astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 8 έως 14 Απριλίου 2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 8 έως 14 Απριλίου 2024
Με κάρτα εβδομάδας τη Βέρα, μπορούμε να νιώσουμε περισσότερη σιγουριά πως όμορφα πράγματα μας περιμένουν στην προσωπική μας ζωή. Θα αναδυθούν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτούμε συνετά θα δούμε σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις μας και ενδεχομένως να προχωρήσουμε σε επόμενο στάδιο από αυτό που είμαστε ως τώρα.


ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου  
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Ενδέχεται να προβληματιστείς έντονα αυτές τις μέρες λόγω κάποιων πληροφοριών που θα πάρεις για το άλλο σου μισό, είτε από φίλους είτε από γνωστούς είτε ακόμα και εντελώς απρόσμενα από άτομα άσχετα. Για να σιγουρευτείς αν οι πληροφορίες αυτές είναι βάσιμες ή δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στην πραγματικότητα, επικοινώνησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και άκου προσεκτικά αυτά που θα σου πει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είναι πιθανό να υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπο που πιθανόν σε ενδιαφέρει και αυτό δεν είναι το καλύτερό σου. Τα μυστήρια τέτοιου είδους δεν σου αρέσουν και γι’ αυτό μέσα σε αυτές τις μέρες θα κοιτάξεις να μάθεις περισσότερα πράγματα γι’ αυτό το άτομο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Για να έχεις έγκυρες πληροφορίες σε ό,τι ενδιαφέρεσαι να μάθεις, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου   
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Κάτι σου λέει πως πίσω από την πλάτη σου συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι και τόσο ωφέλιμα για το δεσμό σου. Κάποιος θέλει να βλάψει αυτό που μοιράζεσαι με το ταίρι σου και πιθανόν να είναι ένα γυναικείο πρόσωπο. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις την προσοχή σου αυτές τις μέρες και να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά για να προφυλάξεις το δεσμό από τα άσχημα. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπορεί να αισθάνεσαι πως η διαίσθησή σου είναι δυνατή και να αφήνεσαι σε αυτήν για τις γνωριμίες και τα φλερτ σου, όμως αυτή την εβδομάδα επέλεξε να μην το κάνεις. Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να συναναστραφείς με άτομα που μπορεί να σου κρύβουν πράγματα και αυτό να αποβεί μοιραίο στο μέλλον για σένα. Αν θες να μάθεις πως είναι οι καταστάσεις πραγματικά, μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνί
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Τριφύλλι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εσύ και το αγαπημένο σου πρόσωπο αποχαιρετάτε τη ρουτίνα της καθημερινότητας αυτή την εβδομάδα κι έτσι βγαίνετε από το λήθαργο που ενδεχομένως βρισκόσασταν το προηγούμενο διάστημα, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Αυτή την περίοδο θα έχετε ευκαιρίες για να δώσετε στα αισθήματά σας νέα πνοή και να τολμήσετε πράγματα που θέλετε. Η τύχη σας χαμογελά. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν θεωρούσες πως το προηγούμενο διάστημα όλα πήγαιναν αργά στα ερωτικά σου, αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείς από την ταχύτητα που θα τρέξουν! Είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα έχει αυτά που αναζητάς εδώ και καιρό και εσύ να βρεθείς σε κατάσταση εγρήγορσης για να το κατακτήσεις και να προχωρήσεις μαζί του. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μπορεί γενικά να υπάρχουν αρκετά πράγματα που σε προβληματίζουν και σε εξαντλούν, όμως επιβάλλεται αυτή την εβδομάδα να δώσεις μεγάλη προσοχή στα θέματα της σχέσης σου. Κάποιος καραδοκεί στην ευτυχία σου κι αν μείνεις σε απραξία, ο δεσμός σου θα απειληθεί. Επιδίωξε να ασκήσεις περισσότερο έλεγχο σε ό,τι έχει να κάνει με την σχέση σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενθουσιάζει, σε κάνει να το σκέφτεσαι συνεχώς και να πλημμυρίζεις από επιθυμίες, αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις αδυναμία συναισθηματική αφού δεν βλέπεις τα πράγματα να προχωρούν και το μόνο που έχεις ουσιαστικά είναι μαύρους κύκλους στα μάτια από το ξενύχτι που κάνεις με την σκέψη του. Μάθε τι συμβαίνει και πως μπορεί να βρεθεί λύση μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια πραγματικά υπέροχη και αγαπησιάρικη εβδομάδα έρχεται για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτές τις μέρες η σχέση σου ζεσταίνεται και η καρδιά σου συναντά τη καρδιά του άλλου σου μισού πάνω στη λεωφόρο που λέγεται  ευτυχία. Δεν έχετε παρά να αφεθείτε ο ένας στον άλλον και να περάσετε ένα διάστημα γεμάτο αγάπη και πολλές ερωτικές στιγμές. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Πολύ ευνοϊκό θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα για τα θέματα της προσωπικής και ερωτικής σου ζωής. Ένα άτομο διασταυρώνεται μαζί σου που ενδεχομένως και να μην είναι εντελώς νέα γνωριμία και να έχει ήδη αισθήματα για σένα. Σε κάθε περίπτωση, είτε το γνωρίζεις ήδη είτε όχι, με αυτό το άτομο ευνοείται η ανάπτυξη ενός όμορφου έρωτα που θα σε αλλάξει ριζικά. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μια γλυκιά και καλοσυνάτη περίοδος περιμένει εσένα και ταίρι σου αυτό το διάστημα. Μεταξύ σας η ευγένεια της ψυχής και η αγάπη θα θριαμβεύσουν και θα σας χαρίσουν μεγάλες στιγμές γεμάτες έρωτα καρδιάς. Η ασφάλεια και η πίστη θα αγκαλιάσουν το δεσμό σας και αξίζει να αξιολογήσετε κι οι δύο σωστά αυτά τα αγαθά, γιατί στη ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό που πραγματικά αναζητάς για να καλυφθείς στην αισθηματική σου ζωή, είναι η συντροφικότητα και η ασφάλεια μιας υγιούς σχέσης. Αυτό ακριβώς θα σου χαρίσει αυτή η εβδομάδα και ο μεσολαβητής για να χαρείς αυτό το δώρο θα είναι κάποιος/α πιστός/η φίλος/η. Μια γνωριμία λοιπόν μέσω μιας πιστής φιλίας έρχεται στο δρόμο σου. Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Δυστυχώς αυτή την εβδομάδα ολοένα και πλατειάζουν τα ζητήματα που ήδη ενδεχομένως αντιμετωπίζει η σχέση σου και είναι πλέον επιτακτικό να βρεθούν λύσεις. Από τη μεριά σου φρόντισε να επιστήσεις την προσοχή σου στις συμπεριφορές που θα αναπτύξεις απέναντι στο ταίρι σου, γιατί ήδη μοιάζει να είναι πολύ κουρασμένο από όσα συμβαίνουν. Μάθε πως να κινηθείς από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Συνεχίζεις να αναλώνεσαι σε γνωριμίες που στην ουσία δεν έχουν αυτό που πραγματικά επιζητάς και δεν αξίζουν ενδεχομένως την προσοχή που δίνεις. Είναι πολύ πιθανό να γίνει και μια απρόσμενη απομάκρυνση ενός ατόμου που γνωρίζεις κι ίσως σε ενδιαφέρει κι αυτό να σε ξαφνιάσει. Όμως αν σκεφτείς πως το άτομο αυτό δεν ενδιαφέρεται όσο εσύ, είναι καλύτερα έτσι. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιο άτομο που να θελήσει να κλέψει από τη χαρά που σου προσφέρει ο δεσμός σου. Η αφέλεια και η χωρίς όρων εμπιστοσύνη δεν θα πρέπει να υπάρξουν αυτές τις μέρες από τη μεριά σου για κανέναν. Επίσης μην ανοίγεσαι σε άλλους γιατί η διακριτικότητα είναι κάτι που δεν θα επικρατήσει. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Επιτακτικό για σένα είναι να δώσεις μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα στους ανθρώπους με τους οποίους συνδιαλέγεσαι και συναναστρέφεσαι, μιας και υπάρχουν κάποιοι που δεν επιθυμούν να βρεις την ευτυχία μέσα από μια υγιή σχέση με έναν σύντροφο όπως εσύ τον θέλεις. Δυστυχώς, ενδέχεται να εξαπατηθείς αυτές τις μέρες, γι’ αυτό: προσοχή! Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίουρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πολλές οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μέσα σε αυτή την εβδομάδα για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η σχέση σου θα έχει μεγάλη πρόοδο και τύχη και εσείς ως σύντροφοι θα απολαύσετε ο ένας τον άλλον ζώντας όμορφες στιγμές μεταξύ σας και ίσως εκπληρώνοντας και κρυφά σας όνειρα! Επικοινωνώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, θα μάθεις περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Κάθε μέρα αυτής της εβδομάδας θα είναι και ξεχωριστή για σένα, αφού θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες να περάσεις όμορφα με τις γνωριμίες και τα φλερτ που θα έχεις. Θα είσαι το κέντρο της προσοχής πολλών ατόμων και αυτό θα σου δώσει ευκαιρίες να απολαύσεις μία άκρως ερωτική περίοδο. Αν θα μείνεις στο εφήμερο ή θα κοιτάξεις το σταθερό, είναι στο χέρι σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Όμορφη περίοδος θα είναι αυτή για σένα και το άλλο σου μισό. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί και να γευτείτε την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη ο ένας προς τον άλλον. Οι μέρες αυτές θα σε γεμίσουν θάρρος για το μέλλον και θα κάνεις σκέψεις ανανέωσης της σχέσης σου με στόχο την σταθερή και μόνιμη συντροφικότητά σας. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το χρονικό αυτό διάστημα προαναγγέλλει χαρά, ενθουσιασμό και πολλές γνωριμίες για σένα. Επιπλέον θα δεις τον εαυτό σου να εφευρίσκει και νέους τρόπους για να πλησιάσεις άτομα και αυτό θα σε ενθουσιάσει και θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθησή σου. Ένα σκουρόχρωμο μάλλον άτομο θα παίξει σημαντικό ρόλο ανάμεσα στις γνωριμίες σου και θα το θελήσεις περισσότερο. Μάθε όσα χρειάζεσαι από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Είναι γεγονός ότι δεν σου είναι ευχάριστο να μένεις σε στασιμότητα και γι’ αυτό αυτή την εβδομάδα θα γίνεις πρωτεργάτης ενός σχεδίου απόδρασης για σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Τα προβλήματα της καθημερινότητας θα τα βάλεις πίσω και θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να αναζωογονήσεις το δεσμό σου και να βρεθείς σε άλλα μέρη με το ταίρι σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τις γνωριμίες που γίνονται με άτομα που βρίσκονται σε κάποια χιλιομετρική απόσταση από σένα και γι’ αυτό ενδέχεται να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που κατά πάσα πιθανότητα έχει σχέση με τόπο που κατακλύζεται από νερό, είτε αυτό είναι θάλασσα, είτε ποτάμι, είτε λίμνη. Δεν αποκλείεται να είναι το άτομο του φτασμένου σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Πρόσωπα του πολύ κοντινού περιβάλλοντος σου, είτε φιλικά είτε οικογενειακά, θα σταθούν δίπλα σε σένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο αυτές τις μέρες, με πολλή καλή διάθεση, υποστήριξη και προστασία. Αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς υπέροχα και θα σε ωθήσει να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου και να ανανεώσεις το δεσμό σου. Μάθε περισσότερα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να κάνεις μια γνωριμία με άτομο που ενδεχομένως να είναι λίγο μεγαλύτερό σου. Στην αρχή το άτομο αυτό θα νιώσει και θα συμπεριφερθεί φιλικά, αλλά γρήγορα κιόλας θα αισθανθεί περισσότερα και θα στοχεύσει στο να μπορέσετε μαζί να γευτείτε την ερωτική ευτυχία. Θα ανταποκριθούν τα δικά σου συναισθήματα; Μίλησε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και μάθε περισσότερα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.