astropedia.gr

Ετήσιος αστρολογικός οδηγός 2024

Ετήσιος αστρολογικός οδηγός 2024

Το γενικό αστρολογικό κλίμα του 2024


Μια χρονιά που συνεχίζει να μας καλεί να βρούμε την χρυσή τομή και τις σωστές ισορροπίες στις σχέσεις μας με τους άλλους αρχίζει! Η ανάγκη για σταθερότητα και υλική ασφάλεια παραμένει δυνατή και επιτακτική κατά το πρώτο μισό της χρονιάς, ενώ από το δεύρο μισό της χρονιάς και μετά καλούμαστε να ξεπεράσουμε με συγκεκριμένο και σταθερό τρόπο οικονομικά θέματα και εμπόδια με αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο ευέλικτοι και πιο κινητικοί. Το σημαντικότερο βέβαια αστρολογικό γεγονός της χρονιάς δεν είναι άλλο από τα πρώτα βήματα του Πλούτωνα στον Υδροχόο, πράγμα που είναι φέτος μόνο η αρχή για μια γενικότερη ριζική μεταμόρφωση της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας των ανθρώπων…

Ας δούμε με την σειρά όμως και συνοπτικά τις βασικές επιρροές και κατευθυντήριες γραμμές που μας δίνουν οι πλανήτες αυτή την νέα χρονιά

         
 • Οι σεληνιακοί δεσμοί στον άξονα Κριού  - Ζυγού

  Το 2024 οι Δεσμοί της Σελήνης θα συνεχίσουν να βρίσκονται στον άξονα Κριού-Ζυγού. Πιο συγκεκριμένα, ο Βόρειος Δεσμός θα βρίσκεται στον Κριό και ο Νότιος Δεσμός στον Ζυγό. Έτσι, λοιπόν, το καρμικό μάθημα που θα χρειαστεί να διαχειριστούμε, αποκομίζοντας τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από αυτό, πρόκειται να είναι το ίδιο: Η εξισορρόπηση του «εγώ» με το «εμείς», η εύρεση της χρυσής τομής μεταξύ του εαυτού και των άλλων. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας, την αυτονομία και την ανεξαρτησία μας, να αποφύγουμε τη μαζοποίηση και την ταύτιση αλλά την ίδια στιγμή να συνεργαστούμε ομαλά με τους γύρω μας, να συμβιώσουμε και να συμπορευτούμε δημιουργικά μαζί τους.

  Τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, μπορεί να νιώσουν ότι για κάποιο λόγο διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο, ότι  ενδεχομένως οφείλουν να φέρουν εις πέρας μια σημαντική αποστολή. Τι θα πρέπει, λοιπόν, ο καθένας από εμάς να κάνει για να φέρει εις πέρας τον δικό του καρμικό σκοπό; Απλά να εμπιστευτεί το ένστικτό του, να απαρνηθεί τη βολή του και να βαδίσει προς τον δύσκολο και άγνωστο δρόμο μέσω του οποίου θα ωριμάσει και θα εξελιχθεί. Ποιος τομέας της ζωής σου θα περάσει από ριζική αλλαγή και μεταμόρφωση φέτος; Προετοιμάσου για τα πάντα μιλώντας με έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.


 • Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι και τον Μάιο
  Στο προσκήνιο η ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια, σταθερότητα, οικονομική ευημερία και σωματικές απολαύσεις.

  Μέχρι και τις 26/5/2024, πρωταγωνιστής θα συνεχίσει να είναι ο Ταύρος ο οποίος θα βιώσει και την περισσότερη εύνοια. Χάρη στη σύνοδο Δία-Ουρανού, η τύχη που κατά διαστήματα θα συντροφεύει τους Ταύρους θα εκδηλώνεται με τρόπο ξαφνικό αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους πάντες Αντίστοιχα, ευκαιρίες για επέκταση θα δοθούν σε Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου κυρίως δεκαημέρου, ενώ ακολουθούν οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες οι οποίοι θα κληθούν να αξιοποιήσουν τη διάθεσή τους για γνώση και επέκταση, προκειμένου να αυξήσουν το βαθμό της συνειδητότητάς τους και να εξελιχθούν πνευματικά. Οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα παρουσιάζουν κάποια ροπή σε υπερβολές και επιπολαιότητες. Πάντως, και σε αυτούς ακόμη θα δοθούν ευκαιρίες. Επί παραδείγματι, οι Λέοντες μπορεί να πάρουν προαγωγή και γενικά θα βιώσουν ενδεχομένως μια απροσδόκητη εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, ενώ οι Υδροχόοι μπορεί να μετακομίσουν σε ένα καλύτερο ή πιο ευρύχωρο σπίτι.

  Στους Ταύρους η τύχη θα χαμογελάσει σχεδόν σε όλους τους τομείς, αρκεί να μη μείνουν νωθροί και παθητικοί, αμέτοχοι στις διάφορες καταστάσεις. Θα πρέπει να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και να έχουν τις «κεραίες» τους σε ετοιμότητα προκειμένου να διακρίνουν και να αξιοποιήσουν προς όφελός τους τις διάφορες ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Όσο για τους Σκορπιούς, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα παντρευτούν ή θα απαλλαχτούν από προβληματικές σχέσεις για να προετοιμάσουν το έδαφος για την επόμενη σχέση η οποία έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ισορροπημένη και εποικοδομητική.

  Οι Δίδυμοι μέχρι και τις 26/5/2024 θα είναι σε φάση ενδοσκόπησης και ανασυγκρότησης προκειμένου να επιστρέψουν δυναμικά από τα τέλη Μαΐου στα εγκόσμια αναλαμβάνοντας δράση και παίρνοντας τη ζωή κατά τρόπο αποφασιστικό στα χέρια τους. Ευκαιρίας για βελτίωση των οικονομικών τους ζητημάτων θα δοθούν στους Κριούς κατά το πρώτο μισό του 2024. Καλούνται, ωστόσο, να αποφύγουν άσκοπες σπατάλες για τις οποίες μετέπειτα θα μετάνιωναν. Οι Ζυγοί και οι Τοξότες θα κληθούν να επαναπροσδιορίσουν την ιδεολογία τους και την ευρύτερη φιλοσοφία ζωής που τείνουν να εφαρμόζουν καθημερινά. Όμως, οι Τοξότες θα κατορθώσουν μάλλον να βελτιώσουν τόσο τη φυσική τους κατάσταση όσο και την καθημερινότητά τους γενικά, ενώ οι Ζυγοί θα μπορέσουν να διευθετήσουν θέματα που αφορούν σε τράπεζες ή/και κληρονομιές. Ποιος τομέας της ζωής σου θα περάσει από ριζική αλλαγή και μεταμόρφωση φέτος; Προετοιμάσου για τα πάντα μιλώντας με έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

 • Ο Δίας στους Διδύμους από τον Μάιο
  Εξωστρέφεια, πολλές συζητήσεις, πολυπραγμοσύνη, ανάγκη για επικοινωνία, ποικιλία, συλλογή πληροφοριών και μετακινήσεις και μια ευρύτερη μεταβλητή διάθεση στις ζωές όλων μας.

  Από τις 26 Μαΐου 2024 και ύστερα, το σκηνικό αλλάζει, ο Δίας θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιο των Διδύμων και στο προσκήνιο από τα τέλη της Άνοιξης και μετά, έρχονται τα ζώδια του Αέρα και κυρίως οι Δίδυμοι, οι οποίοι γίνονται ως δια μαγείας οι σταρ του Ζωδιακού. Αν και κοινωνικοί εκ φύσεως, οι Δίδυμοι ήταν κλεισμένοι κάπως στο καβούκι τους και τώρα ξαναβρίσκουν τον παλιό καλό εαυτό τους και ανακτούν την ξέφρενη κοινωνική ζωή που συνήθιζαν να έχουν κάποτε. Θα πρέπει βέβαια να προσέξουν τη ροπή τους προς την καλοζωία η οποία μπορεί να φέρει παραπανίσια κιλά. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος τους χάρη στη δική τους αισιοδοξία και χάρη στην υπέρμετρα θετική τους διάθεση και εγγυάται την επέκταση, τη συλλογή πληροφοριών και την επίτευξη στόχων. Οι Ζυγοί σε γενικές γραμμές θα είναι αρκετά ευδιάθετοι και θα νιώσουν την επιθυμία να ταξιδέψουν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να φιλοσοφήσουν. Οι Υδροχόοι θα βιώσουν επιτέλους χαρά και θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν τη χαμένη και ξεχασμένη παιδικότητά τους. Οι έρωτες, τα παιδιά και η δημιουργικότητα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους.

  Οι επόμενοι ευνοημένοι από τον Δία στους Διδύμους είναι τα ζώδια της Φωτιάς και, ιδίως, οι Κριοί και οι Λέοντες στους οποίους θα δοθούν ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και εκπλήρωση ονείρων, κατόπιν συστηματικής προσπάθειας όμως. Ειδικότερα, οι Κριοί θα επιδοθούν αδιαλείπτως σε εκδρομές και κοντινά ταξίδια τα οποία θα τους ανανεώσουν ενώ οι Λέοντες θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να περνάνε καλά και στο πλαίσιο ομάδων, επικεντρωμένοι περισσότερο σε συλλογικές επιδιώξεις και λιγότερο στο εγώ τους. Οι φίλοι θα διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή τους. Οι δε Τοξότες θα αποφασίσουν ίσως συνειδητά να δεσμευτούν ή να απελευθερωθούν από σχέσεις που δεν τους κάλυπταν. Ό,τι κι αν αποφασίσουν, θα τους φέρει χαρά και θα τους ωφελήσει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

  Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες θα είναι κάπως υπερβολικοί ως προς τη γενικότερη αυτοέκφρασή τους και το σίγουρο είναι ότι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους παντού είτε για καλό είτε για κακό, καθώς δεν θα περνάνε σε καμία περίπτωση απαρατήρητοι. Οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί θα αναγκαστούν να προβούν σε συμβιβασμούς και θα δουν τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Η δε σεξουαλική ζωή των Σκορπιών θα απογειωθεί ενώ το μότο των Αιγόκερων θα είναι «εργασία και χαρά». Οι Ταύροι θα εκφράσουν έντονα τον υλισμό και τον αισθησιασμό που τους χαρακτηρίζει, θα αυξήσουν τα έσοδά τους και θα επιτύχουν έναν αξιοσημείωτο βαθμό ασφάλειας. Τέλος, οι Καρκίνοι θα κατακλυστούν από εμπνεύσεις ενώ η διαίσθηση και η συμπονετική τους διάθεση θα έρθουν δυναμικά στην επιφάνεια.  Ποιος τομέας της ζωής σου θα περάσει από ριζική αλλαγή και μεταμόρφωση φέτος; Προετοιμάσου για τα πάντα μιλώντας με έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

 • Ο Κρόνος στους Ιχθύς
  Ο Κρόνος συνεχίζει να διελαύνει από τους Ιχθύς καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 και επηρεάζει τις πρώτες 15 μοίρες των ζωδίων ζητώντας μας να συνδυάσουμε τη λογική με τη διαίσθηση και να γίνουμε πιο οργανωτικοί και πιο ρεαλιστές σε ό,τι αφορά την εκπλήρωση των ονείρων μας.

  Ο Κρόνος θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, να εδραιωθούν κοινωνικά και επαγγελματικά και να σταθεροποιήσουν τις ζωές τους. Τα δε ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) θα φέρουν εις πέρας τα καθήκοντά τους με επιτυχία, ενώ οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Παρθένοι θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την εργατικότητά τους και τις αντοχές τους, καθώς οι υποχρεώσεις τους θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Οι Ζυγοί θα κληθούν να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την υγεία τους ενώ οι Λέοντες θα προσπαθήσουν να βάλουν σε μια τάξη θέματα που αφορούν σε τράπεζες ή τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές τους. Οι Υδροχόοι και οι Κριοί υποχρεωτικά θα μάθουν να διαχειρίζονται την κριτική των άλλων διατηρώντας την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία τους.  Ποιος τομέας της ζωής σου θα περάσει από ριζική αλλαγή και μεταμόρφωση φέτος; Προετοιμάσου για τα πάντα μιλώντας με έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

 • Ο Ουρανός στον Ταύρο
  Ο Ουρανός συνεχίζει να διελαύνει από τον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 και επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων υπενθυμίζοντας την σημασία που έχει η αλλαγή στην ζωή μας.

  Ο Ουρανός, που θα συνεχίσει τη διέλευσή του από το ζώδιο του Ταύρου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 και μας υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα της αποκόλλησης από το παρελθόν, από τα κεκτημένα μας, από παλιακές, συντηρητικές απόψεις. Ειδικότερα, ο Ουρανός ζητάει από εμάς να απαγκιστρωθούμε από την ύλη και μας ενθαρρύνει να αλλάξουμε και να εκσυγχρονίσουμε το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών μας. Για τα ζώδια της Γης (με εξαίρεση ίσως τον Ταύρο) και τα ζώδια του Νερού (με εξαίρεση τον Σκορπιό) θα είναι πιο εύκολο να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του Ουρανού. Αυτοί που θα δυσκολευτούν περισσότερο είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι και δευτερευόντως οι Ζυγοί και οι Τοξότες. Ποιος τομέας της ζωής σου θα περάσει από ριζική αλλαγή και μεταμόρφωση φέτος; Προετοιμάσου για τα πάντα μιλώντας με έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

 • Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς
  Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να διελαύνει από τους Ιχθύς καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 και επηρεάζει τις τελευταίες 5 μοίρες των ζωδίων υπενθυμίζοντας την δύναμη των ονείρων, της διαίσθησης και της ψυχής μας.

  Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 είναι μια θέση που ευνοεί τις τέχνες και όλων των ειδών τις εμπνεύσεις και μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε ένα με το συλλογικό ασυνείδητο, να θυσιάσουμε το εγώ μας για χάρη της ανθρωπότητας και να εξελιχθούμε πνευματικά. Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) κατά διαστήματα θα αισθάνονται μπερδεμένα ενώ ο ιδεαλισμός και η ρομαντική τους διάθεση θα εκτοξεύονται κάποιες φορές στα ύψη. Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι αν προσπαθήσουν θα κατορθώσουν με επιτυχία να εκφράσουν τον ανώτερο εαυτό τους, ενώ οι Ζυγοί και οι Λέοντες θα κληθούν να ερμηνεύσουν με διαφορετικό τρόπο τα υπερβατικά μηνύματα που λαμβάνουν. Πολλοί Κριοί ενδέχεται να μεγαλουργήσουν καλλιτεχνικά ενώ οι Υδροχόοι καλό θα είναι να προσέχουν μην τυχόν τους εξαπατήσουν οικονομικά. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς θα συνεχίσουν να έχουν την τάση να χάνουν πράγματα, χρήματα και αντικείμενα.  Ποιος τομέας της ζωής σου θα περάσει από ριζική αλλαγή και μεταμόρφωση φέτος; Προετοιμάσου για τα πάντα μιλώντας με έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

 • Ο Πλούτωνας περνά στον Υδροχόο
  Τα παγκόσμια πολιτικά συστήματα θα οικοδομηθούν από την αρχή. Αέρας ανανέωσης και κοινωνικής μεταμόρφωσης.

  Ο Πλούτωνας κάνει το πρώτο του βήμα στον Υδροχόο από τις 21/1/2024 έως τις 2/9/2024 και θα πυροδοτήσει επαναστάσεις και ριζικές αλλαγές στα κόμματα και στις πολιτικές οργανώσεις παγκοσμίως. Το διάστημα 2/9/2024-19/11/2024 θα βρίσκεται για λίγο στο ζώδιο του Αιγόκερω…αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία φορά! Ως εκ τούτου, το εν λόγω δίμηνο θα γίνουν κάποιες προσπάθειες να αναμορφωθούν οι κοινωνικές δομές στη βάση παραδοσιακών, παρελθοντικών μοντέλων. Όμως, η προαναφερθείσα προσπάθεια αναμένεται να αποτύχει παταγωδώς, καθώς η αλλαγή ήρθε για να μείνει. Και ο Πλούτωνας, που θα εγκατασταθεί μόνιμα στο ζώδιο του Υδροχόου από το Νοέμβριο του 2024 έως και τον Μάρτιο του 2043, θα φέρει αέρα ανανέωσης και «μεταμόρφωσης». Θα δούμε οργανώσεις και πολιτικές παρατάξεις να κάνουν στροφή 180 μοιρών, πολλά κόμματα θα διαλυθούν και θα γεννηθούν καινούργια. Όπως και να ‘χει, τα παγκόσμια πολιτικά συστήματα θα οικοδομηθούν από την αρχή, θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους.   Ποιος τομέας της ζωής σου θα περάσει από ριζική αλλαγή και μεταμόρφωση φέτος; Προετοιμάσου για τα πάντα μιλώντας με έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.