astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2023

Ερωτικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2023
Αισθηματικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ευθύδρομη πορεία επιτέλους αυτόν τον μήνα και πλέον μπορούμε να έχουμε μια πιο λογική και ψύχραιμη κατάσταση στην αισθηματική μας ζωή και να δούμε τα γεγονότα έτσι όπως είναι, χωρίς τον υποκειμενισμό του συναισθήματος να θολώνει την κρίση μας. Είναι μια περίοδος που μπορούμε να περιμένουμε επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα που οδηγούν σε μια πιο μεστή και γεμάτη προσωπική ζωή, με τις σχέσεις μας πλέον να μπαίνουν στον σωστό δρόμο. Η ευθυδρόμηση του Ερμή από τα μέσα του μήνα επίσης βοηθά να δούμε καθαρά τα πράγματα και να αναλύσουμε τα συναισθήματά μας με αποτέλεσμα να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφο, αλλά προσοχή κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κατά το οποίο ναι μεν ο Ήλιος από τον Ζυγό βοηθάει, αλλά από την άλλη η δυναμική Πανσέληνος στον άξονα των σχέσεων στις 29 του μήνα μπορεί να πυροδοτήσει αρνητικές καταστάσεις που νομίζαμε ότι έχουν τελειώσει…  

Είμαι ο Ιούλιος Ανδρέου και κάθε μήνα σου περιγράφω τα πλανητικά δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην μένεις όμως στις γενικές προβλέψεις, μάθε συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα από την προσωπική σου συναστρία με τον σύντροφο ή μέσα από την δική σου ημερομηνία γέννησης, αν σε απασχολεί η δημιουργία μιας καινούργια σχέσης. Είμαι εδώ και σε περιμένω!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699  


Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα

 
ΚΡΙΟΣ
Τα αισθηματικά σου ανανεώνονται και ο έρωτας ξαναφουντώνει στην σχέση που έχεις και η οποία ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από εξωτερικούς παράγοντες κυρίως. Ο κυβερνήτης σου είναι εξάλλου ήδη τοποθετημένος στον τομέα των σχέσεων και παρότι μπορεί να μην ενεργοποιείται ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα, σου δίνει όμως την δυνατότητα να δράσεις προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και να δεχτείς την δράση από αυτό. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Αυτόν τον μήνα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στο αισθηματικό κομμάτι, είτε μέσα από μια νέα γνωριμία που σε κάνει να αισθανθείς κάτι όμορφο και θετικό, είτε μέσα από μια δική σου εσωτερική απόφαση να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε μπλοκάρουν και να επανεκκινήσεις την σχέση που ήδη έχεις. Είναι μια κατάλληλη περίοδος αυτός ο μήνας να δουλέψεις εσωτερικά θέματα και φοβίες και να χαρείς τον έρωτα και την αγάπη. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν και το άγχος για τις πρακτικές πλευρές της ζωής, τα επαγγελματικά σου και τις υποθέσεις σου συνεχίζει να υπάρχει, αυτόν τον μήνα ο προσωπικός τομέας αποκτά ώθηση και υπάρχουν ευκαιρίες και να περάσεις καλά με φίλους, αλλά και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, αν είσαι μόνος και σε αναζήτηση συντρόφου ή ακόμη και να αναθερμάνεις την σχέση σου μέσα από ευχάριστες ασχολίες, σύντομα ταξιδάκια και εξόδους. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτόν τον μήνα μπορείς να θέσεις καλύτερες βάσεις στην σχέση σου και στην αισθηματική σου ζωή γιατί καταλαβαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου αλλά και την αξία σου και αυτό που έχεις να προσφέρεις σε μια σχέση. Αν είσαι μόνος, τότε είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να κάνεις γνωριμίες και να κινήσεις καταστάσεις γύρω σου, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε μπορείς να μιλήσεις περισσότερο, να ανοιχτείς και να μοιραστείς όνειρα και επιθυμίες με τον σύντροφο. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 ΛΕΩΝ
Ο μήνας φέρνει καλύτερους οιωνούς και για την αισθηματική σου ζωή, καθώς επιτέλους η Αφροδίτη γυρίζει σε ευθύδρομη τροχιά στο ζώδιό σου και αυτό βοηθά στο να ξεμπλοκάρουν τα συναισθήματα και οι εξελίξεις με τον σύντροφο ή το ταίρι σου, που εδώ και κάποιο διάστημα προχωρούσαν αργά στην καλύτερη περίπτωση ή και σου είχαν δημιουργήσει προβλήματα, χωρισμούς και γενικότερο πάγωμα. Τώρα όμως αρχίζει για σένα μια περίοδος με τον προσωπικό σου μαγνητισμό να φέρνει αποτελέσματα, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και αυτό φαίνεται και στον ερωτικό τομέα όπου το πάθος και η φλόγα σε ζωντανεύουν και πάλι. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τί είναι αυτό που θέλεις, τι είναι αυτό που λείπει και τι είναι αυτό που ίσως πρέπει να απομακρυνθεί από την ζωή σου ώστε το αισθηματικό σου κομμάτι να προχωρήσει θετικά και να μπορέσεις να έχεις την χαρά και την αγάπη που χρειάζεσαι. Ο Κρόνος απέναντί σου βέβαια σε ανάδρομη τροχιά δημιουργεί ακόμη προβλήματα και δυσκολίες με τον σύντροφο ή με έναν πιθανό σύντροφο, αλλά η ευθυδρόμηση της Αφροδίτης στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να πάρεις ξανά την δύναμη στα χέρια σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Είναι μια περίοδος που δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις δικές σου ανάγκες μέσα στην σχέση και αυτό μπορεί να παραξενέψει τον σύντροφο που σε έχει συνηθίσει αλλιώς, πράγμα που οδηγεί στο ότι αυτόν τον μήνα χρειάζεται να βρεθούν καινούργιες ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αυτό δεν είναι κάτι δύσκολο για σένα φυσικά, αλλά αν είσαι ήδη σε σχέση είναι κάτι πιο δύσκολο από το αν είσαι μόνος και ξεκινάς τώρα μια νέα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση, είσαι δυναμικός και διεκδικείς αυτό που θέλεις στον έρωτα, με θετικά αποτελέσματα. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε τάξη αυτόν τον μήνα και πολλά αρχίζουν να ξεκαθαρίσουν γύρω από τον σύντροφο και τις προθέσεις του, αλλά και γύρω από τις δικές σου προθέσεις όσον αφορά το πού πάει η σχέση. Ο σύντροφος γίνεται ξεκάθαρος και το ίδιο απαιτεί και από σένα, ενώ αν είσαι μονός και θέλεις να βρεις κάποιον, τότε ο μήνας σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για μια γνωριμία μέσα από επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου αλλάξει την ζωή. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά ξεμπλοκάρουν αυτόν τον μήνα και το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή γίνεται σταδιακά πιο θετικό και πιο ανάλαφρο, με λιγότερα εμπόδια, αντιστάσεις και καθυστερήσεις, το μυαλό σου ξέρει τώρα τι να πει και η καρδιά σου τι να νοιώσει και με ποιον. Είναι μια περίοδος που η σταθερή σου σχέση αναβιώνει θερμές στιγμές από το παρελθόν και ξαναζωντανεύει, ενώ αν είσαι μόνος, δέχεσαι προτάσεις από πολλές πλευρές, πράγμα που μπορεί να είναι διασκεδαστικό και καλό για την ψυχολογία σου, όμως δεν είναι παιχνίδι και θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να διαλέξεις τον καλύτερο. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάτι πάει να αλλάξει στα αισθηματικά σου και χωρίς να έχεις ξεκάθαρα σημάδια ή τρανταχτά γεγονότα, αρχίζεις να βλέπεις αλλιώς τις καταστάσεις αλλά και εσένα τον ίδιο και την στάση που κρατάς, με αποτέλεσμα να ανοίγονται μπροστά σου καλύτερες και πιο θετικές πιθανότητες για αγάπη και έρωτα. Σαφώς η ευθυδρόμηση της Αφροδίτης αυτόν τον μήνα σε ξεμπλοκάρει και σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο στον ερωτικό τομέα, και ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις τα σημεία που σε προβληματίζουν και να μετατρέψεις την δυσκολία σε επιτυχία που φέρνει ικανοποίηση. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνία με τον σύντροφο γίνεται καλύτερη και μπορείς τώρα να συζητήσεις και να αναλύσεις σε βάθος θέματα που σας απασχολούν και τους δύο και που επηρεάζουν την ποιότητα της σχέσης σας γενικότερα ή την ερωτική σας επαφή ειδικότερα, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος και ενδιαφέρεσαι για μια ερωτική γνωριμία, υπάρχουν αυτή την περίοδο οι ευκαιρίες, αλλά φρόντισε να αναλύσεις όλα τα δεδομένα και μην βουτήξεις με το κεφάλι σε κάτι που φαίνεται εντελώς μοιραίο και καρμικό. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ
Η περίοδος σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και να αναλύσεις καλύτερα και σε βάθος αυτά που σε προβληματίζουν στην σχέση σου και στην συμπεριφορά και στάση του συντρόφου σου. Επιπλέον και ο ίδιος ο σύντροφος αρχίζει να γίνεται πιο ομιλητικός και να σου ανοίγεται περισσότερο γύρω από το πώς σκέφτεται και το πώς αισθάνεται με σένα και με το μέλλον της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, ο μήνας φέρνει μια νέα γνωριμία μέσα από ένα εργασιακό ή καθημερινό περιβάλλον και κάτι όμορφο μπορεί να ξεκινήσει τώρα στην ζωή σου. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.