astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 22 έως 28 Απριλίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 22 έως 28 Απριλίου 2024


Μέσα σε αυτές τις μέρες καλούμαστε να κάνουμε επιλογές, όπως μας προμηνύει η κάρτα των Δρόμων. Στις τυχόν δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να σταθούμε απέναντι, θα χρειαστεί να αποφασίσουμε με ορθό τρόπο για τη ζωή μας, ώστε να βγούμε από τυχόν αδιέξοδα και να δημιουργήσουμε ομαλούς δρόμους για να βαδίσει πάνω τους το μέλλον που επιθυμούμε.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια υπέροχη εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα και το ταίρι σου. Η σχέση σας θα μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι και μάλιστα χωρίς εμπόδια και δυσκολίες ή κακούς χαρακτήρες που θα την παραμονεύουν! Θα έρθεις πολύ κοντά με το άλλο σου μισό και θα αισθανθείτε πως όλος ο κόσμος είναι φτιαγμένος για σας! Απόλαυσε κάθε στιγμή των ημερών και νιώσε ευγνώμων. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Ημέρες που θα δώσουν πολλές ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, για φλερτ και παιχνιδίσματα, θα είναι αυτές για σένα. Θα έχεις δυνατότητα να ζήσεις την περιπέτεια και να ερωτοτροπήσεις πάνω σε βάσεις προσωρινότητας. Όμως να έχεις κατά νου εάν σε ενδιαφέρει να μπεις σε κάτι σταθερό, πως κάποια από τις γνωριμίες σου έχει αυτή τη δυναμική και δράσε ανάλογα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται να περάσεις σε επόμενο στάδιο αυτή την εβδομάδα σε ό,τι έχει να κάνει με το δεσμό σου, είτε αυτό αφορά σε μια συγκατοίκηση με το άλλο σου μισό είτε ακόμα και σε γάμο.
Με το αγαπημένο σου πρόσωπο τα πράγματα πάνε καλά και μια εν δυνάμει δέσμευση σε ανώτερο επίπεδο δεν θα σε προκαλέσει ή φοβίσει, αλλά αντιθέτως θα σε γοητεύσει ως ιδέα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις μια νέα σχέση με εκείνο το άτομο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και ίσως ήδη έχει ξεκινήσει μεταξύ σας εδώ και λίγο καιρό ένα όμορφο φλερτ. Αν δεν έχεις κάποιο πρόσωπο που να σε έλκει ήδη, τότε ίσως χρειάζεται πρώτα να δεσμευτείς απέναντι σε σένα για όσα επιθυμείς να πετύχεις στον έρωτα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οι ευτυχισμένες στιγμές θα είναι πάρα πολλές ανάμεσα σε σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο αυτή την εβδομάδα. Ο ήλιος της καρδιάς σας θα φωτίσει και θα ζεστάνει το δεσμό σας και η αγάπη σας θα σας οδηγήσει σε δρόμους ταιριαστούς και για τους δύο. Θα περάσετε μαζί δημιουργικό χρόνο αλλά και χρόνο με ερωτικές και γεμάτες τρυφερότητα στιγμές. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να βρεθείς μπροστά σε έναν έρωτα και μάλιστα μέσα από ένα φιλικά προσκείμενο περιβάλλον. Θα νιώσεις να ρέει η ζωή μέσα σου και η αυτοεκτίμηση σου θα αναζωπυρωθεί. Το ενδεχόμενο να καλύψεις αρκετά συναισθηματικά σου κενά αυτό τον καιρό είναι πολύ μεγάλο και αυτό θα σου δώσει περισσότερη δύναμη να διεκδικήσεις μια σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ο δεσμός σου αυτή την περίοδο είτε θα βρεθεί σε κίνδυνο λόγω κάποιων μυστικών που ενδεχομένως αποκαλυφθούν και μπορεί να έχουν να κάνουν με πράγματα που αφορούν στο ταίρι σου ή και σε εσένα, είτε θα δέσει ακόμα περισσότερο. Αυτά που θα φανερωθούν χρειάζεται να εξεταστούν προσεκτικά πριν παρθούν αποφάσεις που ίσως δεν ανακαλούνται. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να έρθεις σε κοντινή επαφή με πρόσωπα που έχουν να κάνουν με περιβάλλον μαθησιακών συναναστροφών σου, είτε από το παρελθόν είτε του παρόντος. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί μέσα σε αυτές τις επαφές σου ίσως να υπάρχει εκείνο το πρόσωπο που μαζί του θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια υγιή σχέση. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μέσα σε αυτές τις μέρες ενδεχομένως να αισθανθείς αρκετή ανασφάλεια και αστάθεια με καταστάσεις που σχετίζονται με την σχέση σου και αυτό να φέρει εντάσσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Δεν θα είναι εύκολη η διαχείριση όσων θα συμβούν και γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δείξεις αντικειμενικότητα και ψυχραιμία και να μιλήσεις οπωσδήποτε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να βοηθηθείς.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι μεγάλη η πιθανότητα να μπεις σε σχέση αυτές τις μέρες, αλλά το βάρος που ενδεχομένως νιώθεις και η καχυποψία που θα σε καταβάλλει ίσως να μην δώσει την ευκαιρία αυτή η σχέση να προχωρήσει και να ευδοκιμήσει. Χρειάζεται να βρεις τρόπους καλύτερης επικοινωνίας με τους άλλους που προσεγγίζεσαι  και σε αυτό μπορεί να σταθεί άξιος βοηθός ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μίλησε μαζί του και βοηθήσου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Φαντάζει ιδανική αυτή η περίοδος για να κάνεις με το ταίρι σου κάποια εκδρομή. Ευνοείται η καλή επικοινωνία μεταξύ σας σε κάποιο μέρος διαφορετικό από τα συνήθη και αυτό θα βοηθήσει να περάσετε όμορφα η δυο σας και να γευτείτε τον έρωτα όπως το παλιό καιρό. Ευκαιρία λοιπόν δεθείτε περισσότερο και να δείτε την σχέση σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπορεί οι αλλαγές και τα ξαφνικά να μην είναι το φόρτε σου, όμως αυτή την εβδομάδα ίσως ανακαλύψεις πως και αυτά έχουν τη χάρη τους κι ίσως είναι και πολύ καλά κάποιες φορές, αφού θα κάνεις μια ξαφνική και απρόβλεπτη γνωριμία που όμως είναι πολύ πιθανό να σε φέρει σε μια μόνιμη και σταθερή κατάσταση σχέσης, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκεις εστιασμένα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Δρόμοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ίσως εδώ και κάποιο καιρό να έχεις εντοπίσει θέματα που υπάρχουν στο δεσμό σου, αλλά να μην έμπαινες στη διαδικασία να τα αντιμετωπίσεις κατάματα και να αποφασίσεις πάνω σε αυτά προκειμένου να φτιάξουν τα πράγματα στη ζωή σου. Αυτές τις μέρες καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να επιλέξεις το δρόμο που θα περπατήσεις, ώστε να βγεις από αδιέξοδα. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή θα σου χαρίσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αν η επιθυμία σου είναι να περάσεις όμορφα χωρίς δεσμεύσεις, τότε θα το καταφέρεις μια χαρά. Αν όμως στοχεύεις να βρεις εκείνο το άτομο που μαζί του θα στήσεις μια νέα σχέση, τότε θα καλεστείς να αποφασίσεις και να επιλέξεις ανάμεσα σε αρκετές περιπτώσεις. Σκέψου με προσοχή τα δεδομένα και πάρε τη συμβουλή του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Μπορεί τα προβλήματα να μην εξαφανίζονται μαγικά, όμως υπάρχουν περίοδοι που μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση μιας όμορφης καθημερινότητας. Αυτή είναι μια περίοδος που για σένα είναι ευνοϊκή για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε μαζί, διεκδικώντας τη χαρά και την ευτυχία για σας τους δύο και να αναζωπυρώσετε το δεσμό σας. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή αυτές τις μέρες και κύματα αισιοδοξίας θα σε αγκαλιάζουν συχνά με αποτέλεσμα να δίνεσαι περισσότερο σε νέες γνωριμίες και ερωτικά φλερτ. Οι γύρω σου θα σου δείχνουν το ενδιαφέρον τους και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για περιπέτειες ακόμα και της μιας νύχτας. Η τύχη θα σου χαμογελάσει και θα περάσεις πολύ όμορφα! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου  ου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Η σχέση σου ενδεχομένως να χρειάζεται μια ανανέωση και αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις με το ταίρι σου να πετύχετε ακριβώς αυτό. Με διάφορες αλλαγές και ίσως και ανατροπές θα φέρετε μαζί ένα νέο αέρα στο δεσμό σας που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια νέα αρχή μεταξύ σας, είτε συμφωνώντας σε μία συγκατοίκηση, είτε ακόμα και σε έναν απόγονο! Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπορεί να αρέσκεσαι στις περιπέτειες, όμως αυτή την εβδομάδα θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου μια νέα γνωριμία που θα μπορούσε αν θέλεις εσύ να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και μόνιμο. Αν κάτι τέτοιο το επιδιώκεις, τότε ετοιμάσου να λάμψεις από χαρά και να χαρίσεις γύρω σου το πιο πλατύ σου χαμόγελο, καλωσορίζοντας στη ζωή σου ένα νέο έρωτα! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δυστυχώς για σένα και την σχέση σου, αυτή η εβδομάδα πιθανόν να είναι δύσκολη, αφού ενδέχεται να έρθεις σε ρήξη με το άλλο σου μισό. Υπάρχουν ζητήματα που σε πληγώνουν μέσα στο δεσμό σου και μπορεί να πληγώνουν και το ταίρι σου. Αυτές τις μέρες θα βάλετε στο τραπέζι τα θέματά σας και καλείστε να βρείτε τον σωστό τρόπο να τα διαχειριστείτε. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Για σένα θα ήταν εποικοδομητικό αυτές τις μέρες να κάνεις μια ενδοσκόπηση και κοιτώντας βαθιά μέσα σου να ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει από το να βρεθείς από τη μοναχική ζωή στην αντίπερα όχθη. Κάνεις μήπως κάτι που ίσως πληγώνει ή/και απομακρύνει όσους μπορεί να ενδιαφέρονται για σένα; Τι μπορεί να είναι αυτό και πως θα το αλλάξεις; Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η επικοινωνία με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα βρεθεί σε δύσκολα μονοπάτια αυτή την περίοδο. Θα χρειαστεί και από σένα και από το ταίρι σου να κάνετε μια υπερπροσπάθεια να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά κι έτσι να υπερπηδήσετε τα προβλήματα που ενδεχομένως ανακύψουν από ασυνεννοησίες ή λιγοστή αλληλοκατανόηση. Το ταίρι σου έχει ανάγκη να νιώσει πως αναλαμβάνεις μια υποχρέωση που ίσως να μην τη θέλεις και τόσο. Θα το κάνεις;

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Είναι γεγονός που έλκεσαι από κάποια πρόσωπα αλλά και έλξεις εξίσου. Όμως αυτό δεν φτάνει προκειμένου να αφήσεις πίσω σου τη μοναξιά. Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε με τα άτομα που σου τραβούν το ενδιαφέρον να επικοινωνήσεις δημιουργικά, να έρθεις κοντύτερα μαζί τους και να εμποδίσεις τυχόν εμπόδια επικοινωνιακά που βάζουν φρένο στο ζητούμενό σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια θετική, αισιόδοξη και χαρούμενη εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας έντονα και θα βρίσκεστε σε διάθεση για έρωτα και κάθε τι που μπορεί να δώσει θετικότητα στο δεσμό σας και σε σας μεμονωμένα. Άνοιξε λοιπόν την πόρτα της καρδιάς σου και τόλμησε να εκφράσεις όσα νιώθεις για το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εβδομάδα με άφθονες γνωριμίες και φλερτ θα είναι αυτή για σένα. Μάλιστα, θα παρατηρήσεις πως τα φλερτ αυξάνονται συνεχώς και αυτό θα σου δώσει άλλον αέρα για να διεκδικήσεις τον έρωτα. Εκείνο το πρόσωπο που θα τολμήσει να σε φλερτάρει έντονα αυτή την περίοδο, θα είναι κι αυτό που πιθανόν να παίξει σημαντικό ρόλο στο επόμενο διάστημα και στις αποφάσεις σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.