astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 29/4 έως 5/5/2024

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 29/4 έως 5/5/2024Η κάρτα του Άντρα αγκαλιάζει αυτή την εβδομάδα κι εμάς προμηνύεται να μας αγκαλιάσουν με φροντίδα και υποστήριξη τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως κι εμείς με τη σειρά μας θα καλεστούμε να σταθούμε απέναντί τους ισχυροί, δυναμικοί, προστατευτικοί και να δώσουμε λύσεις σε θέματα που τυχόν προκύψουν, με αυτοπεποίθηση.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να δημιουργηθεί ένα απειλητικό σύννεφο πάνω από την σχέση σου, με αφορμή ένα αντρικό πρόσωπο που δεν θα είναι κατ’ ανάγκη άγνωστο μέχρι τώρα, αλλά ίσως και να βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Ο δεσμός σου ενδεχομένως να κλονιστεί και να υπάρξουν αισθήματα ανασφάλειας ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να γνωρίσεις ένα άτομο ιδιαίτερα δυναμικό και ανεξάρτητο, που όμως θα σου τραβήξει την προσοχή και θα θελήσεις να το πλησιάσεις περισσότερο. Πριν κινηθείς προς το πρόσωπο αυτό, χρειάζεται οπωσδήποτε να αποβάλλεις από πάνω σου κάθε ίχνος δικής σου ενδεχομένης ανασφάλειας και να καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να σιγουρευτείς αν έχετε όντως αρκετά κοινά μεταξύ σας.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Τα όποια ζητήματα ταλανίζουν την σχέση σου και τα υπομένεις εδώ και κάποιο καιρό, δεν φαίνεται να βελτιώνονται ούτε κι αυτή την εβδομάδα. Όμως πλέον αισθάνεσαι ότι δεν έχεις άλλη υπομονή και κάνεις σκέψεις μήπως και θα ήταν καλύτερα να αφήσεις πίσω σου αυτό το δεσμό. Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε, ακόμα κι αν τα σκεφτείς όλα πολύ καλά, θα ήταν φρόνιμο να μιλήσεις πρώτα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Γενικά δεν είσαι από τα άτομα που βιάζονται σε οτιδήποτε θέλουν να επιτύχουν. Ακόμα περισσότερο αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να μην βιαστείς να κινηθείς σε ό,τι έχει να κάνει με γνωριμίες και πρόσωπα. Κράτα επιφυλάξεις και μην δείχνεις πολύ εμπιστοσύνη σε όσα συμβαίνουν ή λέγονται, γιατί ενδεχομένως να κρύβονται δυσκολίες και αντιξοότητες. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται να είναι πολύ θετική για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα απολαύσετε μαζί αρκετό χρόνο με ηρεμία, οικειότητα, άνεση και ευτυχισμένες στιγμές μεταξύ σας. Είναι πολύ πιθανό να μοιραστείτε τη ζεστασιά σας και με άλλα πρόσωπα αγαπημένα σας και να κυλίσει η περίοδος αυτή πολύ γλυκά και με πολύ αγάπη. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι μέρες για σένα θα είναι εποικοδομητικές αν τις εκμεταλλευτείς προκειμένου να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να φτάσεις το επιθυμητό σου στην προσωπική και ερωτική σου ζωή. Κάποιες απλές αλλαγές που θα σε έκαναν να αισθάνεσαι περισσότερο άνετα με τις επαφές που κάνεις, θα ήταν αρκετές για να προχωρήσεις με σταθερότερα βήματα προς μια σχέση. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την περίοδο θα βάλεις τα πράγματα κάτω και θα αποφασίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από το δεσμό σου και την προσωπική σου ζωή. Αυτό θα σε κινήσει να συζητήσεις με το ταίρι σου αυτά που σε ενοχλούν στις δικές του συμπεριφορές και να ακούσεις παράλληλα όσα έχει να σου πει και το άλλο σου μισό. Αν συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί η ρήξη να αποφευχθεί.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν πραγματικά θέλεις να αποκτήσεις κοινή ζωή με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες ψάχνοντας μέσα σου αρχικά για να καταλάβεις τι μπορεί να κάνεις εσύ και να μπλοκάρεις την προσωπική σου ευτυχία, ώστε να το σταματήσεις άμεσα και να ξεκινήσεις να αφήνεις πίσω σου την μοναχικότητα. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και άκου αυτά που έχει να σου πει.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μπορεί και μόνο η λέξη «τέλος» να μας φοβίζει, όμως καμία αρχή δεν μπορεί να γίνει αν πρώτα σε κάτι δεν μπει ένα τέλος. Αυτό ακριβώς θα κάνεις κι εσύ αυτή την εβδομάδα θέλοντας να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Θα βάλεις ένα τέλος σε όσα ενδεχομένως σε ενοχλούν μέσα στην σχέση σου ή ακόμα και στην ίδια την σχέση αν δεις πως δεν βγαίνει κάπου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το χρονικό διάστημα να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και να περιμένεις να συμβεί αυτό που τόσο καιρό επιθυμείς. Κάτι νέο και ενδιαφέρον θα χτυπήσει την πόρτα της προσωπικής σου ζωή μέσα από μια περιπέτεια που θα έχει τη δυναμική να βάλει ένα τέλος σε όσα δυσάρεστα ενδεχομένως συμβαίνουν τελευταία στον ερωτικό σου τομέα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Θα ξεχειλίσει το αίσθημα της αγάπης που έχεις για το ταίρι σου αυτές τις μέρες και θα έχεις την ανάγκη να την διοχετεύσεις αλλά και να εισπράξεις και την αγάπη που τρέφει το άλλο σου μισό για σένα. Εκφράσου λοιπόν άφοβα, ανοίξου στο αγαπημένο σου πρόσωπο και θα δεις πως θα έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς και θα ζήσεις όμορφες, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η διαίσθησή σου αυτή την εβδομάδα θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή και θα πρωτοστατήσει στην εύρεση εκείνου του ατόμου που θα κάνεις ταίρι σου. Ακολούθησέ την και κάνε αυτές τις κινήσεις που χρειάζονται ώστε και να ξεδιψάσεις την ανάγκη σου για ερωτικές γνωριμίες και φλερτ αλλά και να συνάψεις το δεσμό που θα σε ικανοποιεί. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η ψυχολογική σου κούραση και ίσως μια έλλειψη ενέργειας που μπορεί να έχεις αυτή την περίοδο, θα δώσει χώρο στην απαισιοδοξία σου και θα σε κάνει να μην βλέπεις όσα όμορφα συμβαίνουν γύρω σου και στη ζωή σου. Αυτή η κατάστασή σου πιθανόν να φέρει κάποιες συγκρούσεις με το ταίρι σου χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος να συμβούν. Βοηθήσου από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να τα αποφύγεις αυτά.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Περίοδος που δεν θα έχεις πολλή όρεξη να γνωρίσεις ανθρώπους και να φλερτάρεις, θα είναι αυτή για σένα. Η διάθεσή σου θα είναι πεσμένη και αυτό θα δυσκολέψει ακόμα και πρακτικά το ενδεχόμενο να κανονίσεις συναντήσεις και εξόδους. Αν το σκεφτείς όμως καλά, θα δεις πως αυτό δεν βοηθά στο να πετύχεις αυτό που θέλεις για την προσωπική σου ζωή. Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να βοηθηθείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα νιώσεις δύναμη να αντιμετωπίσεις τυχόν ζητήματα που πιθανόν να είχε η σχέση σου το προηγούμενο διάστημα, αφού και σωματικά και ψυχικά θα σφύζεις από ενέργεια. Η διευθέτηση των θεμάτων του δεσμού σου θα δημιουργήσει χώρο για να περάσεις όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να λιώσετε στο σεξ! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτές τις μέρες για να περάσεις όμορφα στην προσωπική σου ζωή, αλλά και για να επιχειρήσεις να αφήσεις πίσω σου τη μοναχικότητά σου. Μια απερίγραπτη λάμψη που θα σε περιβάλλει αυτή την εβδομάδα, θα έλξει ένα άτομο που μαζί του θα μπορούσες να κάνεις σχέση και μάλιστα με γερές βάσεις. Αν θες να μάθεις περισσότερα, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο θα θελήσεις να κάνεις βαθιά επικοινωνία με το αγαπημένο σου πρόσωπο, να συζητήσετε όσα μπορεί να σας αγχώνουν και να σκέφτεστε πως ίσως δεν βοηθούν στην μακροημέρευση του δεσμού σας. Θα μιλήσεις για τα συναισθήματά σου αλλά θα αναρωτηθείς αν το ταίρι σου κατανοεί σε βάθος όσα θα μοιραστείς μαζί του. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και άκου τι θα σου πει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις στο πρόσωπο που ενδεχομένως ήδη σου έχει τραβήξει την προσοχή και να του εκφράσεις πως νιώθεις για τη γνωριμία σας. Όμως επειδή το άγχος πιθανόν να σε καταβάλλει στην προσπάθεια να κερδίσεις το πρόσωπο αυτό, ίσως να υπάρξουν στιγμές που τα λόγια σου να μπλοκάρουν και να μην δίνουν το σωστό περιεχόμενο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Νέος και φρέσκος αέρας θα φυσήξει στην σχέση σου αυτή την περίοδο, αφού αυτή η θετική εβδομάδα για σένα θα σου χαρίσει πολύ όμορφο χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Με θετική ενέργεια και επιρροή θα απολαύσεις χαρές με το ταίρι σου, θα διασκεδάσετε και θα ζήσετε ερωτικές νύχτες που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχείς. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Παντού γύρω σου αυτές τις μέρες θα παραμονεύουν νέες γνωριμίες και ευκαιρίες να τις κάνεις ενδιαφέρουσες για σένα. Η δημοτικότητά σου αυτό τον καιρό θα είναι πολύ ψηλά και θα γίνεις το κέντρο της προσοχής πολλών ατόμων. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα γνωρίσεις και θα σου τραβήξουν την προσοχή, ενδεχομένως κρύβεται εκείνο το ένα και μοναδικό που αναζητάς. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Νέες γνώσεις θα έρθουν να σε βρουν αυτές τις μέρες και θα αφορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Αξιολόγησέ τες σωστά και χρησιμοποίησέ τες ώστε να σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου ακόμα και σε βαθύτερο επίπεδο. Με τη βοήθεια του προσωπικού σου αστρολόγου τον στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να κάνεις τις νέες πληροφορίες που θα έχεις να λειτουργήσουν με εποικοδομητικό τρόπο υπέρ του δεσμού σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να αισθανθείς πως όσοι άνθρωποι σε πλησιάζουν ίσως κάτι προσπαθούν να σου κρύψουν. Ομοίως και εκείνοι που εσύ θα επιλέξεις να πλησιάσεις. Ίσως ακόμη και να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου φανεί αρκετά κλειστό αλλά ιδιαίτερα έξυπνο και που θα σε έλξει, όμως είναι πιθανό να μην σου φανερώσει όσα πραγματικά θέλει από σένα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Πιθανό να μην έχεις σαφή εικόνα για το που πάνε τα πράγματα στην σχέση σου τελευταία. Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να αναγνωρίσεις τις καταστάσεις στο βάθος τους, να προσαρμοστείς σε αυτές και ίσως να κάνεις και κάποιες αλλαγές παράλληλα που θα επηρεάσουν δραστικά το μέλλον του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να έρθει και η επιθυμία ενός παιδιού! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Μεγάλη θα είναι η κινητικότητα στις γνωριμίες και στα φλερτ που θα κάνεις αυτές τις μέρες και αναπόφευκτη η αλλαγή που θα έρθει στην ερωτική σου ζωή. Το ενδεχόμενο να βγεις από τη μοναξιά που σε περιβάλλει εδώ και κάποιο καιρό είναι πολύ μεγάλο, μέσα από μια γνωριμία που θα μπορούσε να οδηγηθεί σε σχέση και σε έξοδο σου από την μέχρι τώρα στασιμότητα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.