astropedia.gr

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 3/10

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 3/10
Από την πρώτη ως τις 4 Οκτωβρίου, ο Ερμής στην εργατική Παρθένο θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά και για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 24η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα, η επικοινωνιακή σου έκφραση είναι βαθιά και παθιασμένη, αυτή τη φορά δεν ρισκάρεις απερίσκεπτα και θέτεις δικλείδες ασφαλείας, μιας και η όψη αυτή γίνεται σε γήινα ζώδια, και παίζεις για να νικήσεις, αφού δεν ικανοποιείσαι με ημίμετρα. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία έρχεται όταν μεταμορφώνεις τον τρόπο που επικοινωνείς όσα σκέφτεσαι. Πρέπει όμως ταυτόχρονα να περιορίσεις τις εμμονές σου και την τάση σου να μην ακούς τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς, καθώς τα έχεις απορρίψει εκ των προτέρων.

Είναι περίοδος που ανακαλύπτεις νέες πτυχές μέσα στο κοντινό περιβάλλον σου, ενώ είναι πιθανό να έχεις μια πολύ σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά, μιας και τα δυο ζώδια που βρίσκονται οι Ερμής και Πλούτωνας, σχετίζονται άμεσα με την καριέρα και τα επαγγελματικά. Ωστόσο, είσαι πιο καχύποπτος από ό,τι συνήθως και προσπαθείς να διαβάσεις τόσα τα λόγια των άλλων, όσο και τις χειρονομίες ή τη στάση του σώματος για να μαντέψεις τι είναι αυτό που σκέφτονται. Επίσης, ο ανάδρομος Πλούτωνας σε θετική όψη με τον πλανήτη της επικοινωνίας θα μπορούσε να ξαναφέρει στην επιφάνεια μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκε.

Γενικότερα πάντως αυτή η όψη μιλά και για οικονομικές επιτυχίες μέσα από τα επαγγελματικά, μιας και ο κερδώος Ερμής στο ζώδιο της εργασίας φέρνει εύνοια για οικονομικά ζητήματα, αρκεί να είσαι υπομονετικός και με προσήλωση στη λεπτομέρεια, έτσι λοιπόν η όψη αυτή υπόσχεται και κέρδη από μια συνεργασία σε επενδύσεις ή οικονομικές διευκολύνσεις (Πλούτωνας-πλούτος). Χρειάζεται όμως να ξέρεις και πότε να κινηθείς, κάτι για το οποίο μιλάς με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.