astropedia.gr

Ερμής στον Ταύρο από τις 15/5/24

Ερμής στον Ταύρο από τις 15/5/24
Στις 15 Μαΐου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και παραμένει έως τις 3 Ιουνίου. Από την διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (σταθερών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι η διέλευση του Ερμή από τον Ταύρο ενεργοποιεί κατά κάποιο τρόπο τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό καλώντας τους να πάρουν αποφάσεις.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύες) η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου προσδίδει σε γενικές γραμμές ευρηματικότητα, ευελιξία και πνευματική διαύγεια ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο Φωτιάς ή του Αέρα (Κριός, Δίδυμος, Ζυγός και Τοξότης), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει νευρικότητα ή διαφόρων ειδών ψυχαναγκασμούς. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των σταθερών ζωδίων.

Τι να περιμένω με τον Ερμή στον Ταύρο;

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, η επικοινωνία είναι πιο νωχελική, πιο αργή, αλλά και πιο ήρεμη, σε αντίθεση με την προηγούμενη θέση του Ερμή στον Κριό που έφερε πιο ηλεκτρισμένο κλίμα. Παράλληλα εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δράσουμε, ή να πείσουμε τους άλλους με το λιγότερο δυνατό κόπο. Εκφραζόμαστε πιο ευχάριστα, όμως χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσουμε νέες πληροφορίες ή ιδέες. Επίσης, ο Ταύρος είναι ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά και με τα αποκτήματά μας, έτσι λοιπόν ασχολούμαστε πιο εντατικά με τέτοια ζητήματα, ωστόσο ο Ερμής στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου μας κάνει περισσότερο πεισματάρηδες και αδιάλλακτους. Ταυτόχρονα όμως αποφεύγουμε τα ρίσκα και αποβάλλουμε στο βαθμό του εφικτού το άγχος και τη νευρικότητα!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο σχετίζεται
 • με σκέψεις που αφορούν στην προσωπική μας αυτοαξιολόγηση
 • με τις συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά μας ζητήματα ή το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών μας
 • με τη μελέτη της οικονομικής επιστήμης
 • με τον πρακτικό τρόπο σκέψης
 • με την ικανότητα να κάνουμε κτήμα μας για πάντα τη γνώση που αποκτάμε
 • με τη διανοητική αδιαλλαξία και ακαμψία
 • με την τάση μας να ηθικολογούμε
 • με την πνευματική στασιμότητα
 • με την διαπραγματευτική ικανότητα
 • με τις εμπορικές συναλλαγές
 • με την ευγένεια, τη διακριτικότητα και την επικοινωνιακή σταθερότητα
 • με την ανάπτυξη οικονομικών θεωριών
 • με την επινόηση νέων οικονομικών συστημάτων
   
 Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου

 •  Στις 17 Μαΐου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Ως εκ τούτου, ο νους μας γίνεται πολυδιάστατος, διεισδυτικός, πιθανώς και χειριστικός ή υπόγειος, ενώ μπορεί να επιχειρήσουμε να ανακαλύψουμε/αποκαλύψουμε κάποιο μυστικό ή την κρυμμένη διάσταση μιας κατάστασης ή ενός συμβάντος. Επιπλέον, μπορεί να μπούμε στη διαδικασία να εκστομίσουμε πολύ σκληρά λόγια, «χτυπώντας» τον συνομιλητή μας εκεί που πονάει.
 •  Στις 28 Μαΐου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο. Έτσι, ο νους μας αποκτάει δομή και οι σκέψεις μας μπαίνουν σε μια τάξη, με αποτέλεσμα να γίνεται ευκολότερη τόσο η οριοθέτηση όσο και η επίτευξη όλων των στόχων μας και κυρίως των επαγγελματικών.
 •  Στις 31 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, δημιουργώντας μας την ανάγκη να διαφέρουμε από τον μέσο όρο και προτρέποντάς μας να εκφράσουμε -πιθανώς με κάπως άκομψο τρόπο- την αντισυμβατικότητά μας. Ειδικότερα, μπαίνουμε στη διαδικασία να εκφράσουμε με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο τις ιδέες και τις απόψεις μας. Ωστόσο, άθελά μας μπορεί να σοκάρουμε και τελικά να απομακρύνουμε τους συνομιλητές μας. Γι' αυτό, είναι προτιμότερο να είμαστε πιο διακριτικοί και πιο προσεκτικοί όταν εκφραζόμαστε (προφορικώς ή γραπτώς).
 •  Στις 3 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο η διαίσθηση, η φαντασία και η δημιουργικότητά μας ενώ οι ίδιοι γινόμαστε ονειροπόλοι.

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Το διάστημα 15/05-03/06 ο Ερμής στον Ταύρο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να ορίσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις και σε μια κατάσταση προσωπικής αυτοαξιολόγησης, ενώ, τέλος, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς χρησιμοποιείς την ευελιξία σου προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις ορισμένα προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σου το διάστημα 15/05-03/06 σε κάνει να αισθάνεσαι πιο επικοινωνιακός από ποτέ. Ο νους σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και ο ίδιος διψάς για γνώση, συλλογή πληροφοριών και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο


ΔΙΔΥΜΟΣ
Στις 15/05 ο κυβερνήτης σου Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και μοναχικός ενώ παράλληλα προσπαθείς να ερμηνεύσεις και να αποκωδικοποιήσεις τα υπερβατικά μηνύματα που καταιγιστικά λαμβάνεις, αξιοποιώντας την διαίσθησή σου η οποία μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Τα δε όνειρα που βλέπεις είναι έντονα και ασαφή ως προς το νόημα ή/και το περιεχόμενό τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά το διάστημα 15/05-03/06 ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, προβαίνεις σε πολύωρες συζητήσεις με τους φίλους σου, οι οποίες σου χαρίζουν ψυχική ικανοποίηση. Οι δε κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ
Στις 15 Μαΐου η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να βρεις τρόπους που θα προωθήσουν την προσωπική σου ανέλιξη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διάστημα 15/05-03/06 ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να μελετήσεις και να εξερευνήσεις διαφορετικές ιδεολογίες και φιλοσοφίες ζωής. Ο νους σου είναι φιλομαθής και παρουσιάζει μια ροπή στο διάβασμα και στη μελέτη δυσνόητων γνωστικών αντικειμένων, καθώς διψά για επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων του. Οποιουδήποτε είδους εκπαιδευτικές ή συγγραφικές επιδιώξεις ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ 
Στις 15/05 το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει σε μια διαδικασία προσωπικής αυτοανάλυσης, η οποία με τη σειρά της σε οδηγεί σε διάφορα συμπεράσματα σε σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σου, την ψυχοσύνθεσή σου και τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο της Επιστήμης της Ψυχολογίας προς όφελός σου, θέτοντας τα προσωπικά σου όρια και βάζοντας φρένο στην τοξικότητα και τις προσκολλητικές συμπεριφορές των γύρω σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 15/05 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου βελτιώνονται σημαντικά, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις μαζί τους όσα σε απασχολούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις 15/05 (με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) ο νους σου επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα. Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός και επινοητικός όσον αφορά στον τομέα της υγείας, καθώς βρίσκεις έξυπνες μεθόδους ώστε να επιλύσεις διάφορα θεματάκια άνευ σημασίας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15/05, έρχονται στο προσκήνιο η δημιουργικότητα του νου σου και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, κατορθώνεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σε ωθήσει σε ορθές αποφάσεις και επιλογές (χρησιμοποιώντας ως όπλο την αλάνθαστη κρίση σου και την ευρηματικότητα του νου σου) σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Στις 15/05 η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κάνει ιδιαίτερα έντονη την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις και καλές επιδόσεις σε οποιουδήποτε είδους γραπτές εξετάσεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter