astropedia.gr

Ερμής στους Διδύμους από 3/6

Ερμής στους Διδύμους από 3/6
Στις 3/6 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και παραμένει έως τις 17/06/2024. Από την διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (μεταβλητών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση. Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους ενεργοποιεί κατά κάποιο τρόπο τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό καλώντας τους να πάρουν αποφάσεις.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς ή του Αέρα (Κριός, Λέων, Ζυγός και Υδροχόος) η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων προσδίδει σε γενικές γραμμές ευρηματικότητα, ευελιξία και πνευματική διαύγεια ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει νευρικότητα ή διαφόρων ειδών ψυχαναγκασμούς. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των μεταβλητών ζωδίων.

Τι να περιμένω με τον Ερμή στους Διδύμους;
Όταν ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους, οι επικοινωνιακοί μας μηχανισμοί χαρακτηρίζονται από έντονους και γρήγορους ρυθμούς, σε αντίθεση με την προηγούμενη θέση του Ερμή στον Ταύρο που έφερε πιο ήρεμο κλίμα. Παράλληλα εμείς προσπαθούμε να συλλέξουμε πληροφορίες, να αναλύσουμε τα δεδομένα, να πείσουμε τους άλλους χρησιμοποιώντας επιχειρήματα βασισμένα στη λογική και να λάβουμε γρήγορες αποφάσεις, για τις οποίες όμως δεν αποκλείεται λίγο μετά να αλλάξουμε γνώμη. Το μυαλό μας μοιάζει πιο ενεργοποιημένο από ποτέ και αφομοιώνουμε με ευκολία τις διάφορες γνώσεις. Ο λόγος μας μαγνητίζει αλλά κατά διαστήματα μπορεί να γινόμαστε φλύαροι ή επιφανειακοί.

Επίσης, το ζώδιο των Διδύμων σχετίζεται με το γράψιμο, τη μάθηση, τις γραπτές ή προφορικές εξετάσεις, τις μετακινήσεις, τα μέσα μεταφοράς, τα κινητά τηλέφωνα, την κοινωνική μας ζωή, την πειθώ. Όλα αυτά έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο ενώ οι ίδιοι σημειώνουμε επιτυχίες σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εκπαίδευση, κίνηση ή επικοινωνία.

Γενικά, η συγκεκριμένη θέση είναι ίσως η καλύτερη δυνατή θέση για τον Ερμή, γι’ αυτό και θεωρείται στην Αστρολογία ως θέση κυριαρχίας. Το μόνο της μειονέκτημα είναι η πιθανή έλλειψη συγκέντρωσης ή ακόμη και η διάσπαση της προσοχής μας, παρά την ευρηματικότητα του νου μας και τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της σκέψης μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους σχετίζεται

 • με την ανάγκη μας να μάθουμε καινούρια πράγματα
 • με τις πολύωρες συζητήσεις και τη ρητορική
 • με την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων
 • με τις επιφανειακές προσεγγίσεις και την έλλειψη εμβάθυνσης
 • με την ευκολία αποστήθισης και απομνημόνευσης
 • με τη διανοητική ευελιξία
 • με την συχνή μεταστροφή γνώμης και την ασυνέπεια
 • με τη διπροσωπία
 • με την πολυλογία
 • με την πειθώ αλλά και με την παραπλάνηση
 • με την ευχέρεια λόγου
 • με την έντονη κοινωνική ζωή
 • με τη δίψα για μετακινήσεις, νέες εμπειρίες και νέα ερεθίσματα
 • με τη νεανική εμφάνιση
 • με τη λογική σκέψη
 • με την ανάλυση εννοιών
 • με την ισχυρή μνήμη
 • με τη μιμητική ικανότητα
 • με το διανοητικό κορεσμό εξαιτίας του οποίου αφήνουμε ανολοκλήρωτες ή μισοτελειωμένες μαθησιακές υποθέσεις
Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής από τους Διδύμους
Στις 4 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Ως εκ τούτου, ο νους μας γίνεται πολυδιάστατος και διεισδυτικός, ενώ μπορεί να επιχειρήσουμε να ανακαλύψουμε/αποκαλύψουμε κάποιο μυστικό ή την κρυμμένη διάσταση μιας κατάστασης ή ενός συμβάντος. Η επιρροή που ασκούμε στις μάζες είναι αξιοθαύμαστη!

Την ίδια ημερομηνία, δηλαδή στις 4 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Ως εκ τούτου, η ανάγκη μας για επικοινωνία, ανταλλαγή ιδεών, συλλογή πληροφοριών και απόκτηση γνώσης έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Ο νους μας μοιάζει αρκετά δραστήριος και ίσως πιο φιλομαθής από ποτέ. Καλό θα είναι, ωστόσο, να αποφύγουμε τυχόν ακατάσχετη φλυαρία.

Στις 12 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη (αν και δύσκολη) προσδίδει δομή στη σκέψη μας και μας κάνει οργανωτικούς και ακούραστους στοχαστές. Ταυτόχρονα, μας βοηθάει να σκεφτούμε ορθολογιστικά και να λάβουμε αποφάσεις -ως επί το πλείστον- με γνώμονα τη λογική και τον ρεαλισμό. Όμως, την ίδια στιγμή μας κάνει κάπως προκατειλημμένους και επιρρεπείς σε στερεοτυπικές αντιλήψεις.

Στις 14 Ιουνίου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ήλιο. Ως εκ τούτου, ο τρόπος σκέψης μας γίνεται κάπως υποκειμενικός, ενώ οι ίδιοι μπορεί σε κάποιες συζητήσεις να φανούμε απόλυτοι. Ας έχουμε, λοιπόν, κατά νου ότι οι διάφορες καταστάσεις της ζωής δεν είναι μόνον άσπρο ή μαύρο αλλά υπάρχουν και άπειρες ενδιάμεσες αποχρώσεις...κι αυτές είναι που τελικά κάνουν τη διαφορά!

Στις 17 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Έτσι, οι καλλιτεχνικές και μεταφυσικές μας ανησυχίες μοιάζουν να κυριαρχούν στη ζωή μας και, αναμφίβολα, αναζητούν διέξοδο. Επιπλέον, προσπαθούμε να σταθούμε στον πόνο των γύρω μας αλλά υπάρχει κίνδυνος να ταυτιστούμε μαζί τους, χάνοντας την αντικειμενικότητα του νου μας. Κατά συνέπεια, καταλήγουμε να μελαγχολούμε οι ίδιοι και αδυνατούμε πια να φανούμε χρήσιμοι για τους άλλους ανθρώπους. Τέλος, μπορεί να είμαστε αφηρημένοι ή να δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε.

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Στις 3/6 η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κάνει ιδιαίτερα έντονη την κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις και καλές επιδόσεις σε οποιουδήποτε είδους γραπτές εξετάσεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Το διάστημα 3/6-17/6 ο Ερμής στους Διδύμους και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να ορίσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις και σε μια κατάσταση προσωπικής αυτοαξιολόγησης, ενώ, τέλος, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς χρησιμοποιείς την ευελιξία σου προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις ορισμένα προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιό σου το διάστημα 3/6-17/6 σε κάνει να αισθάνεσαι πιο επικοινωνιακός από ποτέ. Ο νους σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και ο ίδιος διψάς για γνώση, συλλογή πληροφοριών και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 3/6 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και μοναχικός ενώ παράλληλα προσπαθείς να ερμηνεύσεις και να αποκωδικοποιήσεις τα υπερβατικά μηνύματα που καταιγιστικά λαμβάνεις, αξιοποιώντας την διαίσθησή σου η οποία μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Τα δε όνειρα που βλέπεις είναι έντονα και ασαφή ως προς το νόημα ή/και το περιεχόμενό τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Κατά το διάστημα 3/6-17/6 ο Ερμής κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, προβαίνεις σε πολύωρες συζητήσεις με τους φίλους σου, οι οποίες σου χαρίζουν ψυχική ικανοποίηση. Οι δε κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 3 Ιουνίου η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Διδύμους και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να βρεις τρόπους που θα προωθήσουν την προσωπική σου ανέλιξη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Το διάστημα 3/6-17/6 ο Ερμής στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να μελετήσεις και να εξερευνήσεις διαφορετικές ιδεολογίες και φιλοσοφίες ζωής. Ο νους σου είναι φιλομαθής και παρουσιάζει μια ροπή στο διάβασμα και στη μελέτη δυσνόητων γνωστικών αντικειμένων, καθώς διψά για επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων του. Οποιουδήποτε είδους εκπαιδευτικές ή συγγραφικές επιδιώξεις ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 3/6 το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βάζει σε μια διαδικασία προσωπικής αυτοανάλυσης, η οποία με τη σειρά της σε οδηγεί σε διάφορα συμπεράσματα σε σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σου, την ψυχοσύνθεσή σου και τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο της Επιστήμης της Ψυχολογίας προς όφελός σου, θέτοντας τα προσωπικά σου όρια και βάζοντας φρένο στην τοξικότητα και τις προσκολλητικές συμπεριφορές των γύρω σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 3/6 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου βελτιώνονται σημαντικά, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις μαζί τους όσα σε απασχολούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τις 3/6 (με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) ο νους σου επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα. Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός και επινοητικός όσον αφορά στον τομέα της υγείας, καθώς βρίσκεις έξυπνες μεθόδους ώστε να επιλύσεις διάφορα θεματάκια άνευ σημασίας. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3/6, έρχονται στο προσκήνιο η δημιουργικότητα του νου σου και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, κατορθώνεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σε ωθήσει σε ορθές αποφάσεις και επιλογές (χρησιμοποιώντας ως όπλο την αλάνθαστη κρίση σου και την ευρηματικότητα του νου σου) σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.