astropedia.gr

Ερμής στον Λέοντα από 2/7/24

Ερμής στον Λέοντα από 2/7/24
Ο Ερμής εγκαταλείπει τον εσωτερικό Καρκίνο και εισέρχεται στον εκδηλωτικό Λέοντα στις 2 Ιουλίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μήνα. Από αυτή την διέλευση επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη.

Όταν ο Ερμής κάνει την διέλευσή του από τον Λέοντα, η σκέψη μας εστιάζεται περισσότερο στον εαυτό μας, σκεφτόμαστε και μιλάμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και τα σχέδιά μας είναι πιο μεγάλα. Ο σκοπός μας είναι η επίτευξη του στόχου και όσο πιο μεγαλειώδης ο στόχος, τόσο καλύτερα! Δεν δίνουμε τόσο προσοχή στις λεπτομέρειες όσο θα έπρεπε γιατί δεν τις θεωρούμε τόσο σημαντικές όσο είναι ο στόχος που θέλουμε να πετύχουμε. Εκδηλωνόμαστε περισσότερο, γινόμαστε πιο εκφραστικοί και σε περιπτώσεις περισσότερο πειστικοί και ο λόγος μας περνάει καθώς εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση. Βέβαια, μπορεί να μην ακούμε τους άλλους τόσο όσο θα έπρεπε…

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής από τον Λέοντα
  • Στις 3/7, ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα.
    Διάβασε περισσότερα για την όψη.
  • Στις 8/7, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Δία.
    Διάβασε περισσότερα για την όψη.
  • Στις 22/7, ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό.
    Διάβασε περισσότερα για την όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από τον Λέοντα και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής από τον Λέοντα, μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά να επικοινωνείς απρόσκοπτα τις ιδέες σου με πρόσωπα-κλειδιά σχετικά με τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα συζητάς και για τα δημιουργικά σου σχέδια. Το πιο θετικό όμως είναι πως ο πλανήτης της επικοινωνίας στον αυτοκρατορικό Λέοντα σε ωθεί να εκφράζεις με… πομπώδη τρόπο τα όσα νιώθεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα, μιας και είμαστε σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, ευνοούνται οι εκδρομές, αλλά και οι γνωριμίες στα ταξίδια, σίγουρα πάντως με την πειθώ σου κερδίζεις και τον πιο δύσπιστο! Τις ημέρες όμως που σχηματίζει δύσκολες όψεις ο Ερμής (δες στην αρχή του άρθρου), οι δικοί σου θα σε χρειαστούν. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής από τον Λέοντα σε κάνει να συζητάς για θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας, ενώ μέσα στα θέματα που σε απασχολούν, πιθανώς να υπάρχουν και οικονομικές αποχρώσεις. Πολλές φορές δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι δεν εισακούγεσαι από τους συνομιλητές σου, μιας και ο Ερμής θα βρίσκεται σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου. Μάλιστα, τις ημερομηνίες που ο Ερμής θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου), πιθανώς να έχεις εντάσεις ή προβληματισμούς με τα νεαρότερα μέλη του κοντινού σου περιβάλλοντος, ίσως και τα παιδιά αν είσαι γονιός. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί πολύ βοηθητικές συνθήκες για να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο σαν Δίδυμος: να μοιράζεσαι δηλαδή τις σκέψεις σου με όλο και περισσότερα πρόσωπα. Ανοίξου σε νέες γνωριμίες, όλοι έχουν περιέργεια να ακούσουν όσα έχεις να πεις και μπορείς να κανονίσεις και κοντινά ταξίδια ή εκδρομές, στα οποία είσαι η ψυχή της παρέας. Τέλος, πρόσεχε τις δύσκολες ημερομηνίες στην αρχή του άρθρου, καθώς είναι μέρες έντασης, με ανατροπές και εμπόδια, φρόντισε λοιπόν να είσαι καθόλα έτοιμος και ενημερωμένος! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και επικεντρώνεται σε θέματα της ύλης και των οικονομικών. Υπάρχει όμως και ένα λίγο πιο μπερδεμένο πλαίσιο και εσύ προσπαθείς να ξεδιαλύνεις το τοπίο, κάνοντας συζητήσεις πάνω σε οικονομικά γενικότερα. Σαφώς, θα έχεις και έσοδα, ωστόσο τις ημερομηνίες που ο Ερμής θα σχηματίζει δύσκολες όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου πότε είναι), ίσως θα πρέπει να προσέχεις το πορτοφόλι και τα πολύτιμα αντικείμενά σου, αλλά και τις κινήσεις σου στα οικονομικά, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Πρόσεξε λοιπόν καθώς μπορεί να κάνεις κάποιες λανθασμένες οικονομικές κινήσεις, να αγοράσεις πράγματα που τελικά θα σου είναι αχρείαστα. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου και τώρα αρχίζεις να συζητάς για όλα όσα μέχρι τώρα κρατούσες για τον εαυτό σου. Είχες περάσει ένα διάστημα που έκρυβες τις σκέψεις σου ακόμα και από φιλικά σου πρόσωπα, τώρα όμως με την συμβολή των φίλων σου -μιας και ο Ερμής σχετίζεται με τις φιλίες στο ηλιακό σου ωροσκόπιο- μπορείς να καταφέρεις πολλά, μοιράζεσαι φρέσκιες δημιουργικές ιδέες, τις οποίες στο επόμενο διάστημα θα ασχοληθείς ώστε να βάλεις σε τροχιά υλοποίησης. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι οι μέρες που ο Ερμής θα δέχεται δύσκολες όψεις από Ουρανό και Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου), θα πρέπει λοιπόν εκείνες τις ημέρες να έχεις σύνεση σε όσα λες. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το κομμάτι του αστρολογικού σου χάρτη σχετίζεται με τα μυστικά, τόσο τα δικά σου, όσο και των άλλων, αλλά και με «θολές» καταστάσεις. Πλέον λοιπόν είσαι για λίγο εσωστρεφής και μυστικοπαθής, πράγμα σοφό, καθώς έτσι δεν εκθέτεις τα μελλοντικά σου σχέδια σε κινδύνους από την γκρίνια και την αρνητική ενέργεια των άλλων, ειδικά αν πρόκειται για βήματα που σχεδιάζεις σχετικά με την καριέρα σου. Σίγουρα υπάρχουν πρόσωπα που μιλούν για σένα. Αν τα λεγόμενά τους όμως είναι θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται αποκλειστικά από τον αστρολογικό σου χάρτη… Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και σου δίνεται η δυνατότητα να δεις κατά πόσο έχει απήχηση στους άλλους ο τρόπος που μοιράζεσαι τους στόχους, τα όνειρα και τα οράματά σου για το μέλλον. Οι φίλοι μάλιστα θα είναι το στοιχείο κλειδί και πιθανώς να σε κατευθύνουν σχετικά με μελλοντικά σου θέματα, μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ενώ ταυτόχρονα οι φίλοι σου προστατεύουν επίσης και τα μυστικά σου. Με τον Ερμή λοιπόν στον Λέοντα μπορείς να καταφέρεις πολλά, πρόσεξε όμως τι λες τις ημέρες που ο Ερμής θα δέχεται δύσκολες όψεις (δες στην αρχή του άρθρου). Ίσως κάποιοι στόχοι σου έχουν εμπόδια. Μοιράσου πάντως τους φόβους σου τον προσωπικό σου αστρολόγο. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου αγγίζει τα θέματα της καριέρας σου και της κοινωνικής σου καταξίωσης έτσι λοιπόν επικεντρώνεσαι πάνω σε αυτά και σε όσα θέλεις να πετύχεις σε αυτούς τους τομείς. Με τον Ερμή λοιπόν στον Λέοντα θες να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν λόγο όχι μόνο στην καριέρα σου, αλλά και στα οικονομικά σου, χειρίζεσαι διπλωματικά τον λόγο και πετυχαίνεις στόχους. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξεις σκέψεις και ιδέες με σημαντικούς ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Προσοχή όμως τις ημερομηνίες που ο Ερμής θα σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου) να μην παρασύρεσαι σε εντάσεις με προϊστάμενους ή εργοδότες. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σου, ανακινώντας από εκεί θέματα της πνευματικής σου εξέλιξης και μόρφωσης. Ο Ερμής στον χάρτη σου σχετίζεται και με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, έτσι οι σημαντικοί «άλλοι» στην ζωή σου σε κατευθύνουν και σου δίνουν πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά σου σχέδια, σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα ή μέρη μακρινά και επίσης μπορείς να καταφέρεις μια σημαντική επιτυχία αν ασχολείσαι με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα. Θα χρειαστεί προσοχή το διάστημα που ο Ερμής θα σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου) και τις συγκεκριμένες ημερομηνίες φρόντισε να μην έχεις μπλεξίματα με τον νόμο! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά την διάρκεια της διέλευσης του Ερμή από το Λέοντα, τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, εστιάζεσαι στο κομμάτι που αφορά τον βαθύτερο εαυτό σου, ενώ θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο. Παράλληλα και με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, τα έσοδά σου, αλλά και τα χρήματα που θέλεις να αποταμιεύσεις είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Γενικότερα, στρέφεσαι επίσης και σε επενδύσεις ή κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να έχεις ένα έξτρα εισόδημα ή να τακτοποιήσεις οφειλές. Επιπροσθέτως, τις ημέρες που ο Ερμής θα σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου) καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σχετικά με τα οικονομικά σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής από τον Λέοντα σου ωθεί να εξετάσεις τις απόψεις σου γύρω από τα θέματα των σχέσεων σου και αναζητάς πια τις σχέσεις που μπορείς πραγματικά να λειτουργήσεις ως ο εαυτός σου. Αυτή η θέση του Ερμή λοιπόν σε βοηθά να συζητήσεις με τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έχουν πολλά να σου πουν και τώρα τον πρώτο λόγο έχουν οι άλλοι, όσο κι αν αυτό σε ξεβολέψει στην αρχή! Δείξε διπλωματία και μην ξεχνάς τις ημερομηνίες που ο Ερμής απέναντί σου θα σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου), μέρες που ίσως φέρουν ερωτηματικά, εντάσεις ή ακόμα και τριγμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής βρίσκεται στον έκτο ηλιακό σου οίκο, στο κομμάτι του χάρτη σου που αφορά στην καθημερινότητά σου, στην υγεία, στην εργασία σου και σε κάθε είδους πρακτικά θέματα. Έτσι λοιπόν επαγγελματικές υποθέσεις καταναλώνουν αρκετή από την ενέργειά σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βρεις χρόνο για άλλα πράγματα στην ζωή σου αυτή την περίοδο. Υποχρεώνεσαι λοιπόν από τα γεγονότα να χρησιμοποιήσεις περισσότερη διπλωματία, αλλά και την διορατικότητα που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, επιφορτίζεσαι πάντως από υποχρεώσεις άλλων μέσα στο πρόγραμμά σου. Πρόσεξε όμως τις ημερομηνίες που ο Ερμής θα σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα (δες στην αρχή του άρθρου) κάθε συζήτηση στα επαγγελματικά σου που θα μπορούσε να αποκαλύψει μυστικά σου, ενώ γενικότερα αν έχεις να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία στη δουλειά, χρειάζεται και πάλι προσοχή! Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Ερμής από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.