astropedia.gr

Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις - Απρίλιος 2024

Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις - Απρίλιος 2024
Η έκλειψη στον Κριό αυτόν τον μήνα φέρνει έντονα στο προσκήνιο θέματα εγωισμού και οι ισορροπίες ανάμεσα στο εγώ και στο εμείς αμφισβητούνται και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα διασαλεύονται. Η έμφαση στο στοιχείο της φωτιάς, καθώς ο πλανήτης του έρωτα περνά στον Κριό και ο ενίοτε διασπαστικός Ερμής είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, φέρνει ένταση και πάθος που όμως δεν μπορούν να βρουν διέξοδο, με αποτέλεσμα οι σχέσεις αυτόν τον μήνα να περνάνε από κρίση.  

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  


Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σου και να αγχωθείς αρκετά και είναι λογικό τα αισθηματικά σου να πάνε πίσω αυτόν τον μήνα. Η επικοινωνία και η συχνή επαφή με τον σύντροφο υπάρχουν και αυτό θα πρέπει να το διατηρήσεις σε καλά επίπεδα και να μην αφήσεις την ένταση της έκλειψης να παρασύρει και την αισθηματική σου ζωή γιατί ο μήνας έχει και ανάδρομο Ερμή! Ήδη από τις αρχές του μήνα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε εντάσεις ή ακόμη και σε παρορμητικές αποφάσεις που δεν λύνουν κανέναν πρόβλημα, απλά πυροδοτούν περισσότερο τον ήδη φλεγόμενο κύκλο των σχέσεων. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου όμως είναι βοηθός σου και σε ωθεί να χρησιμοποιήσεις μια γλυκιά συμπεριφορά που δείχνει ότι έχεις την πρόθεση να ενώσεις και όχι να χωρίσεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη του μήνα στον δωδέκατο οίκο σου δημιουργεί σαφώς ένα γενικότερο κλίμα παράνοιας και έντονης και βαθιάς ανάγκης για αλλαγή, αλλά δεν εμπλέκεται τόσο στις εξελίξεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, η οποία αυτόν τον μήνα μπορεί να γίνει πιο απλή και ξεκάθαρη, αν αρχίσεις να μιλάς και να ανοίγεσαι περισσότερο λεκτικά ως προς το τι χρειάζεται βελτίωση στην σχέση με τον σύντροφο, αλλά και ως προς το να τονίσεις τα θετικά σημεία για τα οποία και οι δύο είστε περήφανοι που τα έχετε καταφέρει. Φρόντισε γενικότερα να είσαι απλός και ξεκάθαρος γιατί η αναδρομή του Ερμή στον δωδέκατο οίκο σου μπορεί και να μπερδέψει τα πράγματα… Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας αρχίζει θετικά και ευχάριστα για την αισθηματική σου ζωή καθώς μπορείς τώρα να εκφράσεις πιο άνετα τις επιθυμίες σου και να τις δεις να ικανοποιούνται από τον σταθερό σου σύντροφο ή από την σχέση που διατηρείς αυτή την περίοδο. Σύντομα και η Αφροδίτη θα φανεί βοηθός σου στο θέμα των σχέσεων καθώς περνώντας στον Κριό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, γοητεία και μαγνητισμό και σίγουρα θα φέρει μια καινούργια γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Οι συνθήκες είναι θετικές και οι εξελίξεις βατές, αυτό όμως που μπορεί να κάνει τα πράγματα να πάνε στραβά είναι οι δικές σου σκέψεις και η ανασφάλεια που σου δημιουργεί πραγματικά ή υποθετικά διλήμματα που υποσκάπτουν την χαρά και την ευτυχία στην αισθηματική σου ζωή, καθώς ο κυβερνήτης σου θα είναι ανάδρομος κατά ένα σημαντικό μέρος του μήνα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια φιλία μπορεί να αρχίζει να μετατρέπεται αυτόν τον μήνα σταδιακά σε κάτι περισσότερο και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα και σκέψεις τόσο στην μεταξύ σας σχέση, όσο και στις γενικότερες ισορροπίες που υπήρχαν μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι ιδανική για να φύγεις κάπου μακριά με το ταίρι σου και να απομονωθείτε από την πολύβουη καθημερινότητα της ζωής και των ευθυνών ώστε να απολαύσετε μαζί τον χρόνο, την αγάπη και την ουσιαστική επαφή. Και αυτό γιατί σε γενικές γραμμές, ο μήνας δεν είναι ο ιδανικότερος για την αισθηματική σου ζωή καθώς πολλά είναι τα θέματα που σε απασχολούν και σου ζητούν την προσοχή και την ενέργειά σου στον επαγγελματικό τομέα, οι φιλοδοξίες σου σού ζητάνε χρόνο και η πεζή ζωή με τις υποχρεώσεις της τρέχει. Τα καλύτερα έρχονται, αλλά τον επόμενο μήνα… Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο δεν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα αισθηματικά ζητήματα, καθώς άλλα θέματα σε απασχολούν, αλλά όπως και να έχει, είσαι άνθρωπος και μάλιστα γοητευτικός και μαγνητικός και ακόμη και να μην το ψάχνεις, το ενδιαφέρον εκδηλώνεται προς το άτομό σου, ειδικά μέσα από επαγγελματικούς χώρους ή μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Μια γνωριμία που υπάρχει ήδη ή μια επαγγελματική σου επαφή, αυτόν τον μήνα μπορεί να δείξει περισσότερα σημάδια ότι κάτι άλλο τρέχει πέρα από το ανθρώπινο και το φιλικό και μπορεί να αρχίσει μια ενδιαφέρουσα καινούργια σχέση. Αν είσαι σε δέσμευση, ο μήνας τονίζει την ερωτική επαφή και την ικανοποίηση επιθυμιών που μέχρι τώρα παρέμεναν απωθημένες και ανομολόγητες. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη του μήνα μπορεί να προβληματίζει το ταίρι σου αρκετά και δημιουργεί ψυχολογικά και φοβίες που δεν τις συζητά και δεν τις μοιράζεται μαζί σου, ενώ ταυτόχρονα ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί και σε σένα θέματα και παρεξηγήσεις, άγχος και τρεξίματα στην δουλειά και τις υποχρεώσεις σου και όλα αυτά μαζί σαφώς δεν δημιουργούν το ιδανικότερο κλίμα για την αισθηματική σου ζωή και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στην καθημερινή σας επαφή, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείς να το διαχειριστείς και μέσα από μια καθοδηγούμενη συζήτηση να λυθούν προβλήματα και να ξεπεραστούν άγχη. Εξάλλου, με τον Κρόνο πλέον απέναντί σου, οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές και ο δικός σου ρόλος καταλυτικός. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Ένα σημαντικό κεφάλαιο ανοίγει ή κλείνει, ανάλογα με τον ατομικό σου χάρτη, στην αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα, ειδικότερα στην σταθερή σου σχέση με αφορμή την έκλειψη Ηλίου που γίνεται απέναντί σου και η οποία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στις ισορροπίες της σχέσης σου. Είναι μια περίοδος που η επικοινωνία με τον σύντροφο καλύπτει απλά, επιφανειακά ή καθημερινά ζητήματα και ίσως η φλόγα να πιστεύεις ότι έχει σβήσει και μέσα σου πλέον τα θέλεις όλα ή τίποτα και με τον Ερμή να διελαύνει ανάδρομος μέσα από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου να θέλεις απεγνωσμένα να μάθεις αυτά που ο σύντροφος σού κρύβει. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι πλέον αρκετά σοβαρός και πρακτικός σε σχέση με την συναισθηματική σου ενέργεια και το πώς την επενδύεις ή πώς την ξοδεύεις και δεν θέλεις να χάνεις χρόνο στο παιχνίδι των σχέσεων που βασίζεται μόνο γύρω από το κυνήγι και την επικράτηση. Αυτόν τον μήνα είσαι πιο ανοιχτός και πιο επικοινωνιακός με τον σύντροφο και αυτός επίσης μαζί σου, πράγμα που είναι μια σημαντική ευκαιρία για να συζητήσετε άμεσα και πρακτικά τα θέματα που σας απασχολούν στην σχέση και να βρείτε λύσεις από κοινού. Το αποτέλεσμα βέβαια θα κριθεί όχι αμέσως, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, αφού πρώτα ξεπεράσεις τον σκόπελο που προβάλει ο ανάδρομος Ερμής. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει ερωτική αναστάτωση και πολλά δεδομένα που θα θελήσεις να τα ελέγξεις, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα δυνατόν κάτι τέτοιο καθώς παρασύρεσαι από τον πόθο και τις ευκαιρίες που μπορεί να ικανοποιήσουν τις ερωτικές σου ανάγκες. Σο ερωτικό κοκτέιλ που δημιουργεί η έκλειψη του μήνα στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο προστίθεται και η ενέργεια της Αφροδίτης που αυτόν τον μήνα ενεργοποιεί το φλερτ και την ηδονή μέσα από τον ερωτικό πέμπτο οίκο. Πλέον το διάστημα γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό όχι μόνο για την ικανοποίηση των πόθων και των φαντασιώσεων, αλλά και για την μετατροπή μιας γνωριμίας σε κάτι πιο σταθερό ή για την ενίσχυση του δεσμού που υπάρχει στην σχέση που έχεις ήδη. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ηλιακή έκλειψη του μήνα μπορεί να φέρει έντονα στο προσκήνιο την ανάγκη σου να αλλάξεις σημαντικά θέματα στο σπίτι και στην οικογένειά σου και κατ’επέκταση στο πώς θέλεις πλέον να εκφράσεις αυθεντικά και αληθινά τον εαυτό σου, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει και τις σχέσεις σου, ειδικότερα αν είσαι παντρεμένος ή συζείς με το ταίρι σου. Ο Άρης δυναμιτίζει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο και εσύ με τον Ερμή να διελαύνει ανάδρομα από τον τέταρτο ηλιακό οίκο έχεις την ανάγκη να εκφραστείς βαθύτερα και ουσιαστικά, αλλά εντάσεις και παρεξηγήσεις δεν σε αφήνουν να το κάνεις με αποτέλεσμα να κλείνεσαι λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980,  αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να ανανεώσεις πρώτα τον εαυτό σου και έπειτα την αισθηματική σου ζωή καθώς μπορείς τώρα να κάνεις καινούργιες γνωριμίες μιας και ο μαγνητισμός σου αυξάνεται και το φλερτ γίνεται ένα εύκολο παιχνίδι μέσα από το οποίο μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Η σταθερή σου σχέση ευνοείται, καθώς τώρα μπορείς να περάσεις ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο με το ταίρι, απολαμβάνοντας μαζί αυτό που μπορεί να προσφέρει η ζωή και η καθημερινότητά σας. Όλα καλά λοιπόν, αλλά εσύ έχεις την τάση να ανατρέχεις στο παρελθόν αυτή την περίοδο και να σε απασχολούν πράγματα που έχουν γίνει και ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει, κάτι που μπορεί να φέρει σύννεφα στην ηλιοφάνεια της ερωτικής σου ζωής. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Η αισθηματική σου ζωή, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, αποκτά σοβαρότητα και πλέον χρειάζεσαι συγκεκριμένα πράγματα και κυρίως χειροπιαστά από τον σύντροφο που έχεις ή από την γνωριμία που έχεις κάνει. Ο μήνας φέρνει χαρά και ευτυχία στην σχέση που διατηρείς, ειδικότερα αν είσαι σε γάμο ή συμβιώνεις με το ταίρι, ενώ για τους αδέσμευτους η περίοδος έχει κάποιες ευκαιρίες για να γίνουν γνωριμίες που σε ενδιαφέρουν, αρκεί όμως να κρατάς μικρό καλάθι και να μην ενθουσιαστείς χωρίς να υπάρχει το κατάλληλο έδαφος. Φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τις κρατήσεις, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.