astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 10 έως 16 Ιουνίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις  Λένορμαν 10 έως 16 Ιουνίου 2024


Αν θέλουμε να χαρούμε τις ευκαιρίες που θα μας παραχθούν αυτές τις μέρες είτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, είτε και σε καταξιώσεις, τότε δεν έχουμε παρά να εκμεταλλευτούμε την κάρτα της εβδομάδας που είναι ο Κήπος και να κυριαρχήσει στις συμπεριφορές μας η χαρά, η τρυφερότητα και οι πολιτισμένοι τρόποι.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ενδεχομένως αυτή την περίοδο το ταίρι σου να έχει μια εσωστρεφή στάση και ακόμα πιο συγκεκριμένα απέναντί σου. Αυτό θα σε προβληματίσει έντονα και θα θελήσεις να μάθεις τι συμβαίνει κι αν υπάρχει κάτι που κρατά κρυφό από σένα. Αν θες να μάθεις αν υπάρχουν μυστικά και δραστηριότητες που μπορεί να επηρεάζουν την πορεία του δεσμού σου, μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν δράσεις.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το χρονικό διάστημα είναι πολύ πιθανό να βγει στο φως το κρυμμένο συναίσθημα που διατηρεί ένα πρόσωπο για σένα, είτε αυτό ανήκει στη σφαίρα του παρελθόντος είτε πρόκειται για μια καινούρια γνωριμία σου. Αν θες να μάθεις κατά πόσο θα επηρεαστεί η πορεία της προσωπικής σου ζωής από την αποκάλυψη του συναισθήματος αυτού του ατόμου, κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτό το διάστημα έχεις την τύχη με το μέρος σου και από αυτό θα επωφεληθεί και ο δεσμός σου. Θα έχετε με το ταίρι σου πολλές ευκαιρίες για να κάνετε μαζί όμορφα πράγματα, να περάσετε χρόνο και να μοιραστείτε πολλές ζεστές και τρυφερές στιγμές. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως αυτό δεν θα κρατήσει, μην γυρίσεις την πλάτη σου σε όσα όμορφα μπορείς να ζήσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Νέα ξεκινήματα στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή προμηνύονται αυτές τις μέρες. Αν ήδη σε ενδιαφέρει όμως ένα πρόσωπο, να ξέρεις πως αυτή την περίοδο θα σε σκέφτεται πολύ έντονα και δεν αποκλείεται να κάνει πολλά θετικά σχέδια για σας τους δύο! Εσύ; Τι θα κάνεις εσύ; Μήπως είναι η ώρα να εκμεταλλευτείς τη δύναμη και την τύχη αυτής της εβδομάδας; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είτε έχεις πρόσφατα μπει σε σχέση, είτε διατηρείς εδώ και καιρό ένα δεσμό, αυτή την εβδομάδα θα δεις πολλά θετικά δείγματα που θα αφορούν στην ασφάλεια αλλά και τη ζωτικότητα αυτής της σύνδεσης με το πρόσωπο που έχεις στο πλάι σου. Οι στιγμές που θα περάσετε μαζί θα είναι πολύ ευχάριστες αλλά και ταυτόχρονα θα κατακλύζονται από ερωτική έξαψη! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που να σε ενδιαφέρει ήδη, η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ. Αν όμως έχεις πρόσφατα γνωρίσει κάποιο άτομο που σου έχει τραβήξει την προσοχή, τότε αυτή την περίοδο θα δεις πως κι εκείνο θα σου εκφράσει το ενδιαφέρον του και θα ξεκαθαρίσει ίσως πως θέλει μαζί να ταξιδέψετε στα ανοιχτά του έρωτα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Τείνει αυτή η εβδομάδα θα είναι αποπροσανατολιστική για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο και πιθανόν να μην αντιληφθείτε τις ανάγκες που έχει η σχέση σας για να γίνει καλύτερη και να έχει μέλλον. Από τη μεριά σου, καλό θα ήταν να αποφύγεις να γίνεις εριστικός/η, γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ίσως αυτή η εβδομάδα να μην είναι η ιδανική για να αναζητήσεις την έξοδο από την εργένικη ζωή. Κι εσύ δεν θα έχεις την καλύτερη διάθεση για γνωριμίες αφού περισσότερο θα νιώθεις εκνευρισμούς παρά ζωτικότητα για νέες καταστάσεις, αλλά και οι γύρω σου θα σου μοιάζουν ακατάλληλοι για να προχωρήσεις σε καινούρια ειδύλλια. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε πως μπορείς να στρώσεις τα πράγματα.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι βούτυρο στο ψωμί σου. Κάτι μέσα σου θα σε κάνει να νιώθεις πως στην σχέση σου δεν υπάρχει πλήρη ειλικρίνεια και τα πράγματα ίσως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Οι αντοχές σου θα μπουν σε δοκιμασία και καλό θα ήταν να μην ξεφύγεις κάνοντας σκηνές και καβγάδες με το άλλο σου μισό. Αντί να ρισκάρεις το μέλλον της σχέσης, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980  αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Κατά πάσα πιθανότητα θα διανύσεις μία ιδιαίτερη εβδομάδα, αφού θα αισθάνεσαι αυτό τον καιρό πως τα πρόσωπα που γνωρίζεις και πλησιάζεις αλλά και οι καταστάσεις γύρω από αυτά, δεν σου δίνουν το αίσθημα της αξιοπιστίας. Για να μην βρεθείς σε πλαίσια που δεν θα σε ικανοποιούν, καλό θα ήταν να επιστήσεις την προσοχή σου σε κάθε παράμετρο αυτής της περιόδου, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Υποσχέσεις ανανέωσης δίνει αυτή η εβδομάδα σε σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Διάφορες συνθήκες έξω από την σχέση θα χαρίσουν ανανέωση στον καθένα σας ξεχωριστά κι αυτό θα δώσει ανθούς στο δεσμό σας, αφού κι οι δύο θα είστε μια χαρά. Μια εκδρομή θα μπορούσε να επισφραγίσει αυτό το καλό διάστημα κι έτσι να απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να γνωρίσεις ένα άτομο που σχετίζεται με νερό με έναν τρόπο, ή να υπάρχει κάποια φυσική απόσταση μεταξύ σας. Η γνωριμία αυτή θα σε κάνει να νιώσεις αναζωογόνηση, όμως το κυριότερο είναι πως θα μπορούσε να καθορίσει την μετέπειτα πορεία της προσωπικής σου ζωής. Είναι πολύ σημαντικό να μη χάσεις αυτή την ευκαιρία. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν η σχέση πέρασε δύσκολες μέρες τον προηγούμενο καιρό, έρχεται αυτή η εβδομάδα να βάλει τα πράγματα σε πολύ καλύτερο δρόμο. Ένα φιλικό σου πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό, αφού θα σε βοηθήσει με κάποιες συμβουλές του, ώστε εσύ και το άλλο σου μισό να ξεπεράσετε τις όποιες αντιθέσεις σας και να βρείτε μαζί κοινή πορεία προς το μέλλον. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Εβδομάδα με αρκετό ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου θα είναι αυτή για σένα. Θα έχεις προτάσεις για εξόδους με φιλικά πρόσωπα, και φρόνιμο θα ήταν να τις δεχτείς, αφού σου επιφυλάσσεται μια γνωριμία που θα μπορούσε χωρίς αμφιβολία να γίνει το αυριανό σου ταίρι. Αυτό που εσύ χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι εσύ στα καλύτερα σου, για να υποδεχτείς και τα καλύτερα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο έχετε ανάγκη να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, ακόμα και να ξεφαντώσετε σε ρυθμούς έντονους. Αυτή η εβδομάδα αφήνει εντελώς ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο και αυτό που εσείς πλέον καλείστε να κάνετε είναι να βρείτε τον εφικτό για σας τρόπο να δώσετε ξανά στους εαυτούς σας και στην σχέση σας τη ζωντάνια που λείπει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι μέρες που θα τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων και θα μπορέσεις αν το θελήσεις να ανοίξεις νέους κύκλους γνωριμιών που κοινό χαρακτηριστικό θα έχουν την καλοπέραση και τη διασκέδαση. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες και να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν προς μία κατεύθυνση που να οδηγεί σε μια σχέση όπως εσύ τη θέλεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Περίοδος συζητήσεων μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Προσπάθησε στις συζητήσεις που θα κάνετε να μην υπεραναλύεις τα πράγματα και τις καταστάσεις και βρες εκείνα τα λόγια που θα μιλήσουν στην καρδιά του αγαπημένου σου προσώπου, λόγια απλά, ειλικρινά, ερωτικά και με ενσυναίσθηση. Αν εκφραστείς με το σωστό τρόπο, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κατά βάθος ξέρεις τι θέλεις και έχεις ίσως ήδη προσανατολιστεί πάνω σε ένα πρόσωπο που θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα και να προσεγγιστείτε μεταξύ σας περισσότερο. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να του εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, προσέχοντας μόνο τον τρόπο που θα εκφραστείς. Για να μην υπάρξουν ευτράπελα και να μπορέσεις να πας παρακάτω μαζί του, μίλησε πρώτα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η γέννηση μιας σαφώς καλύτερης εποχής για την σχέση σου μόλις ξεκίνησε! Αυτές τις μέρες εσύ και το ταίρι σου θα πετύχετε καταπληκτικά πράγματα που ίσως να φαίνονταν αρχικά πως θα ήταν πολύ δύσκολη η επίτευξή τους, όμως τα έντονα συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον και το αμοιβαίο νοιάξιμο θα κινητοποιήσουν την επιτυχία των στόχων σας. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι αλήθεια πως έχεις προσπαθήσει πολύ για να μπορέσεις να βγεις από μοναξιά  και να αποκτήσεις ένα ταίρι στα μέτρα σου. Αυτή η εβδομάδα φέρνει στο κατώφλι της προσωπικής σου ζωής την πρόοδο και την επιτυχία και σε τοποθετεί ορθά απέναντι στα θεμέλια μιας νέας κατάστασης. Έχεις τώρα την εύνοια για όσα θελήσεις να πετύχεις. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Γυναίκα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μια γυναίκα κρατά στα χέρια της την εβδομάδα αυτή και τις εξελίξεις της μέσα στην σχέση. Αν είσαι ο άντρας της σχέσης η γυναίκα αυτή είναι το ταίρι που κάθε μέρα έχεις στη ζωή σου και κάθε νύχτα στο κρεβάτι σου. Αν είσαι η γυναίκα της σχέσης, αυτές τις μέρες μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις για το δεσμό σου, όπως εσύ τα σχεδιάζεις. Σε κάθε περίπτωση μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είτε είσαι ο άντρας είτε είσαι η γυναίκα που ακόμα δεν έχει δεσμευτεί, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα εξελιχθούν. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο για το οποίο θα αισθανθείς μεγάλη έλξη και ανάλογα πως θα δράσεις θα μπορέσεις να κινήσεις έτσι τα νήματα που να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που τις θέλεις. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το ενδεχόμενο να έχεις κάποια νέα αυτή την εβδομάδα που θα αφορούν σε προσκλήσεις από πρόσωπα στενά, ή να συμφωνήσεις σε κάποια εξόρμηση με το αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι πολύ μεγάλο. Είτε το μεν είτε το δε, θα δώσει ενέργεια στο δεσμό σου και μαζί με το ταίρι σου θα απολαύσετε όμορφες στιγμές και συνθήκες που θα σας φέρουν κοντά. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα δώσεις χρόνο σε πρόσωπα που έχεις γνωρίσει μέσω διαδικτύου και τελευταία τα έχεις παραγκωνίσει. Είναι πολύ πιθανό ανάμεσα σε αυτά τα άτομα να βρίσκεται εκείνο που θα μπορούσε να σου φέρει ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον όμως, προετοιμάσου και για κάτι μυστηριώδες που θα υπάρξει, αλλά που θα σ’αρέσει. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.