astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 έως 28 Μαΐου 2023

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 έως 28 Μαΐου 2023

Η γενική κάρτα της περιόδου, που είναι το Βιβλίο, μας προμηνύει το ενδεχόμενο της αποκάλυψης ενός μυστικού ή την ανάγκη να εκπαιδευτούμε σε κάτι καινούριο. Σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμο να παραμείνουμε ψύχραιμοι και προετοιμασμένοι να δράσουμε με έναν τρόπο που να επιφέρει καλύτερες καταστάσεις για μας.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Εβδομάδα που προμηνύει αλλαγές. Να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν στην σχέση σου, που μπορεί να σχετίζονται είτε σε μια συμβίωση με το ταίρι σου, είτε ανακαίνιση του σπιτιού σας αν μένετε ήδη μαζί, είτε αλλαγή κατοικίας, είτε ακόμη και γάμο αν δεν έχεις ήδη. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές αυτές θα δώσουν αέρα ανανέωσης στο δεσμό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση και θα μπεις σε σκέψεις αλλά και σε πράξεις που θα αφορούν στον προσωπικό σου τομέα. Έρχονται αλλαγές που θα σου ξεσηκώσουν το νου και θα σε κάνουν να οδηγήσεις τη ζωή σου έξω από την μοναχικότητα. Ενδεχομένως να συνάψεις σχέση με άτομο από μια νέα γνωριμία ή μέσα από φιλικό περιβάλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου     
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Και εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο νιώθετε την ανάγκη ενός ταξιδιού ή έστω μιας σύντομης εξόρμησης. Αυτό το διάστημα θα σας δοθεί ευκαιρία αν όχι να κάνετε το ίδιο το βήμα αυτού του ταξιδιού, τουλάχιστον να το οργανώσετε για να συμβεί σύντομα. Έτσι θα βγείτε από την ρουτίνα και θα αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας ζώντας πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκτός από ευκαιρίες που θα έχεις αυτή την περίοδο για όμορφες ερωτικές περιπέτειες, θα έχεις και μια πρόταση για ένα πολύ διασκεδαστικό ταξιδάκι, με φιλικά πρόσωπα. Αυτό θα σε ανεβάσει πολύ ψυχολογικά, θα νιώσεις ανανέωση και θα μπεις σε ερωτικά παιχνίδια με νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις κατά την διάρκεια του ταξιδιού αυτού. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να κάνεις πολλές μετακινήσεις με το ταίρι σου, για διάφορους λόγους. Ομοίως όμως είναι και πιθανό αυτές οι μετακινήσεις να φέρουν και αναστατώσεις μεταξύ σας και να βρεθείτε σε συναισθηματικά διλήμματα. Μη βιαστείς να αποφασίσεις πάνω σε ό,τι θα σε προβληματίσει, και μάλιστα απόλυτα και τελεσίδικα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Προσκλήσεις και νέες επαφές θα γίνουν η αιτία αυτό το διάστημα να μην σε βλέπει το σπίτι σου! Θα παίρνεις κυριολεκτικά τους δρόμους σε καθημερινή βάση και ίσως να απομακρυνθείς και αρκετά από τον τόπο σου κάποια στιγμή. Σε ένα τέτοιο κάπως μακρινό δρόμο θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και θα έχεις ένα έντονο φλερτ μαζί του. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Καλό θα ήταν για σένα και την σχέση σου να αφήσεις τους έντονους συναισθηματισμούς αυτή την εβδομάδα στην άκρη και να λειτουργήσεις με την λογική σου. Έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που τυχόν είχες τον προηγούμενο καιρό με το ταίρι σου και θα νιώσεις πως είστε πιο ενωμένοι, ώστε να διώξετε τα γκρίζα σύννεφα που ίσως έχετε από πάνω σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με το να κατσουφιάζεις από τις τυχόν δυσκολίες που είχες μέχρι τώρα στο να κάνεις νέες γνωριμίες που να σε ενδιαφέρουν πολύ, δεν θα αλλάξει κάτι. Προχώρα σε πιο θετικές σκέψεις και πράξεις, ώστε να βρεις την ηρεμία και την αρμονία μέσα σου. Επίσης, ίσως κάποιο άτομο που σε ταλαιπώρησε για καιρό, τώρα να πλησιάσει με στόχο μια όμορφη και ειλικρινή σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μη σε εκπλήξει αν το αγαπημένο σου πρόσωπο σου κάνει ερωτική εξομολόγηση αυτή την εβδομάδα. Τα συναισθήματά του για σένα θα αναζωπυρωθούν και εσύ θα αντιληφθείς μέσα από τα λόγια του πόσο βαθιά αγάπη νιώθει για σένα. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί και ένα ευχάριστο και αρμονικό κλίμα θα αναπτυχθεί μέσα στην σχέση, ενισχύοντας τις νύχτες σας… Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει μια ανακάλυψη. Για ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αποτελείς το αντικείμενο του πόθου του κι εσύ πρόκειται να το ανακαλύψεις αυτές τις μέρες, είτε τυχαία είτε γιατί το ίδιο αυτό πρόσωπο θα στο αποκαλύψει. Αν νιώθεις κι εσύ έλξη για το άτομο αυτό, θα μπεις στη διαδικασία να το εξελίξεις σε κάτι παραπάνω. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Εσύ και το άλλο σου μισό πρόκειται να μοιραστείτε κοινές δραστηριότητες αυτή την εβδομάδα κι αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα οδηγήσει το δεσμό σας σε μια ομαλή πορεία. Πιθανόν να κάνετε και πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει μαζί ή που μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ασχοληθήκατε με αυτά για τελευταία φορά. Ανανεώνεστε και ευτυχείτε. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες, οι συνθήκες για την προσωπική και ερωτική σου εξέλιξη θα είναι και περισσότερες και πιο διαχειρίσιμες. Θα ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και θα αναθερμάνεις παλιότερες γνωριμίες, με αποτέλεσμα να έχεις την δυνατότητα αν το θέλεις να ξεκινήσεις μια όμορφη σχέση, βασισμένη στα δικά σου σωστά κριτήρια. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Δεν αποκλείεται να βρεθεί σε κρίση η σχέση σου αυτή την περίοδο, αφού αναμένονται αρκετές εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Όμως, μήπως δημιουργούνται τραύματα ανάμεσά σας από δική σου ανασφάλεια παρά από κάτι που πραγματικά συμβαίνει γύρω από απιστία του άλλου σου μισού; Έχεις άλλωστε αποδείξεις; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κατά πάσα πιθανότητα αυτές τις μέρες θα αισθανθείς πως τα άτομα που σε πλησιάζουν ερωτικά δεν είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σου. Θα νιώσεις πως κάτι επιδιώκουν να κερδίσουν από σένα και όχι τόσο εσένα και τον έρωτά σου. Χρειάζεται να σκεφτείς όμως αν αυτό όντως είναι έτσι, και δεν οδηγείσαι σε αυτή την σκέψη λόγω δικών σου ανασφαλειών. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το γεγονός ότι έχεις ένα ταίρι που έχει βαθιά συναισθήματα για σένα, δεν σημαίνει πως εσύ θα πρέπει να μένεις αδρανής ή να αφήνεις τα πράγματα στον αυτόματο πιλότο. Για να αποκτήσει ο δεσμός σου ξανά ενδιαφέρον, αυτή η εβδομάδα σε ευνοεί στο να επικοινωνήσεις γραπτά τα δικά σου συναισθήματα στο άλλο σου μισό, είτε με μηνύματα είτε με ερωτικά πονηρά μπιλιετάκια. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, αυτή την περίοδο θα πάρεις κάποιες πληροφορίες από ένα άλλο πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος κι έτσι θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Επίσης, δεν αποκλείεται κι εσύ προσωπικά να πάρεις την πρωτοβουλία να στείλεις μήνυμα στο άτομο αυτό, με σκοπό να ξεκινήσετε μια επικοινωνία. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με ευχάριστη, ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα και αυτό θα σε κάνει να θέλεις να επαναφέρεις τη ζωντάνια μέσα στην σχέση σου. Πιθανό να οργανώσεις κάποια σύντομη εξόρμηση με το ταίρι σου για να γεμίσετε μαζί τις μπαταρίες σας και για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με διασκέδαση, καλοπέραση και ερωτισμό. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Με θετική ενέργεια και στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου, αυτή την εβδομάδα θα κινηθείς πολύ πάνω στα ερωτικά σου. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, για διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα και νέες περιπέτειες. Θα αποτραβηχτείς από τα καθιερωμένα και τα καθημερινά και αναζητώντας καινούριες εμπειρίες θα ανταμώσεις τον έρωτα που σε περιμένει εκεί έξω. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες βιώνεις την απόλυτη κατανόηση από το άλλο σου μισό και αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου τις δυσκολίες και να εκφράσεις με πάθος τα συναισθήματά σου. Βάζεις προτεραιότητα στην βελτίωση του δεσμού σου σε όλα τα επίπεδα και το ταίρι σου ανταποκρίνεται. Μαζί θα πάρετε ενδεχομένως και αποφάσεις που θα κλειδώσουν το μέλλον σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν ήδη υπάρχει κάτι στα προσωπικά σου που βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτές τις μέρες θα δεις τις προσπάθειές σου να δικαιώνονται και θα πάρεις απαντήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα. Η εβδομάδα αυτή σου δίνει ευκαιρίες να αναζωογονηθείς  και να ακούσεις την καρδιά σου να χτυπά δυνατά στους ρυθμούς του έρωτα! Έρχονται τα αποτελέσματα που τόσο θέλεις! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα η σχέση σου μπορεί να οδηγηθεί σε επίπεδα απόλυτης ευτυχίας, μέσω ενός δώρου, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, ή μέσω μιας πολύ ευχάριστης έκπληξης από το ταίρι σου. Προσπάθησε και εσύ να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει ώστε να κάνεις με τη σειρά σου να αισθανθεί μοναδικά δίπλα σου το άλλο σου μισό. Θα σας περιμένουν υπέροχες στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε όλη την εβδομάδα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και έντονα φλερτ, που θα σε ξαφνιάσουν με ευχάριστο τρόπο. Χρησιμοποίησε το έξυπνο μυαλό σου, την επιμονή σου και τα ωραία του χαρακτήρα σου, προκειμένου να έχεις μια όμορφη κατάληξη με σταθερές προοπτικές, με άτομο που θα ενδιαφερθεί για σένα και θα νιώσεις όμοια κι εσύ. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτό το διάστημα δίνεις περισσότερη προσοχή και έμφαση σε θέματα που αφορούν στο δεσμό σου και το χρόνο που περνάς μαζί με το άλλο σου μισό. Με αυτό το τρόπο θα πετύχεις να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει ακόμα πιο σταθερή η σχέση σου και να κατακλυστεί από το αίσθημα της ηρεμίας και της συναισθηματικής ασφάλειας. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να σκεφτείς τι μπορεί να κάνεις λάθος στα αισθηματικά σου και ακόμα βιώνεις τη μοναχική ζωή. Αναλογίσου και το που μπορεί να έσφαλες στο παρελθόν σου, ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια σφάλματα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να καθορίσεις και τα κριτήρια αναζήτησης μιας νέας γνωριμίας και να ξεμπλοκάρεις από το χτες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.