astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 6 έως 12 Μαΐου 2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 6 έως 12 Μαΐου 2024Ο Σταυρός ως κάρτα εβδομάδας, μας βάζει σε στίβο δοκιμασιών. Μας καλεί μέσα από δύσκολες συνθήκες να πάρουμε τα μαθήματα εκείνα που θα βάλουμε μετά στη φαρέτρα μας βαδίζοντας προς την προσωπική μας πορεία, φιλοδοξώντας να φτιάξουμε ένα κάρμα καλύτερο και ευκολοδιάβατο σε σχέση με όσα χρωστούσαμε από παλιότερες ίσως κακές επιλογές μας. 


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η ανασφάλεια και η καχυποψία θα σε συντροφεύσουν αυτές τις μέρες, αφού μέσα στο μυαλό σου έχει σκαλώσει η σκέψη της προδοσίας. Λόγω ζήλειας μπορεί να συμπεριφερθείς με τρόπους ανάρμοστους στο ταίρι σου και αυτό να δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα με εντάσεις, λογομαχίες και σοβαρές συγκρούσεις. Πριν φτάσεις στα άκρα, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και μάθε αν όντως υπάρχει θέμα προδοσίας.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Δεν θα αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να πάρει τα ηνία αυτή την εβδομάδα σε ό,τι αφορά στις γνωριμίες που θα κάνεις. Κάτι μέσα σου θα σου λέει πως τα πρόσωπα που γνωρίζεις επιδιώκουν ένα προσωπικό τους κέρδος και αυτό θα επιστρατεύσει την επιφυλακτικότητά σου. Πιθανόν να είναι έτσι, όμως μπορεί και να μην είναι… Για να μάθεις αν σωστά νιώθεις και πράττεις, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Το προηγούμενο διάστημα ίσως να ίδρωνες από τις προσπάθειες που έκανες να λειτουργήσει η σχέση σου σε ένα κλίμα ευχάριστο και σταθερό. Αυτή την εβδομάδα θα δεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο και πράγματι θα περάσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο ξέγνοιαστες μέρες, γεμάτες από έντονα συναισθήματα αγάπης και πολλές στιγμές ευτυχίας. Μάθε περισσότερα από με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος θα είναι για σένα γεμάτη από νέες γνωριμίες, νέες καταστάσεις και άφθονα φλερτ. Ενδεχομένως ένα άτομο που με κάποιο τρόπο έχει σύνδεση με υγρό στοιχείο, να σε απασχολήσει περισσότερο από άλλα και να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του πέρα από ένα φλερτ. Όπως και να ‘χει, αυτές τις μέρες θα έχεις ευκαιρίες μαζί του να περάσεις όμορφα. Μάθε περισσότερα από με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ημέρες που θα ξυπνήσουν το παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα δώσουν πολλές ευκαιρίες να το αφήσεις να δράσει μέσα στο δεσμό σου. Αυτή την περίοδο λοιπόν, θα διακατέχεσαι από μια όμορφη ανεμελιά και μια περίσσια χαρά και αυτό θα εκφραστεί μέσα στην σχέση σου, αφού μαζί με το ταίρι σου θα απολαύσεις χαρούμενες δραστηριότητες και ανάλαφρες ώρες. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τα ενδεχόμενα για την προσωπική σου ζωή είναι πολλά για αυτό το χρονικό διάστημα, αφού είτε ένας παλιός έρωτας που δεν ευδοκίμησε τότε μπορεί να κάνει επανεμφάνιση τώρα, είτε γιατί ενδέχεται να κάνεις ραντεβού με πρόσωπο που πρόσφατα σε έλκυσε έντονα, είτε και γιατί θα έχεις αυτή την παιχνιδιάρικη διάθεση που θα φέρει το αποτέλεσμα πολλών νέων φλερτ. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν σε προηγούμενο διάστημα ένιωσες πως ο δεσμός σου απειλείται για τον έναν ή τον άλλον λόγο, αυτό το διάστημα των ημερών θα αισθανθείς μεγάλη ασφάλεια μέσα στην σχέση σου και θα εισπράξεις πίστη και σιγουριά από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Με σύμμαχο και τη δική σου πίστη θα έρθετε πολύ κοντά. Προσοχή όμως, γιατί ενδέχεται ευκαιρία για παράλληλη σχέση! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Με τη γοητεία σου στο πλευρό σου, οι μέρες αυτές μπορούν να σου ανοίξουν πολλές πόρτες για να ζήσεις την ερωτική περιπέτεια, ακόμα και μέσα από παράλληλες καταστάσεις. Θα το πάρεις όμως αυτό το ρίσκο; Επιπλέον, μέσα σε αυτή την περίοδο θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις μια απλή γνωριμία που θα κάνεις σε κάτι περισσότερο, νιώθοντας σιγουριά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αν μέσα σε αυτή την εβδομάδα επιλέξεις να διαχειριστείς τυχών ζητήματα που υπάρχουν στην σχέση σου με τρόπο εξουσιαστικό, το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν πολλά περισσότερα προβλήματα με το ταίρι σου. Θα κερδίσεις την ηρεμία σου μόνο αν αντιμετωπίσεις με διαλλακτικό τρόπο όσα χρειάζονται τη διαχείρισή σου και θα πιθανόν να δώσεις λύσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να διαχειριστείς την προσωπική σου ζωή με σύνεση, αφού τα ενδεχόμενα για να βγεις από τη μοναξιά σου θα μοιάζουν όπως η μέρα με τη νύχτα. Από τη μία ενδέχεται να επανεμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν και να δοθούν ευκαιρίες για εξέλιξη και από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Εσύ τελικά τι θα κάνεις; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Όλα τα κακώς κείμενα στην σχέση σου σε έχουν κουράσει αρκετά πλέον και θέλεις κάτι να γίνει για να μπορείς να νιώθεις ικανοποίηση με το ταίρι σου και τις συνθήκες μεταξύ σας. Αυτή την εβδομάδα σηκώνεις τα μανίκια και μπαίνεις με φόρα στο χορό των επιλύσεων με σκοπό την αναγέννηση της σχέσης τερματίζοντας όσα δεν σου ταιριάζουν και σε ενοχλούν πραγματικά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν έχεις κάνει μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει να προχωρήσει αλλά δεν έχεις δει τα ανάλογα αποτελέσματα, το πιθανότερο είναι αυτές τις μέρες να σταματήσεις τις προσπάθειες και να στραφείς στην αναζήτηση άλλης γνωριμίας που να σου ταιριάζει περισσότερο. Οι περιπέτειες και οι ευκαιριακές επαφές δεν είναι του στυλ σου και ζητάς κάτι σταθερό, γι’ αυτό μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και άκου τι θα σου πει.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Γυναίκα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή τη χρονική περίοδο θα γευτείς την τρυφερότητα, τη φροντίδα και την ευαισθησία του αγαπημένου σου προσώπου και δεν είναι απίθανο αν το επιθυμείτε και οι δύο να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για έναν απόγονο. Αν εσύ είσαι η γυναίκα στο δεσμό σου, απόφυγε να κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στο άλλο σου μισό γιατί έτσι θα χάσεις τις τρυφερές στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι ο άντρας χωρίς σχέση, αυτές τις μέρες θα έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις με ευκολία υποψήφιες γυναίκες για το ρόλο της συντρόφου σου. Αν είσαι η γυναίκα χωρίς σχέση, καλό θα ήταν να παραμερίσεις οτιδήποτε αλαζονικό και να συμπεριφερθείς στις εξόδους σου με αυτοπεποίθηση, ώστε να έλξεις εκείνο το άτομο που θα μπορούσε να σταθεί στο πλάι σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δυστυχώς αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει δυσάρεστες καταστάσεις για σένα και το ταίρι σου. Είτε για θέματα που αφορούν άμεσα σε εσάς τους δύο είτε για θέματα που δεν σας αφορούν αποκλειστικά, θα έχετε έντονες λογομαχίες και συγκρούσεις. Αν δεν διατηρηθεί η ψυχραιμία, είναι πιθανό να χαθούν οι ισορροπίες. Αν κρύβεις κάτι που αφορά σε τρίτο πρόσωπο, προσοχή! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται η προσωπική σου ζωή να αναστατωθεί αυτό το διάστημα, από ένα άτομο που θα γνωρίσεις με ηχηρή φωνή, έντονη προσωπικότητα και μαχητικό χαρακτήρα. Δεν θα αναστατωθεί μόνο από την γνωριμία αλλά και επειδή ενδέχεται να αναταράξει και άλλους τομείς της ζωής σου. Χρειάζεται να επιστήσεις την προσοχή σου λοιπόν και να επικοινωνήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να σε βοηθήσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Θα δεις αυτή την περίοδο να φέρνουν αποτέλεσμα κάποιες πράξεις σου από το χτες ή κάποιες αποφάσεις σου που πάρθηκαν πριν λίγο καιρό και που αφορούν στην προσωπική σου ζωή και στο δεσμό σου. Αν αφήσεις το ταίρι σου να εκφραστεί πάνω στα νέα δεδομένα και επιτρέψεις στην σχέση σου να περάσει σε επόμενο στάδιο, τότε οι κόποι σου θα ανταμειφτούν. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν σε έχει έλξει άτομο που βρίσκεται μακριά από σένα χιλιομετρικά, αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να το συναντήσεις από κοντά. Θα υπάρξουν εξελίξεις στα ερωτικά σου και θα πάρεις και κάποια είδηση που θα σε χαροποιήσει και θα δώσει νέα πνοή για το αύριο που έρχεται. Μπορείς να μάθεις περισσότερα, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει με απλοχεριά την τύχη της και την αισιοδοξίας της και εσύ με τρυφερότητα και ζεστασιά θα πλησιάσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο, προκειμένου να λύσετε μαζί κάθε ζήτημα που ενδεχομένως υπάρχει στο δεσμό σας. Μαζί θα μπορέσετε επίσης να απολαύσετε όμορφες και ερωτικές ημέρες και να ευφράνετε την καρδιά σας από την αγάπη σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα σου συμβούν πολλά ευχάριστα και ερωτικά! Θα γνωρίσεις πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και που θα υπόσχονται πολλά για κάτι περισσότερο από μια γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον. Η ψυχολογία σου θα ανέβει ψηλά και μαζί με αυτή θα ανέβει και το ερωτικό σου θερμόμετρο! Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν θες να ωφελήσεις την σχέση σου, δεν έχεις παρά να πάρεις το άλλο σου μισό αυτή την εβδομάδα και να κάνετε μαζί μια εξόρμηση, μακριά από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Με αυτό τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά και θα μοιραστείτε νέες και ωραίες στιγμές μεταξύ σας, αφού και οι δύο το έχετε ανάγκη τελευταία. Στο χέρι σας είναι να κρατήσουν αυτές οι στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η αλλαγή στη ζωή σου ενδέχεται να έρθει μέσα από μια μετακίνηση που θα κάνεις αυτή την περίοδο. Είτε αυτή η αλλαγή αγγίξει την συναισθηματική σου πλευρά είτε την σεξουαλική σου, εσύ σίγουρα θα αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σου. Επιπλέον, έχε τις κεραίες σου ψηλά, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου δείξει ενδιαφέρον κάποιο άτομο από την εργασία σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ιδανική περίοδος αν θες να υπάρξει πολύ ενέργεια και ερωτισμός στην σχέση σου. Παραχώρησε τον απαραίτητο χρόνο για να φέρεις το ταίρι σου έτσι όπως θα ήθελες, ώστε να ανάψει η φλόγα του για σένα και να γεμίσει με πάθος το ερωτικό σας κρεβάτι. Όμως, προσοχή στην ερωτική απληστία, επειδή υπάρχει το ρίσκο να σοκάρεις το άλλο σου μισό! Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την εβδομάδα κι έτσι θα χαρείς την πληθώρα των συναναστροφών που θα μπορέσεις να κάνεις. Με κάποιες από τις γνωριμίες σου θα έχεις τη δυνατότητα να παρασυρθείς σε ερωτικά παιχνίδια και να πιάσεις στα δίχτυα του ερωτισμού σου εκείνα τα πρόσωπα που θα επιθυμήσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.