astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 13 έως 19 Μαΐου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 13 έως 19 Μαΐου 2024
Ευνοούμαστε αυτή την εβδομάδα να δημιουργήσουμε και να βιώσουμε πολύ ελκυστικές μέρες, που θα μας γεμίσουν πλουσιοπάροχα με όμορφα και γλυκά συναισθήματα. Με σύμμαχο την κάρτα των Ψαριών, θα έχουμε πολλές ιδέες που θα μας δώσουν την ευκαιρία να ζήσουμε ευτυχισμένες στιγμές, χωρίς καν να ρισκάρουμε άλλες καταστάσεις.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν νιώσεις αυτές τις μέρες πως οι οικογένεια του/της συντρόφου σου γίνεται επεμβατική στο δεσμό σου, ξανασκέψου το, γιατί ίσως το μόνο μέλημά της να είναι να σταθεί βοηθητικά σε τυχόν ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου ή να θέλει να είναι αρωγός στην εξέλιξη της σχέσης σου και στις καλύτερες μέρες που μπορείς να έχεις με το άλλο σου μισό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτό το χρονικό διάστημα να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σου μία γυναίκα που ηλικιακά ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη σου. Με τον ισχυρό και δυναμικό χαρακτήρα της θα λειτουργήσει καταλυτικά για την ερωτική σου ζωή και γι’ αυτό χρειάζεται από σένα να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την γυναίκα. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα ήταν καλύτερο και λειτουργικότερο αν αυτή την περίοδο συγκρατούσες τυχόν παρορμητισμό σου ή οποιασδήποτε μορφής εριστικότητα, γιατί ελλοχεύει το ρίσκο να βρεθείς με το ταίρι σου σε συνθήκες αντιπαράθεσης, αντίθεσης, έντασης, διαφωνίας και σύγκρουσης. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ώστε να φύγει αυτή η περίοδος αναίμακτα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Οι προσπάθειες σου να προσεγγίσεις το επιθυμητό σου για την προσωπική σου ζωή, συνεχίζονται και αυτό το χρονικό διάστημα. Θα υπάρξει ένα πρόσωπο για το οποίο θα αισθανθείς έντονα συναισθήματα και θα πάρεις πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται με αυτό το πρόσωπο να εξελιχθεί ένας έρωτας φωτιά που όμως δεν θα εγγυάται η πορεία του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια εβδομάδα άνευ προηγουμένου σε περιμένει! Η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου βγαίνετε συχνά έξω, διασκεδάζετε και περνάτε χρόνο φανταστικό! Το δε ερωτικό σας κρεβάτι φλέγεται και το άλλο σου μισό δεν σου χαλά κανένα χατίρι! Με τη διάθεση σου ανεβασμένη και την αυτοπεποίθησή σου ψηλά, η εβδομάδα αυτή προβλέπεται άκρως αφροδισιακή! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες και τις νύχτες θα τις θυμάσαι για πολύ καιρό! Ο ερωτισμός και η γοητεία σου εκρήγνυνται και απολαμβάνεις μια περίοδο γεμάτη φλερτ κι ευκαιρίες για έρωτα και περιπέτεια. Όμως δεν αποκλείεται και να βρεθείς μπροστά στο πρόσωπο εκείνου του ατόμου που θα σε έλξει για να προσπαθήσεις για κάτι πιο μόνιμο, ειδικά αν σε κάνει να περνάς καλά μαζί του. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα βρεθείς σε πολύ καλή φάση επικοινωνίας με το αγαπημένο σου πρόσωπο αυτή την εβδομάδα κι αυτό θα σας φέρει σε κατάσταση ανανέωσης μεταξύ σας. Η ερωτική σας διάθεση θα ανυψωθεί και δεν είναι καθόλου απίθανο να σπάσετε το κρεβάτι σας στο βωμό της ερωτικής επιθυμίας! Φλόγες αγάπης θα ανάψουν στην καρδιά αλλά και στα σώματά σας! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σχεδόν ανεξέλεγκτα θα κινηθείς στα ερωτικά σου αυτές τις μέρες. Θα προσπαθήσεις να μαγέψεις όποιο άτομο σε πλησιάσει αυτόβουλα ή σε έλξει εσένα, χωρίς διάκριση στο αν πραγματικά θα ήθελες κάτι παραπάνω από αυτό το άτομο ή όχι. Θα απλώσεις τα ερωτικά σου δίχτυα και θα θελήσεις να παρασύρεις μέσα σε αυτά όσο περισσότερα άτομα γίνεται. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Έχεις συσσωρεύσει αρκετή πνευματική και ψυχική κούραση από το προηγούμενο διάστημα και ενδέχεται αυτή την περίοδο να βγάλεις στην επιφάνεια αυτές τις συναισθηματικές σου καταστάσεις και να δημιουργήσεις εσύ θέματα μέσα στο δεσμό σου που θα εμποδίσουν τις συνθήκες μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Χρειάζεται ψυχραιμία. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και σε έχει κουράσει και αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα έχεις καμία όρεξη να κυνηγήσεις τον έρωτα για να βγεις από τη μοναξιά. Θα κλειστείς στον εαυτό σου με αποτέλεσμα να μην αντιληφθείς τις οποιοσδήποτε ευκαιρίες υπάρξουν αυτή την εβδομάδα γύρω σου. Βρες τον τρόπο να αντιμετωπίσεις αυτή σου την ψυχολογία και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να βοηθηθείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μία πολύ ερωτική εβδομάδα έρχεται για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ο ένας θα εκδηλώνει στον άλλο το μέγεθος της αγάπης και του θαυμασμού που έχετε και θα γεμίσετε τις νύχτες σας με έρωτα και πάθος, αφού τα συναισθήματα αυτά θα σας πλημμυρίζουν και θα θέλουν να εκφραστούν με όλους τους τρόπους. Απόλαυσε λοιπόν αυτή την υπέροχη περίοδο! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μέρες που θα σε γεμίσουν με θετικά συναισθήματα αφού θα γίνεις κέντρο θαυμασμού από τους ανθρώπους που θα σε περιβάλλουν. Άφησε τον εαυτό σου να εισπράξει όλα αυτά που οι άλλοι θα σου προσφέρουν γενναιόδωρα και αφέσου κι εσύ να εκφράσεις ελεύθερα όσα θα νιώσεις. Για το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, πράξε κάθε ιδέα που θα έχεις για να το κερδίσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Τα πράγματα αυτή την εβδομάδα στα προσωπικά σου θα είναι δύσκολα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα δώσουν το σπρώξιμο για να πάρεις πολύ σοβαρές αποφάσεις για όσα θέλεις να έχεις και δεν τα έχεις. Το καλύτερο μέλλον που αξίζουν όλοι, εσύ θα αποφασίσεις τώρα αν θα το υποδεχτείς εντός της σχέσης σου ή εκτός… Διατήρησε αρχικά την ψυχραιμία σου και μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τα πρόσωπα που πρόσφατα μπήκαν στη ζωή σου και σε ενθουσίασαν. Το πιθανότερο είναι πως θα διαψεύσουν τις προσδοκίες που επένδυσες πάνω τους και αυτό να σε απομακρύνει πλέον από αυτά. Αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου και αλλιώς θα αποδειχτούν σε σχέση με τις επιθυμίες σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάτι νέο κι ενθουσιώδες προβλέπεται να φανεί στον ορίζοντα της σχέσης σου αυτή την εβδομάδα. Θα μπορούσε ακόμα και να είναι ο ερχομός ενός παιδιού, αν αυτό το επιθυμείτε κι εσύ και το άλλο σου μισό! Το μόνο που χρειάζεται γενικά να προσεχτεί αυτές τις μέρες είναι να μην υπάρξουν ανώριμες αντιμετωπίσεις σε όσα καινούρια πράγματα θα έρθουν. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα με αρκετή ξεγνοιασιά και όρεξη για παιχνιδίσματα. Θα ευχαριστηθείς το πόσο θα εμπλουτιστούν οι καινούριες γνωριμίες σου και θα μπεις στο παιχνίδι μαζί τους. Αυτό που θα ήταν όμως καλό για σένα είναι να μην παρασυρθείς σε συμπεριφορές παιδιάστικες και ανώριμες, που θα μπορούσαν να κοστίσουν μια όμορφη σχέση ανάμεσα στις γνωριμίες σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Όσα έλαβαν χώρα μέσα στο δεσμό σου το τελευταίο καιρό θα δώσουν το αποτέλεσμά τους αυτή την εβδομάδα. Αν υπήρξε κούραση, πεσμένη ψυχολογία, καταπίεση ή οτιδήποτε ψυχοφθόρο, αυτές τις μέρες πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη απομάκρυνση με το ταίρι σου. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος αυτή και χρειάζεται να βρεις τρόπο να την αντιμετωπίσεις. Βοηθήσου από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν θα είναι μέρες αυτές που θα επιδιώξεις να έχεις γύρω σου ανθρώπους ή να κάνεις νέες γνωριμίες. Τον περισσότερο καιρό θα είσαι παρατηρητής, αφού αυτό που θα αισθάνεσαι είναι πως όλα γύρω μάλλον είναι ψυχρά και απόμακρα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο, μην κινηθείς αυτές τις μέρες γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει τώρα εξέλιξη. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Τα πράγματα μέσα στην σχέση σου δεν είναι όπως τα θες και αυτό σε κάνει να νιώθεις άσχημα πλέον. Αυτή την εβδομάδα θα βάλεις ένα τέλος σε όσα σε στριμώχνουν και σε στεναχωρούν, ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις μια νέα φάση στη προσωπική σου ζωή που θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει νέα έναρξη στην σχέση ή το τέλος της. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις αυτή την περίοδο είναι να επιστρατεύσεις την ειλικρίνειά σου και με αυτήν να εκφράσεις αυτά που ζητάς σε εκείνα τα πρόσωπα που γνωρίζεις και θα ήθελες κάτι να εξελιχθεί μεταξύ σας. Ειδικότερα σε εκείνο το ένα άτομο που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ώστε να μπουν από την αρχή οι σωστές βάσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Γυναίκα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Γυναίκα θα είναι αυτή που τις μέρες αυτές θα προβληματίσει την σχέση σου και θα υποχρεώσει εσένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο να δώσετε μεγάλη βάση σε όσα συμβούν. Προκειμένου να εξαφανιστεί το αίσθημα ανασφάλειας που πιθανόν υπάρξει μέσα στο δεσμό σου και να δώσεις αέρα εύνοιας στο μέλλον του δεσμού, χρειάζεται να επιστρατεύσεις τη σύνεσή σου και να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν είσαι η αδέσμευτη γυναίκα, πιθανόν αυτές τις μέρες να ανακαλύψεις πως υπάρχει μια αντίζηλος για το άτομο που σε ενδιαφέρει και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια. Αν είσαι ο αδέσμευτος άντρας, μια γυναίκα που ήδη φλερτάρεις ενδέχεται να ζητήσει από σένα πολύ από την ενέργειά σου προκειμένου να δείξει η ίδια το δικό της ενδιαφέρον. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτό το χρονικό διάστημα δεν κρύβει τίποτε το φοβερό για το δεσμό σου, ούτε επιφυλάσσει αλλαγές. Όμως σίγουρα μπορεί να κάνει το δεσμό σου να ανανεωθεί αν πάρεις το ταίρι σου από το χέρι και μαζί απολαύσετε βόλτες, διασκέδαση, χορούς, ρομαντικά σκηνικά και αγαπησιάρικες συμπεριφορές. Έτσι θα βάλετε και φωτιά στο ερωτικό σας κρεβάτι και θα ζήσετε το πάθος! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Περίοδος που θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κάποιες από αυτές ενδεχομένως γίνουν σε ώρες περασμένες. Θα βιώσεις στιγμές καλοπέρασης, ξεφαντώματος και ξενυχτιού και θα διαπιστώσεις πως πολλές καρδιές θα σφάζονται μπροστά στα πόδια σου, αφού η δημοτικότητά σου θα είναι στα ύψη και η λάμψη σου θα τυφλώνει τους γύρω σου! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.