astropedia.gr

Ερμής τετράγωνο Κρόνος στις 12/6

Ερμής τετράγωνο Κρόνος στις 12/6
Από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου ο Ερμής το παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο από τους Ιχθύς, μια δυσμενή όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 16η ως την 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Ο Ερμής, ο τρόπος που σκέφτεσαι και επικοινωνείς δηλαδή, συνεργάζεται δυσαρμονικά με τον πλανήτη της ευθύνης, του καθήκοντος και του περιορισμού. Αυτές τις μέρες λοιπόν νιώθεις πως πρέπει να συγχρονιστείς με τις σκέψεις σου και μάλιστα βρίσκεις την απαραίτητη δύναμη για να τις βάλεις σε πρακτική εφαρμογή. Ο Κρόνος δείχνει την σκληρή αλήθεια. Γι’ αυτές τις ημέρες λοιπόν κυριαρχούν οι αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις, ενώ οι συζητήσεις γίνονται στα πλαίσια της ασυνεννοησίας. Μια συμφωνία στην οποία υπολόγιζες μπορεί να καθυστερήσει, ενώ ένα ξεκίνημα στο οποίο ήλπιζες, τελικά απέχει από τις προσδοκίες σου.

Σε αυτή την όψη ο Κρόνος φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία σου και δυσκολεύεσαι να πείσεις το ταίρι σου, τους συνεργάτες ή τους φίλους με τα επιχειρήματά σου, όμως και εσύ δεν κάνεις αρκετή προσπάθεια να δεις τις καταστάσεις με τα δικά τους μάτια. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ψυχρανθείς με πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ακόμη με συγγενείς ή γείτονες, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως απλώς θέλεις να μείνεις μόνος σου. Σκέφτεσαι πάντως πιο σοβαρά τα πράγματα και επιλέγεις να δράσεις πιο ώριμα, σε σύγκριση με αντίστοιχες στιγμές στο παρελθόν. Αυτή η όψη όμως δεν είναι και τόσο κακή όσο ακούγεται, αρκεί να είσαι πιο σοβαρός, πιο μετρημένος και πιο φειδωλός στα λόγια σου.

Αν νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον και να τον συμβουλευτείς, προτίμησε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που θα σε καθοδηγήσει σωστά, έχεις έναν εκνευρισμό όμως με τα νεαρότερα πρόσωπα. Επίσης, οι συσκευές επικοινωνίας ή το μεταφορικό σου μέσο μπορεί να σε παιδέψουν αυτές τις μέρες και οι διάφορες μικρολεπτομέρειες συντελούν στο ότι σπάνε πιο εύκολα τα νεύρα σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.