astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2023

Ερωτικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2023
Με την Αφροδίτη στον Ζυγό αυτόν τον μήνα, είναι σίγουρα μια πολύ θετική και ενισχυτική περίοδος για τα αισθηματικά ζητήματα για όλους, καθώς το ζώδιο του Ζυγού είναι το κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων. Περισσότερο μπορεί να ευνοούνται τα ζώδια του αέρα βέβαια, καθώς είναι τώρα πιο εύκολο να δημιουργηθούν νέες σχέσεις ή να διορθωθούν προβλήματα και εμπόδια. Η ευθυδρόμηση του Κρόνου από τους Ιχθύς, μπορεί να μην ακούγεται κάτι τόσο ρομαντικό, αλλά βοηθάει στο να δούμε πιο καθαρά και να οριοθετήσουμε επιθυμίες και όνειρα που ίσως δεν έχουν μια τόσο καλή γείωση στην πραγματικότητα.

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ
Ο πλανήτης της αγάπης περνά αυτόν τον μήνα απέναντί σου και σε βάζει σε διαδικασίες που ενεργοποιούν την αισθηματική σου ζωή, είτε μέσα από δικές σου κινήσεις και πρωτοβουλίες, είτε μέσα από την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου σου που αυτή την περίοδο γίνεται πιο γλυκός και κατανοητικός ως προς τις υποθέσεις και τα άγχη σου, αλλά παρ’όλα αυτά θέλει και ζητά αυτό που έχει ανάγκη. Η ερωτική σου ενέργεια είναι αρκετά ανεβασμένη, ειδικά κατά το πρώτο κομμάτι του μήνα και είναι μια καλή περίοδος για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις την φλόγα ή να κάνεις μια συναρπαστική νέα γνωριμία, αν είσαι μόνος και αναζητάς κάτι που θα σε συγκλονίσει. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια σημαντική περίοδος για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή και να αφήσεις πίσω σου θέματα που έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην σταθερή σου σχέση, και να δώσεις έδαφος και βαρύτητα στο να δημιουργήσεις πλέον ένα καλύτερο κλίμα με τον σύντροφο, ενεργοποιώντας ξανά το ενδιαφέρον και τον προσανατολισμό σου στην σεξουαλική σου ζωή. Έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και μιλάς πιο ανοιχτά τόσο για τις δικές του ανάγκες όσο και για τις δικές σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά αυτόν τον μήνα σε πρόσωπα της καθημερινότητάς σου ή που βρίσκονται στον χώρο της εργασίας σου, γιατί κάτι ξαφνικό προκύπτει που μπορεί να σε αναζωογονήσει και να σε κάνει να δεις με άλλο μάτι την ζωή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι μια περίοδος που ευνοεί την επικοινωνία και την συζήτηση με τον σύντροφο, όχι μόνο για να ξεκαθαρίσεις θέματα που σας απασχολούν από κοινού, αλλά και για να κάνεις όμορφες και χαλαρές κουβέντες γύρω από σχέδια και ιδέες που σας ανοίγουν ορίζοντες και ανανεώνουν την σχέση σας. Αν είσαι μόνος και αναζητάς μια καινούργιας γνωριμία, τότε είσαι πολύ τυχερός αυτόν τον μήνα, καθώς η Αφροδίτη φέρνει πολλές ευκαιρίες για φλερτ, γνώριμες, διασκέδαση και μπορείς να περάσεις όμορφα και ευχάριστα με ένα πρόσωπο που μπορεί και να γίνει το άλλο σου μισό.  Καλό θα ήταν πάντως, είτε είσαι σε σχέση είτε κάνεις μια καινούργια αρχή, να φροντίσεις να μην μεταφέρεις το άγχος σου και τις εντάσεις από τις υποχρεώσεις της δουλειάς ή της καθημερινότητας στον αισθηματικό σου τομέα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια σημαντική περίοδος αρχίζει για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα βγαίνεις από το καβούκι σου, φλερτάρεις και αφήνεσαι να σε οδηγήσει το κύμα των αισθήσεων, των και ενστίκτων, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις ισχυρές δονήσεις και να έλξεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε μια σταθερή σχέση ή σε γάμο, αυτή την περίοδο το ταίρι σου προσπάθεια να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη και σταδιακά να απελευθερωθεί από άγχη και αδιέξοδα. Η ορμητική σου διάθεση όμως και το ερωτικό σου ταπεραμέντο σε συνδυασμό με την γοητεία σου και την προσφορά σου, θα δείξουν στον σύντροφό σου ότι είσαι η καλύτερη επιλογή. Η οικογενειακή σου ζωή αυτή την περίοδο βελτιώνεται άρδην και τα συναισθήματα εκφράζονται γλυκά και τρυφερά. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Αυτόν τον μήνα μπορείς να φλερτάρεις και να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να εκφράσεις πηγαία και χωρίς ταμπού τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, χωρίς να περιοριστείς από τα κοινωνικά πρέπει ή τις προσωπικές σου αναστολές. Ένα νεαρότερο πρόσωπο μπορεί να θελήσει να σε προσεγγίσει και να διεκδικήσει λίγη από την φλόγα που κρύβεται στο βλέμμα σου και στις κινήσεις σου. Φρόντισε όμως να μην διακυβεύσεις την αρμονία και την προσωπική σου ακεραιότητα, ειδικότερα αν είσαι ήδη σε μια δέσμευση, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να δημιουργηθούν αναστατώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου. Γενικά είναι μια θετική περίοδος όμως για να ανανεώσεις την επικοινωνία και την καθημερινότητα με το ταίρι σου.  Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτόν το μήνα μπορείς να δεις τις μετοχές σου να ανεβαίνουν καθώς οι άλλοι γύρω σου σού δείχνουν το ενδιαφέρον τους με τρόπο τέτοιο που θα μπορούσες να σκεφτείς ότι ίσως και να σε φλερτάρουν. Δεν είναι στο μυαλό σου, όντως συμβαίνει γιατί αυτή την περίοδο έχεις καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου, την αξία σου και τις δυνατότητές σου, ενώ παράλληλα το ερωτικό σου ταπεραμέντο ξεδιπλώνεται επικοινωνιακά και μπορείς να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου μαγνητίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε θέματα σταθερής σχέσης, το κλίμα ξεκαθαρίζει, θέματα που απασχολούσαν εσένα και το ταίρι σου βρίσκουν τον δρόμο τους και μπορείς πλέον να βασιστείς τόσο στην λογική του συντρόφου όσο και στο γεγονός ότι σου δείχνει πλέον ότι σε καταλαβαίνει και ακολουθεί τις ανάγκες σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη να αρχίζει την περιοδεία της αυτόν τον μήνα από το ζώδιό σου, είναι μια πολύ θετική και ενισχυτική περίοδος και για την αισθηματική σου ζωή, καθώς ο μαγνητισμός σου ανεβαίνει, οι άλλοι σου συμπεριφέρονται με όμορφο τρόπο, ακούς όμορφα λόγια και δέχεσαι εξυπηρετήσεις. Οι πόρτες του έρωτα είναι ανοιχτές, το κλίμα με το ταίρι βελτιώνεται σαφώς και αυτή την περίοδο είσαι πιο επικοινωνιακός και σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις, να κάνεις κοινά πράγματα με το ταίρι και να τονίσεις την κοινωνική δράση και τις εξόδους. Υπάρχει όμως και η ανάγκη αυτή την περίοδο να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου και την δική σου προσωπική αξία μέσα στην σχέση, πράγμα που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σαφώς χρειάζεται να συζητηθούν σοβαρά και να παρθούν ξεκάθαρες αποφάσεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και αυτό επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωής σου, σου δίνει όμως και την δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή και στο θέμα των σχέσεων, αν είσαι μόνος και ψάχνεις κάτι σοβαρό που μπορεί να σε συναρπάσει και να λειτουργήσει εις βάθος στον ψυχισμό και τις ανάγκες σου για έρωτα, πάθος και συντροφικότητα. Η αισθηματική σου ζωή ξεμπλοκάρει αρκετά τώρα που και ο Κρόνος ευθυδρομεί στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με το φλερτ, τον ρομαντισμό, το σεξ και την έκφραση των επιθυμιών σου, ενώ παράλληλα είναι πιο εύκολο αυτή την περίοδο για σένα να μιλήσεις ξεκάθαρα και να ζητήσεις από την ζωή γενικότερα ή από το πρόσωπο ειδικότερα που σε ενδιαφέρει, αυτό ακριβώς που θέλεις. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Καινούργιες γνωριμίες, έντονος μαγνητισμός και απρόβλεπτες εξελίξεις, καθώς ένα φιλικό σου πρόσωπο αρχίζει να σε βλέπει με ένα διαφορετικό βλέμμα και είναι πολύ πιθανό να νιώθεις το ίδιο και εσύ. Μια φιλική ή κοινωνική σου επαφή λοιπόν, μπορεί αυτόν τον μήνα να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, όπως επίσης μπορείς να δεις μια παρελθοντική σου σχέση να επανέρχεται στο προσκήνιο και να διεκδικεί την καρδιά σου και τα συναισθήματά σου, με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να καταλάβεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς από την αρχή αυτό το πρόσωπο. Είναι μια περίοδος που σου δημιουργεί άγχος όμως ή που αυξάνει το άγχος που ήδη έχεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και βιαστικές αποφάσεις, καθώς ο πόθος και η παρορμητική σου φύση σε οδηγούν σε παράνομα και δύσβατα μονοπάτια. Από τα μέσα του μήνα και μετά όμως, θα καταφέρεις να λειτουργήσεις αποφασιστικά και με γνώμονα το πραγματικό όφελος για την ψυχή σου, ώστε να εκμεταλλευτείς την σωστή περίπτωση, καθώς οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, και να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας ευνοεί καινούργια ξεκινήματα στο αισθηματικό κομμάτι, καθώς τώρα είναι μια περίοδος που ο φιλικός και ευρύτερα κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και μία καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, εφόσον βέβαια πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Με την Αφροδίτη όμως να μεσουρανεί στον χάρτη σου αυτόν τον μήνα, η αισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα και μπορείς να ανανεώσεις πλήρως τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε είσαι σε σχέση, είτε αναζητάς ένα ταίρι που θα σου κάνει την ζωή πιο ευχάριστη. Δεν αποκλείεται αυτόν τον μήνα να ξαναζωντανέψει μια φλόγα από το παρελθόν, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση στα αισθηματικά σου  και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή μια καινούργια γνωριμία που σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι από τους πιο καυτούς μήνες όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αυτός ο μήνας, αλλά μπορείς να περιμένεις κινητικότητα στο φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σου κύκλο και κάλλιστα θα μπορούσες να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο, μέσα από ένα φιλικό σου πρόσωπο ή μέσα από το διαδίκτυο. Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις όμως και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου που τώρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο και υπόσχεται πολλά.  Προσοχή πώς θα το χειριστείς καθώς η ανάγκη σου για δικαίωση μπορεί να θολώσει την κρίση σου εις βάρος της ανάγκης για συντροφικότητα. Το σίγουρο είναι ότι οι ορίζοντές σου ανοίγουν και μπορείς να φιλοσοφήσεις καλύτερα το εγκεφαλικό παιχνίδι των σχέσεων. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Ένας μήνας ερωτικός, με πάθος και ειδύλλιο, αναπάντεχες γνωριμίες που τείνουν να έρθουν και να γεμίσουν ανανεώνοντας την καθημερινότητά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει να περιμένεις και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, που σαφώς όμως τώρα θα χρειαστεί να επανεξετάσεις με προσοχή. Σε περιμείνουν στιγμές ανάπαυλας και θαλπωρής με το ταίρι σου και με την ευθυδρόμηση του Κρόνου μπορείς να είσαι τώρα πιο συγκεκριμένος και πιο σίγουρος για το τι είναι αυτό που θέλεις και έχεις πραγματικά ανάγκη από έναν σύντροφο. Η περίοδος ενδείκνυται για ευχάριστα ταξίδια που ανανεώνουν  και αναζωογονούν την κουρασμένη από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις αισθηματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις, αν είσαι μόνος, το άλλο σου μισό κάπου μακριά από την βάση σου και να αρχίσεις μια σχέση που θα σου ανοίξει τους ορίζοντες της καρδιάς σου, κυριολεκτικά από το πουθενά. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.