astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 15 έως 21 Μαΐου 2023

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Λένορμαν 15 έως 21 Μαΐου 2023


Αυτή την εβδομάδα θα βιώσουμε αρμονικές σχέσεις και θα επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους γύρω μας. Η κάρτα των Κρίνων θα μας φέρει μια ευτυχισμένη περίοδο όπου θα απολαύσουμε την παρουσία καλών και αξιοπρεπών ανθρώπων κοντά μας, τη φροντίδα τους, την τρυφερότητά τους, την προστασία τους και την υποστήριξή τους. Στον ερωτικό τομέα, η σεξουαλικότητα ανεβαίνει στα ύψη!


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να επηρεαστεί το παρόν σου από το παρελθόν σου είτε με την κρούση ενός ατόμου από το ερωτικό σου χτες που θα ενοχλήσει το ταίρι σου, είτε με κάποιες συζητήσεις που είχες κάνει και συνεχίζουν να θέτουν σε αμφισβήτηση την εμπιστοσύνη του άλλου σου μισού. Καλό θα ήταν να μην παραφερθείς και να διατηρήσεις ψυχραιμία. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μακάρι να έχεις ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες για το ερωτικό σου μέλλον, γιατί αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα το παρελθόν σου και εσύ να καλεστείς να αποφασίσεις αν θα δώσεις οριστικό τέλος ή αν θα κάνεις μια νέα αρχή πάνω στο παλιά. Τι θα επιλέξεις; Επικοινωνώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα έχεις συμβουλές που θα σου είναι χρήσιμες.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν έχουν υπάρξει θέματα που σε έχουν βαρύνει τελευταία στην σχέση σου, αυτές τις μέρες που θα κάνεις διάφορες συζητήσεις με το ταίρι σου θα βρεις λύσεις και θα νιώσεις ξανά ανάλαφρα. Με το άλλο σου μισό θα περάσετε όμορφο χρόνο και ενδεχομένως να σχεδιάσετε μαζί από τις εξόδους που θα κάνετε σύντομα μέχρι τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ετοιμάσου να αποδιώξεις την περίοδο της μοναξιάς και της αμφιβολίας, αυτή την περίοδο. Θα έχεις ευχάριστες επικοινωνίες και μηνύματα και μάλιστα θα είναι απρόβλεπτα. Ένα πρόσωπο που εδώ και κάποιο καιρό ενδιαφέρεται για σένα αλλά δεν το έχει αποκαλύψει, θα το κάνει τώρα και εσύ θα ενθουσιαστείς και θα κάνεις όνειρα για το μέλλον.  Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σου πει όσα χρειάζεται να γνωρίζεις.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Επικοινωνιακή θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα και το ταίρι σου. Μαζί θα συζητήσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει και ίσως τα είχατε αφήσει για αργότερα, λόγω άλλων υποχρεώσεών σας. Δεν χρειάζεται να υπερβάλεις στα λόγια σου, ούτε να πλατειάζεις τα ζητήματα και θα διαπιστώσεις πως δίπλα σου έχεις το μοναδικό άτομο που μπορείς να εμπιστευτείς. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα ευνοεί την ελεύθερη έκφρασή σου και την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η θετική σου διάθεση θα δώσει νέα φλερτ και γνωριμίες με πρόσωπα που θα μπουν στο σκηνικό της ζωής σου. Ένα άτομο που πιθανώς να γνωρίσεις στο διαδίκτυο θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου και θα φλερτάρεις μαζί του έντονα. Έρχονται όμορφες στιγμές για σένα αυτή την περίοδο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Ο δυναμισμός σου, η εξυπνάδα σου αλλά και η διπλωματία σου, θα είναι τα αυτά που θα σε κάνουν να καταφέρεις αυτή την εβδομάδα να ξεπεράσεις μία κατάσταση παρεξήγησης που θα έχεις με το άλλο σου μισό. Αυτό είναι υπέρ σου και κανείς δεν μπορεί να σε συναγωνιστεί στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε περιμένει μια δοκιμασία που θα αφορά στην ερωτική σου ζωή, αυτή την εβδομάδα. Με έξυπνο τρόπο θα καταφέρεις να την ξεπεράσεις και να μην πιεστείς, κάνοντας διπλωματικές και έντεχνες κινήσεις προς ένα άτομο που θα είναι για σένα μια νέα γνωριμία. Θα κάνεις έντονα φλερτ και με παιχνιδιάρικο και λίγο πονηρό τρόπο θα επικοινωνήσεις με καινούρια πρόσωπα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μπορείς να βγάλεις από τη ρουτίνα ή το βάλτο που μπορεί να έχει υποπέσει η σχέση σου τελευταία, μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Ένα ρομαντικό δείπνο, ένα καλό κρασί υπό το φως των κεριών, κάποια τρυφερά λόγια και ένα βαθύ κοίταγμα στα μάτια, μπορούν να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές με το ταίρι σου και να σε βγάλουν από το άγχος για το μέλλον σας. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες αυτές τις μέρες, που καλείσαι να τις εκμεταλλευτείς προκειμένου να αφήσεις πίσω ό,τι σε κρατάει μακριά από μια μοιρασμένη ζωή. Είναι πιθανή η έναρξη ενός νέου ερωτικού ειδυλλίου που θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω στη μέχρι τώρα κατάστασή σου, αρκεί να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου για να βρει την ερωτική ευτυχία. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αντιμετώπισε το άλλο σου μισό χωρίς μισόλογα και δράματα στις σκηνές ζηλοτυπίες που ενδεχομένως σου κάνει αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να μιλήσεις ξεκάθαρα και να καθησυχάσεις τις καχύποπτες σκέψεις του που σε πληγώνουν και σε στεναχωρούν, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν σου έχει εμπιστοσύνη, παρά να αποφύγεις την κατάσταση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Το ενδεχόμενο αυτές τις μέρες να σε κατακλύσει ένας έντονος ερωτισμός για ένα άτομο που πιθανόν να έχει άλλες δεσμεύσεις στη ζωή του, είναι μεγάλο. Αυτό δεν αποκλείεται να σου φέρει πολλά προβλήματα, είτε συναισθηματικής φύσης είτε και πρακτικής. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι ζητάς από ένα ταίρι, και τι μπορείς να δώσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις ευκαιρίες να θέσεις γερά θεμέλια στην σχέση σου, ώστε να διασφαλίσεις την δυνατότερα καλύτερη πορεία της. Με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα ευνοηθούν εποικοδομητικές συζητήσεις πάνω σε θέματα που σας έχουν απασχολήσει ως ζευγάρι το προηγούμενο διάστημα και θα εντοπίσετε τις ρίζες των προβλημάτων σας, δίνοντας λύσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Με την υπέροχη εμφάνισή σου θα γοητεύσεις τα πλήθη αυτές τις μέρες! Φυσικό επακόλουθο θα είναι να ευνοηθεί ο τομέας των νέων γνωριμιών σου! Η θετική σου ενέργεια θα έλξει νέα πρόσωπα και δεν αποκλείεται κάποια από τις νέες επαφές που θα κάνεις, να εξελιχθεί σε μια σχέση που θα έχει σταθερές προοπτικές. Ετοιμάσου για τα καλύτερα λοιπόν! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αποφάσεις καλείσαι να πάρεις αυτό το διάστημα, που θα αφορούν στην σχέση σου και στην στάση σου μέσα σ’ αυτήν. Τα μπερδέματα θα είναι αρκετά και κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στο κλίμα του δεσμού σου θα σε ωθήσουν σε προσωπικές επιλογές, που εσύ θα αποφασίσεις αν θα είναι θετικές ή αρνητικές. Επίσης, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε αναστατώσει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Σε περιμένει μια περίοδος όπου θα γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλά άτομα. Μπορεί κάποια από αυτά να θέλουν κάτι εφήμερο και περιστασιακό από σένα και μπορεί κάποια άλλα να επιζητούν κάτι σοβαρότερο και σταθερό. Εσύ θα αποφασίσεις όμως ποια κριτήρια θα ακολουθήσεις και ανάλογα θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια όμορφη εβδομάδα έρχεται για σένα και το ταίρι σου! Μέσα σ’ αυτές τις μέρες θα απολαύσεις την αρμονία και την σιγουριά στο δεσμό σου και θα καλυφθείς από συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα. Αυτά που θα νιώσεις αυτή την περίοδο θα ενισχύσουν την ερωτική σου πίστη στο άλλο σου μισό και θα αναθερμάνουν το ερωτικό σας πάθος. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα μπει μια νέα γνωριμία στη ζωή σου, με ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια. Αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Το πρόσωπο αυτό θέλει να έχει μια μονογαμική σχέση μαζί σου κι όχι μια περιπέτεια της μιας νύχτας. Αν δεν νιώθεις πως είναι ο καιρός να δεσμευτείς τόσο, θα έχεις ευκαιρίες για νύχτες πάθους με άλλα άτομα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια θετικότατη εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Τα συναισθήματα που θα σε κατακλύσουν θα τα μοιραστείς απλόχερα με το ταίρι σου και έτσι θα περάσετε στιγμές ευτυχίας, αισιοδοξίας, τρυφερότητας, αγάπης και εκτίμησης ο ένας για τον άλλον. Ο ρομαντισμός και η χαρά σας, θα διώξουν κάθε ίχνος αμφιβολίας για το αύριο. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα το ρίξεις έξω αυτή την εβδομάδα και θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα ερωτικά σου, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και νέες γνωριμίες κάνοντας έντονο φλερτ. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κάτι με ένα άτομο άκρως ελκυστικό, που θα καλύπτει πλήρως και τις προσδοκίες σου. Απόλαυσε τις θετικές ημέρες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μια ένταση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού, θα έρθει να ταράξει την ηρεμία του δεσμού σας αυτή την εβδομάδα. Κάποιο νέο που μπορεί επιπλέον να υπάρξει, ενδεχομένως να ρίξει λάδι στη φωτιά και να προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ σας. Θα ήταν καλό να φερθείς ήπια ώστε να μπορέσει η ένταση να γίνει παρελθόν και να κυλήσει ηρεμότερα το υπόλοιπο της εβδομάδας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Δεν είναι απίθανο αυτή την εβδομάδα να νιώσεις έλξη για ένα άτομο που θα είναι εντελώς διαφορετικό από σένα, κυρίως στο θέμα των αντιλήψεών σας. Όμως αυτό θα είναι και το αφροδισιακό που θα σε μαγνητίσει περισσότερο από άλλα άτομα που πιθανό να γνωρίσεις και να σε κάνει να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου, χωρίς πρέπει και μη. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Φαίνεται πως αυτές τις μέρες θα αποφορτιστείς από διάφορους παράγοντες που σε απασχολούν και θα καταφέρεις να αφοσιωθείς περισσότερο στο ταίρι σου. Μαζί θα περάσετε όμορφες στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα εντείνουν έναν ερωτισμό μεταξύ σας, ίσως και άνευ προηγουμένου. Θα εκφραστούν με άνεση τα ζεστά σας συναισθήματα και θα αγαπηθείτε βαθιά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό μπορεί να είναι το διάστημα που επιτέλους θα βάλεις τέλος στη μοναξιά σου! Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για ένα καινούριο ερωτικό ειδύλλιο, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά σε τρελούς και δυνατούς ρυθμούς! Μένει μόνο να αντιληφθείς αν αυτό το νέο άτομο στη ζωή σου θα ανταποκριθεί πλήρως και στα κριτήρια της αγάπης που έχεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.