροφές
 • με τις μεταπτώσεις στη διάθεσή μας
 • με την αναπόληση παρελθοντικών καταστάσεων
 • με την τάση μας να γινόμαστε χειριστικοί και ενοχικοί
 • με την υπερβατική διάσταση της ανθρώπινης σκέψης
 • με την ψυχανάλυση
 • με την συνειδητοποίηση τραυμάτων που προέρχονται από την παιδική ηλικία μας και με την προσπάθεια διαχείρισης αυτών

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά τη διάρκεια της διέλευσής του από το ζώδιο του Καρκίνου

 • Στις 21 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, εντείνοντας για τα καλά τη διανοητική μας δραστηριότητα και λειτουργία. Πιο συγκεκριμένα, ο νους μας μοιάζει πιο ενεργός και γρήγορος από ποτέ.
 • Στις 26 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Έτσι, ο νους μας αποκτάει δομή και οι σκέψεις μας μπαίνουν σε μια τάξη, με αποτέλεσμα να γίνεται ευκολότερη τόσο η οριοθέτηση όσο και η επίτευξη όλων των στόχων μας και κυρίως των επαγγελματικών.
 • Στις 30 Ιουνίου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό προσδίδει πρωτοτυπία στη σκέψη μας και ευνοεί επιστημονικές ανακαλύψεις, εφευρέσεις και λοιπά διανοητικής φύσεως επιτεύγματα.
 • Στις 2 Ιουλίου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο η διαίσθηση, η φαντασία και η δημιουργικότητά μας ενώ οι ίδιοι γινόμαστε ονειροπόλοι.

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σε ωθήσει σε ορθές αποφάσεις και επιλογές (χρησιμοποιώντας ως όπλο την αλάνθαστη κρίση σου και την ευρηματικότητα του νου σου) σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Ταυτόχρονα, ο ίδιος τείνεις στην ενδοσκόπηση ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις νοσταλγικός. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Στις 17/6 η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κάνει ιδιαίτερα έντονη την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις και καλές επιδόσεις σε οποιουδήποτε είδους γραπτές εξετάσεις. Η δίψα σου για μάθηση και συλλογή δεδομένων και πληροφοριών έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Το διάστημα 17/6-2/7 ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Καρκίνο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να ορίσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις και σε μια κατάσταση προσωπικής αυτοαξιολόγησης, ενώ, τέλος, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς χρησιμοποιείς την ευελιξία σου προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις ορισμένα προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου το διάστημα 17/6-2/7 σε κάνει να αισθάνεσαι πιο επικοινωνιακός, ομιλητικός και κοινωνικός από ποτέ. Ο νους σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και ο ίδιος διψάς για γνώση, συλλογή πληροφοριών, ανταλλαγή ιδεών και απόψεων και αλληλεπίδραση με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο


ΛΕΩΝ
Στις 17/6 ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και μοναχικός ενώ παράλληλα προσπαθείς να ερμηνεύσεις και να αποκωδικοποιήσεις τα υπερβατικά μηνύματα που καταιγιστικά λαμβάνεις, αξιοποιώντας την διαίσθησή σου η οποία μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Τα δε όνειρα που βλέπεις είναι έντονα και ασαφή ως προς το νόημα ή/και το περιεχόμενό τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά το διάστημα 17/6-2/7 ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, προβαίνεις σε πολύωρες συζητήσεις με τους φίλους σου, οι οποίες σου χαρίζουν ψυχική ικανοποίηση. Οι δε κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Στις 17 Ιουνίου η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να βρεις τρόπους που θα προωθήσουν την προσωπική σου ανέλιξη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Όπλα σου η ευρηματικότητα του νου σου, η διπλωματία σου και η διανοητική σου ευελιξία. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το διάστημα 17/6-2/7 ο Ερμής στον Καρκίνο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να μελετήσεις και να εξερευνήσεις διαφορετικές ιδεολογίες και φιλοσοφίες ζωής. Ο νους σου είναι φιλομαθής και παρουσιάζει μια ροπή στο διάβασμα και στη μελέτη δυσνόητων γνωστικών αντικειμένων, καθώς διψά για επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων του. Οποιουδήποτε είδους εκπαιδευτικές ή συγγραφικές επιδιώξεις ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 17/6 το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει σε μια διαδικασία προσωπικής αυτοανάλυσης, η οποία με τη σειρά της σε οδηγεί σε διάφορα συμπεράσματα σε σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σου, την ψυχοσύνθεσή σου και τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο της Επιστήμης της Ψυχολογίας προς όφελός σου, θέτοντας τα προσωπικά σου όρια και βάζοντας φρένο στην τοξικότητα και τις προσκολλητικές συμπεριφορές των γύρω σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 17/6 ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου βελτιώνονται σημαντικά, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις μαζί τους όσα σε απασχολούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 17/6 (με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) ο νους σου επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα. Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός και επινοητικός όσον αφορά στον τομέα της υγείας, καθώς βρίσκεις έξυπνες μεθόδους ώστε να επιλύσεις διάφορα θεματάκια άνευ σημασίας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17/6, έρχονται στο προσκήνιο η δημιουργικότητα του νου σου και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, κατορθώνεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.