astropedia.gr

Ερμής σύνοδος Ουρανός στις 4/6

Ερμής σύνοδος Ουρανός στις 4/6
Από τις 2 ως τις 5 Ιουνίου, ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον σταθερό και συντηρητικό Ταύρο, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά θετική όψη για Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 17η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699 
 
Ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει και αυτό σε γεμίζει με ενθουσιασμό. Είναι ιδανική περίοδος για να κατεβάσεις καινούργιες ιδέες που σε ανανεώνουν και για να ασχοληθείς με δημιουργικές ή οικονομικές εργασίες. Σε αυτό βοηθά το γεγονός ότι το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό σε ιδέες και η διαίσθησή σου σε γεμίζει έμπνευση. Η καθημερινότητα και το πρόγραμμα κάτω από την επίδραση αυτής της όψης ανατρέπονται γιατί είναι δύσκολο να κρατήσεις έναν συγκεκριμένο ρυθμό.

Επίσης, είναι πιθανό να έχεις ξαφνικά και απρόσμενα νέα και ειδήσεις για το πορτοφόλι, καλές ή κακές ανάλογα με το ωροσκόπιό σου, και οι αντιδράσεις σου είναι άμεσες και γρήγορες. Αυτό μπορεί να σημαίνει αποτελεσματικότητα και εγρήγορση, αλλά μπορεί και να δημιουργήσει προβλήματα γιατί μπορεί να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα λόγω ξεροκεφαλιάς. Χρειάζεσαι λοιπόν την καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί επίσης να αισθανθείς ανήσυχος και στρεσαρισμένος και να τονιστεί το άγχος σου και οι επιπτώσεις του στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, οι προσωπικές σου σχέσεις αναστατώνονται καθώς η σκέψη σου και η προσοχή σου εστιάζονται για πολύ σε ένα πράγμα και η επικοινωνία σου γίνεται αποσπασματική, ασύνδετη ενώ «κολλάς» σε ένα θέμα.

Από την άλλη βέβαια η όψη μπορεί να σου φέρει καινούργιες γνωριμίες με άτομα προοδευτικά που είναι εντελώς διαφορετικά από σένα και σε ενθουσιάζουν ή σου αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της ζωής από αυτή που ξέρεις και που έχεις συνηθίσει. Τέλος μπορεί να κάνεις λάθη σε έγγραφα και στις αποφάσεις σου και μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα σε υπολογιστές, ηλεκτρονικά μηχανήματα και συσκευές ή κατά την διάρκεια της οδήγησης!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.