astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 17 έως 23 Ιουνίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 17 έως 23 Ιουνίου 2024Με Σύννεφα προμηνύεται αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από μας, αφού αυτή είναι και η κάρτα της. Λόγια ασαφή, γεγονότα κρυφά, μυστικοπάθεια, θολές καταστάσεις, πράγματα που δεν θα είναι ξεκάθαρα και ίσως μας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους μας στην προσωπική μας ζωή, θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν σε επιθυμεί όπως παλιότερα. Μην αφήσεις την αίσθηση αυτή να σε ρίξει και δραστηριοποιήσου σε αλλαγές. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου, τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου, συμπεριφέρσου διαφορετικά.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Θα είναι μέρες για σένα που θα πάρεις δραστικές αποφάσεις προκειμένου να αλλάξεις τα πράγματα στον ερωτικό σου τομέα. Κάθε ευκαιρία που θα βρεις ανοιχτή, θα την χρησιμοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς για να φανεί προς τα έξω η επιθυμία σου για γνωριμίες και φλερτ. Για να εκπέμψεις τα κατάλληλα «μηνύματα» στους άλλους, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα μοιάζει να είναι ικανή να σε αποπροσανατολίσει από τη σχέση σου και τις ανάγκες της. Απόφυγε όσο μπορείς να βγάλεις την εριστικότητά σου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις που ούτως ή άλλως δεν τις θέλεις. Προτίμησε τη συζήτηση με το ταίρι σου, αλλά και την επαφή με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που μπορεί πολύ καλά να σε βοηθήσει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για να επιχειρήσεις την αρχή μιας νέας σχέσης. Όντως διαφαίνεται η πιθανότητα της εμφάνισης ενός νέου φλερτ, όμως καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, γιατί πρωτίστως αυτές τις μέρες φλερτάρεις με την μαχητική και θυμωμένη σου συμπεριφορά.


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει ισχυρές αφορμές ώστε να αντιληφθείς ότι δεν οδηγεί πουθενά το προβληματικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Καθάρισε το μυαλό σου πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση, και μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες ενίσχυσε την ασπίδα προστασίας σου ακόμα και με εγκράτεια και επιφυλακτικότητα, και, δώσε βάση στο ένστικτό σου, καθώς διαφαίνεται ένα ποσοστό κινδύνου να γίνεις αντικείμενο συναισθηματικής εκμετάλλευσης από νέα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι αναζητώντας καινούριες γνωριμίες.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτές τις μέρες θα έχεις εντάσεις για μικροπράγματα, μέσα στη σχέση. Αντιλαμβάνεσαι όμως, πως αυτές οι εντάσεις είναι για αφορμές και όχι για πραγματικά αίτια. Άκουσε το αγαπημένο σου πρόσωπο σε αυτά που θα σου πει. Δώσε την προσοχή που χρειάζεται η σχέση σου αλλά και ο εαυτός σου, για να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά ενοχλεί.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αμφιταλαντεύσεις και μια μικρή συναισθηματική συστολή θα έχουν ενεργό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα δεν εκδηλώνει ακόμα τα αισθήματά του νιώθοντας πως το έδαφος δεν είναι ακόμα ώριμο για να κάνει κινήσεις. Θα το διαπιστώσεις αυτό και δεν θα ξέρεις πως να το ερμηνεύσεις. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ξέρει!


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια όμορφη και ερωτική εβδομάδα για σένα και το ταίρι σου. Θα περάσεις χρόνο δημιουργικό μαζί του και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα σε αναζωογονήσει. Θα λειτουργήσετε μαζί ως ομάδα και θα έρθετε πολύ κοντά. Το πάθος και η σεξουαλική ένταση δεν θα λείψει από το κρεβάτι σας.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ευκαιρίες και γοητεία στο ζενίθ. Αισθάνεσαι πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα ίσως μεγαλύτερο πρόσωπο θα αλλάξει τα πράγματα. Όμως, μην τα αφήσεις όλα στη τύχη. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι επί ποδός για σένα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σ’ αυτές τις μέρες, η ρουτίνα της καθημερινότητα θα σου φανεί δυσβάσταχτη. Λείπει ο ενθουσιασμός στη σχέση σου και το αλατοπίπερο που θα την κάνει νόστιμη όπως στις αρχές. Πάρε πρωτοβουλίες για να ανανεώσεις το δεσμό σου και αν δεν μπορείτε να βγείτε σε εξορμήσεις, περάστε χρόνο στο … «κρεβάτι» σας.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ένα πρόσωπο θα σε ξεσηκώσει αυτή την εβδομάδα. Θα σε κάνει να αποπροσανατολιστείς από άλλα θέματα που σε απασχολούν, και, θα ψάξεις τρόπους προσέγγισης. Μην βιαστείς όμως. Πριν πάρεις την πρωτοβουλία να δεις τι γίνεται από την πλευρά του, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Επιθυμείς κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις. Υπάρχει ανάγκη αλλαγής στην ερωτική σου ζωή. Και σε αυτή τη φάση, είτε μπορεί να οδηγηθείς σε εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου αν δεν μπορέσετε να εναρμονιστείτε, είτε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση εναρμονισμένοι και να κυλήσουν αρμονικά τα πράγματα. Η βοήθεια του αστρολόγου σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σου φανεί πολύτιμη!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η πιθανότητα να μπει δυναμικά στη ζωή σου ένα νέο άτομο, είναι πολύ ορατή μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Αρχικά, όλα θα ξεκινήσουν φιλικά ή ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο αν υπάρχει συσχέτιση τέτοιου είδους, αλλά σταδιακά η μεταμόρφωση αυτής της κατάστασης θα μπορούσε να ταρακουνήσει αισθητά την ερωτική σου ζωή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Νιώθεις πως δεν υπάρχουν επιλογές στις κινήσεις σου για να βελτιωθεί το κλίμα στη σχέση σου. Σαν να βλέπεις παντού παγίδες και η κούραση σε έχει καταβάλλει και επηρεάσει μέσα από τις εναλλασσόμενες καταστάσεις με το ταίρι σου. Φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτο να πλησιάσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. Καθάρισε τις σκέψεις σου και επεξεργάσου την κατάσταση μαζί με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν μπεις στο πεδίο των πράξεων.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα, περισσότερο παρατηρείς παρά δραστηριοποιείσαι στα ερωτικά σου. Δεν πιέζεις τις καταστάσεις και οι άνθρωποι που σε προσεγγίζουν μοιάζουν στα μάτια σου ψυχροί και απόμακροι. Είναι μια σωστή στάση αυτή για αυτές τις μέρες, μιας και αν βιαστείς για κάτι ίσως να μην έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελες.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτές τις μέρες θα γίνεις δέκτης πληροφοριών πολλών πραγμάτων που αφορούν τη σχέση και το ταίρι σου. Μέχρι τώρα ίσως δεν είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μάθεις όσα θα μάθεις ή εθελοτυφλούσες ή ακόμα μπορεί και να προσπάθησαν κάποιοι να καλύψουν όσα τώρα θα βγουν μπροστά. Συλλέγοντας τις πληροφορίες αυτές θα εξετάσεις και τις επόμενες κινήσεις σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα φανεί πραγματική βοήθεια για σένα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείς ότι οι άνθρωποι που σε φλερτάρουν ή φλερτάρεις ίσως να μην είναι και απόλυτα ειλικρινείς μαζί σου και ότι μπορεί να κρύβουν πράγματα. Όμως μια γνωριμία που θα κάνεις με ένα πρόσωπο πολύ έξυπνο αλλά με μάλλον κλειστό χαρακτήρα, θα σε εντυπωσιάσει και θα στραφείς προς τα εκεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ξαναδείς τις προτεραιότητές σου με σκοπό να ανανεώσεις τη σχέση σου και να φέρεις ισορροπίες εκεί που πιθανόν να υπάρχουν μετατοπίσεις. Φτιάξε μια ζεστή ατμόσφαιρα με όπλα τον ρομαντισμό σου και την γοητεία σου, και άφησε το ένστικτό σου να συνεπάρει το ταίρι σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Επειδή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτές τις μέρες, μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, διότι μια νέα γνωριμία σε περιμένει κάπου πιο πέρα από την καθημερινότητά σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εμφανίζονται νέες ευθύνες και νέα δεδομένα ανάμεσα σε αυτά που θα ήταν καλό να κάνεις για τη σχέση σου, αλλά και όχι μόνο. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις όλα και να ανταπεξέλθεις με επιτυχία, έχοντας την στήριξη και την κατανόηση του αγαπημένου σου προσώπου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να στρέψεις έντονα το λογισμό σου στο παρελθόν, νιώθοντας φόβο για το άγνωστο και λιγότερη οικειότητα με νέες γνωριμίες. Ίσως μια απόφασή σου για επανασύνδεση να μην σε δικαιώσει και να σε βάλει σε φαύλους κύκλους. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων που να είναι γόνιμες για σένα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να συναντήσεις αυτές τις μέρες μέσα στη σχέση σου, θα τις αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, ίσως και κάποιο καιρό τώρα. Έχεις την δυνατότητα να οδηγήσεις τη σχέση σε ένα πολύ καλό επίπεδο, να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου και να ανανεώσεις το σεξ που παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν μπορείς να καταλάβεις τους λόγους που σε κρατούν έξω από μια υγιή σχέση, και γιατί δεν έχουν λειτουργήσει με τον τρόπο που θα ήθελες οι προηγούμενες σχέσεις σου. Όμως, μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να έλξεις ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί συντροφικά δίπλα σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα σε βοηθήσει να μην χάσεις την ευκαιρία αυτή.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.