astropedia.gr

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου
Ένας καυτός μήνας με πολλές εξελίξεις που θα μας απασχολήσουν στην αισθηματική μας ζωή αρχίζει και στο επόμενο διάστημα δεν θα είναι περίεργο το πάθος και η συναισθηματική ένταση να οδηγήσουν πολλές σχέσεις να πάρουν τα πάνω τους, να ανανεωθούν και να εξελιχθούν, ενώ κάποιες άλλες σχέσεις μπορεί να μην αντέξουν πλέον και απλά να διαλυθούν, με προσμονή και ελπίδα πάντα για κάτι καλύτερο, που σίγουρα υπάρχει στον ορίζοντα!

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ
Αυτός ο μήνας ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση ή δέσμευση και μπορείς να περιμένεις πολλά θετικά και γλυκά σημάδια από τον σύντροφο. Και εσύ ο ίδιος άλλωστε αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση στην συναισθηματική σου ζωή και βγάζεις πιο άμεσα και εκδηλωτικά τον καλύτερο σου εαυτό, πράγμα που σε βοηθά τόσο με τον σύντροφο, όσο και σε μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνος, που μπορεί να σε ικανοποιήσει με τρόπους που δεν φαντάζεσαι! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Είναι σαφώς ένας πιο κοινωνικός μήνας κατά τον οποίο είσαι πιο ανοιχτός και ομιλητικός και θέλεις να μοιραστείς περισσότερα με τους άλλους, πράγμα που σε κάνει πιο προσβάσιμο και ανοιχτό σε καινούργιες γνωριμίες. Δημιουργείται ένα κλίμα που ευνοεί το να προχωρήσει μια γνωριμία σε κάτι περισσότερο, εφόσον θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τον άλλον και να αφήσεις τον άλλον να γνωρίσει καλύτερα εσένα. Αν βρίσκεσαι σε δέσμευση ή σε σταθερή σχέση, τα πράγματα γίνονται πιο γλυκά και προχωράς σε συμβιβασμούς με το ταίρι σου για το όφελος της σχέσης σας. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας ευχάριστος και κοινωνικός μήνας για σένα και μπορείς να μιλήσεις και να εκφραστείς πιο άνετα και άμεσα με αποτέλεσμα αυτό να σε βοηθήσει να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σου δώσουν ενέργεια, χαρά και ευχαρίστηση, ενώ μπορείς, αν είσαι σε σχέση, να ανανεώσεις και να αναζωογονήσεις την σχέση σου με το ταίρι μέσα από βόλτες, σύντομες εξορμήσεις και κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Η αυτοπεποίθησή σου χτίζεται και ανεβαίνει σταδιακά κατά την πορεία του μήνα και γίνεσαι πιο διεκδικητικός, άμεσος και ακαταμάχητος. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και αυτόν τον μήνα σε ενδιαφέρουν περισσότερο θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και την εργασία σου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ακούς την φωνή της καρδιάς η οποία σου λέει ότι χρειάζεσαι υποστήριξη, κατανόηση και αποδοχή από την σχέση σου. Είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει εντάσεις και διαξιφισμούς με το ταίρι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα χωρίσεις ή ότι το κλίμα δεν είναι θετικό για μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνος, αλλά σίγουρα τα πράγματα δεν είναι βατά και εντελώς ευχάριστα στον αισθηματικό τομέα. Χρειάζεται με ψυχραιμία, κατανόηση και καλή πρόθεση να απομακρύνεις εμπόδια και να δημιουργήσεις το κλίμα που ακριβώς επιθυμείς και θέλεις στην αισθηματική σου ζωή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Τα πάθη, τα απωθημένα, τα μυστικά και ο έντονος ερωτισμός είναι στοιχεία που τονίζονται αυτόν τον μήνα με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι χάνεις την ισορροπία και την λογική στο αισθηματικό σου κομμάτι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αντιθέτως σε σπρώχνει να διεκδικήσεις περισσότερα από τον ερωτικό σου σύντροφο ή αν είσαι μόνος, να αναζητήσεις και να βρεις μια νέα γνωριμία που θα ικανοποιήσει τα πιο τρελά σου όνειρα. Προσοχή όμως, αν τα αισθηματικά σου είναι μπλεγμένα και διατηρείς μια παράλληλη σχέση ή μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει μυστική, γιατί ο μήνας φέρνει αποκαλύψεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας δεν αλλάζει τίποτα στην αισθηματική σου ζωή, εκτός αν θέλεις ο ίδιος να αλλάξει κάτι! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ευκαιρίες και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, αν είσαι μόνος, η οποία μπορεί να ξεκινήσει περισσότερο σαν φιλική και ανθρώπινη επαφή αρχικά αλλά να έχει και στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, όπως επίσης, αν είσαι σε σχέση, οι περιστάσεις ευνοούν το να περάσεις πιο ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο με τον σύντροφο και να νιώσεις χαρά και ευχαρίστηση μέσα από την διάδρασή σας. Όλα αυτά βέβαια, αν δώσεις εσύ ο ίδιος την ευκαιρία στον εαυτό σου και αφήσεις λίγο στην άκρη όλα αυτά που σε προβληματίζουν, τις υποχρεώσεις και τα άγχη σου και κάνεις τα πράγματα πιο απλά! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Είναι ευχάριστος αυτός ο μήνας για την αισθηματική σου ζωή και παρότι οι υποχρεώσεις, επαγγελματικές και μη, τρέχουν, εσύ καταφέρνεις να βρεις τον χρόνο και την διάθεση για να βγεις έξω με τον σύντροφό σου, να κάνετε πράγματα μαζί που σας διεγείρουν και ανανεώνουν την σχέση σας και να αναζωπυρώσεις το πάθος, κάτι απαραίτητο τόσο για σένα όσο και για τον σύντροφό σου που αυτή την περίοδο σε θέλει περισσότερο από ό,τι σου δείχνει. Αν είσαι μόνος, τότε παρουσιάζονται ευκαιρίες για γνωριμίες που θα σε εξιτάρουν μέσα από φίλους, τον κοινωνικό σου κύκλο ή ακόμη και στις βραδινές εξόδους που μπορείς να κάνεις μόνος σου ή με παρέα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας καλός μήνας που σου δίνει ευκαιρίες (ή σε αναγκάζει ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη) να δεις με μια πιο κοντινή ματιά την αισθηματική σου ζωή και να επεξεργαστείς τα θέματα που χρειάζονται ούτως ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην σχέση που διατηρείς, να μιλήσεις και να τοποθετηθείς ξεκάθαρα σε σχέση με τις ανάγκες σου σε αυτόν τον τομέα και να μην περιμένεις να μαντέψει ο σύντροφος αυτό που συμβαίνει στο μυαλό σου. Προς τα τέλη του μήνα, έχε τα μάτια σου ανοιχτά καθώς μια φιλική παρουσία μπορεί να σου στέλνει διαφορετικά σημάδια και η φιλία να γίνει κάτι περισσότερο, εφόσον βέβαια αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει και εσένα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα πρόσωπο από μακριά μπορεί αυτόν τον μήνα να σε κάνει να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να αλλάξεις την ζωή σου και να ακολουθήσεις βήματα που μέχρι τώρα δεν σκεφτόσουν ότι μπορείς να κάνεις για να βρεθείς πιο κοντά και να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Είναι μια περίοδος που γενικότερα, είτε είναι μια καινούργια γνωριμία αυτό, είτε η σχέση που ήδη έχεις, σε σπρώχνει να εξερευνήσεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου, να ικανοποιήσεις απωθημένα που έχεις και να ξεπεράσεις τα όρια, όλα για το απόλυτο συναίσθημα! Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονος και βαθιά ψυχολογικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή, καθώς ο σύντροφος αυτή την περίοδο δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις μέσα από τις δικές του ανησυχίες και ανάγκες τις οποίες είτε μοιράζεται μαζί σου, είτε όχι, εσύ καλείσαι να σταθείς στο πλευρό του και να τον υποστηρίξεις. Μια καινούργια γνωριμία και η αρχή μιας σχέσης είναι στο πλανητικό σκηνικό του μήνα, εφόσον είσαι ελεύθερος και αναζητάς κάτι τέτοιο, φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς από τα συναισθήματα και την χημεία χωρίς να δώσεις χρόνο και να εξετάσεις τον πραγματικό βαθμό συμβατότητας που υπάρχει με το καινούργιο πρόσωπο σε όλους τους τομείς της ζωής. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή είναι αναστατωμένη αυτόν τον μήνα καθότι και εσύ ο ίδιος δεν είσαι κατασταλαγμένος και σε απασχολούν πολλά στην καθημερινότητά σου και στα επαγγελματικά σου, πράγμα που δεν σε αφήνει να εστιάσεις χαλαρά και έτσι όπως θα ήθελες στο προσωπικό σου κομμάτι. Στην πορεία του μήνα όμως καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι και το συναίσθημα στην ζωή σου, την χαρά και την απόλαυση που προκύπτουν από την επαφή και την διάδρασή σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε να έχεις τελικά αυτό που θέλεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Είναι μια περίοδος που χρειάζεσαι περισσότερη αγάπη, ρομαντισμό αλλά και ελευθερία από τους περιορισμούς της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων και της ζωής. Μπορείς να φέρεις νότες δροσιάς στην καθημερινότητά σου και να πάρεις ρομαντικές ανάσες που θα σε ανακουφίσουν με το να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφο, ακόμη και αν αυτό το κάτι είναι απλό και μικρό, όπως μια βόλτα ή μια κοντινή εξόρμηση, ενώ αν είσαι μόνος σου, η περίοδος σου δίνει ευκαιρίες για γνωριμίες που μπορεί να γίνουν σε μέρη όπου συχνάζεις ή επισκέπτεσαι τακτικά. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.