astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 8 έως 14 Μαΐου 2023

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν 8 έως 14 Μαΐου 2023


Για νέες καταστάσεις μας προϊδεάζει η γενική κάρτα της εβδομάδας που είναι το Παιδί. Θα μας δοθούν ευκαιρίες να ανοίξουμε τις προοπτικές μας για τη ζωή μας, να κάνουμε σχέδια που ίσως να βασίζονται σε νέες ιδέες και να ελαχιστοποιήσουμε τα δυσάρεστα. Σημαντικό είναι όμως να μην φανούμε ανυπόμονοι ή αφελείς, αλλά με καλοσύνη και καθαρότητα ψυχής να ενεργήσουμε για την υλοποίηση των επιθυμιών μας.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, που είτε έτσι είτε αλλιώς επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή και την σχέση σου. Θα θελήσεις να δεθείς περισσότερο με το άλλο σου μισό και να περάσεις ρομαντικές στιγμές μαζί του. Θα του εκφράσεις όλα αυτά που τόσο καιρό καταπίεζες μέσα σου και θα ανακουφιστεί η καρδιά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα διακατέχεσαι από έντονη διάθεση να ζήσεις έναν παραμυθένιο έρωτα και δεν αποκλείεται ο έρωτας αυτός να κάνει την εμφάνισή του σε χώρο που θα επισκεφτείς συχνά αυτές τις μέρες. Όμως, είναι και πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανατροπές που θα σου φέρουν τα πάνω κάτω. Καλό θα είναι να ακούσεις τη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς στη χαρά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η τύχη χαμογελά αυτή την εβδομάδα για σένα και το ταίρι σου. Διάφορα γεγονότα, όπως το να κερδίσεις κάποιο ποσό σε τυχερό παιχνίδι, θα φέρουν στιγμές χαράς και αυτό αναπόφευκτα θα δώσει άλλο αέρα στο δεσμό σου. Δεν αποκλείεται λόγω της ανανέωσης που θα έχετε ανάμεσά σας, να πάρετε και κάποιες αποφάσεις για μια πιο σταθερή κατεύθυνση της σχέσης σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα θα σου προσφέρει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, είτε σε κέρδη είτε σε μια γνωριμία που θα κάνεις και είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί σε σχέση και μάλιστα πολύ όμορφη. Ενδεχομένως το άτομο που θα γνωρίσεις να είναι εξίσου τυχερό, αφού θα γνωρίσει εσένα που θα λάμπεις από ανανέωση και χαρά από διάφορα τυχερά γεγονότα που θα συμβούν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Όλη η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από χαρούμενες στιγμές για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Τα λόγια αγάπης θα ζεσταίνουν τις μέρες και τις νύχτες αυτής της περιόδου. Ένα ευχάριστο γεγονός που ενδεχομένως να έχει να κάνει με ένα κάλεσμα που θα πάτε, θα σας κάνει να ξαναζήσετε αναμνήσεις του παλιού καιρού που αισθανόσασταν την απόλυτη ευτυχία. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η πλεύση σου αλλάζει αυτό το χρονικό διάστημα και η μονότονη κατάσταση που είχες τελευταία, μπαίνει στο συρτάρι του χτες. Μια πρόσκληση σε γιορτή ή γενέθλια που θα δεχτείς, θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και θα σου χαρίσει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα καταλήξει σε έντονο φλερτ. Η ανεβασμένη ψυχολογία σου θα σε ωθήσει σε υπέροχες στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα από ένα ξαφνικό γεγονός που θα λάβει χώρα αυτή την εβδομάδα, θα καταλάβεις πόσο αγαπημένο ζευγάρι είσαι με το ταίρι σου. Μαζί θα ξεπεράσετε όσα χρειαστούν και θα επιστρέψετε στην ηρεμία και στην σταθερότητα που χαρακτηρίζουν το δεσμό σας. Θα κάνετε και συζητήσεις που αφορούν σε θέματα σπιτιού και θα υλοποιήσετε όσα συμφωνήσετε. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σε βάλει σε μια πιο σταθερή κατάσταση και να αφήσεις πίσω σου την όποια συναισθηματική αστάθεια είχες. Ένα φλερτ που θα υπάρξει αυτές τις μέρες θα σου δώσει την δυνατότητα να αποφασίσεις αν έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσεις πέρα από τις ανούσιες και εφήμερες επαφές που ίσως είχες τον προηγούμενο καιρό και να κατασταλάξεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 114780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Θα διαπιστώσεις αυτές τις μέρες πως η σχέση σου ροκανίζεται από τις υποχρεώσεις σου και θα αγχωθείς πολύ, αφού το άλλο σου μισό θα έχει παράπονα και θα γκρινιάζει για το χρόνο που στερείστε μεταξύ σας. Εσύ αναζητάς όμορφες στιγμές και ηρεμία μέσα στο δεσμό σου, αλλά δεν κάνεις τα απαιτούμενα για να έχεις αυτά που επιθυμείς. Μια συζήτηση θα βοηθήσει. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το ενδιαφέρον που θα βρεις σε ένα πρόσωπο αυτές τις μέρες, θα σε κάνει να έχεις σκέψεις διχαστικές. Από τη μια θα αισθάνεσαι σιγουριά ότι κι εκείνο νιώθει ανάλογα για σένα κι από την άλλη θα φοβάσαι μήπως βλέπεις όπως σου αρέσει τα πράγματα. Δεν θα ησυχάζεις, όμως για να μην εκτεθείς προσπάθησε να βρεις έναν τρόπο για να μάθεις πράγματα και να καταλάβεις τι γίνεται. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Σαν πιτσουνάκια θα είστε αυτή την εβδομάδα, εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι πολύ όμορφο, με λόγια και συζητήσεις που θα ζεσταίνουν την καρδιά σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ένα χαρούμενο ταξιδάκι ή μια εκδρομή που θα ευνοήσει περισσότερο τον έντονο ερωτισμό ανάμεσά σας και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα θα σου παρουσιάσει πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες. Μια διαφορετική πνοή θα δοθεί στα αισθηματικά σου και δεν αποκλείεται να φανεί ένα νέο πρόσωπο που θα σου ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα και θα σε κάνει να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου. Από σένα εξαρτούνται όλα τα υπόλοιπα. Θα το κάνεις το βήμα; Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν θέλεις να εξισορροπήσεις και να βελτιώσεις το δεσμό σου, αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει ευκαιρίες και δυνατότητες. Με το ρομαντισμό και τη γοητεία σου θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μία θαυμάσια ατμόσφαιρα για σένα και το άλλο σου μισό κι αν αφήσεις το ένστικτό σου ελεύθερο τότε θα παρασυρθείτε σε έναν έρωτα μοναδικό που θα σας συνεπάρει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να οργανώσεις κάποιο ταξίδι ή μικρές εξορμήσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου από περίεργες σκέψεις. Μια νέα γνωριμία σε περιμένει σε αυτά σου τα βήματα, που πιθανώς να αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για ένα καλύτερο αύριο, μακριά από την μοναχικότητα και τις ανέραστες νύχτες. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η επικοινωνία μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου προσώπου, θα περάσει από συμπληγάδες πέτρες αυτή την εβδομάδα. Αυτό θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να πάρετε αποφάσεις που αφορούν στην σχέση σας και τα ζητήματα που ενδεχομένως την ταλαιπωρούν τελευταία. Χρειάζεται να προσπαθήσετε και οι δυο σας σε συνειδητό επίπεδο για να περάσετε τα εμπόδια. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σου βάζουν δύσκολα αυτές οι μέρες, αφού θα έχεις προβλήματα επικοινωνίας με τα άτομα που σε φλερτάρουν και ενδιαφέρονται για σένα. Θα δυσκολευτείς αρκετά να κανονίσεις κάποιο ραντεβού στο σωστό χρόνο και τόπο, για πρακτικούς λόγους. Ο εκνευρισμός σου από όλα αυτά θα είναι έντονος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλείψεις την προσπάθειά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια υπέροχη περίοδος για σένα και το ταίρι σου, θα είναι αυτή η εβδομάδα. Θα έρθεις πιο κοντά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα μοιραστείτε πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσατε και θα δεις το δεσμό σου εν τέλει να ανανεώνεται. Με το άλλο σου μισό θα βρείτε νέους τρόπους να επικοινωνείτε και να κάνετε την σχέση σας ακόμα πιο δυνατή και σταθερή. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη αυτές τις μέρες και αυτό θα κάνει τα άτομα γύρω σου που ενδιαφέρονται για σένα να εκφράσουν αυτό το ενδιαφέρον τους και να προσπαθήσουν να κάνουν κάποια διακριτική κίνηση προς εσένα, περιμένοντας το πράσινο φως για να προχωρήσουν παρακάτω. Ετοιμάσου λοιπόν, για κάτι καινούριο στη ζωή σου! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σε λεπτές ισορροπίες θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα για σένα και το ταίρι σου. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την προσοχή, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μικροεντάσεις με το άλλο σου μισό γιατί κάποιος από σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του άλλου. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους όσο είναι εφικτό, γιατί αλλιώς η μπόρα δεν θα περάσει γρήγορα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Χρειάζεται να προσέξεις αρκετά αυτή την εβδομάδα με τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, γιατί είναι πιθανό να εξαπατηθείς. Ίσως οι εξελίξεις που θέλεις για τα αισθηματικά σου να μην είναι οι αναμενόμενες αυτό το διάστημα. Να εστιάζεις καλά στα πρόσωπα που γνωρίζεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα να είναι διαφορετικά από αυτό που σου δείχνουν ή υποστηρίζουν ότι είναι. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Πολύτιμες θα αποδειχτούν οι συμβουλές προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος για την σχέση σου, αυτή την εβδομάδα. Οι προτάσεις τους για την συναισθηματική σταθερότητα του δεσμού σου θα είναι σημαντικές, γι’ αυτό καλό θα ήταν να δώσεις την απαραίτητη σημασία και να δεις τα πράγματα και από αυτή την οπτική γωνία που θα σου προταθεί. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες, θα έρθεις σε επαφή με ένα άτομο μεγαλύτερο από εσένα, με την καθοδήγηση ενός πολύ κοντινού σου προσώπου. Το άτομο αυτό θα έχει έντονο δυναμισμό και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι, αντιλαμβάνεσαι και ενεργείς στα θέματα του έρωτα. Νέος ορίζοντας μπορεί να ανοιχτεί μπροστά σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μάλλον δύσκολη προμηνύεται αυτή η εβδομάδα για το δεσμό σου. Θα αρχίσεις να διαπιστώνεις πως η πορεία και η εξέλιξή του έχει πάρει άλλη κατεύθυνση από αυτή που εσύ θα ήθελες, γι’ αυτό και θα πρέπει να σκεφτείς με σοβαρότητα και καθαρό μυαλό τις παραμέτρους του παρόντος για να μπορέσεις να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει για σένα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα κάνεις νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, μόνο που κάποια άτομα θα σε προσεγγίσουν αναζητώντας κάτι παροδικό, ενώ κάποια άλλα για κάτι σταθερότερο. Αυτό που θα καλεστείς εσύ να κάνεις, είναι να καθορίσεις τα δικά σου κριτήρια αναζήτησης και να πορευτείς με αυτά, ώστε να αποφύγεις μπερδέματα στο μέλλον. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις καθαρά τις επιλογές σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.