astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 5 έως 11 Ιουνίου 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 5 έως 11 Ιουνίου 2023


Ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε εμπόδια προς την εκπλήρωση των επιθυμιών μας αυτή την εβδομάδα, όπως προλέγει η γενική κάρτα του Βουνού. Είτε είναι άνθρωποι είτε είναι περιστάσεις αυτά που θα μας εμποδίσουν, ας θυμόμαστε πως τα όλα λειτουργούν ως προσομοιωτές της αυτό-ανάπτυξής μας και με την πάροδο του χρόνου βγαίνουμε κερδισμένοι.  


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μια όμορφη εβδομάδα έρχεται για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα έχεις κάποια νέα που θα αφορούν σε ευχάριστα γεγονότα ή κάποιο άτομο που μπορεί να σε επισκεφτεί από ένα μακρινό τόπο και θα σε χαροποιήσει, με αποτέλεσμα να έχεις πολύ καλή διάθεση που θα την διοχετεύσεις και στην σχέση σου. Δεν αποκλείεται να κάνετε μαζί και κάποιο ταξιδάκι. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αίσθημα χαράς και ικανοποίησης θα σου δημιουργήσει αυτή η περίοδος, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποια νέα ή ακόμα και επισκέψεις από πρόσωπα που έχουν χαθεί εδώ και καιρό από τη ζωή σου. Η καλή σου διάθεση θα συμβάλλει στην επικοινωνία σου γενικά με τους άλλους και αυτό θα βάλει βάση και για νέες γνωριμίες που θα σε ξεσηκώσουν πολύ θετικά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί την έναρξη μιας καλύτερης εποχής για σένα και το ταίρι σου, μιας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε ένα πρόβλημα που εδώ και κάποιο καιρό σας απασχολεί κι έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε προς το μέλλον, ως ένα όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι. Λειτουργώντας μεταξύ σας με σύνεση και υπομονή, όλα θα μπορούν να βρίσκουν τη λύση τους. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Εδώ και καιρό αισθάνεσαι πως τα αισθηματικά σου είναι μπλοκαρισμένα. Αυτή η περίοδος έρχεται για να σου αποδείξει πως τελικά δεν είναι έτσι, αφού αυτό το διάστημα της μοναξιάς προετοίμαζε το έδαφος για την εμφάνιση του προσώπου που θα έχεις πολύ σύντομα και θα σε βγάλει από την απομόνωσή σου, ζωντανεύοντας ξανά τη χαρά και τον έρωτα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή είναι η εβδομάδα που από την μία καλείσαι να βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα της σχέσης σου και από την άλλη χρειάζεται να δείξεις όση ψυχραιμία χρειάζεται για να το κάνεις, προκειμένου να υπάρξει όποιο αίσιο αποτέλεσμα θα επιδιώξεις με το γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα φέρουν εσένα και το ταίρι σου ενδεχομένως, σε μια πιο ξεκούραστη κατάσταση για σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε διαδικασία εκκαθάρισης όσων φίλων ή φλερτ δεν σου έχουν δώσει ως τώρα κάτι ουσιώδες. Θέλεις κάτι καινούριο στη ζωή σου και για να συμβεί αυτό θα ξεκινήσεις νέες εμπειρίες. Ανάμεσα σε αυτές ένα πρόσωπο θα ξεχωρίσει και αυτή η νέα γνωριμία θα δώσει πολλές πιθανότητες για την δημιουργία μιας νέας σχέσης. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Νιώθεις πως τα ζητήματα που ταλαιπωρούν το δεσμό σου τελευταία, γίνονται όλο και περισσότερα ή δυσκολότερα κι αυτό σε αποδυναμώνει. Αυτή την εβδομάδα, θα βρεις την εσωτερική σου δύναμη να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα με το ταίρι σου και θα λειτουργήσεις με γνώμονα την αγάπη για να ξεπεράσετε όσα συμβαίνουν και να βγείτε νικητές. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις από τις δυσκολίες που ενδεχομένως περνάς τον τελευταίο καιρό στα αισθηματικά σου, αφού η μοναξιά σε έχει σχεδόν γονατίσει και απαισιοδοξείς σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάζεται μπροστά σου. Ένα φιλικό άτομο νιώθει περισσότερα για σένα και θα στο εκφράσει με ερωτικά λόγια. Η μοναξιά σου τελειώνει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ίσως να κρατάς εδώ κι κάποιο καιρό αμφιβολίες για το αγαπημένο σου πρόσωπο κι αυτό δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Αυτή την εβδομάδα θα σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που δεν ήξερες και θα ξεκαθαρίσει όλο αυτό που δεν σε άφηνε σε ηρεμία. Το κλίμα με το ταίρι σου θα βελτιωθεί και θα ανάψει εκ νέου το πάθος στο κρεβάτι σας. Η σχέση σου αναζωπυρώνεται. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Δεν αποκλείεται να έχεις αυτή την εβδομάδα μία επικοινωνία από ένα πρόσωπο που αφορούσε στο ερωτικό σου παρελθόν κι εσύ το είχες αφήσει πίσω σου θεωρώντας πως είχε λήξει οριστικά αυτό που μοιράστηκες μαζί του. Αν σε ενδιαφέρει ένα νέο πρόσωπο, μπορεί να μάθεις πράγματα που θα σε ενοχλήσουν, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν τα διασταυρώσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αυτή την περίοδο. Κάνε μαζί του πράγματα που θα βοηθήσουν την σχέση σας να αποκτήσεις γερά θεμέλια, γερές ρίζες. Ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό κάτι δεν πήγαινε καλά, πάρε πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για έναν ακόμα πιο δυνατό και σταθερό δεσμό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες. Εσύ δεν έχεις παρά να φροντίσεις να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Μία από τις γνωριμίες αυτές, θα είναι με ένα άτομο που θα αντιληφθείς ότι μπορείς να έχεις προοπτική εξέλιξης για μια όμορφη και υγιή σχέση, που θα μπορούσε να σου αλλάξει τη ζωή. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία χωρίς σκέψεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το εφταήμερο αυτό θα σου δώσει τη χαρά να μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο όμορφες στιγμές, γεμάτες αγάπη και έρωτα. Δείξε του την εκτίμηση που έχεις για κείνο, πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί του κι ίσως να ξαφνιαστείς από ένα δώρο του, που θα κάνει το πρόσωπό σου να λάμψει! Σας περιμένει μια μοναδική και ρομαντική περίοδος! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εστιάζεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα και το ρίχνεις έξω, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με φιλικές παρέες, φλερτάρεις και έλκεις χωρίς αμφιβολία πολλά βλέμματα! Η μία κατάκτηση έρχεται μετά την άλλη και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα νέο ειδύλλιο με ένα πολύ ελκυστικό άτομο που θα καλύπτει όλες σου τις προσδοκίες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα βρεις τρόπους για να τονώσεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου προσώπου και να κάνεις τον δεσμό σας συναρπαστικό, αφήνοντας πίσω την τυχόν ρουτίνα που είχε αρχίσει να υπάρχει ανάμεσά σας και να σας κουράζει. Δεν είναι κακή ιδέα να προτείνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα φέρει και στους δυο σας αναζωογόνηση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πνέει αέρας αλλαγής αυτή την εβδομάδα για τα προσωπικά σου θέματα. Αποφασίζεις να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, ανοίγεις την κοινωνικότητά σου, βγαίνεις, γνωρίζεις νέα άτομα, φλερτάρεις και με τις κεραίες σου ψηλά είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα βράδυ το πρόσωπο εκείνο που θα φέρει τα πάνω κάτω στις αντιλήψεις σου περί αισθηματικών! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα των ημερών θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις με το άλλο σου μισό περισσότερο χρόνο, όμορφες στιγμές, τρυφερές συμπεριφορές και πολύ ερωτισμό. Θα αφήσεις πίσω σου αρκετές υποχρεώσεις που σε έβαλαν σε μονοτονία το προηγούμενο διάστημα, και θα παρασυρθείς με το ταίρι σου σε διαφορετικές απολαύσεις, γεμάτες αγάπη και έρωτα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα δώσεις επιτέλους ένα τέλος στη μοναχική σου ζωή, κόβοντας οριστικά κάθε αρρωστημένο δεσμό με το παρελθόν σου, ξεπερνώντας συμπεριφορές που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις και επιλέγοντας να ρισκάρεις με ένα άτομο που ναι μεν ξεφεύγει από τα δεδομένα σου αλλά δεν καταφέρνεις να το διώξεις από τις σκέψεις σου. Μαζί του ξεπερνάς κάθε ταμπού. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν έχει άλλα προβλήματα και άλλο άγχος αυτή την εβδομάδα! Επιτέλους χαμογελούν τα χείλη σου ξανά! Κλωτσάς απαισιόδοξες σκέψεις, παραμερίζεις τη ρουτίνα σου και με πολύ καλή διάθεση έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Η σχέση σας μπαίνει σε μια πολύ καλή περίοδο, περνάτε χρόνο μαζί, αισθάνεστε πως είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη νικά! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Γίνεσαι αντικείμενο θαυμασμού αυτές τις μέρες κι αυτό γιατί νιώθεις καλά, χαμογελάς και λάμπεις! Τραβάς τα βλέμματα, έλκεις σκέψεις ερωτικές και το ενδιαφέρον πολλών προσώπων για να σε γνωρίσουν καλύτερα γίνεται τόσο φανερό που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Το δικό σου όμως ενδιαφέρον θα εστιαστεί σε ένα και μόνο άτομο. Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το πιο πιθανό για αυτή την εβδομάδα είναι να γίνουν κάποιες συζητήσεις με το άλλο σου μισό και να πάρετε μαζί σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Πριν βιαστείς όμως να δώσεις υποσχέσεις στο ταίρι σου που μπορεί να ξεπερνούν τις δυνατότητές σου, σκέψου με ωριμότητα και με λογική. Η πορεία της σχέσης σου εξαρτάται από αυτό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να προκύψουν κάποιες επιπόλαιες και επιφανειακές γνωριμίες, που όμως κατά βάση δεν θα σε συγκινήσουν και είναι πολύ πιθανό και να σε κουράσουν. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι κάτι που να αξίζει πραγματικά, γι’ αυτό και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, ώστε να σου δοθεί χώρος για να έρθει αυτό που θες στη ζωή σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάποια γεγονότα που θα προκύψουν αυτές τις μέρες θα σε κάνουν να αντιληφθείς πως το ταίρι σου έχει έναν προστατευτικό ρόλο πάνω σου και συζητώντας μαζί του θα αισθανθείς βαθιά το πόσο σε νοιάζεται. Θα περάσετε χρόνο μαζί γεμάτο τρυφερότητα. Αυτά που θα νιώσεις αυτές τις μέρες θα σε κάνουν να πιστέψεις βαθιά πως έχεις βρει πια την αληθινή αγάπη. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια γνωριμία που θα κάνεις αυτή την περίοδο με ένα άτομο ίσως μεγαλύτερο ηλικιακά ή αρκετά ώριμο για την ηλικία του, θα σε κάνει να νιώσεις πως θα μπορούσες μαζί του να συνάψεις μια σταθερή και όμορφη σχέση. Όμως, θα ήταν καλό πριν βιαστείς να κάνεις κινήσεις πάνω του, να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γιατί ίσως έχει κάτι να σου πει που δεν το γνωρίζεις ακόμη…