astropedia.gr

Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας (R) στις 19/9

Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας (R) στις 19/9
Από τις 16 ως τις 21 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος από το γήινο και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια δύσκολη όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 23η ως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Σε αυτή την όψη ο Ποσειδώνας σε  κάνει να βλέπεις την καθημερινότητα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς, είτε παρουσιάζοντάς την πιο ονειρική, είτε αφαιρώντας σου τη ζωτική ενέργεια. Έτσι, η καθημερινότητα, η δουλειά (Παρθένος) και οι κουραστικές υποχρεώσεις σε πιέζουν και εσύ προτιμάς τη φυγή, σε ένα ονειρικό ταξίδι (Ποσειδώνας), μακριά από την πεζή ρουτίνα. Αυτές οι μέρες όμως φέρνουν και απογοητεύσεις, καθώς είχες φτιάξει μια εικόνα στο μυαλό σου για μια κατάσταση και τώρα βλέπεις πως δεν ήταν αληθινή.

Αυτό το διάστημα υπάρχει μια έντονη σύγχυση στην ατμόσφαιρα καθώς δυσκολεύεσαι να ορίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, ποιος είσαι ακριβώς και προς ποια κατεύθυνση βαδίζεις, ενώ παράλληλα νιώθεις πως τα επίπεδα της ζωτικότητάς σου είναι πιο πεσμένα σε σχέση με πριν και δυσκολεύεσαι (ανάδρομος Ποσειδώνας) σε μεγάλο βαθμό να ασχοληθείς με μικρολεπτομέρειες που απαιτούν προσήλωση και μεθοδικότητα (Παρθένος). Είναι απαραίτητος λοιπόν ο προσωπικός σου αστρολόγος στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Γενικότερα, αυτή την περίοδο είναι έντονες οι αυταπάτες που τρέφουμε και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος στο να γίνουμε θύματα άλλων, καθώς παρασυρόμαστε πιο εύκολα και μια νέα γνωριμία που γίνεται τώρα, θα μπορούσε αργότερα να αποδειχθεί επιζήμια. Επίσης αυτή η όψη δείχνει μια μορφή διάλυσης ή εξασθένησης σημαντικών ανδρικών προσώπων στη ζωή μας (Ήλιος), όπως ο σύζυγος, ο πατέρας, ο σύντροφος ή ο εργοδότης. Είναι λοιπόν προτιμότερο να είσαι καχύποπτος με μαγικές λύσεις που σου παρουσιάζονται και μην βάλεις σημαντικά ζητήματα αυτές τις μέρες όσο μπορείς, αν τουλάχιστον δεν έχεις δίπλα σου πρόσωπα που έχουν αποδείξει ότι σκέφτονται καθαρά και σε συμβουλεύουν σωστά. Επίσης, πρόσεξε τις κινήσεις σου, καθώς αυτές οι μέρες φέρνουν μεγάλα σκάνδαλα στο προσκήνιο, όποτε είναι καλύτερα να μην σχετίζονται με σένα!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.