astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 15 έως 21 Απριλίου 2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 15 έως 21 Απριλίου 2024


Η γενική κάρτα εβδομάδας είναι ο Σκύλος κι αυτό προσδίδει σε αυτές τις μέρες πολλές ευκαιρίες να ανανεώσουμε τα συναισθηματικά πεδία των φιλικών μας σχέσεων αλλά και να βιώσουμε πολύ γλυκές και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, η προστασία και η φροντίδα των άλλων θα μας ανακουφίσει.

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου    
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι μέρες που σε ευνοούν στο να επιτρέψεις σε σένα και στο ταίρι σου να ζήσει όμορφες στιγμές, απολαμβάνοντας ο ένας τον άλλον αλλά και τον έρωτά σας με πάθος. Άφησε πίσω σου οτιδήποτε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς και να αναλωθείς, και πέρασε δημιουργικό και ευχάριστο χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε η ευτυχία να σας χτυπήσει τη πόρτα! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Κάτι που θα έχεις καλή διάθεση αυτή την περίοδο και κάτι που το χαμόγελό σου θα αφοπλίζει τους γύρω σου, θα κάνει το απροσδόκητο να σταθεί μπροστά σου με την παρουσία ενός ατόμου που θα σε έλξει πολύ. Το πιθανότερο είναι να σου αποσπάσει την προσοχή από οτιδήποτε άλλο και να σε επηρεάσει τόσο που να μπεις σε σοβαρή σκέψη να προχωρήσεις άμεσα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα δεις τη σχέση σου και την ερωτική σου ζωή να περνά στο πλαίσιο της σταθερότητας και της ασφάλειας, που τόσο επιθυμείς και επιδιώκεις. Με το άλλο σου μισό θα περάσετε πολλές ερωτικές νύχτες και το επίπεδο της σεξουαλικότητας που θα αναπτύξετε θα ξεπερνά κάθε προηγούμενο, που θα εύχεσαι να κρατήσει για μια ζωή. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η περίοδος σου δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες να ζήσεις εφήμερες καταστάσεις, αφού από όπου κι αν περνάς θα ανάβεις τον πόθο! Κανείς δεν θα μπορεί να σε κρίνει αν εκμεταλλευτείς αυτές τις ευκαιρίες, όμως επιστράτευσε και την προσοχή σου μη τυχόν και χάσεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μια πραγματική σχέση με εκείνο το άτομο που θα ταιριάξεις πολύ ερωτικά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να αναστατωθούν τα πράγματα μέσα στο δεσμό σου, με αφορμή κάποιες ειδήσεις που θα πάρεις οι οποίες το πιθανότερο είναι να μην είναι και τόσο ευχάριστες. Χρειάζεται να κάνεις ενέργειες να απομακρύνεις όσους δίνουν κακοπροαίρετες πληροφορίες αλλά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ώστε να μπει τέλος στις εντάσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι μεγάλη η πιθανότητα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να δεχτείς κάποια επικοινωνία με ένα άτομο που σε απασχόλησε στο παρελθόν αλλά δεν ανήκει πλέον στο παρόν σου. Επειδή ταυτόχρονα έχεις και αρκετές όμορφες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε ενεργό πεδίο, καλό θα ήταν να σκεφτείς πολύ καλά πως θα διαχειριστείς την εμφάνιση του παρελθόντος. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η βαθύτερη δέσμευση προς το αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και η δική του δέσμευση προς εσένα, θα είναι αυτό που θα μονοπωλήσει την εβδομάδα σου. Είτε προχωρήσεις σε επίσημες καταστάσεις είτε όχι, σε κάθε περίπτωση θα οδηγηθεί η σχέση σου σε ειλικρινή, ισότιμα και βαθιά μονοπάτια και δεν αποκλείεται αργά ή γρήγορα να κάνεις το επόμενο βήμα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν θα δώσεις πολλή ενέργεια σε γνωριμίες και φλερτ αυτό το διάστημα κι ο λόγος είναι πως ήδη ίσως αισθάνεσαι ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, αυτό που θα ήθελες πραγματικά να δεσμευτείς μαζί του και να περπατήσετε σε κοινό δρόμο. Είναι πολύ πιθανό να παραμερίσεις τους δισταγμούς που ίσως είχες μέχρι τώρα για να το πλησιάσεις και να κάνεις πια το βήμα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Για αυτή την εβδομάδα είναι επιτακτικό ίσως να σκεφτείς πολύ καλά τις αποφάσεις που έχεις πάρει πρόσφατα και που αφορούν στο δεσμό σου και να δεις αν τελικά είναι οι σωστότερες ή χρειάζεται πιθανώς να τις αναθεωρήσεις ή να τις ανακατασκευάσεις, προκειμένου να έρθει η ισορροπία στην σχέση σου, όπως εσύ την καταλαβαίνεις και την επιθυμείς. Μη διστάσεις να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ενδεχομένως, μέσα από τις γνωριμίες σου να υπάρχουν δύο άτομα που να σου έχουν τραβήξει ισότιμα την προσοχή και το ενδιαφέρον να τα γνωρίσεις καλύτερα και γιατί όχι να μπεις σε κατάσταση σχέσης μαζί τους. Αυτές τις μέρες καλείσαι να βγεις από το δίλλημα του ποιο άτομο να επιλέξεις, με το να ζυγίσεις καλά τις επιθυμίες σου και τη καρδιά σου και να προχωρήσεις. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν σχέσεις που βιώνουν μόνο τον παράδεισο. Όμως για σένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα πράγματα λίγο σαν την κόλαση, αφού είναι πολύ πιθανό να εξουθενωθείς ψυχικά από τις εντάσεις και τη διχόνοια που θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Κάποιο άλυτο θέμα από το χτες θα ταλαιπωρήσει πολύ το δεσμό σου, ξανά. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ίσως δεν είναι η καλύτερη περίοδος για σένα να κινηθείς σε θέματα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σου ζωή. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα φέρει αποτέλεσμα η προσπάθειά σου να βγεις από τη μοναχική ζωή, αυτές τις μέρες. Καλύτερα να σιωπήσεις και να ακινητοποιηθείς, ειδάλλως ενδέχεται να ταραχτείς πολύ και εσωτερικά σου και εξωτερικά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια πολύ όμορφη εβδομάδα περιμένει εσένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού θα έχετε πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε ο ένας τον άλλον με πλήρη οικειότητα και κάνοντας πράγματα μαζί που θέλετε πολύ και τα έχετε από καιρό στο μυαλό και στην καρδιά σας. Απόλαυσε την περίοδο αυτή και χαλάρωσε τόσο που να δεις έμπρακτα τις ανάγκες σου να ικανοποιούνται. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Τονίζεται αυτές τις μέρες η ανάγκη που έχεις καιρό να αφήσεις πίσω σου τη μοναξιά και να βρεθείς με ένα ταίρι αγαπημένο στο πλάι σου. Όμως για να συμβεί αυτό και να αγαλλιάσει η ψυχή σου, χρειάζεται να συμβάλλεις στο να προκληθούν διάφορα γεγονότα που θα σε οδηγήσουν σε συντροφική ζωή. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και άκουσε προσεκτικά τις συμβουλές που μπορεί να σου δώσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να ανακαλύψεις θέματα που αφορούν στην σχέση σου και να πληγωθείς πολύ. Είναι αναγκαίο για σένα και την καλύτερη πορεία στη ζωή σου να προσπαθήσεις να βάλεις φρένο σε αυτά που γίνονται αφορμή να πληγώνεσαι, ακόμα κι αν δράσεις απότομα και τελεσίδικα, αλλά χωρίς να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εξακολουθείς να κάνεις παρέα με τη μοναξιά κι αυτό δεν είναι το ζητούμενό σου. Όμως έχεις σκεφτεί κατά πόσο έχεις μερίδιο εσύ γι’ αυτό; Αυτές τις μέρες αναζήτησε μέσα σου το γιατί ακόμα φλερτάρεις με τη μοναξιά και προσπάθησε να ενσωματώσεις την ανεκτικότητα στις συνήθειές σου, γιατί ίσως με κάποιες απόλυτες στάσεις σου πληγώνεις τους άλλους. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άντρας.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Με ενέργεια στο μάξιμουμ σε βρίσκει αυτή η χρονική περίοδος και θέλεις να ενεργήσεις ανάλογα ώστε να αποκτήσεις όσα επιθυμείς για σένα μέσα στην σχέση σου. Χωρίς να αδιαφορήσεις για το αγαπημένο σου πρόσωπο θα συγκεντρωθείς στην εκπλήρωση των αναγκών σου, φροντίζοντας τον εαυτό σου. Αυτό θα δώσει και άλλον αέρα στην ερωτική ζωή σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν ήδη έχεις ενδιαφέρον για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και θέλεις να προχωρήσεις την κατάσταση μαζί του, αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις και τη δική του προσοχή. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι τα σωστά βήματα και με το σωστό τρόπο. Για να μην υπάρξουν πιθανότητες αποτυχίας, μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και άκουσε προσεκτικά όσα θα σου πει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν σκόπευες να σχεδιάσεις πράγματα για την σχέση σου μέσα σε αυτή την εβδομάδα, απόφυγέ το, αφού το ενδεχόμενο να μπουν διάφορα εμπόδια στα πλάνα σου είναι πολύ μεγάλο. Το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκτός σε αυτά που θα υπολογίσεις. Το μόνο που θα μπορούσε να απαλύνει αυτή την περίοδο είναι μια καλή συνεργασία με το άλλο σου μισό. Μάθε περισσότερα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Δεν θα είναι εύκολη περίοδος αυτή για σένα, ακόμα κι αν αρχικά έτσι θα τη δεις. Αν υπάρχει ήδη άτομο που σε ενδιαφέρει και θέλεις κι εσύ κι αυτό να συναντηθείτε και να τα πείτε από κοντά, θα υπάρξουν κολλήματα και πιθανόν να μην το καταφέρετε. Παρόλα αυτά, μην το βάζεις κάτω και απλά κάνε υπομονή και επιμονή για τις μέρες του επόμενου διαστήματος. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα εξελίξεων σε ό,τι έχει να κάνει με το δεσμό σου. Να περιμένεις αυτές τις μέρες να δεις αισθητή βελτίωση με το αγαπημένο σου πρόσωπο, ειδικότερα αν εσύ συμπεριφερθείς με διπλωματία και ευελιξία σε θέματα που ενδεχομένως προκύψουν μεταξύ σας. Αν η ερωτική σας ζωή ήταν κάπως παγωμένη το προηγούμενο διάστημα, θα δεις καλυτέρευση και αναζωογόνηση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν επιθυμείς πραγματικά να βελτιωθεί η προσωπική σου ζωή, θα πρέπει να βγεις από τις απόλυτες στάσεις σου και να εγκαταλείψεις την τυχόν ισχυρογνωμοσύνη που κάποιες φορές σε χαρακτηρίζει. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις αυτή την περίοδο ένα πρόσωπο πάνω σε κάποια μετακίνηση που θα κάνεις. Επικοινώνησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα χτίσεις νέες βάσεις αυτή την εβδομάδα μέσα στην σχέση σου κι αυτό θα φέρει μια νέα φάση για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον για σας. Θα αναγεννηθεί ο δεσμός σας και δεν αποκλείεται να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τον ερχομό ενός παιδιού. Σε κάθε περίπτωση η προσωπική σου ζωή θα πάει προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είσαι σε ετοιμότητα για μια μεταμόρφωση της προσωπικής σου ζωής; Αν όχι, ετοιμάσου! Αυτές τις μέρες ενδέχεται να ικανοποιηθεί η βαθιά ανάγκη σου να ξεκινήσεις μια νέα ζωή, μοιρασμένη με έναν άνθρωπο όπως εσύ τον έχεις ονειρευτεί! Αν ναι, τότε δράσε όπως ακριβώς σε καλεί η καρδιά σου και άδραξε τις ευκαιρίες που θα έχεις! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.