astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2024


Όταν το Φίδι είναι η γενική κάρτα μιας εβδομάδας, επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στα άτομα που μας περιτριγυρίζουν, ακόμα και σε αυτά που συναναστρεφόμαστε περισσότερο από άλλα. Αυτό χρειάζεται να κάνουμε κι αυτές τις μέρες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας εξαπατήσουν.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πολλές θα είναι οι εξελίξεις στην σχέση σου αυτές τις μέρες κι όλες θα συνεισφέρουν στην ευτυχία για σένα και το ταίρι σου. Η τύχη θα είναι μαζί σου. Θα δεις με περισσότερη αισιοδοξία και θετικές προοπτικές το μέλλον του δεσμού σου και δεν είναι καθόλου απίθανο να εξετάσεις το ενδεχόμενο να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα με το άλλο σου μισό. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση αυτό το χρονικό διάστημα κι αυτό θα βοηθήσει αισθητά στο να έλξεις τα βλέμματα των γύρω σου. Πολλές κι ευχάριστες θα είναι οι εκπλήξεις που θα έχεις στα αισθηματικά σου, είτε για περιστασιακές ερωτικές περιπέτειες, είτε και για μια κατάσταση που θα σε κάνει να σκεφτείς πως θέλεις να την εξελίξεις περαιτέρω. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Σε αυτή την εβδομάδα ευνοείται να γίνουν κάποιες κουβέντες με το αγαπημένο σου πρόσωπο, όμως χωρίς να υπάρξουν λεκτικές εντάσεις και αντιπαλότητες. Αντί να μπείτε σε κλίμα διαφωνιών, καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τα ζητήματα που ταλαιπωρούν την σχέση σας υπό ήρεμη κατάσταση. Και οι δύο είστε τελευταία κουρασμένοι ψυχικά και μια ένταση δεν βοηθά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάποιες φορές είναι απαραίτητο να κάνουμε ξεσκαρταρίσματα κι αυτό θα ήταν καλό να κάνεις εσύ αυτή την περίοδο. Τα πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις και δεν έχουν δώσει αποτέλεσμα για την προσωπική σου ζωή, αντικατάστησέ τα από νέες γνωριμίες κι επιδίωξε να είσαι προσεκτικός/η με οτιδήποτε σχετίζεται με την ερωτική σου κατάσταση. Για να μάθεις περισσότερα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο..
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ενδεχομένως ο δεσμός σου να δείχνει πολύ κουρασμένος τελευταία και να δίνει την αίσθηση μιας επερχόμενης κρίσης που μπορεί να κοστίσει και στους δύο. Αυτές τις μέρες προσπάθησε να δείξεις μια προσαρμοστικότητα στις συνθήκες και λειτούργησε με τρόπους που να επιφέρουν αλλαγές στην ήδη κρίσιμη κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν θες να βγεις από την περίοδο της μοναχικής σου ζωής, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να αναλογιστείς ποια νέα κατεύθυνση πρέπει να πάρεις. Θα έχεις ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ και ακόμα πιο σημαντικό είναι πως μέσα από αυτές θα έχεις και την ευκαιρία να αναγεννηθείς και να μπεις αντίο στη μοναξιά. Για να το πετύχεις ευκολότερα και με περισσότερη επιτυχία, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Πολύ πιθανόν να μην ανταποκριθείς κατάλληλα σε κάποιες πληροφορίες που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα και που θα αφορούν είτε στο ταίρι σου είτε στην σχέση γενικά. Αν δεν θες να χαλάσεις το κλίμα, καλό θα ήταν εκ πρώτης να αφήσεις πίσω σου τους εγωισμούς ή τις ανασφάλειες που τυχόν θα έχεις από τα νέα που θα σου δώσουν και κατόπιν να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες ευνοείσαι στον αισθηματικό σου τομέα, οπότε αν υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει και ακόμα δεν έχεις πλησιάσει, τώρα είναι η εποχή για να το κάνεις. Θα διαπιστώσεις πως το άτομο αυτό θα εκδηλώσει αισθήματα και θα σου δείξει και με πράξεις αυτά που νιώθει και σκέφτεται για σας τους δύο. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανόν αυτό το χρονικό διάστημα να προκύψουν δυσάρεστα ζητήματα μέσα στην σχέση σου αλλά ακόμα και έξω από αυτήν, που όμως ενδεχομένως την επηρεάσουν. Καλό θα ήταν να προετοιμαστείς για δύσκολες καταστάσεις και να επιστρατεύσεις την ψυχική σου δύναμη για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όσα είναι αναπόφευκτα να συμβούν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείς πως οι προσπάθειες που κάνεις για να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο να αναπτυχθούν αμοιβαία συναισθήματα και στόχοι, δεν δίνουν καρπούς. Οι νέες γνωριμίες σου επίσης, φαίνεται πως σε αποκόπτουν από το επιθυμητό σου. Για να μπορέσεις να δεις τι συμβαίνει και πως μπορείς να διορθώσεις τα τυχόν κακά κείμενα, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Επιβάλλεται να φερθείς έξυπνα μέσα στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Αναμένεται να υπάρξει μια δύσκολη κατάσταση μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου προσώπου κι αν δεν φερθείς προσεκτικά και προτρέξεις σε πράξεις που μπορεί να κλονίσουν το δεσμό σου, θα το μετανιώσεις αργότερα και δεν θα είναι πολύ εύκολο να διορθώσεις τα πράγματα. Πριν πάρεις αποφάσεις μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις ήδη εντοπίσει εκείνο το άτομο που θα ήθελες να προχωρήσεις μαζί του και να βγεις παράλληλα από την μοναχική σου ζωή. Αυτές τις μέρες λοιπόν, θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα προς αυτό το άτομο και να δράσεις με ταχύτητα για να μπορέσεις να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Για να τα καταφέρεις, συμβουλέψου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν αυτή την περίοδο αφήσεις τον εαυτό σου να νιώσει σαν παιδί και να δεις την σχέση σου με καθαρό, αγνό βλέμμα αλλά και αμεροληψία, το άλλο σου μισό θα σου επιστρέψει με καλοσύνη αυτά που θα δώσεις και θα σου προσφέρει την αγνότητα της καρδιάς του και την απόλυτη αγάπη του. Για να ανοίξεις την πόρτα του μέλλοντος στο δεσμό σου, κάνε νέα σχέδια και άκουσε αυτά που θα σου πει ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες σου προσφέρουν την εύνοιά τους και έτσι μπορείς να κερδίσεις πολλές νέες συμπάθειες στις γνωριμίες που θα έχεις. Ανάμεσα σε αυτές, είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει αυτό το ένα άτομο που θα μπορούσες μαζί του να κάνεις μια νέα αρχή σε μια νέα σχέση με πολλές προοπτικές. Διατήρησε τη ζωντάνια ενός παιδιού αλλά με ωριμότητα προχώρα, μιλώντας και με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Εδώ και κάποιο καιρό, το άλλο σου μισό προσπαθεί να σε κάνει να καταλάβεις κάποια πράγματα μέσα από διάφορα που μπορεί να σου λέει ή να πράττει. Αυτό το διάστημα θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι αυτά που θέλει να σου περάσει το ταίρι σου και ίσως σου διέφευγαν μέχρι τώρα και αυτό θα φέρει όμορφες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και στα πλάνα σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μέχρι σήμερα γνώριζες νέα πρόσωπα αλλά δεν κατέληγε κάτι κάπου. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να περιμένεις αλλαγές ως προς αυτό, αρκεί να προσπαθήσεις κι εσύ από τη μεριά σου να καταλάβεις τι μπορεί να ζητούν από σένα κι οι άλλοι. Για να ταρακουνήσεις τα νερά στα νέα σου φλερτ και να πλησιάσεις τον στόχο μιας νέας σχέσης, άκουσε τις συμβουλές που μπορεί να έχει να σου δώσει ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτό το διάστημα, η ένωση που έχεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο περνά σε επόμενο πεδίο και μαζί με το ταίρι σου προχωράτε ένα βήμα παρακάτω. Το δέσιμό σας το αισθάνεστε ιδανικό κι έτσι υπογράφετε μαζί την επιθυμία σας να κρατήσει μέσα στο χρόνο και εσείς να επισημοποιήσετε αυτό που έχετε και να υποσχεθείτε πίστη και αφοσίωση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ιδιαίτερα σημαντική αλλά και σημαδιακή αναμένεται να είναι αυτή η περίοδος για σένα και τα αισθηματικά σου. Ένα πρόσωπο θα σταθεί έξω από την πόρτα της καρδιάς σου και θα ζητήσει να ανοίξεις για να σου προσφέρει την αλλαγή που επιθυμείς. Με αυτό το άτομο έχεις πολλές πιθανότητες να ενωθείς με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Αν θες να μάθεις περισσότερα, κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η καθημερινότητα αυτών των ημερών δύναται να σε παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές. Μην αφήσεις να συμβεί αυτό γιατί θα επηρεάσει σοβαρά το δεσμό σου, χωρίς κάποιο πραγματικό και ουσιαστικό λόγο κατά βάση. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου τους αρνητισμούς και να δημιουργήσεις ένα κλίμα τέτοιο ώστε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπορείς τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να μην έχεις τη διάθεση για γνωριμίες και φλερτ, όμως προς το τέλος των ημερών αυτών θα βγεις έξω και θα μπεις στο ερωτικό παιχνίδι των φλερτ. Θα κάνεις γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον κι αυτό που ουσιαστικό χρειάζεται είναι να βρεις τον τρόπο να περάσεις όμορφα χωρίς αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή την περίοδο των ημερών θα αισθανθείς πως μπορείς πλέον να φτιάξεις το δρόμο που θα οδηγήσει την σχέση σου στον πύργο των ονείρων σου. Επιζητάς την συναισθηματική ευτυχία και γι’ αυτό θα βρεις τον τρόπο να κρατήσεις τον έρωτα ζωντανό για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως σκεφτείς και το ενδεχόμενο να κάνεις το επόμενο βήμα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα στα άτομα που θα επικοινωνήσεις αυτές τις μέρες, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει εκείνο το μοναδικό που θα σε κάνει να ενδιαφερθείς να χτίσεις μαζί του ένα ερωτικό μέλλον. Αν ήδη υπάρχει κάποιο άτομο που σε έλκει, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μαζί του τώρα μια νέα σχέση. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν ήδη μέσα στην σχέση σου αισθάνεσαι πολύ άνετα και ζεστά, αυτή την εβδομάδα θα απολαύσεις την παρέα του άλλου σου μισού εντός του σπιτιού και να αναζωπυρώσεις τον έρωτά σας. Αν όμως υπάρχουν συννεφάκια στο δεσμό σου, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές που θα βοηθήσουν να νιώσεις καλά και τρυφερά με το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι μέρες που ευνοούν και συμβάλλουν στο να αναζητήσεις τον εαυτό σου και να νιώσεις καλά μαζί του, να φτιάξεις ανάλογες συνθήκες που θα σε κάνουν να αναζητήσεις γνωριμίες με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θετικότητα. Όσο πιο σύντομα τα βρεις με σένα και κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται, τόσο πιο σύντομα θα βρεις το άτομο που θα σε βγάλει από τη μοναξιά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.