astropedia.gr

Αισθηματικές προβλέψεις Ιούνιος

Αισθηματικές προβλέψεις Ιούνιος
Ένας καυτός μήνας για την ερωτική μας ζωή. Το φλερτ δίνει και παίρνει καθώς οι άνθρωποι γίνονται πιο επικοινωνιακοί και εκδηλωτικοί αυτόν τον μήνα και όλοι έχουμε την ανάγκη να ερωτευτούμε, να έρθουμε πιο κοντά και να  σχεδιάσουμε κάτι μεσοπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο μαζί έναν άλλον άνθρωπο. Οι λέξεις μας φέρνουν πιο κοντά!

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ
Ένας ευχάριστος μήνας για τα αισθηματικά θέματα, με ανάλαφρη διάθεση που σε κάνει να φλερτάρεις ή να δεχτείς το φλερτ πιο εύκολα, καθώς γύρω σου υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες και αρκετοί που θα ήθελαν να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα. Ο κυβερνήτης σου βέβαια περνά αυτόν τον μήνα σε σταθερό ζώδιο, δεν θέλεις απλά να παίξεις, πράγμα που σίγουρα θα κάνεις, αλλά θέλεις και κάτι που να έχει ουσία και διάρκεια. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας σε ενδυναμώνει και σε ζωντανεύει σε πολλά επίπεδα και με πολλούς τρόπους και αυτό έχει αντίκρισμα και στην αισθηματική σου ζωή. Τώρα θέλεις να απολαύσεις τον έρωτα και να γευτείς τα φιλιά του συντρόφου ή και ενός νέου προσώπου που μπορεί να γνωρίσεις. Σίγουρα δεν θέλεις απλά να παίξεις όμως, θέλεις να σταθεροποιήσεις και να κάνεις αυτό που σου δίνει ευχαρίστηση να διαρκέσει όσον το δυνατόν περισσότερο στον χρόνο. Ένα πρόσωπο από κάπου μακριά, μπορεί να παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αυτής της περιόδου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου με συμμετοχή της Αφροδίτης σαφώς σε ενεργοποιεί και σε διεγείρει σε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς είναι και τα αισθηματικά σου, που αυτόν τον μήνα προβλέπεται να πάρουν μια πολύ θετική τροπή και να ενθουσιαστείς με ένα πρόσωπο αλλά και να ενθουσιάσεις και εσύ με την σειρά σου πολύ περισσότερα από ένα! Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή ως προς τα αισθηματικά ζητήματα και δεν θα πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάρει χαμένη, είτε για να προχωρήσεις μια καινούργια γνωριμία σε κάτι πιο ζεστό, είτε για να αναθερμάνεις την σχέση που διατηρείς προσθέτοντας χαρά, παιχνίδι και επικοινωνία στην σχέση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να σε απασχολούν τα καθημερινά, οι δουλειές σου και τα χρήματα, αλλά μαζί με όλα αυτά υπάρχει αρκετός χώρος αυτόν τον μήνα για να σε απασχολήσουν και τα αισθηματικά σου θέματα, τα οποία τονίζονται με διάφορους τρόπους, είτε βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, είτε είσαι μόνος, καθώς η περίοδος φέρνει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου και η ερωτική σου επιθυμία αυξάνεται κατακόρυφα. Μια μοιραία σχέση δημιουργεί θέματα στην καθημερινότητα και την ομαλή ροή της ζωής σου και αν εμπλέκεσαι σε κάτι παράλληλο, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός αυτόν τον μήνα γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης, κυρίως κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Μια ευχάριστη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδος αρχίζει για τα αισθηματικά σου, ο κοινωνικός σου κύκλος εμπλουτίζεται από ενδιαφέρουσες γνωριμίες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μεγαλώνει. Το διάστημα αυτό ευνοεί μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να αρχίζει φιλικά ή με ένα αδιόρατο φλερτ αλλά στην πορεία να αλλάξει και να γίνει κάτι πιο ζεστό και ερωτικό, ενώ σίγουρα όσον αφορά την σταθερή σχέση σου, εφόσον είσαι σε δέσμευση, η περίοδος έχει πάθος και ένταση που μπορεί να είναι καλώς εννοούμενη αν είναι ερωτική, αλλά μπορεί και να χρειάζεται προσοχή, αν θέλεις ή αν επιβάλλεται να γίνουν ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποκαλύψεις και εκπλήξεις έχει για τα αισθηματικά σου αυτός ο μήνας, υπάρχουν αρκετά που συμβαίνουν βέβαια και σε απασχολούν στα επαγγελματικά σου, αλλά και το προσωπικό σου κομμάτι παίρνει μπρος και κινείται αυτόν τον μήνα μέσα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενός προσώπου που δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς. Ο τρόπος του αλλά και η θέση του σε εμπνέουν και δεν αφήνεις την ευκαιρία να σε προσπεράσει. Ο Κρόνος που παραμένει σταθερός απέναντί σου βέβαια σε ωθεί στο να θέλεις κάτι σταθερό και ουσιαστικό, οπότε λογικά δεν θα εξέταζες μια περίπτωση που φαίνεται εξαρχής ότι δεν έχει μέλλον. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Είναι μια περίοδος που σε βοηθά να αντιληφθείς και να καταλάβεις διαφορετικά τις ανάγκες που έχεις στον αισθηματικό τομέα, όπως επίσης και να συνειδητοποιήσεις το ότι ο σύντροφος ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να αντιλαμβάνεται και αυτός διαφορετικά τα πράγματα. Μπορείς λοιπόν αυτόν τον μήνα να περιμένεις μια διαφορετική στάση και αντιμετώπιση από σένα στο θέμα των σχέσεων, πράγμα που από μόνο του θα φέρει και διαφορετικά γεγονότα και εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν υπάρχουν προστριβές και εντάσεις με το ταίρι σου, από τα μέσα του μήνα και μετά το σκηνικό αλλάζει και τα πράγματα γίνονται πιο παθιασμένα και γλυκά, ενώ αν είσαι μόνος, υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες με πρόσωπα από μακριά. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας δυνατός και άκρως παθιασμένος μήνας που βάζει φωτιά στην ερωτική σου ζωή καθώς τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να εκδηλώσεις πλήρως τις προσωπικές σου ανάγκες και να βρεις ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Ο αισθηματικός τομέας γίνεται πεδίο δράσης και διεκδίκησης και παρότι ο Κρόνος μπορεί ακόμη να εμποδίζει την δημιουργία μιας νέας κατάστασης μέσα από μια καινούργια γνωριμία, οι επαφές με πρώην μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα και να γευτείς απολαύσεις χωρίς δεσμεύσεις. Αν είσαι σε δέσμευση, τότε σίγουρα ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας κάτω από τα σκεπάσματα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σημαντικός μήνας για τις σχέσεις και την αισθηματική σου ζωή καθώς τώρα διαμορφώνονται νέες συνθήκες, πιο γόνιμες και θετικές, και μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Η επικοινωνία με τον σύντροφο θα λύσει πολλά θέματα και θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά, συναισθηματικά αλλά και σαρκικά. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να μην ασχολείσαι τόσο πολύ με τα επαγγελματικά σου ΄με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη από δουλειά, ευθύνες, υποχρεώσεις και τρεξίματα, αλλά μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο, το σύμπαν καταφέρνει να σε προλάβει και σε γεμίζει με ένα ερωτικό συναίσθημα που εκδηλώνεται μέσα από ένα πρόσωπο που συναντάς ακριβώς στην καθημερινότητά σου, στο τρέξιμό σου και στα πρέπει σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας απίθανος μήνας γεμάτος ανανέωση ερωτική και συναισθηματική που σου δίνει το ελεύθερο να κυνηγήσεις το ιδανικό σου στον έρωτα και την αγάπη. Μια φιλική σου σχέση μπορεί να γίνει πιο ερωτική, μια νέα γνωριμία σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, μια απρόσμενη κίνηση από τον σύντροφο αναταράσσει θετικά τα λιμνάζοντα ύδατα της σχέσης. Δεσμευμένος ή αδέσμευτος, μην χάσεις αυτή την περίοδο καμία ευκαιρία για να ζήσεις τον έρωτα σε κάθε του μορφή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Η σχέση με το ταίρι αυτόν τον μήνα γίνεται πιο ζεστή, έρχεστε πιο κοντά και μπορείτε μαζί να απολαύσετε και να ανταλλάξετε συναισθήματα αγάπης και έρωτα. Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι μαζί όλο και πιο συχνά με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει αυτόν τον μήνα ακόμη και σε συζητήσεις περί συμβίωσης ή να αρχίσετε να περνάτε ο ένας περισσότερο χρόνο στο σπίτι του άλλου. Για τους αδέσμευτους ο μήνας φέρνει επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα από το παρελθόν. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.