astropedia.gr

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν πρώτη έως 7 Απριλίου 2024

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λένορμαν πρώτη έως 7 Απριλίου 2024Το πιθανότερο γι’ αυτές τις μέρες όπου η κάρτα του Βουνού τις συντροφεύει, είναι να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με εμπόδια και δυσάρεστες δυσκολίες που δεν θα κάνουν το δρόμο προς τις επιθυμίες μας ομαλά στρωμένο. Είναι επιβεβλημένο να επιστρατεύσουμε την προσοχή μας και την υπευθυνότητά μας για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε εμείς.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μια αστάθεια στην σχέση σου, αφού το τοπίο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι ομιχλώδες από καταστάσεις ή/και πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί μεταξύ σας και δημιουργούν αποπροσανατολισμό. Χρειάζεται να βρεις τρόπους να εξυγιάνεις τις συνθήκες που θα υπάρξουν και σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια αβεβαιότητα θα σε συντροφεύει αυτή την εβδομάδα σε ό,τι έχει να κάνει με την έξοδο σου από την μοναξιά. Αν επιτρέψεις να πάρουν το πάνω χέρι η απαισιοδοξία και τα εμπόδια που ενδεχομένως μπουν στο δρόμο σου, τότε δεν θα αφήσεις χώρο που να σε οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλεις. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο μπορεί να σε συμβουλέψει και να σε βοηθήσει για να υπερνικήσεις τις δυσκολίες.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είτε είσαι ο άντρας είτε η γυναίκα στην σχέση, αυτές τις μέρες το λόγο έχει το αρσενικό. Κρατάει την κατάσταση στα χέρια του και ενδείκνυται να χρησιμοποιήσει την αρρενωπότητά του προκειμένου να πάει το δεσμό σε άλλο επίπεδο. Οι νύχτες προβλέπονται έντονες στον ερωτικό τομέα και μέσα από αυτές η σχέση οδηγείται προς την ανανέωση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν είναι καθόλου απίθανο αυτή την περίοδο να βγεις από τη μοναχική ζωή και σε αυτό να παίξει σημαντικό ρόλο ένας άντρας. Είτε είσαι η γυναίκα μόνη, είτε ο άντρας μόνος, ένας άντρας θα επηρεάσει τις συνθήκες ώστε εσύ να περάσεις από την εργένικη ζωή στη μοιρασμένη, μέσα από μια πολύ όμορφη σχέση που θα μπορούσε τώρα να δημιουργηθεί. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται την πραγμάτωση των σχεδίων που έχεις για το δεσμό σου, αρκεί βέβαια να μην θέσεις πάρα πολύ ψηλά τον πήχη. Η πορεία της σχέσης σου εξελίσσεται σε εξαιρετική και διαπιστώνεις αυτές τις μέρες πως αυτά που εύχεσαι για το ταίρι σου και σένα εκπληρώνονται. Όλες οι καταστάσεις θα είναι θετικές και θα νιώσεις θριάμβευση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δραστηριοποιείσαι έντονα και εμπλουτίζεις τη ζωή σου με νέες γνωριμίες. Τα φλερτ που κάνεις σε αναπτερώνουν, όμως ακόμα πιο πολύ αναπτερώνεσαι από την εκδήλωση των συναισθημάτων που θα έχουν οι άλλοι για σένα. Τώρα θα μπορέσεις να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή και να τη φέρεις στα πλαίσια που εσύ θέλεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να νιώσεις βαθιά απογοήτευση από τις εκβάσεις μέσα στην σχέση σου, αφού μπορεί να ανακαλύψεις κάτι που να υποδεικνύει προδοσία από το άλλο σου μισό, είτε σαρκικής μορφής είτε άλλου τύπου, όπως θέμα εμπιστοσύνης σε κάποια πράγματα που του έχεις εκμυστηρευτεί. Απέφυγε τα άκρα σε εντάσεις ή σκηνές και μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να βοηθηθείς.  

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα ήταν καλό για σένα να μην επενδύσεις πάνω σε πρόσωπα που γνωρίζεις αυτές τις μέρες, γιατί υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κινηθείς πάνω σε κάποιο άτομο που όμως δεν είναι υποσχόμενο για σένα. Ενδεχομένως αν καταλήξεις σε κάποιο πρόσωπο που σε έκανε να αισθανθείς μεγάλο ενδιαφέρον, να νιώσεις πως θα σε προδώσουν οι αποφάσεις σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μήπως υπάρχει κάτι που αφορά στην σχέση σου και που δεν το έχεις ακόμα αντιληφθεί; Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να μελετήσεις καλύτερα το δεσμό σου γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να έρθουν τριγμοί με το άλλο σου μισό και εσύ να μην έχεις ακόμη κατανοήσεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην σχέση σου. Αν θες να μάθεις τι μπορεί να κρύβεται και να το καταλάβεις, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται βαθιά για σένα, αλλά ακόμη δεν το έχει δείξει αυτό. Καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να μελετήσεις καλύτερα τα πρόσωπα που γνωρίζεις, ώστε να εντοπίσεις εκείνο το άτομο που έχει αισθήματα για σένα και σε σκέφτεται συνεχώς. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό και έτσι να δεις και πως θα μπορούσες να κινηθείς κι εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν το προηγούμενο διάστημα άφηνες πίσω ορισμένα θέματα της προσωπικής σου ζωής και της σχέσης σου και παράμεναν άλυτα, αυτή την περίοδο θα αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητές σου. Επιστράτευσε το θάρρος σου όμως, γιατί ίσως να το χρειαστείς προκειμένου να μπορέσεις να βρεις εκείνες τις λύσεις που θα σου δώσουν πραγματική ικανοποίηση. Μαζί με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, μπορείς να βγεις από αδιέξοδα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα κάνεις γνωριμίες αυτή την εβδομάδα και μέσα σε αυτές θα υπάρξουν άτομα που θα σε σκέφτονται ερωτικά. Παράλληλα όμως θα αναρωτηθούν για τυχόν δυσκολίες ανάμεσά σας και το ίδιο θα κάνεις κι εσύ. Το γεγονός όμως ότι θα φλερτάρεις κι ίσως και κάτι παραπάνω από αυτό, θα σε ενθουσιάσει. Πρόσεξε όμως τυχόν κουτσομπολιά που μπορεί να γίνουν για σένα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Με περισσότερη ενέργεια από το σύνηθες σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα και αυτό θα ευνοήσει και την σχέση σου, αφού θα γευτείς μαζί με το ταίρι σου πολλά ερωτικά βράδια με έντονο και παθιασμένο σεξ. Επιπλέον, δεν θα αφήσεις πίσω τυχόν ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν το δεσμό σου, αλλά θα φτάσεις τη ρίζα τους και θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Η θετική διάθεση και η ανεβασμένη ενέργεια που θα έχεις αυτές τις μέρες, θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, αφού θα έλξεις νέα πρόσωπα, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα φλερτάρεις διασκεδαστικά. Αν κοιτάξεις σε βάθος αυτές τις γνωριμίες που θα κάνεις, ενδεχομένως να δεις εκείνο το πρόσωπο που μπορεί να παίξει ρόλο στο μέλλον σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει χαρά για σένα μέσω κάποιων ειδήσεων που θα σου δώσει το αγαπημένο σου πρόσωπο. Τα ευχάριστα νέα που θα πάρεις θα σε κινητοποιήσουν πάνω στο δεσμό σου  ακόμη περισσότερο κι αυτό θα βάλει σταθερότερες βάσεις στην σχέση. Με το ταίρι σου θα κάνετε βήματα προς την κατεύθυνση που λέει «για πάντα μαζί!». Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κι αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις να αναζητάς το άλλο σου μισό και κάνεις νέες γνωριμίες. Οι περισσότερες από τις καινούριες σου επαφές θα γίνουν ενδεχομένως μέσω διαδικτύου κι εκεί θα ανταλλάξεις πολλά μηνύματα. Το ενδεχόμενο να βρίσκεται το ένα και μοναδικό πρόσωπο που αναζητάς ανάμεσα σε αυτά που ανταλλάσεις μηνύματα, είναι πολύ μεγάλο! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι περισσότερο ξεκάθαρη σε ό,τι αφορά στην σχέση σου, από τις προηγούμενες. Με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα περάσετε σε στάδιο ασφάλειας κι οτιδήποτε σας τάραζε τον προηγούμενο καιρό, φαίνεται να εξασθενεί. Κι εσύ και το ταίρι σου επιθυμείτε μια νέα προσέγγιση στο δεσμό σας, όπου μέσα από την ασφάλεια να έχετε και διάρκεια. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αναδιοργανώνεσαι μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο και έρχεται αποτέλεσμα στο θέμα της μοναχικότητάς σου. Θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα είναι πολύ θετικό και πολύ πιστό. Δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να εξελίξεις αυτή τη γνωριμία, γιατί τώρα είναι η στιγμή που θα απεμπλακείς από τη μοναξιά σου. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η περίοδος επιφυλάσσει πολύ όμορφες στιγμές για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα περάσετε χαρούμενο χρόνο μαζί και θα νιώσετε την ευτυχία να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σας. Ερωτικά θα βρεθείτε σε στιγμές έντονου πάθους και οι μέρες αυτές θα σας κάνουν να νιώσετε πως μπορείτε να βάζετε φωτιά στο κρεβάτι σας όπως τον πρώτο καιρό! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Γνωριμίες και νέα φλερτ θα κατακλύσουν αυτό το χρονικό διάστημα τη ζωή σου. Δεν είναι καθόλου απίθανο μία γνωριμία που θα κάνεις να μπορέσει να οδηγηθεί το επόμενο διάστημα σε κάτι σταθερό, μια σχέση δηλαδή όπως εσύ στην πραγματικότητα την επιθυμείς. Σε κάθε περίπτωση θα ζήσεις έντονα αυτή την εβδομάδα και στο χέρι σου είναι η συνέχεια. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η σχέση σου θα βρεθεί σε εύνοια τύχης αυτή την εβδομάδα κι εσύ δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα υπάρξουν για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα με το άλλο σου μισό. Αν διαχειριστείς ορθά όσα θα διαδραματιστούν αυτές τις μέρες μέσα στο δεσμό σου, θα δεις πως η εύνοια της τύχης δεν θα είναι μια προσωρινή κατάσταση. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Γνωρίζεις νέα πρόσωπα αυτή την εβδομάδα και φλερτάρεις σε ξέφρενους ρυθμούς! Βιώνεις διασκεδαστικές καταστάσεις και ξεσηκώνεσαι! Αν δεν αναζητάς κάτι εφήμερο αλλά αυτό που πραγματικά θέλεις είναι κάτι σταθερό και μόνιμο, καλό θα ήταν να είσαι σε εγρήγορση αυτές τις μέρες, ώστε να μην το απομακρύνεις όταν θα εμφανιστεί. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Οι μέρες αυτές έρχονται για να κλείσουν κάθε δυσάρεστο κεφάλαιο της σχέσης σου και να ανοίξουν νέες καταστάσεις, μακριά από οτιδήποτε δεν επιτρέπει την καλοζωία στο δεσμό που διατηρείς. Βάζεις τέλος στα πράγματα που δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την ερωτική σου εξέλιξη και ξεκινάς νέες καταστάσεις που πλέον θα σε ικανοποιούν. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Χρειάζεται να κάνεις αλλαγές στις καταστάσεις της προσωπικής σου ζωής που σε δυσκολεύουν να βρεις εκείνο το πρόσωπο που θες για να μοιραστείς μαζί του τις χαρές και τις λύπες σου. Αυτή η εβδομάδα σε βοηθά σε αυτό το ξεκαθάρισμα και έτσι δημιουργείς ένα νέο χώρο στα πράγματα που δεν θα επιτρέπει να υπάρχουν άλλα εμπόδια πλέον στα αισθηματικά σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.